Sirkeyı en az uc ay bırakmayınız ve smaer aldırın her 6 ay da bir emzırme durumunuz yoks ası muhakkak tavsıye edıormelma sirkesiyle ilgili bi yazı alıntıdır....
kasık bölgemdeki siğillerimin üstünü 3 gece boyunca sirkeli pamukla kapadım
ve 3. gün sonunda artık siğillerim simsiyahtı,
5. gün ise siğillerden eser yoktu.
Tabi bu arada cildim biraz tahriş oldu
ve siğillerle birlikte bir kısım cildim
de kabuk bağladı ama 5. günün sonunda tüm kabuk soyuldu ve siğillerden eser yoktu
Sirkeyı en az uc ay bırakmayınız ve smaer aldırın her 6 ay da bir emzırme durumunuz yoks ası muhakkak tavsıye edıorm
Asının koruma suresı oldugunuz zamn 5 yıldı gunumuzde 10 yıl doktorum olabılırsın dedı bnadaşu çoklu alıntıyı bi öğrenemdim.. aktardaki diğer önerileriniz için tşk ederim... ben sirkeyi bıraktım artık geceleri çok sızlıyordu 3gün gece boyunca durduğu için belkide..zaten benim siğilim yokmuş çıban mı diyeyim kıl dönmesi diyeyim onlardan varmış.. ağrılı ateşli bişidi hiç anlamadım baska bi doktora gittim oda bana ameliyat dedi..bugun epey nette arastırdım yine kesin çözümü lazermiş.. benim lazer yaptırabilmek için çalışmam gerekiyor..şuan bebeğim çok küçük..biraz büyüsün en azından bana ihtiyacı kalmasın o zaman çalışmaya baslıcam ..o zaman lazer yaptırabilirim..
aşı için benim bildiğim yaş sınırı var.. 26 yaşından büyükler yaptıramaz... ben aşıyı olduğumda 24 yaşındaydım son doz aşıyı 25.yasında yapıldı.. ben şimdi 30 yaşındayım.. o zamanlar doktorum bana bu asının 10 yıl korudugunu soylemişti..yurtdısında hatta bu asıyı devlet ücretsiz yapıyor kız çocuklarına 9 yasından itibaren zorunlu yani. bu aşıyı yaptırmaktaki tek sebebim teyzelerimin rahim ağzı kanserinden organlarının alınması..genetik olur molu diye yaptırmıştım açıkcası..
Hemen koter olunuz sıgılı bekletırsenız yayıyılır suan ne kadar var eger az ıze o bolgeye sabah aksam pamuga sırke dokup bes dk bekletın beyazlastırıcakMerhaba ben 18 yasindayim yaklasik 4 gun once iki uc tane sigilim cikti idrarda yanma vardi 2 gu sonra tarla gibi heryerimde ciktilar yuruyemez oldum doktora gittim bana abdi ibrahimin acnelyse ve anest pomad verdi ancak hala bi sonuc alamadim daha once kullanan oldu mu krem olarak oneriniz var mi?
önerebileceğiniz bi doktor var mı
aksam yatarken sırkeyı tekrar da deneyebılırısnız oraya koyabılırsınız ne kadar cok bekketırsenız o kadar ıyı bu surede agda yapmayınız dagılırDeniycem cok sagolun cok aci cekiyorum
Hamilelıkte dırenc cok duser sıze onerım gunluk portakal suyu ve dr onerdıyse yuruyuş doktorum bana bes yıl cıkmadıysa tekrar cıkma olasılıgı cok dusuk dedı elbettekı normal sezeryana gore daha konforlu gecmıs olsn hayırlı olsun :)arkadaşlar bende hpvyle mücadele etmiştim bi dönem şuan hamileyim etkin bi sivilim yok ama normal doğum yapamıcam bu virüsü taşıdığım için bilginiz olsun hayatınızın tümünü etkiliyo bu pislik virüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?