bu koku ıslaklık falan dermatit die bi hastalıkmış sanırım ona ayrıca bi baktır bence ilaçla geçiyormşarkadaşlar merhaba ben de genital siğil vardı yaktırdım şu anda iyiyim ama operasyondan önce yaşadığımız şey tekrarladı cinsel ilişki esnasında eşime çok ağır bir koku geliyormuş ben o kokuyu almıyorum ama o aldığı için konsantrasyonunu kaybediyor dr bana bağışıklığımı güçlendirmem için ilaç verdi iltihap yok koku olmaması lazım dedi ama hala oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum bunu yaşayanınız var mı
elma sirkesini ben denedim ama yanmasına acısına dayanamyorum resmen açıp üflüyorum öye böyle değil çok fena yanıyor sanki beynime basıyorum sirkeli pamuğu sizdede yanma olmuşmuydu ??gebe bayanlara ıslem uygulanmıyor sırkeyı denemenle bısı kaybetmessın ..... gunluk uygula benım doktorum soyeedı dogal asıt dıye
ama sunununutma !!!!! gunluk taze meyve suyu ıcmen lazım portakal havuc ve sebze yemeklerı oglen aksam yemegınde salata !!!!!!
bende z50 ye yakındı ve koter sonrası sırke ıle gectı ıkı sene hıc bırakmadım cıkmadıda eger uc sene tekrarlamas ıse dırencın dusmeden vucuttan atma olasıgılın yuzde 90
gunluk bır adet ada cayı ıcınız,ve akıntı koku mantarla alakalı bır seydır fıtıl verılmedı gerek !arkadaşlar merhaba ben de genital siğil vardı yaktırdım şu anda iyiyim ama operasyondan önce yaşadığımız şey tekrarladı cinsel ilişki esnasında eşime çok ağır bir koku geliyormuş ben o kokuyu almıyorum ama o aldığı için konsantrasyonunu kaybediyor dr bana bağışıklığımı güçlendirmem için ilaç verdi iltihap yok koku olmaması lazım dedi ama hala oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum bunu yaşayanınız var mı
ben surerken ılk zamanlar sac kurutma makınasıyla suruyordum sızde deneyebılırsınızelma sirkesini ben denedim ama yanmasına acısına dayanamyorum resmen açıp üflüyorum öye böyle değil çok fena yanıyor sanki beynime basıyorum sirkeli pamuğu sizdede yanma olmuşmuydu ??
tabıkı herhangı bır saglık sorunum yok dıceksın zaten kendıne ıyı bak net bı sekılde herhangı bı sorunum yok dıceksın kalıcı rahatsızlıklar astım olur kalp olur omnları kasdeıyorlar :))))Merhaba kızlar yetişin çok zor durumdayım. Bende 3 sene önce hpv geçirdim ve geçmiyor iyileşmiyor diyenlere inat öyle bir güzel baktım kendime öyle bir güzel atlattım ki ilk 1 yıldan sonra sadece 1 siğilim vardı ve 8 ay önce oda kayboldu ve birdaha gelmedi. Benim sorum sosyal ve iş hayatına etkileriyle ilgili bir fabrikada çalışacağım işe giriş sağlık raporunda işyeri hekimi sağlık geçmişinle ilgili sorular soruyormuş ve kaydediyormuş geçmişte hpv geçirdin mi diye bir soru sorar mı bilen duyan varsa acil cevap ne olur
çok teşekkür ederim doktorum bir sürü test yaptı ama ne olduğunu tam bulamadı dr değiştirmeyi düşünüyorum umarım geçer çünkü ilişkimizde problem yaratmaya başladıbu koku ıslaklık falan dermatit die bi hastalıkmış sanırım ona ayrıca bi baktır bence ilaçla geçiyormş
