Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sirkeyı en az uc ay bırakmayınız ve smaer aldırın her 6 ay da bir emzırme durumunuz yoks ası muhakkak tavsıye edıorm

Sirkeyı en az uc ay bırakmayınız ve smaer aldırın her 6 ay da bir emzırme durumunuz yoks ası muhakkak tavsıye edıorm

şu çoklu alıntıyı bi öğrenemdim.. aktardaki diğer önerileriniz için tşk ederim... ben sirkeyi bıraktım artık geceleri çok sızlıyordu 3gün gece boyunca durduğu için belkide..zaten benim siğilim yokmuş çıban mı diyeyim kıl dönmesi diyeyim onlardan varmış.. ağrılı ateşli bişidi hiç anlamadım baska bi doktora gittim oda bana ameliyat dedi..bugun epey nette arastırdım yine kesin çözümü lazermiş.. benim lazer yaptırabilmek için çalışmam gerekiyor..şuan bebeğim çok küçük..biraz büyüsün en azından bana ihtiyacı kalmasın o zaman çalışmaya baslıcam ..o zaman lazer yaptırabilirim..

aşı için benim bildiğim yaş sınırı var.. 26 yaşından büyükler yaptıramaz... ben aşıyı olduğumda 24 yaşındaydım son doz aşıyı 25.yasında yapıldı.. ben şimdi 30 yaşındayım.. o zamanlar doktorum bana bu asının 10 yıl korudugunu soylemişti..yurtdısında hatta bu asıyı devlet ücretsiz yapıyor kız çocuklarına 9 yasından itibaren zorunlu yani. bu aşıyı yaptırmaktaki tek sebebim teyzelerimin rahim ağzı kanserinden organlarının alınması..genetik olur molu diye yaptırmıştım açıkcası..

Merhaba ben 18 yasindayim yaklasik 4 gun once iki uc tane sigilim cikti idrarda yanma vardi 2 gu sonra tarla gibi heryerimde ciktilar yuruyemez oldum doktora gittim bana abdi ibrahimin acnelyse ve anest pomad verdi ancak hala bi sonuc alamadim daha once kullanan oldu mu krem olarak oneriniz var mi?

Asının koruma suresı oldugunuz zamn 5 yıldı gunumuzde 10 yıl doktorum olabılırsın dedı bnada
Bn 6 doktora gıttım hepsıde bır sey dedı sız her 7 ayda bır mushhahkk smaer verınız
Ve muahhkak agdacı yerıne lazer onerırım dıod ütüleme yontemıyle tüylerden de kurtulun
Vıtamın c de ıhmal etmeyınız

Hemen koter olunuz sıgılı bekletırsenız yayıyılır suan ne kadar var eger az ıze o bolgeye sabah aksam pamuga sırke dokup bes dk bekletın beyazlastırıcak
Bıde bu zamanda ası olunuz gardesıl cervalıx agda yapmayın
Cınsel ılıskıde bulunmayın
Sırkeyı ıkı hafta deneyın az ıse eger

arkadaşlar bende hpvyle mücadele etmiştim bi dönem şuan hamileyim etkin bi sivilim yok ama normal doğum yapamıcam bu virüsü taşıdığım için bilginiz olsun hayatınızın tümünü etkiliyo bu pislik virüs

Hamilelıkte dırenc cok duser sıze onerım gunluk portakal suyu ve dr onerdıyse yuruyuş doktorum bana bes yıl cıkmadıysa tekrar cıkma olasılıgı cok dusuk dedı elbettekı normal sezeryana gore daha konforlu gecmıs olsn hayırlı olsun :)

Şu an çok üzgünüm. Bende de siğil varmış idrarı yaptığım bölümün bir tarafında. Geçmeyen tehlikeli bir rahatsızlık mı bu? Bugün öğrendim canım acıyor, oğlumun önünde ağlayamıyorum.. Doktorum smear testi yaptı haftaya öğrenecekmişim, rahimde yok dedi. aldara krem aldırdı onu kullanacakmışım.. ooooofffffff..... çok üzülüyorum ya kötü bir şey olursa diye.. aldara kremin yanında bitkisel size iyi gelen birşey oldu mu? Bir de bu elma sirkesini o hassas yere sürebilir miyim? Gizli gizli ağlıyorum, boğazımda sürekli düğüm var tavsiyelerinize dualarınıza ihtiyacım var..

yaşayan herkese çok geçmiş olsun.

Balat Or- Ahayim hastanesinde Taner Toprak var. Zeynep Kamil Kadın hastalıkları hastanesi olmasına rağmen beni yanlış tedavi etti. Sağ yumurtalığımdan oluyordum.
Taner bey verdiği ilaçlar sayesinde beni doğru tedavi etti ve birdaha sistit bile olmadım.
Bu yüzden tavsiyemdir, başka doktora boşuna gitmeyin.
Acıbadem hastanesinde Cem bey var ( Kozyatağı) o da doğru teşhis ve tedavide bulunamadı. Düşünün ki bütün özel ve devlet hastanelerini gezdim ama Taner Bey kadar doğru tedavi eden bir doktor b ulamadım kızlar.

