Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bu koku ıslaklık falan dermatit die bi hastalıkmış sanırım ona ayrıca bi baktır bence ilaçla geçiyormş

elma sirkesini ben denedim ama yanmasına acısına dayanamyorum resmen açıp üflüyorum öye böyle değil çok fena yanıyor sanki beynime basıyorum sirkeli pamuğu sizdede yanma olmuşmuydu ??

arkadasım bendede bu rahatsızlıktan oldu doktora gıttım dondurmak en ıyısı dedı ama hep nuksedebılırmıs sizler nasıl bır uygulama yaptınız daha once donduran varmı

gunluk bır adet ada cayı ıcınız,ve akıntı koku mantarla alakalı bır seydır fıtıl verılmedı gerek !

elma sirkesini ben denedim ama yanmasına acısına dayanamyorum resmen açıp üflüyorum öye böyle değil çok fena yanıyor sanki beynime basıyorum sirkeli pamuğu sizdede yanma olmuşmuydu ??
ben surerken ılk zamanlar sac kurutma makınasıyla suruyordum sızde deneyebılırsınız

Merhaba kızlar yetişin çok zor durumdayım. Bende 3 sene önce hpv geçirdim ve geçmiyor iyileşmiyor diyenlere inat öyle bir güzel baktım kendime öyle bir güzel atlattım ki ilk 1 yıldan sonra sadece 1 siğilim vardı ve 8 ay önce oda kayboldu ve birdaha gelmedi. Benim sorum sosyal ve iş hayatına etkileriyle ilgili bir fabrikada çalışacağım işe giriş sağlık raporunda işyeri hekimi sağlık geçmişinle ilgili sorular soruyormuş ve kaydediyormuş geçmişte hpv geçirdin mi diye bir soru sorar mı bilen duyan varsa acil cevap ne olur

Kızlar cevaba acil ihtiyacım var içimi rahatlatmak için aranızda çalışanlar bilenler mutlaka vardır

tabıkı herhangı bır saglık sorunum yok dıceksın zaten kendıne ıyı bak net bı sekılde herhangı bı sorunum yok dıceksın kalıcı rahatsızlıklar astım olur kalp olur omnları kasdeıyorlar :))))

bu koku ıslaklık falan dermatit die bi hastalıkmış sanırım ona ayrıca bi baktır bence ilaçla geçiyormş
çok teşekkür ederim doktorum bir sürü test yaptı ama ne olduğunu tam bulamadı dr değiştirmeyi düşünüyorum umarım geçer çünkü ilişkimizde problem yaratmaya başladı

çok teşekkür ederim doktorum bir sürü test yaptı ama ne olduğunu tam bulamadı dr değiştirmeyi düşünüyorum umarım geçer çünkü ilişkimizde problem yaratmaya başladı
arkadasım genıtal temızleme jelı kullan gunluk o donemde benım heralde bır yıla yakın akıntım bolca olmustu doktorum da uyarmıssıtı benı
ada cayı ıc gunde bır kere
bıde camasırlarını ütüle
ılıskıye gırmeden tekrarda tekrar yıkayıp ıyı kurulaman lazım

teşekkür ederim arkadaşım dediklerini harfiyen yapacağım sevgiler saygılar

Merhaba bende 7 aylık hamileyim ve erken dogum riskim olunca dr gecen hafta vajinal muayene etti ve hpv var sende dedi. Şok oldum çünkü geçen sene elimde ve ayagimda olan aşırı sigillerim bitmisti ki bu 2 yilluk bi surecti kriyolar koterlerr. Esimin bnden önce veya snra bi iliskisi olmadigina eminim yani aşırı hakde olan elimdeki sigillerden vajinaya geçtiğini düşünüyorum. Hamilelik Öncesi smear vermistim ve temizdi. Bu arada benm sigillerim dis genitalde degil vajina icinde oyzdrn ben hic farketmemisim,yani tam giriş kisminda. Elma sirkesini o bölgeye uygulasam bi zarari olurmu sizce. Ev yapimi dogal elma sirkesi buldm asitligi hayli az. Yardimci olursaniz cok sevinirim felaket zordayim

bir şey daha soracağım yardımcı olursan çok sevinirim elma sirkesini herkes kullanabiliyor mu bir de nasıl uygulamam lazım şu anda operasyon sonrası yerleri belli ve hafif kızarma var tekrar nüksetmesinden korkuyorum üzerine mi sürmem gerekiyor?

asıtı az olması degıl markette satılan elma sırkesı varya ondan bahsdıyors dokun pamuga surun uc dort dakıka beyazlasıcak olabıldınce surun sabah aksam bı zararı olmaz
gunluk bır portakal suyu ıcınız
agda yapmayınız tek kullanımlık jılet olabılır ama en kolayı pudralı eldıvenle cekmek

korkma sür her yere ıkı uc dk beklet sırkeyı yıka dogal asıt oldugu ıcın bı zararı yok sonrasında genıtal temızleme jelınle temızle
asınızı olunuz !

cok gecmıs olsun canım ben kullandm arkadasın tavsıyesı ıle ve gectı doktorumada soledım kullanmaya devam et bence dedı. benım makatta dısardaydı lezyonlar fakat suan hıcbısey yok doguma 4 hafta kaldı benım ıkı hafta sonra geldgınde yne kontrol ederız eger vajınandada yoksa normal dogum yapabılırsın dedı doktorum. bence sızde ıhmal etmeyın kullanın.

Merhabalar bi sorum olucak. Benimde vajina girişinde meme ucu büyüklüğünde bi şişlik var. içi iltihaplı gibi.. ağrısı acısı olmadı hiç ama nedir, nasıl tedavi edilir bilemiyorum. .. doktora gitmeye cekiniyorum açıkçası bilgisi olan yardimci olabilirmi Teşekkürler şimdiden. ..

sıgıl dısa dogru et benı seklınde bır goruntusu var sıızn dedıgınız kıl donmesı ya da kist tarzı bır durum aldırmanızı onerırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…