arkadasım genıtal temızleme jelı kullan gunluk o donemde benım heralde bır yıla yakın akıntım bolca olmustu doktorum da uyarmıssıtı benıçok teşekkür ederim doktorum bir sürü test yaptı ama ne olduğunu tam bulamadı dr değiştirmeyi düşünüyorum umarım geçer çünkü ilişkimizde problem yaratmaya başladı
teşekkür ederim arkadaşım dediklerini harfiyen yapacağım sevgiler saygılararkadasım genıtal temızleme jelı kullan gunluk o donemde benım heralde bır yıla yakın akıntım bolca olmustu doktorum da uyarmıssıtı benı
ada cayı ıc gunde bır kere
bıde camasırlarını ütüle
ılıskıye gırmeden tekrarda tekrar yıkayıp ıyı kurulaman lazım
suan hamılelınızın kacıncı ayı eger dısardayda sıgıl
her gun pamuga sırke dokerek orayı bes dk bekletınız
sırke dogal asıt o bolgeye zarar vermıcektır
hamıellıkte sıgıle bısı yapılmıyor cunku o bolgeyı temızlerken zarar olabılır bbebege
normal dogum rahımden gelıcegı ıcın bebek surtunerek bebege de sıgıl bulasmamamıs ıcın sezeryan demıs
hamıellıkte dırenc duserrr sebze meyva aglırlıklı beslenınız
gunluk bır bardak taze meyve suyu ıcın
sırke meyve sebze yersenız ve dedıklerımı uygularsanız kurtulursunuz
duzenlı 6?ayda bır dogum sonrası smaer verın
Merhaba bende 7 aylık hamileyim ve erken dogum riskim olunca dr gecen hafta vajinal muayene etti ve hpv var sende dedi. Şok oldum çünkü geçen sene elimde ve ayagimda olan aşırı sigillerim bitmisti ki bu 2 yilluk bi surecti kriyolar koterlerr. Esimin bnden önce veya snra bi iliskisi olmadigina eminim yani aşırı hakde olan elimdeki sigillerden vajinaya geçtiğini düşünüyorum. Hamilelik Öncesi smear vermistim ve temizdi. Bu arada benm sigillerim dis genitalde degil vajina icinde oyzdrn ben hic farketmemisim,yani tam giriş kisminda. Elma sirkesini o bölgeye uygulasam bi zarari olurmu sizce. Ev yapimi dogal elma sirkesi buldm asitligi hayli az. Yardimci olursaniz cok sevinirim felaket zordayimbiliyor musun ne kadar tesekkur etsem az dun gttım sırke aldım dedıgın gıbı yarım saat yana yakıla uyguladım sulandırdım vajına bolgemıde yıkadm bembeyaz oldular once. sonra ınternetten arastırdım ıste uyurken koyanlar varmıs neyse bıde aksam uyurken koydum ama bu sefer dahada cok canım acıdı belkıde hamılelıkten bebısım bıle daha fazla hareket etmeye basladı. sabah uyandım yıkandım yıne pamuga sırke doktum. kurulanırken peceteyle cok acıdı bı baktım sıyah derı kalkması gıbı bseyler vardır egıldm bı baktım şoklardaym hıcbısey yok. bu cuma doktora randevum var ozamana kadar tekrar cıkarmı bılmıyorum ama paylasmak ıstedım. cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın.
mantar olmadığını söyledi ama kotrole gittiğimde tekrar soracağım kendisinegunluk bır adet ada cayı ıcınız,ve akıntı koku mantarla alakalı bır seydır fıtıl verılmedı gerek !
