Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

öyle yapıyorum bol duaa bol tevekkül karnım çok agrıyo inanılmazz boyutta. artık bu tedavi yaptırınca bakıcaz çaresine sende mi bebiş için bekliyorsun..
Ben siğillerimi yaktırıcam sanırım ama bu hafta olacaktı tedavim, adet olduğum için haftaya ertelendi. Ben bebişi yaza istiyorum daha çok. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize..

Ben siğillerimi yaktırıcam sanırım ama bu hafta olacaktı tedavim, adet olduğum için haftaya ertelendi. Ben bebişi yaza istiyorum daha çok. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize..
inşallah canımm bende adet sonrası gideyim diyorum.. doktora artık ne uygularsa başlayalım bebişinde zamanı gelince olur inşallah..

Arkadaşlar benim iki sorum oracaktı
ilki vajinal bölgeye tüy dökücü krem özellikle önerilmiyor. Siz nasıl hallediyorsunuz o sorunu? Utanarak söylüyorum durumu feci olmaya başladı

ikincisi anadolu yakasında koter işlemi yapan memnun oldugunuz hekim var mı?

Mrb arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun.. Burdaki yazıları okuya okuya kendimi cesaretlendirdim ve doktora gittim.. Bu arada belirtiyim evli değilim ve üniversite öğrencisiyim. Çekinmemin em baş nedenide buydu.. Sınavlardı derslerdi derken atlatıyodum ama içim içimi yiyodu. Önce 1 2 doktor gezdim yakıcaz diyen oldu cerrahi işlem yapıcam diyenlerde. En son gittiğim doktorum hiçbirine ihtiyaç olmadığını sadece podoflnle çözebilceğini söyledi bende güvendim başladık tedaviye. 4 ünde seanstan sonra bittiler. Aradan 4 ay geçti çok şükür 1 tane bile yok. Bu arada siğillerim nohuttan daha büyüktü sakın küçümsemeyin Belki benim gibi ay nolcak ay kansermi olucam ay cinsel hayatım bittimi diyenleri rahatlatabilirim diye yazdım.. Umursamayın istenmedikleri yerde durmuyolar :))))
Bu arada ufak bi sorum olucak başından geçenler varsa eğer bilgilendirirse çok sevinirim. Bu siğiller genital bölgemde kalmadı ama sanırım ağzıma ve boğazımada bulaştı erkek arkadaşım yoluyla.. Bunun tedavisi nedir acaba ilaç mı yoksa koter tarzında işlemler mi. Henüz çok çok küçükler ama konu ağız ve bopaz olunca birazcık panikledim (

podofln ne oluyo acaba bende henüz doktora gitmiş değilim açıkçası ne yapacağımı da bilemiyorum..

podofln ne oluyo acaba bende henüz doktora gitmiş değilim açıkçası ne yapacağımı da bilemiyorum..

Hiç çekinme vakitte kaybetme hemen git.durdukça buyuyolar çünkü. Yanlış bilgi vermeyim içeriğini bilmiyorum ama asit gibi keskin kokulu bi sıvı sadece lezyonların olduğu bölgeye uygulanan bi sıvı

Hiç çekinme vakitte kaybetme hemen git.durdukça buyuyolar çünkü. Yanlış bilgi vermeyim içeriğini bilmiyorum ama asit gibi keskin kokulu bi sıvı sadece lezyonların olduğu bölgeye uygulanan bi sıvı
geçird mi pekii.. korktuğumdan değil.. bebiş istiyoruz ya ondan bilemedimm

Benim şuanda geçti ve çıkan yeni bişeyimde yok. Bağışıklık sisteminide yüksek tutman gerekiyo tabi

hekiminiz nerede? hastahane?

