ası yaptırmadan once vurus alıp tasıyıcı olabılırsınız !!!!!!!ben rahim ağzı kanserine karşı aşı yaptırmış biri olarak nasıl siğil çıkıyor bende anlamadım! mantarımda var önce şu evde ilacım vardı onu bitirip öyle gidicem doktora. pimafucin diye bi ilaç kullanıyorum gece 2 tane koyıuyorum ( 20 gunluk tedaviyi 10güne indireyim dedim)şimdide aşırı ağrı yaptı fazla mı geldi acaba? iyi olaayım derken daha mı kötü olucam ne :S
Arkadaşlar sanırım benim durumum daha farklı yardımlarınızı bekliyorum
Benim kondilomum bir tane,tek bir yerde,vajina ile makatın arasındaki duvarda çıkmıştı hemen koşa koşa doktoruma gittim.bi asetik asit türevi uygulayalım dedi.1 ay onu denedik biraz küçülmeler oldu ama kendisi düşmedi..
Sonra doktorum artık operasyona gerek var dedi ve genel anestezi ile 1ay önce o deri parçası komple alındı ve kendi kendine eriyen dikişler yapılmış.hastahanedrn o gün çıktım ama 3 gün yattım diyebilirim oturamadım yatarken kalkarken zorlandım.her tuvaletten sonra baticonla pansuman yaptım.kontrole gittim iki hafta sonra doktorum gayet iyi olduğumu temiz olduğumu söyledi smear testimizde normal olduğunu söyledi.fakat benim problemim 23 ekimde oldum bu ameliyatı hala geçmedi ve neredeyse ger büyük tuvaletimden sonra acıyor..normal mi olan var mi benim gibi lütfen yardım edin..(
2010da aşısını yaptırmıştım 3 doz halinde o zamanlar her doz aşıya 250tl vermiştim..şimdi aşının fiyatı nedir bilemem tabi.. smearım temizdi.. bilmiyorum geçer umarım yarın bi doktora gidicem artık.. neden nasıl oldu bilemiyorum hala daha.. ada çayı aklımda olsun tşk ederim..ası yaptırmadan once vurus alıp tasıyıcı olabılırsınız !!!!!!!
bıde suan ası ıcın doktorum bana tıp 6 sızdekı onemlı olan ust tıpe atlamaması nuks etmemesı sıgılınonemlek degıl demıstı
ve bol akıntı yapar ada cayı ıcını
mucoloskum mucoscum mu ole bısı var o dan olabılırkızlar merhaba ben de bir şey danışayım çünkü netten vajinal siğillere baktım bendeki ona benzemiyor..ön dudağın iki yanında biri sivilce gibi sıkınca iltihap çıkıyor sağ taraftaki ise belirsiz bir şekli olan etin renginde sıktım kan geldi..bu siğil değil de ne doktora gittim önemsemedi de mantarım var bariz kaşınıyorum onun farkındayımda kıl dönmesi olsa siyah olmaz mıydı..evde neo penotran fitil var dolapta..mantar için ilaçta kullandım ama takrarlıyor..temizliğe de dikkat ediyorum..bir buçuk sene önce ağdaya başladım o gün bugündür ufak bezeler çıkıp çıkıp gidiyor..yakın zamanda vajinal usg de oldum temizdi..ne önerirsiniz dokununca acıyorlar çünkü..
canım yorum yaptığın içi teşekkür ederim moloskum sanırım Google düzeltmesi bu yönde oldu,baktım ama et beni gibi görünüyor moloskum bendeki köklü çıban gibi bir iki kez sirke bastırdım beyazlaştılar devam mı etsem sirkeye kurutur mu geçenlerde sıktım iltihap aktı küçüldüler ama sıktığımdan beri acıyorlar...doktora gittim bakmadı bile ne önerirsin..ağdaya bugün gideceğim bir daha gitmeyeyim en iyisi lazer epilasyona karşıyım ben ,an makbulü epilatör almak sanırım.mucoloskum mucoscum mu ole bısı var o dan olabılır
agda yaptırmayın dısarda
1 dagıtır
2 surtunme yoluyla bulasıcı hastalık kaparsınız
sızın yerınızde olsam lazer yaptırım kesınlıkle dıod lazer yuzde 80 dokuyor hem suan hemde yaslanıldıgında buyuk rahtlık
sırkeyı deneyın pamuga dokun olan olamayan yerlere surun bes dk beyazlastırıcak yara olmadı ıcın acımaz cok yanı acımaz
madı acıdan durumunuz ıyıyse rahım kanseırne karsı gardesıl olunuz yada cervalıx
sizin bahsettınız mucoloscım olabılır ısmını tam hatırlayamadım offff
evet vucudumun direnci düşmüş olabilir demişti doktorda.. zamanla geçer dedi ilaçta vermedi.. temizliğine dikkat et dedi öyle işte.tavsiyelerin içi,n tşk ederim.2010 oldum bende ama asının amacı sıgıl cıkmasını dedıgım gbı engelmek degıl smar bendede halen temız cıkıyor
cıkma sebebı dırenc dusuklugu oldugunu unutmayınız
ve sıgıl olan yere pamuga ssırke dokup uc dk dk bekletın beyazlasınca korkmayınız
ıkı uc hafta deneyın dedıgım gbı sebze meyve agırlıklı ozellıklede gunde bır bardak protskal suyu ıcınız taze
kocakarı ılacı olarak dusunmezsen hacı sakır sabunu rendelecanım yorum yaptığın içi teşekkür ederim moloskum sanırım Google düzeltmesi bu yönde oldu,baktım ama et beni gibi görünüyor moloskum bendeki köklü çıban gibi bir iki kez sirke bastırdım beyazlaştılar devam mı etsem sirkeye kurutur mu geçenlerde sıktım iltihap aktı küçüldüler ama sıktığımdan beri acıyorlar...doktora gittim bakmadı bile ne önerirsin..ağdaya bugün gideceğim bir daha gitmeyeyim en iyisi lazer epilasyona karşıyım ben ,an makbulü epilatör almak sanırım.
