Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aynen eczaneler artık elinde madde bulunduruyo ve karışımı kendileri hazırlıyolar yani ben öyle buldum doktorum eczacıya ulaştı ve yapmasını söyledi. Ya inşallah yenilemez bilemiyorum şimdilik görünürde bişeyim yok. Sürekli vitamin vs. Kullanıyorum. Sizede çok geçmiş olsun kurtulcaz inşallah :))

tabiki canım benim yanlış anlama.. haklısın .. cuma günü gidicem doktora inşallah.. bilgilerin için allah razı olsun senden..

Arkadaşlar yok mu ağzında boğazında çıkan daha önce şimdilik vitamin vs. Kullanıyorum 2 tane doktora gittim bitanesi bakmadı bile reçete yazdı yolladı sadece.. Lütfen bilgisi olan paylaşsın ne yapmam gerekiyo

Allah bin kere razı olsun canım desteğin için.. 10 dk civarında sürdü uyanma dahil. Eve dönüyoruz şimdi 1 saatlik yol. Eşim eczaneden aldı ama ne bilmiyorum. Korktuğum gibi değilmiş çok şükür ama daha bakamadım oraya.. idrarımı yaparken filan yıkayınca sorun olmaz inşallah..

Az önce eve geldik doktor 3 tane krem 1 tane ağrı kesici ve 1 tane de antibiyotik vermiş. Kremleri karıştırarak sürecekmişim. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz, 1 ay sonra dedi ama adetten önce gideriz inşallah çıkmaz bu son olur.. Ben o zaman iki gün sonra mı duş alayım? Kremler sabah akşam, bende gece yatarken süreyim diyorum şimdi sürmedim daha.. Portakal suyuna devam ederim ama doktorum vitamin yazmadı. Bu arada dna sonucum da yüksek risklilerden saptanmadığı yazıyor. Aşı olayını doktorumla konuşmayı unuttum 3 hafta sonra sorayım inşallah. Yakılan yerlere bakmaya çalıştım çok belli değil sanırım.. Renk değişimi filan oluyor mu? benim doktorum lazerle yakmış.

sizin doktorunuz kim ve koteri kaça yaptı? benimki canlı canlı yaptı bildiğin doğru düzgün uyuşmamıştı bile mahfoldum.

bir de tipleme testini bana özelde çok pahalı söylediler. siz kaça yaptırdınız? (şu siğilin cinsini belli eden) yoksa sadece smear (simir) mi oldunuz?

Canım benim doktorum Manisa Salihli'de. Özel Salihli Hastanesi. Koter ücreti 70. Doktoruma bölgesel uyuşturma mı yapacaksınız dedim, yok dedi yap deseler yapmam uyuyacaksın dedi Allah razı olsun anestei uzmanı da iyiydi. Ben önce başka bir hastaneye gitmiştim, oradaki doktor simir almıştı sadece, sonra ben dna testini kendim istedim 350 aldılar pahalıydı yani. Sen ne zaman yaktırdın? İnşallah tekrar çıkmazlar..

hadi ya biz o kadar sorduk bi taneside biz hazırlarız demedi gıcıklar neyse artık böyle daha iyi oldu :) bende 2 senedir yok eşimin de ne zaman hasta olsa çıkıyo direnç düştüğü için heralde o yüzden direncini yüksek tutmak önemli gerçekten sizin bir daha çıkmaz inşallah.. geçmiş olsuunn :)

Arkadaşlar siz yaktırdıktan sonra iç çamaşırlarınızı yenilediniz mi? Ben dün yaktırdım adetim bitmek üzereydi şimdi çok az kanamam oluyor ara ara. Bu yüzden ped kullanıyorum ama bitince çamaşırların yenisini mi almalıyım bilemedim..

