korkmanıza gerek yok her kadında sıra dısı kanama olur bu yuzden korkmayınCanım Allah razı olsun yine imdadıma koştun.. ama internetten baktığımda rahim ağzı kanseri belirtilerinde bu anormal akıntı da var.. Allahım napıcam ben....İnşallah yarın iyi şeyler duyarım..
sırkeyı sabah aksam eger sıgıl olan yer varsa beklet beyazlasıcak bu surede portakal suyu ıcŞu an çok üzgünüm. Bende de siğil varmış idrarı yaptığım bölümün bir tarafında. Geçmeyen tehlikeli bir rahatsızlık mı bu? Bugün öğrendim canım acıyor, oğlumun önünde ağlayamıyorum.. Doktorum smear testi yaptı haftaya öğrenecekmişim, rahimde yok dedi. aldara krem aldırdı onu kullanacakmışım.. ooooofffffff..... çok üzülüyorum ya kötü bir şey olursa diye.. aldara kremin yanında bitkisel size iyi gelen birşey oldu mu? Bir de bu elma sirkesini o hassas yere sürebilir miyim? Gizli gizli ağlıyorum, boğazımda sürekli düğüm vartavsiyelerinize dualarınıza ihtiyacım var..
aldara ıkı gunde bır bır kere yarım paket suruyorsun benım doktorum bana ole dedı ama sırkeyı once surup bes dk bekletınÇok teşekkür ederim ilginiz için, hiç tanımadan buradan ilgilenen arkadaşlara Rabbim size hep sağlık huzur uzun ömür versin. Bu ilgi beni gerçekten çok duygulandırıyor çünkü insan bu durumu herkesle paylaşamıyor ve burada yazınca da bi umudu oluyor insanın deneyimli kişiler yardımcı olur mu diye... inanın tüm samimiyetimle sizlere minnettarım..
Çok korkuttu bu durum beni artık koyuverdim sürekli ağlıyorum ama keşke çare olsa.. portakal suyunu içeyim inşallah her gün. Çay ağacı yağı da alacağım yarın. Bir de elma sirkesini orada ne kadar bekleteyim? Pamuk var bizde gazlı bez yok. Aldara kremi cuma gecesi kullandım o zaman bu gece de kullanayım mı? İnşallah kötü bir şey olmadan kurtuluruz bu durumdan..
evet vajinadan gelen akıntı ama kahverengi. hiç böyle adet dışı olmazdı.. acaba kansere mi çevirdi diye düşünüyorum Allahım çok kötüyüm canım acıyor oğlumun önünde kendimi tutmaya çalışıyorum.. smear testim cuma günü belli olacak. Hiç böyle bir şey yaşamadım Allahım beterinden korusun. Hastaneyi aradım doktorumun numarasını vermiyorlar....
Peki sizinki geçti mi? Ne kadar sürede geçti bu siğiller? Çok az sol kasığımda da ağrı var. Allahım nolur bizi feraha kavuştur çok korkuyorum.. Yarın doktorun söylediklerini sizlerle paylaşırım. Nolur dua edin bana..korkmanıza gerek yok.bu virüsü kaptığımdan beri bende de böyle bir akıntı oluştu.1,5 yıldır düzenli doktora gidiyorum.her defasında soruyorum bu akıntıyı.korkulacak bir şey yok :)
Peki sizinki geçti mi? Ne kadar sürede geçti bu siğiller? Çok az sol kasığımda da ağrı var. Allahım nolur bizi feraha kavuştur çok korkuyorum.. Yarın doktorun söylediklerini sizlerle paylaşırım. Nolur dua edin bana..
Maşallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun bir daha hiç uğramasın inşallah bu hastalık. Adet öncesinde ve sonrasında geliyorsa zaten normal bir durummuş. İnşallah ben de iyileşirim. Burada bana destek olanlara tek tek her gün dua edeceğim inşallah, o kadar kötü bir haldeyim ki sizler beni rahatlatıyorsunuz.. İnşallah ben de yakın zamanda güzel haberler veririm...akıntım hala geçmedi.her adet öncesinde ve sonrasında geliyor.siğillerimde 1 yıldır çıkmıyor çok şükür.İnşallah ta çıkmaz.İlk başlarda ben de sizin gibiydim ama sonradan alıştım bu duruma.Aşımı oldum çok fazla kafaya takmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?