Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

eger cok acıtıosa sabah aksam oglen surunuz cok bekletmeyın bes dk yeter ama dıger turlu koterde sancılı bır ıslem mumkun oldunca krem mınnacık surun dagıtmayın
Çok teşekkür ederim, eşim de çay ağacı yağını alıverecek onu da kullanacağım inşallah iyi gelir. Koterden de korkuyorum zaten inşallah gerek kalmaz. Smear sonucum cuma günü çıkacak temiz çıkar inşallah. Doktora aşıyı da soracağım.

Hadi bakalim bu gün cuma mübarek gün sonuclarin inşallah temiz çıkar

Hadi bakalim bu gün cuma mübarek gün sonuclarin inşallah temiz çıkar
Canım benim, inşallah temiz çıkar ama az önce aradım bugün daha çıkmamış ama pazartesiye çıkar dediler. Geceleri uykum bile kaçıyor ama inşallah yüzümüz güler. Bu arada dün gece aldarayı sürmüştüm ama herhalde olmayan yere de kaydırdım biraz şişmiş. Yan etkisi herhalde. Sabah yıkadım. Allahım beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşallah..

Pazartesi olsunda temiz çıksın canım benim kremin yan etkisi olabilir telaş yapma rabbim kimseyi tasiyamiyacagi yük vermesin çaresi olmayan hastalik vermesin Rabbîm. Bunun çaresi var rahat ol

Pazartesi olsunda temiz çıksın canım benim kremin yan etkisi olabilir telaş yapma rabbim kimseyi tasiyamiyacagi yük vermesin çaresi olmayan hastalik vermesin Rabbîm. Bunun çaresi var rahat ol
Evet canım yan etkisi sanırım, amin inşallah Allahım bir an önce atlatabilmemizi nasip etsin.. moral bozukluğundan mı bilmiyorum çok halsizim son günlerde, eşim de hastalık hastası oldun bişeyin yok diyor ama ben çok takıyorum işte.. sonuç ne çıkacak diye çok korkuyorum. Allahım nolur güzel haberler duyur...

6 ayda bır smaer aldırmayı unutmayın ası olmak cok onemlı yas ne olursa olsun 17/45 yas aralıgi !!!!

Yarın smear sonucum çıkacak sanırım inşallah temiz çıkar. Doktora gittiğimde aşıyı söyleyeceğim. Çok korkuyorum sonuç ne olacak diye.. Dua edin bana.. Bir de bu virüs hep vücudumuzda mı kalıyor? Keşke bunun da bir ilacı olsaydı..

ulkemızdekı dr yas sınırı koyuyorlar ılıskıye gırmeden vs dıye doktora sorun ama olumsuz olsa bıle yanı olmayın dese bıle olun derım
cunku hpv surtunme agda olabılır cok eslılık vs bı cok sebepten gecıyor
emzırme donemınızde zaten olamıyosunuz o yzuden olun koruyuculugu 7/10 yıl arası olun derım

Anladım, o zaman olayım inşallah. Çok zormuş bu durum inşallah hemen geçer yaktırmaya gerek kalmadan. Aldara kremin daha etkisi olmadı gibi. Çok moralim bozuluyor Allahım beterinden korusun..

Anladım, o zaman olayım inşallah. Çok zormuş bu durum inşallah hemen geçer yaktırmaya gerek kalmadan. Aldara kremin daha etkisi olmadı gibi. Çok moralim bozuluyor Allahım beterinden korusun..
yukarda arkadaslar yag onermıs
ya da aldara benım oldugum da aldarayı devlet oduyordu ama sımdı odemıyor artı cok pahalı aldara bende o zaman on adettı ve hıc etkısı olmadı
koter sonrası olan yerlere surdum ole etkılı oldu aldara etkılemek ıstemem ama burda 100 kadından 5 belkı ıyı der dıye dusunuyorm ben ya bı an once koter ol ya da hemen sırkeyı beklet sabah aksam eger dagılırsa daha zor olur ınan bunaaa
asının tek dozu 220 cıvarı bızım burda ezaneye kaca verısın dedım 200 fılan dedı pazarlık onemlı sanırım
sırkeee acık yara olmadı ıcın cok acıtmaz acıtır ama ben koter sonrası vs da az acır dondurma ya da koter bı an once olmanı acıl onerıyorum

Evet haklısını ben de aynı şeyleri düşündüm, doktora bu hafta yine gideceğiz ve koter konusunu konuşmayı düşünüyordum. Fiyatı ne kadar acaba? Aşı da pahalıymış.. İnşallah tamamen geçer. Sirkeyi biraz fala durdurduğumda bir tarafı tahriş etmişti tam geçmedi ara verdim. Benim ki çok hassas bir yerde. Hatta koter olursam da çok acır diye düşünüyorum siğillerin bulundukları yerden dolayı. Ama tabi önce şu smear inşallah temiz çıkar..

canım benim doktorum aldara nın siğil geçiren değil ordaki derinin immun direncini güçlendirerek virüsü yendiğini sölemişti. yani tekrar siğil çıkmasını engelliyor.. zaten ilaç kanser tedavisinde de kullanılıyor aynı mantıkla.. Ama siğil varken siğili geçirmez geçirmesi için çok küçük yeni çıkıyor olması gerekiyor demişti. O yüzden önce yakıldı sonra bütün bölgeye aldara yı uyguladım gerçekten etkisi oldu tabi uzun bir süre o bölgeye gözüm gibi baktım diyebilirim :) Çünkü çok tahriş oldu ama geçti şükür :) sadece makat bölgesi biraz daha zor geçti..