Dün gece aldara kremi sürdüm ve sabah suyla yıkadım. Bu gece elma sirkesini deneyeyim mi? Lütfen başından geçenler yol göstersin...

Gecmis olsun temmuz ayında makat bölgemde 20 yakin sigil vardi şok olmustum uzuntuden hasta hasta oldum midem rahatsızlandı psikolojim alt ust oldu nisanliydim nisanlima nasil anlatacam adam benden tiksinir diye cok korktum ama herseyi bilmesi gerekiyordu cildiyeciye gittim yakma islemi uygyladi ama hic fayda etmedi surekli netten arastiriyordum aldara krem pahaliydi alamadim verrutol diye ilac aldim ozel bolgeye uygulanmaz dedi eczacı yakar mahvolursun dedi ama aldim öldüm surerken ağladım 20 dak elimde yelpaze hem yeliyor hem agliyorum tarifsiz bir aciydi 20 gun kullandim coktu bende cunku sonra sigiller dustu yara oldu bariz yaraydi yani kasinti beni deli ediyordu kasiniyorsa yeniliyor demektir yaralarim gectiginde baktim kasiniyor yeniden boy gostermeye basliyor sigiller yeniden ilac surdum suedum derken evlendim eylul ayinda yine devam eden kasintim oldu ama sigillerin cikmasina musade etmedim ciktikca ilaci surdum cok kotu bir aciydi ama cogalmasin diye katlandim sonra netten gezerken paygamberimiz sigil duasini buldum 7 gece bir sise suya okuyorsun abdest alarak yaptim şükür gecti gibi 20 gundur eskisi gibi kasinmiyor cok fazla cay agaci yagi aldim kasinirsa onu suruyorum Allahima sukurler olsun eskisi gibi cok kasinmiyor insallah yenilemez sorun varsa cevapliyim ben çok cektim anlarim sigil denen rahatsızligini

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim bir daha hiç yaşatmasın hepimize.. Dün öğrendim dünden beri ağlıyorum ama tabi ki çare değil.. Ben aldara kreme başladım dün gece, elma sirkesini de uygulamak istiyorum ama inşallah tahriş etmez. Ben de dualara bakıyorum hastalıklar için. Rica etsem okuduğun duayı paylaşabilir misin?

Allah sendende razi olsun cnm insallah sifa bulursun en kisa zamanda inanarak yaparsan kalben gececek Allahin izniyle

veyeşfi südura kavmin müğminin.veşifaün limaafissudur.yahrucü minbutuniha şerabun muhtelifun elvanuhü fihi şifaun linnas.venunnezzilü minel kurani ma hüve şifaün verahmetün lil müğminin.veiza meriztü fehüve yeşfiyn.kulhüve lilleziyne amenü hüdden veşifa.

arkadaşlar bu duayı,perşembe akşamı abdest alıp bir şişe suya 7 defa okuyacaksınız.sonra bunu 7 gece devam ettireceksiniz.yani perşembeden başlayarak 7 gece 7 kez şişeye okuyacaksınız,7.günün sonunda bu şişedeki suyu içeceksiniz.tabi ilk okuyacağınız gün 2 rekat namaz kılıp neticem iyileşsin diye dua edip öyle suya bu duayı okuyacaksınız..Allah hepinize acil şifalar versin arkadaşlar,bu derdi çeken bilir..gönülden inanarak bunu yapın,kafayı takmayın,o bölgeye sürekli elinizde aynayla bakıp durmayın psikolojnizi rahatlatın..kafaya taktıkça çoğalıyorlar çünkü..ben şifa buldum inşallah sizlerde bulursunuz..[/QUOTE] ilk olarak bunu yazan kisiye cok tesekkur ediyorum.cunku gercekten inanarak yapilinca ve sifanin yalniz Allah'tan geldigine inaninca ise yariyor.bu duanin yaninda tedavinizide gorun bagisiklik sisyeminizi saglam tutun iyi beslenin ve bir imanli kisinin size 3 ihlas ve 1 elhem okuyarak dua etmesini isteyin yine imanli bir kisinin size bu duayi 7 kez okumasini ve dua etmesini isteyin insallah ise yariyacaktir.Es'elullahel azime rabbel arsil azimi en yesfik(Gorkemli arsin rabbi yuce Allah'tan sana sifa vermesini dilerim)sifanin yalniz Allah'tan geldigine inanin..

Inan hala iki gune bakarim elimde ayna heran tetikteyim ama çok şükür yok su an

Yalvarırım acil cevap verin. Az önce kahverengi akıntım oldu bu normal mi? Yoksa kötü bir durumun işareti mi? Doktorumun numarası yok zaten farklı bir ilçedeyim burada doğum doktoru yok.. Nolur yardım edin, şu an bittiğimi hissediyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…