pudralı eldıvenle ya cekıceksınız yolarak
ya da tek kullanımlık jılet oda bıda kullanmayın ve dıkkatlı alın kanatmadan !
florence nıghtgale has aslında bı hekım vardı ama adını unuttum koter ıslemı daha saglıklı ve vıtamın alınız

geçird mi pekii.. korktuğumdan değil.. bebiş istiyoruz ya ondan bilemedimm
hamıle kalmadan muhakkkak koter ve ası olun yoksa cok zorlanırsınız hamılelıkde cıkma olasıgılı cok yuksek
sürtünme yoluyla normal dogumda bıle da once dogum da bebegın kollarına gecmıstı burda bir yazan arkadasımkınde
once tedavıınızı olun asınızı yaptırın bebek olur

Ayy canim icimi karartiyosun vallahi.. sen boyle dedikce daha cok korkar oldum esimi bu konuya yanastiramiyoru bebek istiyo basit bisi saniyo bebek olsun deyip duruyoo offff

Şu an moralim o kadar bozuldu ki.. Adetliyim ve siğiller artmış ! Pazartesi günü doktora gidebileceğim.. Neden artıyor bunlar.. Doktorum sadece aldara krem verdi bekletti beni böyle! Geçmiyor işte.. Yakıldıktan sonra da böyle çıkmaya devam edecek mi bunlar ? Boğazımda yine bir düğüm, çocuğumun önünde ağlamamak için direniyorum resmen

canım benim keşke yolunacak gibi olsa... lazer yaptırabilir miyim acaba?
bir de ben aldara aldım ama benim siğiller iç kısımdaydı. iç kısma sürülmüyor gibi okudum prospektüste. böyle boş boş duruyorum. immunzinc alıyorum sadece :/

Benim eşiminde podofilin ile yakıldı önce 1 yıl sonra tekrar çıktı, o uğraştırıcı oluyor diye dr koterle yaktı hepsini ve bi daha bişey çıkmadı. Bu arada ikinci kez çıktığında bir kaç eczaneye sorduk podofilin i almak için satışının yasaklandığını söylediler. Heralde doktorlar ellerinde bulunduruyor. Bayağ aramıştık okuyunca şaşırdım :) neyse geçmiş olsun sizede ağızdakiler içinde aynı doktora gidin bence.. ihmale gelmiyor biliyorsunuz..

Ayy canim icimi karartiyosun vallahi.. sen boyle dedikce daha cok korkar oldum esimi bu konuya yanastiramiyoru bebek istiyo basit bisi saniyo bebek olsun deyip duruyoo offff
eskı yorumları oku gebe olanların durumları ne demek ıstedıgımı anlarsın cunku gebelıkte her hangı mudale yapılmıyor bu elbette sız bılırsınız sıkıntı cekmenızı ıstemem benc once tam anlamıyla ılesmenızı onerırım hepsı bu gcmıs olsn

tamam tek kullanımlık jılet ıle kullanıp atın hep kanatmamaya calınız
ben bıde bıde bı arkadasım lazer basladık ılesme surecınde lazer onda ıse yarad bıda cıkmadı dedı
ımınexxı kulllanınız vıtamın onemlı elbeette bıtırınce haber verın
vıtamını 3 aydan fazla tuketmeyınız bobreklere zararlı yoruyor
sırkeyı sabah ole aksam surebılırsınız pamukla bes dk beklet beyazlasrısınn
suan sıgıl yoksa gunde bır kere surun sırke yeter
ası olun bıde portakal suyu ıcınız sorunuz olursa yazın

Az önce doktora gittik farklı bir doktora.. yakalım saat 3 gibi dedi şimdi kan tahlili aldılar çok korkuyorum bana dua edinn....

Az önce doktora gittik farklı bir doktora.. yakalım saat 3 gibi dedi şimdi kan tahlili aldılar çok korkuyorum bana dua edinn....
cok dogru bı karar koter olmak sanırım sızde az sayıda mıydı ! korkma koter sonrası batıcon ve krem vercek ıkı gun sonra yıkarsın bu surede batıconla temızlıgını yap
sılverdın verebılır
10 gune ısallah ılesırsın asıyı da ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…