sıgılın tekrar cıkması bana gore arastırmalarım netıcesınde dırenc dusuklugudur gunluk portskal suyu ıcın barı en kotu vıtamın almıyorsanızevet vucudumun direnci düşmüş olabilir demişti doktorda.. zamanla geçer dedi ilaçta vermedi.. temizliğine dikkat et dedi öyle işte.tavsiyelerin içi,n tşk ederim.
merhaba ben bu adaçayını aktardan aldım tazesini verdi adam bende iyi dedim..şimdi caydanlığa koyup demledim çay gibi..içiyorum ancak acı olduğu için içine mecburen 1 tatlı kaşığı bal kattım..günde kaç sefer içebilirim bu adaçayını ? bide elma sirkesiyle pansumanda yapıyorum..sıgılın tekrar cıkması bana gore arastırmalarım netıcesınde dırenc dusuklugudur gunluk portskal suyu ıcın barı en kotu vıtamın almıyorsanız
bnde de bgn farkettim böyle beyaz küçük yag bezesi gibi bir kaç tane birşey çıkmış.bunlar siğil mi oluyorelma sirkesiyle ilgili bi yazı alıntıdır....
kasık bölgemdeki siğillerimin üstünü 3 gece boyunca sirkeli pamukla kapadım
ve 3. gün sonunda artık siğillerim simsiyahtı,
5. gün ise siğillerden eser yoktu.
Tabi bu arada cildim biraz tahriş oldu
ve siğillerle birlikte bir kısım cildim
de kabuk bağladı ama 5. günün sonunda tüm kabuk soyuldu ve siğillerden eser yoktu
merhaba ben bu adaçayını aktardan aldım tazesini verdi adam bende iyi dedim..şimdi caydanlığa koyup demledim çay gibi..içiyorum ancak acı olduğu için içine mecburen 1 tatlı kaşığı bal kattım..günde kaç sefer içebilirim bu adaçayını ? bide elma sirkesiyle pansumanda yapıyorum..
ben önce zona ardından madalyon hastalığına yakalandım diyeyim.. zona değilde şu madalyon beni bir çok besinden men etti hala daha domates ,patlıcan vs yediğim zaman ürtiker gibi bişi oluyorum .. iki hastalık ard arda olunca çok ağır ilaçlar kullandım bu sebeplede kızımı emziremedim (bebeğim 4 aylııkken memeden kestik mecburen,6 aylık bi bebeğim var)
portakal suyunuda hafızaya attımbunuda içiçem hergün çoooook tşk ederim...
merhaba ben bu adaçayını aktardan aldım tazesini verdi adam bende iyi dedim..şimdi caydanlığa koyup demledim çay gibi..içiyorum ancak acı olduğu için içine mecburen 1 tatlı kaşığı bal kattım..günde kaç sefer içebilirim bu adaçayını ? bide elma sirkesiyle pansumanda yapıyorum..
ben önce zona ardından madalyon hastalığına yakalandım diyeyim.. zona değilde şu madalyon beni bir çok besinden men etti hala daha domates ,patlıcan vs yediğim zaman ürtiker gibi bişi oluyorum .. iki hastalık ard arda olunca çok ağır ilaçlar kullandım bu sebeplede kızımı emziremedim (bebeğim 4 aylııkken memeden kestik mecburen,6 aylık bi bebeğim var)
portakal suyunuda hafızaya attımbunuda içiçem hergün çoooook tşk ederim...
En az uc ay agda yapmayın pudralı eldıvenle cek ya da tek kullanıplık jılet agda dagıtır eger suan yoksa sıze onemırm hemen dıod laEre baslayınbide ağda yapmamda bi sakınca olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?