muloccummu muculoskummu ıcı beyaz seylerden olabılır sıgıle bıraz benzer ama farklı selerdır sıkarsanız her ıkısıde dagılır ıstersen bır hafta sende bır sırke sur pamuga dok ama onun tedavısı farklıarkadaşlar bende deri altından gibi olan küçük kabartılar cıktı doktora göründüm önce siğil dedi sonra emin olamadı test fln da istemedi zaten bekarım bi testi olabilio mu bilemiyorum ..ama benimki internetteki resimlere benzemiyor sivilce gibi daha cok bazen sıkılabılıo bile içinden küçük beyaz bi sey cıkıo iltihap gibi ve birden cok sanki simetrik gibi neredeyse ...kesin siğil midir bi fikrinz var mı
Sirke ise yaradi ama sirkeden once kanamam yoktu makatta sigilli bolge kaniyor simdi islak devamligebelıgın bıtırımen kadar uygula bana doktorum sırke dogal asıttır demıstı yaklasık ıkı yıl boyunca her gun yatarken ya da sabah kaltımda gunde bır kes ıkı uc dk beklettım varken de max 5 dk beklllettım
hamılelıkte oldugun ıcın gunde bır kez nar suyu ya da muhakkak portakal suyu ıkısını sık her gun taze ıc dırenc dusmesse cıkmaz bıdaha ama rıske atma bence sezeryan yaptır 2008 yılında dan berı yazıyorm burda sezeryan saglıklı olabılır cunku daha once bır kez rast geldım bır arkadas ısrarla normal dogum yapmıstı bebegın kollarında sıgıl cıkmıstı ama dedıgım gbı sezeryan ol
sabah gunluk bır bardak portakal nar suyu ıc
sırke bıde
sutten kesılıncede asınızı olunuz
anladım canım sana da cok gecmıs olsun ben acıkcası hpv miyim bilmiyorum benimkiler netteki sigillere benzemiyo deri altında kabartılar var ve gerdirince görülüyor daha cok.doktor baktı sigil dedi ama tahlil fln yapmadı tam da emin olamadı kendınce baska yerlrde cıkarsa bakalım dedı 6-8 ay da kaybolur gibi bi sey dedi snrm ama bende yıllardır var önemsememiştim kaşıntı vardı sadece ondan rahatsız olmustum bi görünmek istedim doktor da öle diyince panik oldum arastrmaya basladım başka doktora gitmek istemiyorum cok cekinerek gittim ona bile bende doğal yöntemleri arastrdım onları deniycem ..inş sirke işe yarar çay ağacı yağı da aldım onu da kullanmaya basladımKendi adima konusursam benimki benziyodu ki ben internetteki o resimlrre bakarak sigil oldugunu dusundum oyle gittim doktora muayeneye yoksa gitmicektim sivilcedir diye :) deri altinda diosun sanirim daha kucukler o yuzden gecme olasiligi daha yuksek diye dusunuyorum insallah etkili olur surdugun sirke :)
Podofilmi evet sadece sigil uzerine uyguluyosun benimki biraz yayilmis vaziyetteydi o yuzden yayilan yerlere de surdum dedigin gibi cildimi tum tahris etti, yakti ama suanki sonuctan memnunum gecirdi eski haline dondu :)
Selam, ben de aynisini hamilelikte yasadim benimkiler direk elektrikle yakildi uyutularak.En kuvvetli yontem bu asi bu virusun her tipine etki etmiyormus.Ben de de bircok tipi vardi .Aman hamilelik olmadan halledinarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
padofılm recetelı asıt bıle kaldırıldı raflardan ,eger azacı yuzde 30 uzerı asıt yaptıysa kendı yanlıs yapmıstır nseyseMerhaba arkadaslar bu hastalik malesef ki bende de ortaya cikti yaklasik 3 ay once boyle bi hastaliktan haberim bile yoktu farkettigim zaman bile bunun sigil oldugunu anlamamistim sivilce felan diye onemsememistm hatta. Sonralari buyudugunu gorunce internetten arastirdim ve sigil mi acaba diye doktora gitmeye karar verdim. Gittigimde doktor bakti ve evet bu sigil yakabiliriz hemen dedi ki ben daha hastaligin sokundayken yakabiliriz demesi beni daha da korkuttu krem yokmu deyince bana 'Aldara' yi onerdi yalniz fiyati 100un ustunde dedi bende tamam olsun diyerek ciktim ve kullanmaya basladim. Ilk kutuyu bitirdim banamisin demedi etkisini gormedim hic ikinciyi aldim hemen ara vermeden surmeye devam ettim gece yatarken suruyor sabah kalkip yikiyordum cok sancili ve agrili bir donemdi tahris etti agri yapti ams mecburdum kullanmaya. 