- 6 Ocak 2015
- 11
- 0
- 1
- 39
Canım benim doktorum Manisa Salihli'de. Özel Salihli Hastanesi. Koter ücreti 70. Doktoruma bölgesel uyuşturma mı yapacaksınız dedim, yok dedi yap deseler yapmam uyuyacaksın dedi Allah razı olsun anestei uzmanı da iyiydi. Ben önce başka bir hastaneye gitmiştim, oradaki doktor simir almıştı sadece, sonra ben dna testini kendim istedim 350 aldılar pahalıydı yani. Sen ne zaman yaktırdın? İnşallah tekrar çıkmazlar..
Kıyamam yaa çok üzüldüm inşallah bir daha tekrarlamaz. İstanbul'u hiç bilmiyorum sana uzak olur mu ama Bahçelievler Medicalpark hastanesinde Dr. Ali İhsan Gönenç olması lazım. Hamileliğimde ona gitmiştim kısa bir süre.. o zamanlar bizim burda göre yapıyordu devlet hastanesinde. Sanki doktor değil melek.. o kadar iyi ki hala daha telefonla danışırım ve hep cevap almışımdır sorularıma. Kesinlikle tavsiye ediyorum..sırf koter için 300 verdim. ama anestezi falan yok. öldüm desem yeridir. şimdi de arayıştayım bu yüzden. simir aldıracakken de regl oldum. simiri de tipleme testini de şimdi yaptırayım diyorum. Bilen varsa İstanbulda çok pahalı olmayan birini önerirse çok seineceğim gerçekten. Bu yakada koter yapan kimseyi bulamıyorum :/
Aksam kremlerı sür sabah banyo yap ama zorlamaAz önce eve geldik doktor 3 tane krem 1 tane ağrı kesici ve 1 tane de antibiyotik vermiş. Kremleri karıştırarak sürecekmişim. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz, 1 ay sonra dedi ama adetten önce gideriz inşallah çıkmaz bu son olur.. Ben o zaman iki gün sonra mı duş alayım? Kremler sabah akşam, bende gece yatarken süreyim diyorum şimdi sürmedim daha.. Portakal suyuna devam ederim ama doktorum vitamin yazmadı. Bu arada dna sonucum da yüksek risklilerden saptanmadığı yazıyor. Aşı olayını doktorumla konuşmayı unuttum 3 hafta sonra sorayım inşallah. Yakılan yerlere bakmaya çalıştım çok belli değil sanırım.. Renk değişimi filan oluyor mu? benim doktorum lazerle yakmış.
Mrb arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun.. Burdaki yazıları okuya okuya kendimi cesaretlendirdim ve doktora gittim.. Bu arada belirtiyim evli değilim ve üniversite öğrencisiyim. Çekinmemin em baş nedenide buydu.. Sınavlardı derslerdi derken atlatıyodum ama içim içimi yiyodu. Önce 1 2 doktor gezdim yakıcaz diyen oldu cerrahi işlem yapıcam diyenlerde. En son gittiğim doktorum hiçbirine ihtiyaç olmadığını sadece podoflnle çözebilceğini söyledi bende güvendim başladık tedaviye. 4 ünde seanstan sonra bittiler. Aradan 4 ay geçti çok şükür 1 tane bile yok. Bu arada siğillerim nohuttan daha büyüktü sakın küçümsemeyin Belki benim gibi ay nolcak ay kansermi olucam ay cinsel hayatım bittimi diyenleri rahatlatabilirim diye yazdım.. Umursamayın istenmedikleri yerde durmuyolar :))))
Bu arada ufak bi sorum olucak başından geçenler varsa eğer bilgilendirirse çok sevinirim. Bu siğiller genital bölgemde kalmadı ama sanırım ağzıma ve boğazımada bulaştı erkek arkadaşım yoluyla.. Bunun tedavisi nedir acaba ilaç mı yoksa koter tarzında işlemler mi. Henüz çok çok küçükler ama konu ağız ve bopaz olunca birazcık panikledim (
Biz lezyonları farkettiğimîz anda ilişkiye girmeyi kestik tamamen îyileşene kadar. O Sıvıyı malesef kafama göre kullanamıyorum sadece siğilin üzerime sürülen keskin bi madde. O yüzden şimdilik sadece korunuyoruz ve vitamin desteği alıyoruz.gSizede tavsiyem siğil varken ilişkîden kaçın. :)bişey sorucam hala erkek arkadasın ıle ilişki yasıyor musun? eger yasıyorsan hıc korunmasız mı yoksa hem korunup hem o sıvıya devam mı edıyorsun cıkmaması ıcın? ben de erkek arkdasımdan aldım ve suan işlem goruyorum fakat gecmeye basladıgı ıcın bıraz korkuyorum ilişkiye girmeye bu yuzden soruyorum.
