Benim yazdıklarımı sen de yapmaya başla, çörek otunun zaten çok faydası var her şeye inşallah buna da olacaktır, bir de bence doktoruna da göster bakalım ne diyecek. Bana smear testi yaptı onda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi akıntım geçti, ben çok pimpirikliyim DNA'sına bakalım dedik yani hpv virüsü tiplemesi. O da haftaya çıkacak sanırım, o çıkınca bir daha gideceğim yakmaya karar verecek geçmezse. Benim de çok moralim bozuluyor ama bozmamaya çalışalım inşallah geçecek..ben hiç bişi yapmıyorum açıkçası çogalıyorda. şaşırdım kaldımm
şuan bebek tedavisindeyim canım bu süre içindede bişi uygulamam doğru olur mu bilmiyorum uygulamasam çoğalıcak.. napcamı şaşırdım.. iki arada bi derede kaldımmBenim yazdıklarımı sen de yapmaya başla, çörek otunun zaten çok faydası var her şeye inşallah buna da olacaktır, bir de bence doktoruna da göster bakalım ne diyecek. Bana smear testi yaptı onda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi akıntım geçti, ben çok pimpirikliyim DNA'sına bakalım dedik yani hpv virüsü tiplemesi. O da haftaya çıkacak sanırım, o çıkınca bir daha gideceğim yakmaya karar verecek geçmezse. Benim de çok moralim bozuluyor ama bozmamaya çalışalım inşallah geçecek..
Anladım zor bir süreç.. Ama doktoruna danış bence. Bunlardan kurtulmamız lazım sonrasında daha sağlıklı devam ederiz inşallah. Benim de 3 yaşında oğlum var, yaza doğru 2.çocuk istiyorum inşallah Rabbim nasip etsin.. Her gün dua ediyorum geçsin diye sana da edeceğim inşallah güzel haberlerimizi vereceğiz..şuan bebek tedavisindeyim canım bu süre içindede bişi uygulamam doğru olur mu bilmiyorum uygulamasam çoğalıcak.. napcamı şaşırdım.. iki arada bi derede kaldımm
saoll canım allah razı olsun duanada beni ekliyeceğin için.. doktorumu arayıp sorsam daha doğru olur dediğin gibi ona görede bir tedavi uygularız artık sen neler yaptın bu süredeAnladım zor bir süreç.. Ama doktoruna danış bence. Bunlardan kurtulmamız lazım sonrasında daha sağlıklı devam ederiz inşallah. Benim de 3 yaşında oğlum var, yaza doğru 2.çocuk istiyorum inşallah Rabbim nasip etsin.. Her gün dua ediyorum geçsin diye sana da edeceğim inşallah güzel haberlerimizi vereceğiz..
Benim de fark etmem 20 gün oluyor herhalde, doktora gittim aldara krem verdi, haftada 3 gece sürüyorum sabah olunca yıkıyorum. Elma sirkesini denedim aynı zamanda ama çok tahriş etti orayı ve hatta af edersin ama idrarımı yaparken çok acıyor bu yüzden, onu yapamıyorum tabii tahrişten dolayı.. Az önce bahsettiğim bal çörek otu yiyorum sabah akşam. Doktorum senin bu telaşını azaltabilsek diyor hatta bana yani o kadar korkacak bir şey değilmiş ama uğraştırıyor, Rabbim beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşallah..saoll canım allah razı olsun duanada beni ekliyeceğin için.. doktorumu arayıp sorsam daha doğru olur dediğin gibi ona görede bir tedavi uygularız artık sen neler yaptın bu sürede
sız sırkeye bı baslayın doktora gıdene kadar duseebılır ondan sonra tekrar konusalım
yakma tedavısınde pansuman fln yapılıyormus sanırım,olan var mı çok acıyor mu. oturup kalkmakta zorlanıyor musunuz? ya da ne kadar surede gecıyor benım makat bolgemde genelde
şuan bebek tedavisindeyim canım bu süre içindede bişi uygulamam doğru olur mu bilmiyorum uygulamasam çoğalıcak.. napcamı şaşırdım.. iki arada bi derede kaldımm
Ben dediğim gibi dün tekrar sirkeye başladım, sadece öğle ve akşam 5er dk beklettim sonra yıkadım ama yine tahriş etti. Afedersiniz idrarımı yaparken çok acıyor, yanıyor.. Aldara krem fayda etmiyor bende. Haftaya doktora gideceğiz tekrar ama ne diyecek bilmiyorum. Dondurma işleminden hiç bahsetmedi, koterden bahsetti sadece. Acaba devlet hastanesine mi gitsem birde.. Genel anestezi almak istemiyorum, o bölgeyi uyuştursalar yine de acısını hisseder miyiz acaba? İnşallah bir an önce giderler ve vücudumuza bir daha uğramazlar..
