Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba arkadaşım yazılarını okuyunca yazmadan geçemedim.. Bu hastalığı bende geçirdim ve 2 senedir yok çok şükür.
Panik yapmanı anlıyorum ilk başlarda bende senin gibiydim ama şunu söyliyeyim bu konuda doktor çok önemli.. Beni doktorum çok rahatlattı süreci anlattı ve gerçekten dediği gibide oldu ama eşinin de doktora gitmesi gerekiyor.. çünkü bu hastalık bulaşıcı biliyorsun ki.. Biz eşimle birlikte tedavi olduk.. Pis siğiller vücut direncin düştüğü gibi çıkar genelde o yüzden H hel_in arkadaşın yazdığı gibi yediğine içtiğine çok dikkat et hatta gerekirse gıda takviyesi kullan, sigara içiyorsan bırak veya azalt. Mümkünse farklı bir doktora daha görün. 6 ayda bir smear testini ihmal etme. Ayrıca kansermiyim diye düşünme kendini üzme çünkü bunun sana daha çok zararı olur. benim doktorumun dediğine göre kanser oluşması için en az 10 yıl geçmesi gerekirmiş ve anladığım kadarıyla sende çok erken teşhis edilmiş. Şanslısın bence...Ve biraz sabretmek gerekiyor tabikide eninde sonunda gidecekler merak etme

5 ay oldu yeniden cikacak diye ödüm kopuyor ben kendi kendime tadavi ettim dr moralimi cok bozdu çok şükür yok simdilik ama arada cok hafifte olsa kasiniyor sendede hala varmi ara ara kaşıntı cok geçmiş olsun bu arada Allah birdaha yaşaymasin

yok canım ama ben 1,5 sene uğraştım tam geçti dediğimde tekrar tekrar çıktı ama 2 senedir hiç bişey yok çok şükür.. Ben önce yaktırdım çünkü çok fazlaydı.. sonra aldara kullandım bu arada aşılarımı oldum.. Aşılar çok önemli.. Sonra tek tük çıktı bazen elma sirkesiyle bazen de yakarak hallettik. Ama sürekli elimde aynayla kontrol ettim.. sonra bitti :)

Çok güzel sevindim rabbim birdaha yaşaymasin canım cok zor aynen benimde elimde ayna hic eksik olmuyor ben verrutol denen ilacla tek tek yaktim inanilmaz afi cekerek 20 den fazlaydi cay agaci suruyorum bende kasinirsa

çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. az önce farklı bir doktora gittim biraz sert bir doktordu. Aldara kreme devam et dedi, tipik siğil gibi görünmüyorlar dedi sanırım olumlu birşey demek istedi, ben anlatırken ağlamıştım biraz sinirli bir doktordu. Cuma günkü smear sonucuna bakalım dedi. Inşallah kötü birşey yoktur. Ayrıca bu kahverengi akıntıya adettir dedi ama öyle değil. Dün akşam balla çorek otuna başladım. 1 bardak portakal suyu içiyorum sigara kullanmıyorum. Sol kasıkta biraz ağrım oluyor ama bununla alakası yoktur inşallah.. yarın elma sirkesine de başlayacağım. Rabbim hastalıklarla imtihan etmesin inşallah..

Eni

Emin ol cuma günü tahlil sonuclarinda temiz cikacak Allahin izniyle inatcidir bi sigiller ama iyi beslenirsen atlatirsin amin rabbim kimseyi sagligiyla imtahan etmesin

Emin ol cuma günü tahlil sonuclarinda temiz cikacak Allahin izniyle inatcidir bi sigiller ama iyi beslenirsen atlatirsin amin rabbim kimseyi sagligiyla imtahan etmesin
İnşallah canım yaa cuma gününü hem sabırsızlıkla hem de korkarak bekliyorum. İnşallah kötü bir şey olmadan atlatırız.. Sizlerde dualarımdasınız, Rabbim hepimize sağlık ve ağız tadı versin inşallah..