Aksam kremlerı sür sabah banyo yap ama zorlama
dogum evlerınde aldırın kesınlıkle dıyorum koter ıcın uygun bır ucret odemıssınız 500 verdım bende 2009 da 300 koter 200 narkoz degıl de uyusturma parası aldılar ama o gecmedı devlette yaptırdım daha sonra her 6 ayda bır smaer aldırınız ası olunuzsırf koter için 300 verdim. ama anestezi falan yok. öldüm desem yeridir. şimdi de arayıştayım bu yüzden. simir aldıracakken de regl oldum. simiri de tipleme testini de şimdi yaptırayım diyorum. Bilen varsa İstanbulda çok pahalı olmayan birini önerirse çok seineceğim gerçekten. Bu yakada koter yapan kimseyi bulamıyorum :/
sıgıl varken ve sonrası ılesme surecınde ılıskı yasamıyorsunuz tamamen gıttınden emın olana kadar eger gozle gorulur bısı yoksa yokturbişey sorucam hala erkek arkadasın ıle ilişki yasıyor musun? eger yasıyorsan hıc korunmasız mı yoksa hem korunup hem o sıvıya devam mı edıyorsun cıkmaması ıcın? ben de erkek arkdasımdan aldım ve suan işlem goruyorum fakat gecmeye basladıgı ıcın bıraz korkuyorum ilişkiye girmeye bu yuzden soruyorum.
eger suan yoksa sırke sızde uygulayanılırsınızBiz lezyonları farkettiğimîz anda ilişkiye girmeyi kestik tamamen îyileşene kadar. O Sıvıyı malesef kafama göre kullanamıyorum sadece siğilin üzerime sürülen keskin bi madde. O yüzden şimdilik sadece korunuyoruz ve vitamin desteği alıyoruz.gSizede tavsiyem siğil varken ilişkîden kaçın. :)
Hanımlar bende kimyasal gebelik geçirdim kanamam geldi gelecek derken neredeyse 2 hafta boyunca ped kullandım.
Kanamamın son günlerinde iç dudakta bi küçük şişlik farkettim ama ucu nokta gibi açıktı ve içi beyazdı ama irinli gibi değil üstüne basıp hafifçe oynayınca içinden beyaz yağ gibi bişey çıktı ama irin kanama vs olmadı sadece yağ çıktı
Ama hala şişlik orda biraz küçüldü çoğalmadı da 2 haftadır duruyor
Bu da Siğil midir
Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama korkuyorum yine de[/QUOTE
Siğil olduğunu sanmıyorum, benimkilerin içinden öyle bir şey çıkmadı. Sen içini ferah tut canım, yarın da güzel haberler alırsın inşallah..
Siğil olduğunu sanmıyorum, benimkilerin içinden öyle bir şey çıkmadı. Sen içini ferah tut canım, yarın da güzel haberler alırsın inşallah..Hanımlar bende kimyasal gebelik geçirdim kanamam geldi gelecek derken neredeyse 2 hafta boyunca ped kullandım.
Kanamamın son günlerinde iç dudakta bi küçük şişlik farkettim ama ucu nokta gibi açıktı ve içi beyazdı ama irinli gibi değil üstüne basıp hafifçe oynayınca içinden beyaz yağ gibi bişey çıktı ama irin kanama vs olmadı sadece yağ çıktı
Ama hala şişlik orda biraz küçüldü çoğalmadı da 2 haftadır duruyor
Bu da Siğil midir
Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama korkuyorum yine de
Siğil olduğunu sanmıyorum, benimkilerin içinden öyle bir şey çıkmadı. Sen içini ferah tut canım, yarın da güzel haberler alırsın inşallah..
Yok yok değildir sanmıyorum. Bakarak anlıyorlar sadece. Smear testi almıştı bir de benden ama siğil olduğu için aldı. Seninki siğil değildir anlattığına göre. zaten öyle olsaydı çoğalırdı.. Hiç korkma :)Önce aman sivilcedir diye düşündüm ama 2 haftadır geçmeyince artık of dedim
Birde nasıl tespit ediyorlar doktor bakınca anlıyor mu ya da parça falan mı alıyorlar baktım bulamadım hiç canım yaa
İnşallah yarın sabah gidicem bakalım
dogum evlerınde aldırın kesınlıkle dıyorum koter ıcın uygun bır ucret odemıssınız 500 verdım bende 2009 da 300 koter 200 narkoz degıl de uyusturma parası aldılar ama o gecmedı devlette yaptırdım daha sonra her 6 ayda bır smaer aldırınız ası olunuz
yasadıgınız bolgede dogum evı var ıse ordan ucret odemeden aldırınız
Devlette tanıdık bldum bıde ben ıkı hafta arayla ıkı kete olduk bıldın etım kazındı koterlee bıde adama pıslık gbı bakıolarnama smear drvlette aldıracıkcası biraz korkuyorum devlet diye özensiz davranırlar mı acaba diye. zaten bölge hassas... ayrıca ekstra bir ücret deniyor mu? (ya da ne kadar ödeniyor)
Pansumanı her gun pamukla sız yapın ezaneden alıp yurt dısında batıcon alabılıosanızYara dondurma sonrasi ilişki ne zaman olmalı çocuk istiyoruz doktor 1 hafta yok dedi 1 hafta sonunda pansumana gittim suan yurtdışında doktorum soramiyorum tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?