Smear sonucum çıktı arkadaşlar. Bakteriyel vaginozis diye bir sonuç çıktı. İntraepitelyal lezyon ya da malignite yönünden negatif. Doktora gidemedim henüz, bulunduğum yerde yok. Bugün de eşimin işi var. hpv çıkmadı ama bu ne oluyor acaba enfeksiyon gibi bir şey mi? O zaman siğiller neden çıktı? Anlayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

malignite yönünden negatif ise bildiğim kadarıyla kanser taramasıyla ilgisi kısmı.yani korkulacak bir şey yok.Ancak bir enfeksiyon var sanırım.onun tedavi edilmesi gerek.

malignite yönünden negatif ise bildiğim kadarıyla kanser taramasıyla ilgisi kısmı.yani korkulacak bir şey yok.Ancak bir enfeksiyon var sanırım.onun tedavi edilmesi gerek.
Teşekkür ederim Allah razı olsun, eşim de işini bitirince akşam doktora gideceğiz 17:20 de randevum. Allahım herkese ferahlatıcı haberler duyursun inşallah. Acaba siğiller bu enfeksiyonla mı alakalı? Akşam buradan bilgi veririm inşallah yine.

Yani kanser bulgusuna rastlanmamış ancak vajende enfeksiyon saptanmış. Antibiyoterapi almanız gerekebilir.

yani smaer amacı oncelıkle elbettekı kanserlı hucreyı gormek mesela bende smaer verdıgım de negatıf cıkıyor ama sıgıl olmadıgı anlamına gelmıyor bu durum sızı smaer kontrol altına alıyor hemen ası olup koter olun ya da sırkeyı hala ısrarla onerıyorm yoksa dagılıcak

tedavi:
Vajinal bölgede görülen bakteri dengesizliğine dayanan bu hastalığın belirti, neden ve tedavisi ise;

Bakteriyel vajinozis (BV), vajinal bölgede asit-baz seviyesinin değişmesi sonucu bakteri dengesinde görülen bozukluklardır. Sebebi parfümlü vajinal bölge ürünleri, sperm veya adet kanaması olabilir. Bakteriyel vajinozisin tipik belirtileri sulu gri renkli akıntı ve kötü kokudur.

Kolayca tedavi edilebilen BV, hamilelikte görülür ve tedavi edilmezse ciddi sorunlara neden olabilir. Tedavi edilmediğinde prematüre doğum riski 2, düşük riski ise 6 kat artar.

Hamilelik döneminde böyle bir sorun yaşadığınızda bir an önce doktorunuza başvurmanız gerekir. Hamilelik öncesinde kullandığınız ilaçları doktora danışmadan kullanmamanız önemle vurgulanmaktadır.

Öncelikle destek olanlar, fikir verenlerden Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim. Doktor enfeksiyon var dedi sizin de söylediğiniz gibi, onun için antibiyotik verdi, sonra benim panik halimden dolayı hpv tiplemesi testini yaptık 15 gün sonra çıkacakmış oda. Bu arada siğiller için de çoğalmamış ama biraz daha belirginleşmişler sertler dedi. 15 gün sonra gittiğimizde eğer geçmezse kotere karar verecek. Herhalde geliş gidiş yaktırmak zorunda kalacağım.. Oranın acısı çok olur herhalde.. Allah yardımcımız olsun inşallah.. Vitamin takviye sordum gerek yok dedi çok telaş yapma vücudun kendi kendine geçirir dedi. 15 gün sonra dediğim gibi kotere karar verilecek sanırım çok acı hissediliyor mu bilmiyorum ama inşallah kolaylıkla atlatırız..

bu surede sırkeyı dene sabah ole aksam
gunluk portakal suyu ıc
ası uc doz olunması lazım ılk ay ertesı ay 6 ay sonra bıde(0/1/6 )
tek tozu 220 cıvarı ama ezacı pazarlık yapar ne kadar dersenız ındırım yapar
sanırım cervalıx 220 gardesıl 280
cervalıx 2 gardesıl 4 tıp vurs koruyor ama cervalıx olmanız daha mantıklı

Bu konuda da bir şey sormak istiyorum. Bu aşıları şubat ayında olsam yani o zaman başlasam olur mu? tahriş geçer geçmez sirkeye başlayacağım, sabah ve gece 1 tatlı bala 1 çay kaşığı çörek otu katıp yiyorum. Günde 1 bardak portakal suyu içiyorum. Adaçayı içiyorum. Bu arada doktorum aşıya gerek yok demişti evlendiğim için ama illaki faydası oluyorsa vurdurmak istiyorum ama dediğim gibi 2 ay sonra gibi başlayabilirim herhalde.

acıkcası ıstedınız zaman olun ama emzırme ve hamılelıkte olunmuyor eger bu durumunuz baslamadan olun cunku hamılelıkte ılerde olamassını
ası ıcın bı cok dr hepsıde olma ol degısyor fıkır sundu ıse yaramıo dıeyn oldu ama en son gıttım dr benım arkadasım ve ısrarla ol dedı baslanıc sevıyesı tıp 6 dedı onemlı olan tıp 11 yukselmememsı dedı
cervalıx oldum 16/18 koruyor
sırkeye gelınce dr gıdene kadar bolca uygulayın aldarayıda bu surede beım elımde kalmıstı koter sonrası acık yarada bende aldara ıse yaradı yanı yuzeysel etkısı olmadı o yuzden sırkeyı onerıyorm ısrarla kalan aldarayı kac tane kaldı bılmıorm ama bende 4 tane vardı mınık mınık ıkı hafta ıkı gun arayla surdum yetırfım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…