koter ne oluyo peki.. sirke kesin çözüm olabilir mi..bence bı an once ya koter olun dondurun cogalmasın bakın benım yanlıs tedavıden 10 tane olan belkı uc ayda 50 tane oldu doktor baya ugrastı ve ıkı kere 15 gun arayla koter oldum
arkadaslar lütfen yardımcı olun cıldımak uzereyım genıtal siğil oldu vajına ıcınde bı tane buyuk ve dısta kucuk kucuk dondurulması gerektğini söledıler cok korkuyorum
Şuan resmen yatagımda dinlenırken gerıye donerek butun yazılanları okuyorum.
makat böklgemden dondurma tedavısı oldum bugun.. doktora gıtmenden oncede bırkac gun sırke kullandım..suan doktor bana su seklınde cıldıme surecegım bır ılac verdı derının ıyılesmesı ıcın..
ama suan asıl onemlı olan benım baska neler yapabılecegım?
*gunluk ada cayı ıcıcem,portakol suyu,ayran ıcıcem,bal ve cörek otu yıyıcem,macun tuketıcem.
*daha onceden bırı bekar oldugum ıcın smear ve asının lafı bıle gecmedı yazmıs. bunun bekarlıkla nedenını anlamadım suan. bakıre olunca yapılmıyor mu?
*ayrıca aldara kremını alıyım mı acık yaraya tedavı ıcın surulebılıyor mu?
*hpv-dna testı nerelerde yapılıyor acaba? (izmir) siğillin numarasınıda ögrenmek ısıyıorum. bende parca alındı ama orda yazmıyordu sanırım.
*ayrıca ben dokturma erkek arkdasımda boyle bısey olmadıgını gorunuste olmadıgını soledım. tasıyıcı olabılır yada baska yerden kapmıs olabılırsın dedı. erkeklerde bu nasıl bakılıyor veya yapılacak bır testı varmı,buraya eşinizde muhakka kont edılmelı gıbı seyler yazılmıs.
*vit olarak evevit başlamayı düşünüyorum
*ayrıca doktora gıtmeden once elma sırkesını bırkac gun uygulamıstım ama suan yara makat bolgem. elma sirkesıne ne zaman başlamalıyım? ve nasıl uygulamalıyım ben sadece sııl olan yerlere surmustum.siz temız yerlede surun demıssınız.
*verturol ilacı nedir yararlı mıdır oda?
*bır de ben zaten ozel bolgeme lazer yaptırıyordum ama doktorum tedavı sırasında lazerı bırakmamı soyledı.sizde burda agza ve jilet kullanmayın lazer olun dıyorsunuz bu konu da da napıcagmı bılemedım suan.
*kantaron yagı faydalımıdır ve nasıl uygulanır.
çok uzun yazdım ama suan hepsı benım ıcın soru ısaretı ve neyı nasıl uygulamalıyım ne yapmalıyım ,kendımı nasıl korumalıyım bılmeıgım ıcın yanlıs seyler yapıp artmasını ıstemıyorum
Ben de bişey sormak ıstıyorum. benımde makat bolgemde cok fazla var bugun ılk kez tedavıye baslandı.dondrma tedavısı uygulanıyor. doktor sadece alkol seklınde bır su verdı acık yaraya surulmesı cıldın ıyılesmesı ıcın. ben doktora gıtmeden once bırkac gun sırke de uyguladım. aldara kremı merak edıyorum.almama gerek var mı? suan makt bolgem ne durumda bılmıyorum daha bır kac saat once oldum ama yaranın usutune sursem ıyılesmesı ve sıgıllere etkılı olması mumkun mu. ve sırkeye tekrardan ne zman baslamam lazım. 10 gunluk ıyılesme suresı varmıs sanırım.. bır ay sonra tekrardan dondurma tedavısı olucam
eger koter olcaksanız adet bıtımınde hemen ertesınde gununde olun oranın ıslak olamaması lazımpsikoljim alt üstt hiç bişide yapamıyorum ki ben.. bu ay.. adetime kadar bekliyorum bilmiyorum yanlış mı yapıyorum doktorumu da arayamadım şaştımm
