Ben siğillerimi yaktırıcam sanırım ama bu hafta olacaktı tedavim, adet olduğum için haftaya ertelendi. Ben bebişi yaza istiyorum daha çok. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize..öyle yapıyorum bol duaa bol tevekkül karnım çok agrıyo inanılmazz boyutta. artık bu tedavi yaptırınca bakıcaz çaresine sende mi bebiş için bekliyorsun..
inşallah canımm bende adet sonrası gideyim diyorum.. doktora artık ne uygularsa başlayalım bebişinde zamanı gelince olur inşallah..Ben siğillerimi yaktırıcam sanırım ama bu hafta olacaktı tedavim, adet olduğum için haftaya ertelendi. Ben bebişi yaza istiyorum daha çok. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize..
podofln ne oluyo acaba bende henüz doktora gitmiş değilim açıkçası ne yapacağımı da bilemiyorum..Mrb arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun.. Burdaki yazıları okuya okuya kendimi cesaretlendirdim ve doktora gittim.. Bu arada belirtiyim evli değilim ve üniversite öğrencisiyim. Çekinmemin em baş nedenide buydu.. Sınavlardı derslerdi derken atlatıyodum ama içim içimi yiyodu. Önce 1 2 doktor gezdim yakıcaz diyen oldu cerrahi işlem yapıcam diyenlerde. En son gittiğim doktorum hiçbirine ihtiyaç olmadığını sadece podoflnle çözebilceğini söyledi bende güvendim başladık tedaviye. 4 ünde seanstan sonra bittiler. Aradan 4 ay geçti çok şükür 1 tane bile yok. Bu arada siğillerim nohuttan daha büyüktü sakın küçümsemeyin Belki benim gibi ay nolcak ay kansermi olucam ay cinsel hayatım bittimi diyenleri rahatlatabilirim diye yazdım.. Umursamayın istenmedikleri yerde durmuyolar :))))
Bu arada ufak bi sorum olucak başından geçenler varsa eğer bilgilendirirse çok sevinirim. Bu siğiller genital bölgemde kalmadı ama sanırım ağzıma ve boğazımada bulaştı erkek arkadaşım yoluyla.. Bunun tedavisi nedir acaba ilaç mı yoksa koter tarzında işlemler mi. Henüz çok çok küçükler ama konu ağız ve bopaz olunca birazcık panikledim (
podofln ne oluyo acaba bende henüz doktora gitmiş değilim açıkçası ne yapacağımı da bilemiyorum..
geçird mi pekii.. korktuğumdan değil.. bebiş istiyoruz ya ondan bilemedimmHiç çekinme vakitte kaybetme hemen git.durdukça buyuyolar çünkü. Yanlış bilgi vermeyim içeriğini bilmiyorum ama asit gibi keskin kokulu bi sıvı sadece lezyonların olduğu bölgeye uygulanan bi sıvı
Mrb arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun.. Burdaki yazıları okuya okuya kendimi cesaretlendirdim ve doktora gittim.. Bu arada belirtiyim evli değilim ve üniversite öğrencisiyim. Çekinmemin em baş nedenide buydu.. Sınavlardı derslerdi derken atlatıyodum ama içim içimi yiyodu. Önce 1 2 doktor gezdim yakıcaz diyen oldu cerrahi işlem yapıcam diyenlerde. En son gittiğim doktorum hiçbirine ihtiyaç olmadığını sadece podoflnle çözebilceğini söyledi bende güvendim başladık tedaviye. 4 ünde seanstan sonra bittiler. Aradan 4 ay geçti çok şükür 1 tane bile yok. Bu arada siğillerim nohuttan daha büyüktü sakın küçümsemeyin Belki benim gibi ay nolcak ay kansermi olucam ay cinsel hayatım bittimi diyenleri rahatlatabilirim diye yazdım.. Umursamayın istenmedikleri yerde durmuyolar :))))
Bu arada ufak bi sorum olucak başından geçenler varsa eğer bilgilendirirse çok sevinirim. Bu siğiller genital bölgemde kalmadı ama sanırım ağzıma ve boğazımada bulaştı erkek arkadaşım yoluyla.. Bunun tedavisi nedir acaba ilaç mı yoksa koter tarzında işlemler mi. Henüz çok çok küçükler ama konu ağız ve bopaz olunca birazcık panikledim (
pudralı eldıvenle ya cekıceksınız yolarakArkadaşlar benim iki sorum oracaktı
ilki vajinal bölgeye tüy dökücü krem özellikle önerilmiyor. Siz nasıl hallediyorsunuz o sorunu? Utanarak söylüyorum durumu feci olmaya başladı
ikincisi anadolu yakasında koter işlemi yapan memnun oldugunuz hekim var mı?
