Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben de şimdi biraz dinledim, belli bir sürede (1,5 yıl gibi) atıldığını söyledi. İnşallah yaa.. Buna hepimizin ihtiyacı var, inşallah sağlıkla o günleri de görürüz hepimiz. Kendimi hasta hem de bulaşıcı hissediyorum ama hep diyorum Allah beterinden korusun ve hepimize acil şifa versin.. Bağışıklık sistemiyle çok alakalandırmamış sanki, çünkü bu virüs kanda değil, o bölgede diyor. Peki nasıl atılacak.. inşallah bir an önce atılır. Benim smear'de bakteriyel vaginozis çıktı akıntım var bugün kanlı geldi ama koter olan yerler de kanama var mı tam anlayamadım. İçim sıkılıyor.. Rabbim te zamanda feraha kavuştursun hepimizi inşallah..

hangi bölgede benimkide çok hassa noktada. ilişki yasağı felan verdimi sana bana öyle bişi demedi de
İdrar yapılan bölgede benimki yani baya hassas. Bana da ilişki yasak filan demedi ama biz beklemedeyiz benim iyileşmemi çünkü hala düzelmedi tahriş olanlar da var.. Sen hemen bebek istiyordun sanırım, inşallah yakın zamanda müjdeli haberi alırız, ben de yaza veririm inşallah..

sınav haftam vakit bulup gidemedim haftaya bi göstericem bakalım neymiş. Kaşıntı dışda değil iç tarafda o yüzden korkuyorum inşallah psikolojiktir valla:)) bu arada sirkeyi gece yatmadan önce sürüyorum sulandırmadan direk pamuğa döküp doğru yapıyorumdur inşallah . Sizede çok geçmiş olsun diyorum.

Bu video yu baştan sona kadar dinledim vücuttan atıldığını söylüyor benim doktorumun dediği şeylerin aynısını söyledi. Ve ben inanıyorum ki bi kaç yıla kadar bunun kesin tedavisini de bulacaklar. Aslında bu siğiller olmasa orta da büyütülecek bişi yok özellikle evliler için. Inşallah her şey güzel olacak. Video için ALLAH RAZI OLSUN.

Canım senin yazdıkların da bana moral veriyor sağolasın.. Sanırım sen bekarsın ve inşallah birkaç aya kadar negatif çıkacak, dolayısıyla hayatımızdan tamamen atmış olacağız inşallah.. Yani sen de inşallah istediğin zaman kalbinden geçen daha iyi biriyle evlenmiş olacaksın. Ben de inanmaya başladım bu karamsar halimle.. Sürekli dua ediyorum Rabbim kabul etsin, merhametini esirgemesin inşallah.. Burada yorum yapıp yardım edenler ve destek olmaya çalışanlar beni çok duygulandırıyor, birbirimizi tanımıyoruz ama yardımcı olmaya çalışıyoruz Allah razı olsun herkesten. İnşallah hepimiz umduğumuzdan daha kısa sürede bu virüsü atmış oluruz, Rabbim ol dedi mi olur...

Iste benımkıde oyleydı onundıorm Sınavları atlat hrmen gıt dr

3 yıla kadar hpv ve hsv yanı sıgıl ve ucuk tekrarlar bunun cıkmaması ıcın oncelıkle dırenc yuksek tutukmalıdır
O donemde yogun seker ve yağ oranı yuksek selerden uzak durun tadımlık olmalı
Her yemegınız de salata olsun

Ben o zaman 100 gr propolıs
Arı sutu
Polen turu bı karısım yaptırmıstım

Hazır olarak ezaneden apıtera onerebılırım

Aktardan da ıcıne 50 gr propolıs almanızı ocıne katmanızı
Corek otunu bal ıle degıl yogutla yıyın
Gunluk portakl suyu
Ada cayı 1 maxsımum 2 ıcınız
Smaer 6 ayda bır verın

Canım Prof doktorun videosunu dinledin mi sonuna kadar Bağışıklık sisteminin üzerinde pek durmamış ve vücuttan atılacağını söylemiş. Oldukça da yüksek bi oran vermiş bununla ilgili. Amerika'nın istatistiklerini vermiş. Benim doktorum da benzer şeyleri bana uzun uzun anlattı. Prof genelde tip 6-11 üzerinde Durmuş hep. Bence morel de çok önemli beslenme zaten her şeyde önemli. Smear testi zaten tüm kadınlar da yapılması öneriliyor.

