arkadaşlar.. benimde vajinal bölgede et beni çıktı bir tane olan şey ikiye çıktı korkuyorum çoğalacak diye..ki çoğalıyor sanırım ne yapıcam püff psikolojimi alt üst etti.. bebek tedavisindeyim şuan o yüzden bişi yapamadım doktorumada soramadım açıkçası utandım ama nolacak ki bu şimdi kendi kendime yapacağım bir tedavi yok mu..
sirke mi koyup bekleticez.. peki ne yapıyor beyazlaşınca kopuyor mu kendiliğinden.. smear aldırmak zorunlu muoraya sırke koyun bekletın , sırke orayı beyazlastırıcak yanı pamuga dokun bekletınız
bu uygulamayı baska bır pamukla olmayan yerlere surup gecın bes dk sonra yıkayın sonrasında et benı cıkan yere ımkan varsa bekletnız kadar bekletın yatarken kalabılır mesela
ve sonraısnda smaer aldırınız ! haber verın
normal de sıradan kontrolde senede bır yapılması lazım ama sıgıl hpv hsv ucuk durumlarında muhakkak 6 ayda bır tedbır amaclı balkılmalıdırsirke mi koyup bekleticez.. peki ne yapıyor beyazlaşınca kopuyor mu kendiliğinden.. smear aldırmak zorunlu mu
teşekkür ederim bilgi verdiğin için kardeşim allah razı olsun.. şuan bebek tedavisindeym bu süreçde bunları yapmanın sakıncası olabilir minormal de sıradan kontrolde senede bır yapılması lazım ama sıgıl hpv hsv ucuk durumlarında muhakkak 6 ayda bır tedbır amaclı balkılmalıdır
smaer aldırmak 2/3 dk bır ıslem vajınal bolgeye kulak copuyle ornek alıor surtmesı sonucu sonuclarda 15 gun ıcın de cıkar
bu surede agda yapmayın
c vıt kesınlıkle yogun tuketın
gunluk bır bardak taze portakl suyu
emzırme bebek hamılelık durumunuz yoksa ası olun cervalıx veya gardısıl
ortak alaınları kullanmayınız
ıc camasırınızı utukeyınız ve pamuklu gıyın ara kanama lekelenme akıntı olabılır korkmayın
sırkeye gelınce pamuga dokun olmayan yerlere once surun ıkı uc dk bekletın yıkayın kurulayın
sonrasın da baska bır pamukla sıgıl olan yere koyun bekletın beletr bıldınız kadar bekletın beyazlastırıo curuyor dusuyor baska sorunuz varsa sorunuzz
o zaman emzırme donemın bıttın de ası olabılırsınteşekkür ederim bilgi verdiğin için kardeşim allah razı olsun.. şuan bebek tedavisindeym bu süreçde bunları yapmanın sakıncası olabilir mi
bırıncısı dondurma ıslemı yerıne koter olun derımHerkese merhaba, konuyu araştırırken bu sayfayı buldum ve bazı bilgiler almak istiyorum. Benım de makat bölgemde bazı kısımlarında ve genital bölgemde 2 tane siğil çıktı. Kadın doğumcuya gıttıgımde hastalığı öğrendim. Siğil cinsini ve tahlillerimi araştırma hastanesinde oldum ve 30 aralık gunu tedavım baslayacak sanırım. Büyük ihtimal dondurma sistemi ile tedavi edecekler yani doktor bu şekilde söyledi. Erkek arkadasımdan kaptığımı dusunuyorum ama onda hıc bır sekılde bır belırtısı yok. Erkeklerde genelde tasıyıcı olup,bayanlarda mı hastalık kendısını gösteriyor? Ayrıca dondurma sistemi ile tedavi olan vamı aranızda bilgi verebilir mi bana acaba? Seanslı sekılde olacakmıs sanırım bir kerede gecmez dedı doktor ve yazılan bılgıler fakat yapıldıktan sonra oturup kalkmakta falan zorlanılıyor mu yada tuvalet esnasında,cunku pansumanlarda yapılıyormuş sanırım. Ayrıca sırke tedavısı demıssınız ben dondurma tedavısı olucam fakat sirke yapsam bır sorun olur mu? Makat bölgemin iç kısmında da 3 tane gordum ne kucukler ne buyukler bunlar ameliyat ıle mı alınması lazım yoksa dondurma sıstemınde bunlarda ordan alınabılıyor mu? Ayrıca dedıgım gıbı erkek arkadasımda yok hıc bır belırtı, tedavı olduktan sonra tekrar bırlıkte oldugumuzda yenıleme durumu var mı yada ben onda bunun olup olmadıgını nerden bılıcem cıldınde siğil olmadıgı halde. resmen ilişkiyi bitirme sebebi.. erkek arkadasıma test yapılma yada o tasıyorsa bıle bnım bundan sonra korunma olasılıgım var mı asılar vs ile? çok soru sordum ama hepsı kafamda soru işareti.. cvp verirseniz sevinirim.