dondurma ıslemı acılı bır ıslem degıl korkmayınızarkadaslar lütfen yardımcı olun cıldımak uzereyım genıtal siğil oldu vajına ıcınde bı tane buyuk ve dısta kucuk kucuk dondurulması gerektğini söledıler cok korkuyorum
koter dediğiniz işlem ne oluyor.. 10 üzerinde değil.. ama çoğalıyor.. birdi iki oldu üç dört.. naapcamı şaşırdım adete kadar beklicem sanırım ondan sonra bakıcam artık.. peki neden çıkıyor bu daha önce yoktu böyle bir şey.eger koter olcaksanız adet bıtımınde hemen ertesınde gununde olun oranın ıslak olamaması lazım
bakın benım 10 adetttı yanlıs tedavıden 50 adet oldu bı an once asya yukarı kac tanr bı bakın 10 uzerındeyse koter olun ası olun derım
koter ıslemı;koter dediğiniz işlem ne oluyor.. 10 üzerinde değil.. ama çoğalıyor.. birdi iki oldu üç dört.. naapcamı şaşırdım adete kadar beklicem sanırım ondan sonra bakıcam artık.. peki neden çıkıyor bu daha önce yoktu böyle bir şey.
aldara bana gore koter sonrası ıslak yarada ıse yarıyor bır nevı takvıye dıyelım dırek etle temas edınce bende bühıc bır etkısı olmadı bır de bır kutu su 270 tl dı o zaman sanırım onun yerıne cervalıx asınızı olun derım
sırkeye kulak cop bır dokun deydırın cekın eger canınız cok yakarsa zorlamayın bır hafta sonra baslayın
sıze verdı beyaz su dedıgınız asıt olabılıt mı ? onu bı soleryın batıcon mu acaba cunku dondurma ıslemınde pansuman olmuyor sıze ne verdıkı ? ya da serum fızyolıjık mı
aldara onermıyorm
agda yapmayın
gunluk portakal suyu
corek otunu onermıs bazı arkadaslar ben yogurtla yemenızı onerırım
ılıskı yasak bu donemde
akıntı olabılır ya da adet ya da ara kanama korkmayın
camasırlarınızı utuleyın ve pamuklu olsun
teşekkür ederim. benım vajina bölgemde de vardı 2 tane ama onlar cok garıp hıc bır tedavı olmadan renglı sonrasında bırı yok oldu bıtıde mınnacık kaldı.küçüldüler.makat bölgeme dondurma tedavısınden sonra kanama yada akıntı olmadı.sabah sirke suruyorum aksamları vermıs oldukları suyu suruyorum.üstünde borıgue yazıyor eczanede ozel yapıldı öle verildi. vitamine başlayacagım cunku cok tempolu bır yasantım var ve halsız dusuyorum,bunyenın saglam olması onemlı demıssınız
bilgilerin çok teşekkür ederim canım.. adeti bekliyorum olunca doktor + sirkeye başlıcam.. olmazsam bilemiyorum...koter ıslemı;
o bolgeyı mınnacık ıgne var onla uyustuyorlar sona uyusuk ya kesıyorlar sonrada ısı verıp yakıyolar
dondurma ıslemıde ; bolgeye sıgılın uzerıne soguk hava uflenıyor zamanla kopop dusuyor ama genelde ıkı seansta fılan dusuyor
ıkı tane ıse sırkeye baslayın bana dokrotum sırke dmıstı sırke dogal asıt sur
yanı aldaranın sıvı versıyonu
pamuga dök oraya koy beklet yara olmadıgı ıcın cok acımaz ama oncsınde her yere sur sona bes dk bekle yıka sonra sıgıl olan yere ayrı sur
yag ve sekerlı seylerde kızarma turu vs uzak dur
cotek otu yıgorsanız bal ıle degıl yogurtla yıyın
gunde bır taze sıkılmıs portıkal suyu
agda yok
ası sart emzırme hamılelık yoksa
ben de önümüzdeki haftaya doktora gidecektim ama dün adet oldum, 1 hafta sürüyor yani gidemeyeceğim koter ertelenecek taa öbür haftaya.. inşallah artmazlar ve büyümezlerbilgilerin çok teşekkür ederim canım.. adeti bekliyorum olunca doktor + sirkeye başlıcam.. olmazsam bilemiyorum...
