Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sırf koter için 300 verdim. ama anestezi falan yok. öldüm desem yeridir. şimdi de arayıştayım bu yüzden. simir aldıracakken de regl oldum. simiri de tipleme testini de şimdi yaptırayım diyorum. Bilen varsa İstanbulda çok pahalı olmayan birini önerirse çok seineceğim gerçekten. Bu yakada koter yapan kimseyi bulamıyorum :/

Arkadaşlar hepinize söylemiş olayım. Lüfen gittiğiniz hekimleri yazar mısınız? Hekim arayışındayım. Ve bulamıyorum. Çalıştığım için kafama göre izin alıp karşıya da gidemiyorum. Lütfen İstanbul'da olanlar...

Kıyamam yaa çok üzüldüm inşallah bir daha tekrarlamaz. İstanbul'u hiç bilmiyorum sana uzak olur mu ama Bahçelievler Medicalpark hastanesinde Dr. Ali İhsan Gönenç olması lazım. Hamileliğimde ona gitmiştim kısa bir süre.. o zamanlar bizim burda göre yapıyordu devlet hastanesinde. Sanki doktor değil melek.. o kadar iyi ki hala daha telefonla danışırım ve hep cevap almışımdır sorularıma. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

Aksam kremlerı sür sabah banyo yap ama zorlama

Mesela tıp 6 baslangıc tıpı ama benımkıde oydu ama 50 adet oldu ole dım doktorum cıkmasını engellemek degıl onemlı olan bır ust tıpıe yukselmesıno engellemek dedı bıda da cıkmadı

arkadaslar bnde dondurma ıslemı oldum 30 aralıkta ve suanda yapılan yerler tertemız. doktor bana da sıvı seklınde bı ılac verdı eczane kendı yaptı uzerınde ısmı yazmıyor ozel olarak eczanede hazırlandı cunku. aynı sıvı olabılır. cunku bnımde olan yerler dahada kuculdu. ve suanda yenı cıkan hıc yok. dondurma ıslemıde can yakan bısey degıl bnce dondurma yapın devlet hastanelerınde 15 dkka bıle surmeden yapıyorlar ısı verıp yakmıyorda. o sıvıda ıyı geldı. bn aksamları doktorun vermıs oldugu sıvıyı yapıyorum,sabahları sırke yapıyorum.ole cıldım acık yara fln da olmadı.

bişey sorucam hala erkek arkadasın ıle ilişki yasıyor musun? eger yasıyorsan hıc korunmasız mı yoksa hem korunup hem o sıvıya devam mı edıyorsun cıkmaması ıcın? ben de erkek arkdasımdan aldım ve suan işlem goruyorum fakat gecmeye basladıgı ıcın bıraz korkuyorum ilişkiye girmeye bu yuzden soruyorum.

Biz lezyonları farkettiğimîz anda ilişkiye girmeyi kestik tamamen îyileşene kadar. O Sıvıyı malesef kafama göre kullanamıyorum sadece siğilin üzerime sürülen keskin bi madde. O yüzden şimdilik sadece korunuyoruz ve vitamin desteği alıyoruz.gSizede tavsiyem siğil varken ilişkîden kaçın. :)

Aksam kremlerı sür sabah banyo yap ama zorlama
dogum evlerınde aldırın kesınlıkle dıyorum koter ıcın uygun bır ucret odemıssınız 500 verdım bende 2009 da 300 koter 200 narkoz degıl de uyusturma parası aldılar ama o gecmedı devlette yaptırdım daha sonra her 6 ayda bır smaer aldırınız ası olunuz
yasadıgınız bolgede dogum evı var ıse ordan ucret odemeden aldırınız

sıgıl varken ve sonrası ılesme surecınde ılıskı yasamıyorsunuz tamamen gıttınden emın olana kadar eger gozle gorulur bısı yoksa yoktur
erkkek arkadasın ıcın kesınlıkle korun esınız ıse ıkı uc ay korun bellı bır sure yeterlı onda cıkmazssa anlarsın onuda doktora goturebılırsın

eger suan yoksa sırke sızde uygulayanılırsınız

Hanımlar bende kimyasal gebelik geçirdim kanamam geldi gelecek derken neredeyse 2 hafta boyunca ped kullandım.
Kanamamın son günlerinde iç dudakta bi küçük şişlik farkettim ama ucu nokta gibi açıktı ve içi beyazdı ama irinli gibi değil üstüne basıp hafifçe oynayınca içinden beyaz yağ gibi bişey çıktı ama irin kanama vs olmadı sadece yağ çıktı
Ama hala şişlik orda biraz küçüldü çoğalmadı da 2 haftadır duruyor
Bu da Siğil midir
Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama korkuyorum yine de

