Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

evet vajinadan gelen akıntı ama kahverengi. hiç böyle adet dışı olmazdı.. acaba kansere mi çevirdi diye düşünüyorum Allahım çok kötüyüm canım acıyor oğlumun önünde kendimi tutmaya çalışıyorum.. smear testim cuma günü belli olacak. Hiç böyle bir şey yaşamadım Allahım beterinden korusun. Hastaneyi aradım doktorumun numarasını vermiyorlar....

Kaansere cevirmesi icin sigilin cok ilerlemesi lazim gec kalindiginda ozel bolgen ve sigil kismi siyah renk almasi lazim zaten boyle bir sey de yok erken teshis ihmal edilmemis yeni farkina varilmis yani korkma kahverengi leken hamileliktede olusuyor biliyorsun 3 aydir mantarla ugrasiyorum mesela yani boyle akintilaro hemen kotuye yorma sakin ol kanserle alakasi yok

inşallah canım yaa şu an nasıl olduğumu tahmin edebiliyorsun sanırım.. Allah senden bin kere razı olsun bugün çok destek oldun, Rabbim iki cihanda da cennetini yaşatsın, eşinle birlikte yaşlandırsın inşallah sağlıkla.. çok üzüldüm Allahım geçtiği günleri görür müyüm.... 3 yaşında çok tatlı bir oğlum var, bazen hissediyor üzgünlüğümü.. Dualarınızı eksik etmeyin nolur..

Amin cumlemez inşallah Rabbim oglunu bagislasin sana insallah en kisa zamanda iyilesirsin bak emin ol ki pazartrsi test sonucun temiz cikacak tedavin ol ennkisa zamanda da çay agaci al gercekten faydasi görürsün dikkaet et orjinal olmasına dua ediyorum bu gunler gececek Allah baska dert vermesin rabbim en kisa zamnda sifani verir inşallah

amiinnn.. Allahım duası geçen kullarından eylesin inşallah, ben de sana hep dua edicem kendime ettikçe herzaman.. pazartesi günü alayım eczanelerde vardır inşallah.. aktar yok çünkü burada çok küçük burası. sen benim içimi nasıl ferahlattıysan Rabbim de senin içini ferahlatsın en kısa zamanda inşallah, hepimize acil şifalar versin..

Oyyy canim pazartesi guzel haberini bekliyorum yaa gercekten cok duygulandim bak netten arastir bir tek bizim basimiza gelmiyor bu rahatsizlik genc kizlarin bekirelerin bile basina geliyor eczanede varmi bilmem ben organik yag satilan yerden almistim sanirim nettende alabilirsin hatta markada vere bilirim cemre diye yanlis hatirlamiyorsam Allaha emanet ol insalla daha iyi olursun

Bugün yine kahverengi akıntım geliyor ve ben yine sabahtan beri ağlıyorum artık oğlumun önünde de kendimi tutamıyorum. Yarın farklı bir doktora gideceğim tavsiye edilen bir doktormuş. Smear testim cuma günü belli olacak ama bu kahverengi akıntı dünden beri beni bitirdi..

Kahverengi akintinin sigille alakasi yok rahat ol canim ne vae benimde ilaclara ragmen hala vajina mantarim gecmedi yani üzülme oğluşunuda üzme kac tane var siğil bak bende 20 ye yakin belko daha fazlaydi arti kasintida vardi deli gibi ama cok sukur gecti sabirli ol dua et

Canım Allah razı olsun yine imdadıma koştun.. ama internetten baktığımda rahim ağzı kanseri belirtilerinde bu anormal akıntı da var.. Allahım napıcam ben....İnşallah yarın iyi şeyler duyarım..

Inşallah hergun yedin bitirdin kendini yarin git de rahatla erkenden cnm

Canım Allah razı olsun yine imdadıma koştun.. ama internetten baktığımda rahim ağzı kanseri belirtilerinde bu anormal akıntı da var.. Allahım napıcam ben....İnşallah yarın iyi şeyler duyarım..
korkmanıza gerek yok her kadında sıra dısı kanama olur bu yuzden korkmayın
ama sunusa unutmayın sıgıl varken ara kanama olabılır yanı bu kanser belırtısı degıl eskı yazılaırınızı cok okuyamadım ıkı uc gunddur bakamadım eger sorunuz olursa msj la cewaplarım yanı kanser bı anda olmaz bılgınız olsun
eger emzırme gbı bı durumunuz yoksa muhakkak asınızı olunuz
ası ıcın yas sınırı 45 yasa kadar asının en onemlı avantajı on yıl koroyuculugu olması ve bır ust tıpe nüks etmedını engellemek maddı ımkan varsa kesınlıkle olunuz emzırme durumun yoksa

