Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

muloccummu muculoskummu ıcı beyaz seylerden olabılır sıgıle bıraz benzer ama farklı selerdır sıkarsanız her ıkısıde dagılır ıstersen bır hafta sende bır sırke sur pamuga dok ama onun tedavısı farklı

Sirke ise yaradi ama sirkeden once kanamam yoktu makatta sigilli bolge kaniyor simdi islak devamli iyimi kotu mu ettim bilemedim kucukler hep yok olmus fakat benim makat bolgemde zaten meme olusmustu sirkeden mi sigilden mi bilmiorum o da cok buyumus. Cuma doktor randevum var biraktim sirkeyi cumaya kadar enazindan bakalim doktor ne dicek. Cok tsk ederim tekrardan bilgiler icin.

sigillere cozum var da, kolposkopi sirasinda soktorun biopsi yapmaktansa direkt leep ile kaziyalim deyip kazimasi ne kadar normal? bunu yapan doktor istanbulda ozel bi hastanede gorev alan unlu bi doktor. biopsi yapmadan teshis koymadan leep ile kazimasi ne kadar dogru arkadaslar? leep ten cikardigi parcalari patolojiye gorderdi ve patoloji sonucu da temiz cikti ustelik. ama benim endisem acaba parcalari yakmis olabilirmi ve sirf yaktigi icinde sonuc temiz cikmis diyebilirmi dersiniz? ayni tecrubeyi yasayan varmi aranizda?

Merhaba arkadaslar bu hastalik malesef ki bende de ortaya cikti yaklasik 3 ay once boyle bi hastaliktan haberim bile yoktu farkettigim zaman bile bunun sigil oldugunu anlamamistim sivilce felan diye onemsememistm hatta. Sonralari buyudugunu gorunce internetten arastirdim ve sigil mi acaba diye doktora gitmeye karar verdim. Gittigimde doktor bakti ve evet bu sigil yakabiliriz hemen dedi ki ben daha hastaligin sokundayken yakabiliriz demesi beni daha da korkuttu krem yokmu deyince bana 'Aldara' yi onerdi yalniz fiyati 100un ustunde dedi bende tamam olsun diyerek ciktim ve kullanmaya basladim. Ilk kutuyu bitirdim banamisin demedi etkisini gormedim hic ikinciyi aldim hemen ara vermeden surmeye devam ettim gece yatarken suruyor sabah kalkip yikiyordum cok sancili ve agrili bir donemdi tahris etti agri yapti ams mecburdum kullanmaya. 2.kutu da bitti fakat sigiller de en ufak bi degisiklik yoktu en sonunda eczaci bi tanidik vardi onunla konusurken ben sana bi ilac hazirlayim o kesin cozum dedi tamam dedim bekledim. Eczacinin hazirladigi 'podofilm' yani bildigimiz adit gibi bisey bunu gunde 1 defa kullan yikamana gerek yok bu gecir hemen kulak copuyle sur dedi. Heyecan yaptimtabiki :) hemen o gun basladim ilk surdugumde yakti dayanilmaz bi aci hissettim biraz da bol surdum cabuk gecsin diye :) ertesi gun sigillerim bembeyaz olmustu heralde gecicek dedim ikinci gun bir daha surdum ayni sekilde yine aci hissettim ayni beyazlik devam ediyodu ucuncu gun surdugumde artik agri ve aci vardi ve cildimde bi degisiklik hissettim heralde ilacin etkisi dedim yine onemsemedim dorduncu gun ise yerimden kalkip oturamiyodum nerdeyse bu aciyi tarif etmem imkansiz tahris oldu hep kabuk bagladi o gun yine surdum ve ertesi gun zaten yuruyemiyodum artik acidan ki bunun yaninda sigillerin oldugu yerler yarilmis ve kaniyordu bunun acisi da eklendi. Eczaneden tahris kremi istedim en kuvvetlisini hametan verdi onu her lavaboya gttigimde surdum ve 2 gune duzeldi acilarim cildim yaniklarim sigil yariklarim :) ve simdi diyebiliyorumki eczacinin bana hergun kullan diye onerdigi podofilmi fazla ve yanlis kullanarak cildimi tahris etmisim o acilari cekmisim ama sukur ki sigillerimden kurtuldum suan tertemizim ve o kadar mutluyum ki tarif edemem :)) cektigim aciya degdi yanii :) sizlerle paylasmak istedim denemenizi oneririm ama tabiki benim yaptigim sekilde degil podofilm aldara kreme oranla daha etkili. Kesin cozum olup olmadigini ilerleyen zamanlarda gorucem..