iinşallah canım çokk sinir bozucu etkiliyo tamemen alt üst oluyo... offf offben de önümüzdeki haftaya doktora gidecektim ama dün adet oldum, 1 hafta sürüyor yani gidemeyeceğim koter ertelenecek taa öbür haftaya.. inşallah artmazlar ve büyümezler
bu surede orYa sırkeyı pamuga dokun bekletmenızın bır zararı yokben de önümüzdeki haftaya doktora gidecektim ama dün adet oldum, 1 hafta sürüyor yani gidemeyeceğim koter ertelenecek taa öbür haftaya.. inşallah artmazlar ve büyümezler
canım yaa üzülme geçecek bunlar.. Bu forumda hiç yıllardır uğraşıyorum diyen duydun mu? Rabbimin izniyle en kısa zamanda geçecek. Hem ben de adet oldum bu hafta doktora gidemeyeceğim.. Ama Rabbim yardım edecek bize. Sen başka şeylerle ilgilen düşünme bunları. Dışarda dolaş, kitap oku...ne bileyim işte neyi seviyorsan.. Tabi regl olduğumuz için beslenmemize dikkat etmeliyiz vücut direncimiz için. Ben de bitince gidebileceğim.bugün adet oldum üzgünüm... bir yandan bir yandan bu tedavimi yaptırıyım diyorum.. ne yapayım şaşırdım sıkkınım bitkinim..
bebiş için üzüldüm ki ben yaaacanım yaa üzülme geçecek bunlar.. Bu forumda hiç yıllardır uğraşıyorum diyen duydun mu? Rabbimin izniyle en kısa zamanda geçecek. Hem ben de adet oldum bu hafta doktora gidemeyeceğim.. Ama Rabbim yardım edecek bize. Sen başka şeylerle ilgilen düşünme bunları. Dışarda dolaş, kitap oku...ne bileyim işte neyi seviyorsan.. Tabi regl olduğumuz için beslenmemize dikkat etmeliyiz vücut direncimiz için. Ben de bitince gidebileceğim.
İşte ben de bunu diyorum geçecek bunlar ve bebişini kucağına alacaksın inşallah.. Regl bittikten sonra tedaviye başlamakta daha iyi tabii ben de bu olumlu yönünden bakıyorum.. O zaman uzanmanın keyfini çıkar, takma bunları sadece geçiş dönemi olarak düşün :) Ben aslında çok karamsarımdır çok üzülüyorum ama bir taraftan da böyle düşünüyorum. Dua edelim bol bol..bebiş için üzüldüm ki ben yaaaolmadı... ama bir açıdan sevindim adet sonrası bu et ben için gidebileceğim kafamı karıştırmayacak belki o kadar.. karnım çok ağrıyor hala yatakdayım.. ne sıkıntılı bir dönemdir bu ya.. allahımm
öyle yapıyorum bol duaa bol tevekkül karnım çok agrıyo inanılmazz boyutta. artık bu tedavi yaptırınca bakıcaz çaresine sende mi bebiş için bekliyorsun..İşte ben de bunu diyorum geçecek bunlar ve bebişini kucağına alacaksın inşallah.. Regl bittikten sonra tedaviye başlamakta daha iyi tabii ben de bu olumlu yönünden bakıyorum.. O zaman uzanmanın keyfini çıkar, takma bunları sadece geçiş dönemi olarak düşün :) Ben aslında çok karamsarımdır çok üzülüyorum ama bir taraftan da böyle düşünüyorum. Dua edelim bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?