sırkeyı sabah aksam eger sıgıl olan yer varsa beklet beyazlasıcak bu surede portakal suyu ıc
agda yapma agda dagıtır
eger suan sıgıl az ıse sırke ıse yarar
aldara ıkıncı kutuya gecme ve ıkı gunde bır kullan
hala pahalı bı kerem mı bılmıorm ama bıtır muhakkak onuda ama ıkıncı kutuya gecme onun yerıne asınızı olunuz

yaglı kızartma yeme
sebze yemeklerı ıle beslen
onemlı olan c vıtamını tuketmen
her 6 ayda bır muhakak smaaeer verınız
havuz hamam ortak wc kullanmayın yada altınıza bez alarak oturun
ıc camasırlarınızı utuleyınız
bu surede ılıskı yasamayınız
dedım gbı gorunurde az ıse korkma hıc bende 50 adete yakındı ara kanamam vs voktu kanamamalarım aylık duzensızlestı yanı suan akıntı ara kanama vs normal
endıselenmeyınız sırkeyı muhakkak baslayın mesela bır gece aldara denıyosanız sonrasında ıkı gun hep sırke deneyın ben yıkıyordum sırkeyle o derece sız dusunun

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ilginiz için, hiç tanımadan buradan ilgilenen arkadaşlara Rabbim size hep sağlık huzur uzun ömür versin. Bu ilgi beni gerçekten çok duygulandırıyor çünkü insan bu durumu herkesle paylaşamıyor ve burada yazınca da bi umudu oluyor insanın deneyimli kişiler yardımcı olur mu diye... inanın tüm samimiyetimle sizlere minnettarım..
Çok korkuttu bu durum beni artık koyuverdim sürekli ağlıyorum ama keşke çare olsa.. portakal suyunu içeyim inşallah her gün. Çay ağacı yağı da alacağım yarın. Bir de elma sirkesini orada ne kadar bekleteyim? Pamuk var bizde gazlı bez yok. Aldara kremi cuma gecesi kullandım o zaman bu gece de kullanayım mı? İnşallah kötü bir şey olmadan kurtuluruz bu durumdan..

aldara ıkı gunde bır bır kere yarım paket suruyorsun benım doktorum bana ole dedı ama sırkeyı once surup bes dk bekletın
yanı pamuk yoksa temız bı pamuklu ıc gıyım varsa oaonla sürün elınzle yıkayın ama gazlı bez sıvıyı pek tutmaz
sadece pamuklu ve trmıx ıc camasırınızı utuleyın gıyın
portakal suyu asıtlı c vıtamınıdır
sonrasında hamam agda yaptırmadım lazere basladım
ardından hamam havuz gıtmedım uc sene sadece denız
ılıskıye korunarak gırın yok olduktan 6 ay kadar
sırkeyı de ıkı sene bırakmadım
en onemlısı macun kullandım dırencı yuksek tutan ve doktorum tavsıyesı ıle ası oldum

korkmanıza gerek yok.bu virüsü kaptığımdan beri bende de böyle bir akıntı oluştu.1,5 yıldır düzenli doktora gidiyorum.her defasında soruyorum bu akıntıyı.korkulacak bir şey yok :)

Merak ettiğim bir konu var vajina sigilinde kaşıntı olmuyormu çünkü makat bolgesindr vardi bende çok kasiniyordu halada cok olmasada var

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden.. İnşallah ben de kötü bir şey olmadan atlatırım bu hastalığı..

korkmanıza gerek yok.bu virüsü kaptığımdan beri bende de böyle bir akıntı oluştu.1,5 yıldır düzenli doktora gidiyorum.her defasında soruyorum bu akıntıyı.korkulacak bir şey yok :)
Peki sizinki geçti mi? Ne kadar sürede geçti bu siğiller? Çok az sol kasığımda da ağrı var. Allahım nolur bizi feraha kavuştur çok korkuyorum.. Yarın doktorun söylediklerini sizlerle paylaşırım. Nolur dua edin bana..

akıntım hala geçmedi.her adet öncesinde ve sonrasında geliyor.siğillerimde 1 yıldır çıkmıyor çok şükür.İnşallah ta çıkmaz.İlk başlarda ben de sizin gibiydim ama sonradan alıştım bu duruma.Aşımı oldum çok fazla kafaya takmıyorum artık.

Maşallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun bir daha hiç uğramasın inşallah bu hastalık. Adet öncesinde ve sonrasında geliyorsa zaten normal bir durummuş. İnşallah ben de iyileşirim. Burada bana destek olanlara tek tek her gün dua edeceğim inşallah, o kadar kötü bir haldeyim ki sizler beni rahatlatıyorsunuz.. İnşallah ben de yakın zamanda güzel haberler veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…