hamıle kalmadan muhakkkak koter ve ası olun yoksa cok zorlanırsınız hamılelıkde cıkma olasıgılı cok yuksekgeçird mi pekii.. korktuğumdan değil.. bebiş istiyoruz ya ondan bilemedimm
Ayy canim icimi karartiyosun vallahi.. sen boyle dedikce daha cok korkar oldum esimi bu konuya yanastiramiyoru bebek istiyo basit bisi saniyo bebek olsun deyip duruyoo offffhamıle kalmadan muhakkkak koter ve ası olun yoksa cok zorlanırsınız hamılelıkde cıkma olasıgılı cok yuksek
sürtünme yoluyla normal dogumda bıle da once dogum da bebegın kollarına gecmıstı burda bir yazan arkadasımkınde
once tedavıınızı olun asınızı yaptırın bebek olur
pudralı eldıvenle ya cekıceksınız yolarak
ya da tek kullanımlık jılet oda bıda kullanmayın ve dıkkatlı alın kanatmadan !
florence nıghtgale has aslında bı hekım vardı ama adını unuttum koter ıslemı daha saglıklı ve vıtamın alınız
Mrb arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun.. Burdaki yazıları okuya okuya kendimi cesaretlendirdim ve doktora gittim.. Bu arada belirtiyim evli değilim ve üniversite öğrencisiyim. Çekinmemin em baş nedenide buydu.. Sınavlardı derslerdi derken atlatıyodum ama içim içimi yiyodu. Önce 1 2 doktor gezdim yakıcaz diyen oldu cerrahi işlem yapıcam diyenlerde. En son gittiğim doktorum hiçbirine ihtiyaç olmadığını sadece podoflnle çözebilceğini söyledi bende güvendim başladık tedaviye. 4 ünde seanstan sonra bittiler. Aradan 4 ay geçti çok şükür 1 tane bile yok. Bu arada siğillerim nohuttan daha büyüktü sakın küçümsemeyin Belki benim gibi ay nolcak ay kansermi olucam ay cinsel hayatım bittimi diyenleri rahatlatabilirim diye yazdım.. Umursamayın istenmedikleri yerde durmuyolar :))))
eskı yorumları oku gebe olanların durumları ne demek ıstedıgımı anlarsın cunku gebelıkte her hangı mudale yapılmıyor bu elbette sız bılırsınız sıkıntı cekmenızı ıstemem benc once tam anlamıyla ılesmenızı onerırım hepsı bu gcmıs olsnAyy canim icimi karartiyosun vallahi.. sen boyle dedikce daha cok korkar oldum esimi bu konuya yanastiramiyoru bebek istiyo basit bisi saniyo bebek olsun deyip duruyoo offff
tamam tek kullanımlık jılet ıle kullanıp atın hep kanatmamaya calınızcanım benim keşke yolunacak gibi olsa... lazer yaptırabilir miyim acaba?
bir de ben aldara aldım ama benim siğiller iç kısımdaydı. iç kısma sürülmüyor gibi okudum prospektüste. böyle boş boş duruyorum. immunzinc alıyorum sadece :/
cok dogru bı karar koter olmak sanırım sızde az sayıda mıydı ! korkma koter sonrası batıcon ve krem vercek ıkı gun sonra yıkarsın bu surede batıconla temızlıgını yapAz önce doktora gittik farklı bir doktora.. yakalım saat 3 gibi dedi şimdi kan tahlili aldılar çok korkuyorum bana dua edinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?