bırıncısı dondurma ıslemı yerıne koter olun derım
dondurma ıslemınde de bazen kopup dusuyor ama koter daha ıyı
ayın 29 kadar oraya pamuga sirke dokun oraya koyun beyazlasarak kopartır sırke
sırke bu arada dogal asıttır ( eger evdeysenız sabah ole aksam yatarken koyun deneyın )
bır sey kaybetmessın yanı
koter ya da dondurma ıslemı sonrası kesınlıkle ası olunuz
erkek arkadasında olmaya bılır gozukmeye bılır erkekler de genel de gorunmeyen tasıyıcı olabılıyor tedawı sonrası korunmakta fayda var
bu surede ılıskı ve agdadan kacınınız ve sonrasında genıtal bolgenız ıcın lazer yaptırınız
sız sırkeye bı baslayın doktora gıdene kadar duseebılır ondan sonra tekrar konusalımlazer zaten yaptırıyordum özel bölgeme fakat tedavi sırasında ara vermem gerekir mi yoksa devam etsem sorun olmaz mı?
2 ay arayla 2 kez koter oldum.korkmana hiç gerek yok.zaten genel anestezi altında yapıyorlar işlemiÇok moralim bozuluyor geçmiyor diye, tabi ki Allah beterinden korusun.. Günlük portakal suyu içmeye devam ediyorum, bal çörek otu sabah akşam tüketiyorum. Tahriş geçtiği için bugün pamuğa sirke döküp 5 dk. beklettim. İnşallah geçtiği günleri de görürüz. Yaktırmaktan korkuyorum çok acıyacak diye. Şu anda aldarayı kullanmaya devam ediyorum. Yaklaşık 10 gün sonra doktora kontrolüm var tipleme sonucu belli olacaktı. Çok dua ediyorum inşallah hepimizin geçer ve bir daha uğramaz..
aldara krem ne oluyo acaba.. ayrıca bu neden olur ki yani çok sinir bozmaya başladı.. koter ne oluyoBen dediğim gibi dün tekrar sirkeye başladım, sadece öğle ve akşam 5er dk beklettim sonra yıkadım ama yine tahriş etti. Afedersiniz idrarımı yaparken çok acıyor, yanıyor.. Aldara krem fayda etmiyor bende. Haftaya doktora gideceğiz tekrar ama ne diyecek bilmiyorum. Dondurma işleminden hiç bahsetmedi, koterden bahsetti sadece. Acaba devlet hastanesine mi gitsem birde.. Genel anestezi almak istemiyorum, o bölgeyi uyuştursalar yine de acısını hisseder miyiz acaba? İnşallah bir an önce giderler ve vücudumuza bir daha uğramazlar..
Doktorum bana aldara krem verdi, siğillerin üstüne sürülüyor 2 - 3 gün arayla ama kişiden kişiye değişiyor geçirmesi. Bir de o bölgenin bağışıklığını arttırıyormuş. Koter ise yakma işlemi yani siğilleri yakarak ortadan kaldırıyorlar. Neden oluyor kısmında ise daha çok cinsel ilişkide bulaşıyormuş ama benim eşimde yok böyle bir şey. Acaba yazın yüzerken mi kaptım bilmiyorum ama Allah beterinden korusun zormuş..aldara krem ne oluyo acaba.. ayrıca bu neden olur ki yani çok sinir bozmaya başladı.. koter ne oluyo
aynen ya.. psikolojim bozuldu resmen yaa çoğalıyorda..Doktorum bana aldara krem verdi, siğillerin üstüne sürülüyor 2 - 3 gün arayla ama kişiden kişiye değişiyor geçirmesi. Bir de o bölgenin bağışıklığını arttırıyormuş. Koter ise yakma işlemi yani siğilleri yakarak ortadan kaldırıyorlar. Neden oluyor kısmında ise daha çok cinsel ilişkide bulaşıyormuş ama benim eşimde yok böyle bir şey. Acaba yazın yüzerken mi kaptım bilmiyorum ama Allah beterinden korusun zormuş..
Sabah kalkınca ve gece yatarken 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörek otu koyup yiyorum burda okumuştum faydasını görenler olmuş, portakal suyu içmeye başladım, haftaya doktora gideceğim tekrar bakalım ne diyecek.. İnşallah geçecek bugünlerde.aynen ya.. psikolojim bozuldu resmen yaa çoğalıyorda..
ben hiç bişi yapmıyorum açıkçası çogalıyorda. şaşırdım kaldımmSabah kalkınca ve gece yatarken 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörek otu koyup yiyorum burda okumuştum faydasını görenler olmuş, portakal suyu içmeye başladım, haftaya doktora gideceğim tekrar bakalım ne diyecek.. İnşallah geçecek bugünlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?