Siğil olduğunu sanmıyorum, benimkilerin içinden öyle bir şey çıkmadı. Sen içini ferah tut canım, yarın da güzel haberler alırsın inşallah..

Siğil olduğunu sanmıyorum, benimkilerin içinden öyle bir şey çıkmadı. Sen içini ferah tut canım, yarın da güzel haberler alırsın inşallah..

Önce aman sivilcedir diye düşündüm ama 2 haftadır geçmeyince artık of dedim
Birde nasıl tespit ediyorlar doktor bakınca anlıyor mu ya da parça falan mı alıyorlar baktım bulamadım hiç canım yaa
İnşallah yarın sabah gidicem bakalım

Yok yok değildir sanmıyorum. Bakarak anlıyorlar sadece. Smear testi almıştı bir de benden ama siğil olduğu için aldı. Seninki siğil değildir anlattığına göre. zaten öyle olsaydı çoğalırdı.. Hiç korkma :)

acıkcası biraz korkuyorum devlet diye özensiz davranırlar mı acaba diye. zaten bölge hassas... ayrıca ekstra bir ücret deniyor mu? (ya da ne kadar ödeniyor)

slm kızlar. Benim son 6 aydır erkek arkadaşımla cinsel ilişkim ağrılı oluyordu. Artık dayanamadım bir jinekoloğa gittim. O beni genel muayene etti. 7 cm lik miyomun var alınması gerek dedi. Çok üzüldüm stres oldum. Aradan iki üç gün geçti vajinamın kenarında birkaç tane toplu iğne başı kadar siğillerin olduğunu fark ettim. tekrar aynı doktora gittim. sanırım miyomun olduğunu öğrenince stres oldun bunlar da hpv siğilleri olabilir genelde kişinin zayıf dönemlerinde belirti verir dedi. erkek arkadaşın da ürolojiye görünsün yoksa sürekli birbirinize taşırsınız dedi. miyom şokunu atlattıktan sonra bir de bununla stres oldum. netten sürekli araştırıp okuyorum. ilk başlarda çok korktum şimdi ise o kadar da tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. bağışıklık sistemimize ve cinsel hayatımıza dikkat ederek bu virüsü yok edebilirmişiz sanıyorum. hangi hpv tipini taşıyorum biyopsi yaptırcam. siğiller içinde cerrahi müdahale gerekli mi yoksa doğal yollarla yok edebilir miyiz?

Yara dondurma sonrasi ilişki ne zaman olmalı çocuk istiyoruz doktor 1 hafta yok dedi 1 hafta sonunda pansumana gittim suan yurtdışında doktorum soramiyorum tsk ederim

acıkcası biraz korkuyorum devlet diye özensiz davranırlar mı acaba diye. zaten bölge hassas... ayrıca ekstra bir ücret deniyor mu? (ya da ne kadar ödeniyor)
Devlette tanıdık bldum bıde ben ıkı hafta arayla ıkı kete olduk bıldın etım kazındı koterlee bıde adama pıslık gbı bakıolarnama smear drvlette aldır
50\150 tl arası smear ucretı drgısıyor bence onun yerıne asını ol derım

Yara dondurma sonrasi ilişki ne zaman olmalı çocuk istiyoruz doktor 1 hafta yok dedi 1 hafta sonunda pansumana gittim suan yurtdışında doktorum soramiyorum tsk ederim
Pansumanı her gun pamukla sız yapın ezaneden alıp yurt dısında batıcon alabılıosanız
O bolgeyı kapatmayıj ve sadece pamuklu ıc camasırı gıyın
6 ay zaman verın derım cıkma olasıgışı var kendınıZe ıyı bakarsanız vıtamın alırsanız bır sorun olmaz bu surede ası olun unutmadan batıcon uzerıne yanık kremı sırulmelı sılverdın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…