arkadaslar sizlerinki netteki resimlere benziyo mu yani bildiğimiz siğil gibi mi oluyor sekilleri...benimki deri altında yazmıstım sirke de kullanıyorum beyazlama var ama deri altında oldugu için düşme dökülme gibi bi durum olamıyo olursa ancak küçülürler inş....bi de bu podofilm fln tüm deriyi yakmıyor mu nasıl bi şey sadece siğile mi uyguluyorsunuz

Kendi adima konusursam benimki benziyodu ki ben internetteki o resimlrre bakarak sigil oldugunu dusundum oyle gittim doktora muayeneye yoksa gitmicektim sivilcedir diye :) deri altinda diosun sanirim daha kucukler o yuzden gecme olasiligi daha yuksek diye dusunuyorum insallah etkili olur surdugun sirke :)
Podofilmi evet sadece sigil uzerine uyguluyosun benimki biraz yayilmis vaziyetteydi o yuzden yayilan yerlere de surdum dedigin gibi cildimi tum tahris etti, yakti ama suanki sonuctan memnunum gecirdi eski haline dondu :)

anladım canım sana da cok gecmıs olsun ben acıkcası hpv miyim bilmiyorum benimkiler netteki sigillere benzemiyo deri altında kabartılar var ve gerdirince görülüyor daha cok.doktor baktı sigil dedi ama tahlil fln yapmadı tam da emin olamadı kendınce baska yerlrde cıkarsa bakalım dedı 6-8 ay da kaybolur gibi bi sey dedi snrm ama bende yıllardır var önemsememiştim kaşıntı vardı sadece ondan rahatsız olmustum bi görünmek istedim doktor da öle diyince panik oldum arastrmaya basladım başka doktora gitmek istemiyorum cok cekinerek gittim ona bile bende doğal yöntemleri arastrdım onları deniycem ..inş sirke işe yarar çay ağacı yağı da aldım onu da kullanmaya basladım

A asitli ilaç birde ben sülfur sabunuyla yıkadım hep faydasını gördüm eczanelerde satılıyor.

Selam, ben de aynisini hamilelikte yasadim benimkiler direk elektrikle yakildi uyutularak.En kuvvetli yontem bu asi bu virusun her tipine etki etmiyormus.Ben de de bircok tipi vardi .Aman hamilelik olmadan halledin

padofılm recetelı asıt bıle kaldırıldı raflardan ,eger azacı yuzde 30 uzerı asıt yaptıysa kendı yanlıs yapmıstır nseyse

sen bır sure daha sıze onerım pamuga sırke dokup oraya surmenız olur ıkı uc gunde bır ıkı dk ya da banyoya gırcenız zaman

dırencınız dusmes meyyve sebze bol tuketın
en onemlısı ası olunuz maddı durumunuz varsa

padofılm asıttır kulak copıylr sadece sıgıl uzerıne surulur haftada bır ya da ıkı uygulanması grek dıye bılıyorm

dıs duvara surdugunuz ıcın hıc bır zararı yok gerılmeyın dırencınızı yuksek tutun yeter