yakma yanı koteryakma tedavısınde pansuman fln yapılıyormus sanırım,olan var mı çok acıyor mu. oturup kalkmakta zorlanıyor musunuz? ya da ne kadar surede gecıyor benım makat bolgemde genelde
bence bı an once ya koter olun dondurun cogalmasın bakın benım yanlıs tedavıden 10 tane olan belkı uc ayda 50 tane oldu doktor baya ugrastı ve ıkı kere 15 gun arayla koter oldumben hiç bişi yapmıyorum açıkçası çogalıyorda. şaşırdım kaldımm
acıkcası ıstedınız zaman olun ama emzırme ve hamılelıkte olunmuyor eger bu durumunuz baslamadan olun cunku hamılelıkte ılerde olamassını
ası ıcın bı cok dr hepsıde olma ol degısyor fıkır sundu ıse yaramıo dıeyn oldu ama en son gıttım dr benım arkadasım ve ısrarla ol dedı baslanıc sevıyesı tıp 6 dedı onemlı olan tıp 11 yukselmememsı dedı
cervalıx oldum 16/18 koruyor
sırkeye gelınce dr gıdene kadar bolca uygulayın aldarayıda bu surede beım elımde kalmıstı koter sonrası acık yarada bende aldara ıse yaradı yanı yuzeysel etkısı olmadı o yuzden sırkeyı onerıyorm ısrarla kalan aldarayı kac tane kaldı bılmıorm ama bende 4 tane vardı mınık mınık ıkı hafta ıkı gun arayla surdum yetırfım
ilaç ismini bana da söler misiniz? ve ilacın nasıl uygulanacagını.çok memnun olurumaydebuz bana da ilaç ismini mesaj atabilir misin?
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtuluruz hep birlikte. Benim doktorum sadece yakmaktan bahsetti. Ben medicalpark hastanesine gittim. Siz özelde mi devlet hastanesinde mi tedavi oluyorsunuz. Eşim de doktor değiştirmek istemiyor, herkese göstercek miyiz diyor.. Bir de tek seansta geçmiyor mu dondurma tedavisinde ve bunu sizin doktorunuz mu tavsiye etti? En etkilisi yaktırmak diye okuyorum hep ve benim acı eşiğim çok düşükBen bugun dondurma tedavısı oldum. soguk buz seklınde oluyor. oda bı nevı yakma tedavısı fakat amacı vırusu dondurmak.. ne uyusturdular ne ıgne yaptılar. makat bolgeme sprey seklınde uyguladılar yapılırken acı hıc cekmedım 10 dakkada da bıttı fakat daha sonra bır yanma oluyor. eve gelene kdr cok yandı. pansuman fln da yapmadılar. eve geldım 7 saat uyumusum suan yatakta olece yatıyorum hıc bır acım yok. ama bana su seklınde ozel yapım bısı verdıler gecelerı onu surucekmısım. krem fln verılmedı. ayda bır uygulanacak tedavı.10 gun ıyılesme suresı var dendı. sıgıller kendısı ordan sokulucekmıs ve cogalıp cogalmadıgına bakıcaklar. bende de baya var. makat bolgesınde oldugu ıcın gec fark ettım ben de. bence yakma yerıne dondurma tedavısı alabılırsınız. suan tuvaletımı flan yapamıcagımı dusundugum ıcın sıvı seyler corba fln ıctım,buyuk tuvaletımı yapmamaya calısıcam bırkac gun.
Kıyamam anneler her zaman bitaneler sağolsunlar hepsi.. Ben de korkuyorum yaktırırken bazıları acıyı hissettim bazıları da hissetmedim yazmışlar.. Benimde idrarı yaptığım bölümde en hassas yerdeler.. Hep diyorum Allah beterinden korusun, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi yazarız..Ben izmir de yasıyorum ege üniversitesine gittim.doktorum genelde yaktırma yada dondurma yapılıyor ama dondurma daha az acılı ben dondurma onerıyorum dedıgı ıcın ben suan dondurma ıslemı oldum. oyle doktor sıkıntısınız vasa doktorun erkek oldugunuda altını cızıyım. bende bugun baladım. bakıcaz etkılı oluyor mu dedı. sıgıller ordan kopucak dedı. benımde aklımda bır suru soru ısaretı var burdan bılgılenıyorum. suan da da annem ada cayı yaptı onu ıcıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?