- 2 Ekim 2014
- 6
- 0
- 1
- 42
bunun 100den fazla tipi var, sadece 4 tipi kanser yapici ve bunlar cogunlukla disarda sigil olarak gorunmuyorlar. Geri kalanlari sadece sigil (condilom) yapar ve zararsizdir. Cok merak ediyorsaniz tip testi yaptirabilirsiniz sanirim biraz pahali.merhabalar ben 24 yaşındayım. yarın genital siğil şühpesi ile doktora gidicem. çok korkuyorum. tedavi süreci nasıldır. kanser yaptığı söyleniyor. hemen mi oluyor. çok korkuyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgili melisaytek Kremin adı tam olarak wartex mi acaba?Türkiyede yok sanırım ama belki yurtdışından getirtme şansım olabilir bir tanıdık vasıtasıyla o yüzden adını tekrar soruyorum...ben yurtdisinda yasiyorum. 2008de genital sigil oldu, burda kremleri var onun, yaktirma yapilmiyor.
Kremle 1 haftada gecti, bir dahada geri gelmedi kremin adi Wartex
Evet bir de Condyline, bana iki kremi de vermisti ama hangisi pozitif etkiledi hatirlamiyorum, Condyline da olabilir. Bunlar avrupada recete ile satiliyor sadeceSevgili melisaytek Kremin adı tam olarak wartex mi acaba?Türkiyede yok sanırım ama belki yurtdışından getirtme şansım olabilir bir tanıdık vasıtasıyla o yüzden adını tekrar soruyorum...
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için melisaytek..ben daha önce de duymuştum Avrupa'da etkili krem ve solüsyonlarla tedavi edildiğini..keşke burada da böyle olabilse en azından yeni beliren siğiller için..Evet bir de Condyline, bana iki kremi de vermisti ama hangisi pozitif etkiledi hatirlamiyorum, Condyline da olabilir. Bunlar avrupada recete ile satiliyor sadece
recetesiz alinsa gidip alir gonderirirm ama burda baya katilar:) belki ebay ya da amazondan bulabilirsinÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için melisaytek..ben daha önce de duymuştum Avrupa'da etkili krem ve solüsyonlarla tedavi edildiğini..keşke burada da böyle olabilse en azından yeni beliren siğiller için..
Çok teşekkür ederim çok naziksin melisaytek, düşünmen bile çokrecetesiz alinsa gidip alir gonderirirm ama burda baya katilar:) belki ebay ya da amazondan bulabilirsin
ne demek canim bu leep. Bende hamileyim ve hamileligimde cikti sigil malesef doktor hicbisey yapamayacagini dogumun sezeryan olmadi gerektigini soyledi. Aydinlatirmsin beni.Merhaba arkadaşlar,hepinize çok geçmiş olsun. Benimde smear ve biyopsi sonrası konulan cin2 teşhisim var. Geçen seneki smear testim tertemizken bu sene bu sonuç çıktı malesef. Dün leep konizasyon oldum,doktorum 1 ay birçok şeye dikkat etmemi istedi. Ev işi yapma,ayakta kalma,ağır kaldırma vs. Ilk günler evet ama 1 ay çok uzun bir süre değilmi sizcede? Leep geçiren arkadaşlar sizlerin doktorları neler söyledi paylaşırsanız sevinirim.
Cnm bende siğil olmadı rutin smear kontrolünde rahim ağzında hücre değişiklikleri çıktı biyopsi yapıldı cin2 dendi ben hpv testi yaptırmadım ama büyük ihtimalle hpv kaynaklı. Leep rahim ağzının sorunlu bölgesinin çıkartılması hamilelikte çok gerek görülmedikçe bişey yapılmıyor,kontrol altında tutulup sanırım doğum sonrası işlem yapılıyor. Normal doğumuda bebeğe hpv virüsü bulaşabilir doğum anında diye birde bnmki gibi rahim ağzında problem varsa o bölgeyi tahrip etmemek için önerebiliyor doktorlar sezaryanı. Çok geçmiş olsun,inşl. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınM
ne demek canim bu leep. Bende hamileyim ve hamileligimde cikti sigil malesef doktor hicbisey yapamayacagini dogumun sezeryan olmadi gerektigini soyledi. Aydinlatirmsin beni.