dıs duvara surdugunuz ıcın hıc bır zararı yok gerılmeyın dırencınızı yuksek tutun yeter
doktor muayene ettı canım sen bunlara bısey yapmıssın dedı evet dedm sırke uyguladım ama bı zararı olur korkusuyla bıraktım. baksana ıyı gelmıs sana bence devam et dedı :)

doktor muayene ettı canım sen bunlara bısey yapmıssın dedı evet dedm sırke uyguladım ama bı zararı olur korkusuyla bıraktım. baksana ıyı gelmıs sana bence devam et dedı :)
gebe bayanlara ıslem uygulanmıyor sırkeyı denemenle bısı kaybetmessın ..... gunluk uygula benım doktorum soyeedı dogal asıt dıye

ama sunununutma !!!!! gunluk taze meyve suyu ıcmen lazım portakal havuc ve sebze yemeklerı oglen aksam yemegınde salata !!!!!!

bende z50 ye yakındı ve koter sonrası sırke ıle gectı ıkı sene hıc bırakmadım cıkmadıda eger uc sene tekrarlamas ıse dırencın dusmeden vucuttan atma olasıgılın yuzde 90

Merhabaaa yaklasik 3ay once ascus ile araniza katildim. Gecen hafta tekrar smear im vardi ve bugun sonucu aldim. Temi cikti cok sukur 3,ay sonra tekrat kontrolum var allah herkesin yardimcisi olsun.

kızlar bende bir süredir 2 tane minicik şey vardı kist falandır diye düşündüm çünkü daha önce gittiğim doktorlar göremedi bir şey demediler. en son gittiğim doktora detaylı bakması için rica edince baktı ve bunlar kondilom dedi. yani siğil... ondan sonra koter için randevu verdi fakat koterde çok canım yandı tam uyuşturmadan yaptı orası uyuşmaz filan dedi ondan sonra sabrettim birkaç günde siyah kabuk bağlayıp döküldü bir kısmı ama gerisi duruyor tamamı gitmemiş sadece ortası döküldü! ve forumda elma sirkesini görünce ona başlıyım dedim bantlarken çok sorun yaşadım bir türlü sabitleyemiyorum oraya.... yara bandı mı kullanıyorsunuz şeffaf bant mı? heralde yaralarım daha tazeydi yani sirkeden ziyade bantların sökülmesi daha da tahriş etti orayı sanki, 2 gün yapıp bıraktım. şimdi tekrar inceledim bantın yarasıdır diyordum ama bir tane daha çıkmış sanki üstelik daha büyük kendi kendine sabit duruyodu aylardır, kotere gittiğime çok pişman oldum bulaştırıcılığı arttı sanki üstelik beslenme ve sporuma dikkat ettiğim bir dönemde... ne önerirsiniz doktor krem bi işe yaramaz aşıyı da tavsiye etmem virüsü zaten kapmışsın artık dedi. bir daha kotere gitsem tamamen biter mi siz kaç seansta kurtuldunuz??

bir de doktor koterdeyken bunlara kim koter istetti podofilm yapılsaydı keşke dedi ama artık çok geçti güç bela randevu alabilmiştim zaten...

Benim fikrim aşınızı olun.Gardasili önermişti doktorum.Bana da faydası olmaz demişti ama onun faydasının olduğunu düşünüyorum.Aralık ayında 1 yıl olacak çıkmayalı.İnşallah bir daha hiç çıkmaz.Ekinezya çayı içiyorum günde 1 bardak.Meyve yiyin

arkadaşlar merhaba ben de genital siğil vardı yaktırdım şu anda iyiyim ama operasyondan önce yaşadığımız şey tekrarladı cinsel ilişki esnasında eşime çok ağır bir koku geliyormuş ben o kokuyu almıyorum ama o aldığı için konsantrasyonunu kaybediyor dr bana bağışıklığımı güçlendirmem için ilaç verdi iltihap yok koku olmaması lazım dedi ama hala oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum bunu yaşayanınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…