agda yapmayın
agdacıya gıtmeyın
lazer yaptırın
bır de en onelısı gunluk meyvee tuketın
pamukla gunluk bı kere mesela sabah sırke surun her yere ıkı dk sona yıkayın bunu duzenlı yapın korkmayınız

sırkeye baslayın merak etme bı zararı olmıcak
agrıla bı alakası yok merak etme strese baglı sen cok kafaya takıosun (((( anlıyorm benım halımı dusun bıde :/ zamanında
7 doktor 7 sıde hepsı farklı tedavı uyguladı ıste bes oldu 50
ulkemızde cok onemsemıyor dr lar ama esınız varsa onuda kontrol edınız varmı yokmu vs

Evet agda jilet azdiriyor ben tuy dokicu krem kullaniyorum sirkeyi denememistim teşekkür ederim

evet ben bu durumu çok takıyorum, kötü bir şey çıkmasından çok korkuyorum.. İnşallah size de Rabbim bir daha hastalık yaşatmaz çok zor bir durum.. Dün gece aldarayı bir kere daha kullandım. Sabah ilk defa elma sirkesini denedim 5 dk durdurdum sonra yıkadım. Akşam da aynısını yapacağım ama arttırmam gerekiyorsa arttırayım. Bazı formlarda elma sirkesini geceden sabaha kadar durduranlar varmış acaba öyle zararlı olur mu? Bir de dünden beri kahverengi değil de şeffaf akıntım geliyor, günlük ped kullanmak zararlı olur mu? Benimkiler yazarken utanıyorum ama iç dudaktalar küçük küçükler.. Sanırım ben çok çabuk geçecek sanıyorum acele ediyorum ama inşallah yine de hemen geçerler. Eşimde yok bu arada. Acaba yazın yüzerken mi kaptım bilmiyorum.. Bu arada ben çok duygusalım zaten ama doktorlar bile doğru düzgün açıklama yapmazken sizler böyle yardımcı ve destek olunca ben çok duygulanıyorum gözlerim doluveriyor, inşallah bu yardımlarınız sizleri her türlü sıkıntıdan korusun.. Günde 1 bardak portakal suyu içiyorum ve sabah akşam balla çörek otu ama bunun haricinde vitamin hapı vermediler. Bir de son olarak dün doktor DNA'sına baktırılabilir dedi üst kata gönderdi ama en az 30 yaş kuralı varmış. Ben de 29 yaşındayım yapmadılar. Smear yeterli olur mu ki? İnşallah o da temiz çıkar..

arkadaşlar bu virüsü nerden kaptınız sadece cinsel yolla mı bulaşıyor yani kocalarınız yada sevgililerinizden mi kaptınız

hayırlı olan ne anlamadım saçma sapan yorum yapma

yanı bekleltın herhangı bı zararı yok
eger suan evdeysenız gunluk ped kulanmayın hava alsın dısarı cıkarken kullansanız yeter dedım gbı pamuklu kullanınız camasırları ütüleyın bıde

evdeysenız sabah ogle aksam sırkeyı uygulayın bekletın

Arkadaşlar bu sabah sirkeyi 1buçuk saat kadar beklettim ama canım çok yandı. Hala çok acıyor, oturup kalkarken bile çok zorlanıyorum acıyor. Bunlar normal mi? Aslında beklettikten sonra yıkamıştım ama hele afedersiniz ama idrarımı yaparken inanılmaz yanıyor. Akıntım için bugün adaçayı aldım inşallah faydalı olur. Ruh gibiyim artık Allahım nolur geçsin tamamen.

Acısına dayanamadım şimdi bebek kremi vardı oğlum için belki yumuşatır diye onu sürdüm, üstünde parabensiz yazıyordu.

eger cok acıtıosa sabah aksam oglen surunuz cok bekletmeyın bes dk yeter ama dıger turlu koterde sancılı bır ıslem mumkun oldunca krem mınnacık surun dagıtmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…