Çok teşekkür ederim. İnşallah çıkmaz :) sizede çok geçmiş olsun diyorum. Peki tekrarladıkça ne yapıyosunuz her seferinde yaktırıyomusunuz?
Valla benim başıma ilk defa geldiği için o kadar zor bulunan bi madde olduğunu bilmiyodum ama bi eczane istek dahilinde hazır olarak getirteceklerinide söylemişti ben uğraşmayıp doktorun söylediği eczanede 2 dakikada hazırlattım

Değiştirmeye gerek yok biyerde okuduğum kadarıyla yıkandıkdan sonra ütüleseniz yetiyormuş

Ben 4 defa yaktırdım arada sirkede denedim .. sonra aldara kullandım bir daha çıkmadı. Eşim ilk önce bir kaç kez podofilin ile yaktı, öncesinde doktora göstermişti tabi. erkeklerde biraz daha zor farkediliyor ne yazıkki.. Sonra dr a koter le yaktırdı. Şu anda yok. çıkarsa yine koter yaptırırm diyor. vitamin kullanıyor o da.

4 defa yaktırdığınızı yazmışsınız, aynı yerde mi çıktılar? Ben dün yaktırdım ilk defa.. Aldarayı siğiller çıkmadan mı kullandınız? Benim eşimde görünürde yok ama taşıyıcı olabilirmiş, bunun da bir tedavisi yokmuş.. İnşallah hiçbirimize bir daha uğramazlar.

Aynı yerde çıkmadı ..farklı yerlerde. Aldarayı yaktırdıktan sonra kullandım. Doktorum o şekilde önerdi çıkmasını önlüyor ve ordaki direnci arttırıyor demişti. Eşlerde siğil büyümeden gözükmüyor ne yazıkki, benim eşimde benden sonra siğil gözüktü. Eşimin anlattığına göre Küçük siğiller için dr asitli bir su sıkmış ve siğil olan yerler beyazlamış ona göre yakmış. Ayrıca ben hemen gardasil aşı vurulmuştum. 2 sene geçti. Dr bir daha gebelikte çıkarsa çıkar diyor ama o da düşük ihtimal dedi. İnşallah çıkmaz..

İnşallah çıkmaz Rabbim tekrarını yaşatmasın kurtulmuşuzdur inşallah.. Ben de birkaç ay sonra 2. çocuğu istediğimi söyledim, doktor 6 ay sonra smear testinden sonra hamile kalabilirsin dedi. 3 yıl boyunca her 6 ayda bir smear testi yaptır dedi. İnşallah en kısa zamanda tamamen atarız, moral filan bırakmıyor Allah beterinden korusun.

Moralini yüksek tut, aklına getirmemeye çalış bence, bunlar strese gelmiyor sonuçta farkettin ve kontrol altında kötüye gidecek bir şey yok tam tersi iyileşecek.

kızlar siğil mi başka birşey mi bilmiyorum dokunulduğunda deri altında nohut tanesinden iri şişkinlik ve kızarık olan birşey var ve çok acı veriyor. Tam da iç çamaşır lastğnn geldiği kısımda bacak arasnda. İltihap akmış sonra sıktım ama şişkinlik geçmedi ve rahat bir şekilde oturup kalkamıyorum bile. İlk defa oluyor böyle pazartesi günü dr a gitmeyi düşünüyorum.

Siğil olduğunu sanmıyorum, hpv nin görüntüsü karnıbahara benzer ve genelde iltihap akmaz. Bence kıl dönmesi veya büyük bir sivilce olabilir tabi siz yinede doktorunuza gösterin. geçmiş olsun.

Moralini yüksek tut, aklına getirmemeye çalış bence, bunlar strese gelmiyor sonuçta farkettin ve kontrol altında kötüye gidecek bir şey yok tam tersi iyileşecek.
Haklısın canım Rabbim merhametini esirgemesin inşallah her şey çok güzel olsun, dua ediyorum hepimize.. Yediklerine dikkat ettin mi bu süreçte mesela çikolatayı çok seviyorum zararı olmaz inşallah, doktorum hiç bahsetmedi bunlardan.. Günlük 1 bardak portakal suyu içiyorum ya da yiyorum. Bal çörek otu yiyorum, bunlar dışında bir şey yapmıyorum.

Teşekkür ederim içim rahatladı gidip yinede tedbirli olmak adına muayene olayım. Sağlıklı günler ve acil şifalar hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…