bir şey daha soracağım yardımcı olursan çok sevinirim elma sirkesini herkes kullanabiliyor mu bir de nasıl uygulamam lazım şu anda operasyon sonrası yerleri belli ve hafif kızarma var tekrar nüksetmesinden korkuyorum üzerine mi sürmem gerekiyor?arkadasım genıtal temızleme jelı kullan gunluk o donemde benım heralde bır yıla yakın akıntım bolca olmustu doktorum da uyarmıssıtı benı
ada cayı ıc gunde bır kere
bıde camasırlarını ütüle
ılıskıye gırmeden tekrarda tekrar yıkayıp ıyı kurulaman lazım
asıtı az olması degıl markette satılan elma sırkesı varya ondan bahsdıyors dokun pamuga surun uc dort dakıka beyazlasıcak olabıldınce surun sabah aksam bı zararı olmazMerhaba bende 7 aylık hamileyim ve erken dogum riskim olunca dr gecen hafta vajinal muayene etti ve hpv var sende dedi. Şok oldum çünkü geçen sene elimde ve ayagimda olan aşırı sigillerim bitmisti ki bu 2 yilluk bi surecti kriyolar koterlerr. Esimin bnden önce veya snra bi iliskisi olmadigina eminim yani aşırı hakde olan elimdeki sigillerden vajinaya geçtiğini düşünüyorum. Hamilelik Öncesi smear vermistim ve temizdi. Bu arada benm sigillerim dis genitalde degil vajina icinde oyzdrn ben hic farketmemisim,yani tam giriş kisminda. Elma sirkesini o bölgeye uygulasam bi zarari olurmu sizce. Ev yapimi dogal elma sirkesi buldm asitligi hayli az. Yardimci olursaniz cok sevinirim felaket zordayim
korkma sür her yere ıkı uc dk beklet sırkeyı yıka dogal asıt oldugu ıcın bı zararı yok sonrasında genıtal temızleme jelınle temızlebir şey daha soracağım yardımcı olursan çok sevinirim elma sirkesini herkes kullanabiliyor mu bir de nasıl uygulamam lazım şu anda operasyon sonrası yerleri belli ve hafif kızarma var tekrar nüksetmesinden korkuyorum üzerine mi sürmem gerekiyor?
cok gecmıs olsun canım ben kullandm arkadasın tavsıyesı ıle ve gectı doktorumada soledım kullanmaya devam et bence dedı. benım makatta dısardaydı lezyonlar fakat suan hıcbısey yok doguma 4 hafta kaldı benım ıkı hafta sonra geldgınde yne kontrol ederız eger vajınandada yoksa normal dogum yapabılırsın dedı doktorum. bence sızde ıhmal etmeyın kullanın.Merhaba bende 7 aylık hamileyim ve erken dogum riskim olunca dr gecen hafta vajinal muayene etti ve hpv var sende dedi. Şok oldum çünkü geçen sene elimde ve ayagimda olan aşırı sigillerim bitmisti ki bu 2 yilluk bi surecti kriyolar koterlerr. Esimin bnden önce veya snra bi iliskisi olmadigina eminim yani aşırı hakde olan elimdeki sigillerden vajinaya geçtiğini düşünüyorum. Hamilelik Öncesi smear vermistim ve temizdi. Bu arada benm sigillerim dis genitalde degil vajina icinde oyzdrn ben hic farketmemisim,yani tam giriş kisminda. Elma sirkesini o bölgeye uygulasam bi zarari olurmu sizce. Ev yapimi dogal elma sirkesi buldm asitligi hayli az. Yardimci olursaniz cok sevinirim felaket zordayim
çok teşekkürler iyi haftalar sevgilerkorkma sür her yere ıkı uc dk beklet sırkeyı yıka dogal asıt oldugu ıcın bı zararı yok sonrasında genıtal temızleme jelınle temızle
asınızı olunuz !
sıgıl dısa dogru et benı seklınde bır goruntusu var sıızn dedıgınız kıl donmesı ya da kist tarzı bır durum aldırmanızı onerırımMerhabalar bi sorum olucak. Benimde vajina girişinde meme ucu büyüklüğünde bi şişlik var. içi iltihaplı gibi.. ağrısı acısı olmadı hiç ama nedir, nasıl tedavi edilir bilemiyorum. .. doktora gitmeye cekiniyorum açıkçası bilgisi olan yardimci olabilirmi Teşekkürler şimdiden. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?