2.kutu da bitti fakat sigiller de en ufak bi degisiklik yoktu en sonunda eczaci bi tanidik vardi onunla konusurken ben sana bi ilac hazirlayim o kesin cozum dedi tamam dedim bekledim. Eczacinin hazirladigi 'podofilm' yani bildigimiz adit gibi bisey bunu gunde 1 defa kullan yikamana gerek yok bu gecir hemen kulak copuyle sur dedi. Heyecan yaptimtabiki :) hemen o gun basladim ilk surdugumde yakti dayanilmaz bi aci hissettim biraz da bol surdum cabuk gecsin diye :) ertesi gun sigillerim bembeyaz olmustu heralde gecicek dedim ikinci gun bir daha surdum ayni sekilde yine aci hissettim ayni beyazlik devam ediyodu ucuncu gun surdugumde artik agri ve aci vardi ve cildimde bi degisiklik hissettim heralde ilacin etkisi dedim yine onemsemedim dorduncu gun ise yerimden kalkip oturamiyodum nerdeyse bu aciyi tarif etmem imkansiz tahris oldu hep kabuk bagladi o gun yine surdum ve ertesi gun zaten yuruyemiyodum artik acidan ki bunun yaninda sigillerin oldugu yerler yarilmis ve kaniyordu bunun acisi da eklendi. Eczaneden tahris kremi istedim en kuvvetlisini hametan verdi onu her lavaboya gttigimde surdum ve 2 gune duzeldi acilarim cildim yaniklarim sigil yariklarim :) ve simdi diyebiliyorumki eczacinin bana hergun kullan diye onerdigi podofilmi fazla ve yanlis kullanarak cildimi tahris etmisim o acilari cekmisim ama sukur ki sigillerimden kurtuldum suan tertemizim ve o kadar mutluyum ki tarif edemem :)) cektigim aciya degdi yanii :) sizlerle paylasmak istedim denemenizi oneririm ama tabiki benim yaptigim sekilde degil podofilm aldara kreme oranla daha etkili. Kesin cozum olup olmadigini ilerleyen zamanlarda gorucem..
padofılm asıttır kulak copıylr sadece sıgıl uzerıne surulur haftada bır ya da ıkı uygulanması grek dıye bılıyormarkadaslar sizlerinki netteki resimlere benziyo mu yani bildiğimiz siğil gibi mi oluyor sekilleri...benimki deri altında yazmıstım sirke de kullanıyorum beyazlama var ama deri altında oldugu için düşme dökülme gibi bi durum olamıyo olursa ancak küçülürler inş....bi de bu podofilm fln tüm deriyi yakmıyor mu nasıl bi şey sadece siğile mi uyguluyorsunuz
dıs duvara surdugunuz ıcın hıc bır zararı yok gerılmeyın dırencınızı yuksek tutun yeterSirke ise yaradi ama sirkeden once kanamam yoktu makatta sigilli bolge kaniyor simdi islak devamliiyimi kotu mu ettim bilemedim kucukler hep yok olmus fakat benim makat bolgemde zaten meme olusmustu sirkeden mi sigilden mi bilmiorum o da cok buyumus. Cuma doktor randevum var biraktim sirkeyi cumaya kadar enazindan bakalim doktor ne dicek. Cok tsk ederim tekrardan bilgiler icin.
doktor muayene ettı canım sen bunlara bısey yapmıssın dedı evet dedm sırke uyguladım ama bı zararı olur korkusuyla bıraktım. baksana ıyı gelmıs sana bence devam et dedı :)dıs duvara surdugunuz ıcın hıc bır zararı yok gerılmeyın dırencınızı yuksek tutun yeter
gebe bayanlara ıslem uygulanmıyor sırkeyı denemenle bısı kaybetmessın ..... gunluk uygula benım doktorum soyeedı dogal asıt dıyedoktor muayene ettı canım sen bunlara bısey yapmıssın dedı evet dedm sırke uyguladım ama bı zararı olur korkusuyla bıraktım. baksana ıyı gelmıs sana bence devam et dedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?