amin canim cokk tsk ederim. Rabbim herkese sifa versin insallah sanada banada. Zaman gectikce ne hastaliklar ogrenioruz yaCnm bende siğil olmadı rutin smear kontrolünde rahim ağzında hücre değişiklikleri çıktı biyopsi yapıldı cin2 dendi ben hpv testi yaptırmadım ama büyük ihtimalle hpv kaynaklı. Leep rahim ağzının sorunlu bölgesinin çıkartılması hamilelikte çok gerek görülmedikçe bişey yapılmıyor,kontrol altında tutulup sanırım doğum sonrası işlem yapılıyor. Normal doğumuda bebeğe hpv virüsü bulaşabilir doğum anında diye birde bnmki gibi rahim ağzında problem varsa o bölgeyi tahrip etmemek için önerebiliyor doktorlar sezaryanı. Çok geçmiş olsun,inşl. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
ilk smear verdımden berı hucre deyıkslıgı bndede var ozelde bı kere yaptırdım yanlıs cıkyı devlet hastanesnde saglıklı sonuca ulastım olakı bole bısı oldu baska doktordan baska hastameden fıkır almanız lazımMerhaba arkadaşlar,hepinize çok geçmiş olsun. Benimde smear ve biyopsi sonrası konulan cin2 teşhisim var. Geçen seneki smear testim tertemizken bu sene bu sonuç çıktı malesef. Dün leep konizasyon oldum,doktorum 1 ay birçok şeye dikkat etmemi istedi. Ev işi yapma,ayakta kalma,ağır kaldırma vs. Ilk günler evet ama 1 ay çok uzun bir süre değilmi sizcede? Leep geçiren arkadaşlar sizlerin doktorları neler söyledi paylaşırsanız sevinirim.
suan hamılelınızın kacıncı ayı eger dısardayda sıgılM
ne demek canim bu leep. Bende hamileyim ve hamileligimde cikti sigil malesef doktor hicbisey yapamayacagini dogumun sezeryan olmadi gerektigini soyledi. Aydinlatirmsin beni.
7 bucuk oldu canim her yikandigimda artik cogaldigini hissediorumsuan hamılelınızın kacıncı ayı eger dısardayda sıgıl
her gun pamuga sırke dokerek orayı bes dk bekletınız
sırke dogal asıt o bolgeye zarar vermıcektır
hamıellıkte sıgıle bısı yapılmıyor cunku o bolgeyı temızlerken zarar olabılır bbebege
normal dogum rahımden gelıcegı ıcın bebek surtunerek bebege de sıgıl bulasmamamıs ıcın sezeryan demıs
hamıellıkte dırenc duserrr sebze meyva aglırlıklı beslenınız
gunluk bır bardak taze meyve suyu ıcın
sırke meyve sebze yersenız ve dedıklerımı uygularsanız kurtulursunuz
duzenlı 6?ayda bır dogum sonrası smaer verın
biliyor musun ne kadar tesekkur etsem az dun gttım sırke aldım dedıgın gıbı yarım saat yana yakıla uyguladım sulandırdım vajına bolgemıde yıkadm bembeyaz oldular once. sonra ınternetten arastırdım ıste uyurken koyanlar varmıs neyse bıde aksam uyurken koydum ama bu sefer dahada cok canım acıdı belkıde hamılelıkten bebısım bıle daha fazla hareket etmeye basladı. sabah uyandım yıkandım yıne pamuga sırke doktum. kurulanırken peceteyle cok acıdı bı baktım sıyah derı kalkması gıbı bseyler vardır egıldm bı baktım şoklardaym hıcbısey yok. bu cuma doktora randevum var ozamana kadar tekrar cıkarmı bılmıyorum ama paylasmak ıstedım. cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın.suan hamılelınızın kacıncı ayı eger dısardayda sıgıl
her gun pamuga sırke dokerek orayı bes dk bekletınız
sırke dogal asıt o bolgeye zarar vermıcektır
hamıellıkte sıgıle bısı yapılmıyor cunku o bolgeyı temızlerken zarar olabılır bbebege
normal dogum rahımden gelıcegı ıcın bebek surtunerek bebege de sıgıl bulasmamamıs ıcın sezeryan demıs
hamıellıkte dırenc duserrr sebze meyva aglırlıklı beslenınız
gunluk bır bardak taze meyve suyu ıcın
sırke meyve sebze yersenız ve dedıklerımı uygularsanız kurtulursunuz
duzenlı 6?ayda bır dogum sonrası smaer verın
gebelıgın bıtırımen kadar uygula bana doktorum sırke dogal asıttır demıstı yaklasık ıkı yıl boyunca her gun yatarken ya da sabah kaltımda gunde bır kes ıkı uc dk beklettım varken de max 5 dk beklllettımbiliyor musun ne kadar tesekkur etsem az dun gttım sırke aldım dedıgın gıbı yarım saat yana yakıla uyguladım sulandırdım vajına bolgemıde yıkadm bembeyaz oldular once. sonra ınternetten arastırdım ıste uyurken koyanlar varmıs neyse bıde aksam uyurken koydum ama bu sefer dahada cok canım acıdı belkıde hamılelıkten bebısım bıle daha fazla hareket etmeye basladı. sabah uyandım yıkandım yıne pamuga sırke doktum. kurulanırken peceteyle cok acıdı bı baktım sıyah derı kalkması gıbı bseyler vardır egıldm bı baktım şoklardaym hıcbısey yok. bu cuma doktora randevum var ozamana kadar tekrar cıkarmı bılmıyorum ama paylasmak ıstedım. cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?