Çok araştırmamak gerek canım üzerine düştükçe dahada büyüyor. Doktorlara güvenmek zorundayız özellikle bu konuda tecrübeli doktorlara. Yoksa internette okursan o kadar çok Telaş yapmışki insanlar sanki bi kaç yıl sonra ölecekler. İşin içinde cinsellik olduğu için sanırım bu kadar Telaş çünkü cinsel yolla bulaşıyor ya bi bayan için de kötü bi durum gibi görünüyor ama Sürtünme ve dokunma ile bulaşıyormuş. Ne olursa olsun elimizden gelen şey zamana bırakmak üzerine düşmemek. Sizler evli olduğunuz için daha şanslısınız, benim endişem karşıma çıkan birine bunu izah etmek izah etmesen ona bulaşma olasılığı o yüzden tamamen vücuttan atılır mı atılmaz mı onu önemsiyorum en çok. Yaşımda artık geçiyor evlenip çocuk sahibi olmak da istiyorum

benimkide orda.. agız kısmında hemen.. birde dudak bölgesinde vardı. birde bacağa olan arada hemen. bir tane dikiş atılmış orayada. inşallah canım bu ay rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder..

benimkide orda.. agız kısmında hemen.. birde dudak bölgesinde vardı. birde bacağa olan arada hemen. bir tane dikiş atılmış orayada. inşallah canım bu ay rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder..
Amin canım gönlümüzden geçenden daha güzel şeyler olsun sağlıkla inşallah..Ben koter olalı 1 hafta oluyor ama bir tarafı şiş birazda yara gibi.. Damla damla kanamam da var, günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum, adetim haftasonu bitmişti. Allahım inşallah hepsi bir an önce geçer..

İnşallah sağlıkla Rabbim çok mutlu, huzurlu bir aile kurmanı nasip eder canım, seni anlıyorum çünkü bu rahatsızlıkta virüsü atacak bir tedavi olmadığı için insanın içi huzursuz oluyor.. Video'daki doktor 1,5 - 2 yıl gibi sürede atıldığını söylemiş. Belki bu daha kısa sürede olur inşallah. Rabbim öyle bir şifa versinki hiçbişeyimiz kalmasın tertemiz sapasağlam olalım inşallah..hep böyle dua ediyorum.. Doktorun sana aşıdan bahsetti mi? Bana bahsetmedi, bir dahaki gittiğimde soracağım. Her gecenin bir sabahı vardır derler, inşallah biz de çok sağlıklı ve mutlu oluruz..

benimde leke oluyo.. birde dikiş var acıtıyor biraz. inşallah bu acılar yerini sevinçlere bırakır

benimde leke oluyo.. birde dikiş var acıtıyor biraz. inşallah bu acılar yerini sevinçlere bırakır
Amiiinnnn inşallah.. Güzel şeylerin olmasına hepimizin çok ihtiyacı var.. Hergün hepimize dua ediyorum inşallah Allahım bugünlerimizi aratmasın beterinden korusun.. Portakal suyu içiyorum, çekirdekli kuru üzüm yiyorum vücuduma faydası olsun diye. İnşallah sağlıklı sapasağlam oluruz en yakın zamanda..Bu arada doktor bana dikiş atmamış, üç tane kremi sabah akşam sürüyorum, bir tarafı şiş yara halinde.. Kanama sende de olduğuna göre normal o zaman inşallah.

A

7 adet doktora gıttım
Gıttım prof lardan biri ölceksin dedi
Biri asıt verdı
Birisi aldara
Birisi padofılm

Prof da gıttım doc da ben yasadıgım deneyımlerı burda aktarıyorm

Sanırım 1 .5 yılda gerı atıldıgını solenmıs vucuttan ama eskı arkadaslarda tekrarlama durumlarını dusundugumuzde profub benım ıcın ne soledıgı bır anlam ıfade etmıyor

O donemde propolıs yedım ben macun seklınde ve propolıs kanserın panzerıdır ası oldum vs kendı son gıttım doktor op.dr du ve dedıklerını yaptım
Kanser turkerını tetıkleyen yag ve sekerdır
Dr salata yememı ve ası olmamı ıstedı b vs vs

Bence kendıme ıyı baktm ve beslememe yogrt vs eksıkl etmedım cıkmadı valla bana gore dırencı yuksek tutmakla alakası var elbette bunlar dusuncelerım

amin canım rabbim sesimizi duysun avuç içlerimizdeki dualarımız kabul etsin inşallah.. kanama değilde benimki sarımsı leke. birine bdikiş atmış neden attı bilgim yok. işlem sonrası görüşemedi. 1 hafta sonra kontrolüm var. işte. ben açıkçası hiçbişi yapmıyorum. yeme içme açısından. kremide bana vermedi grek yok dedi.

Canım propolisi ilk defa duydum, eczanelerde satılıyor mu acaba nasıl bir şey? Benim oturduğum yer çok küçük öyle iyi bir aktar zaten yok. İnşallah biz de atlatırız senin gibi tez zamanda. Verdiğin bilgiler için Allah razı olsun inşallah..

Ezaneden apiterada alınabılır netten satılıyor

Aktardan aldıgım
100gr propolıs
50 gr polen tozu
10 gr arı sutu
Corek otu 100 gr
Cam balı bal kavanozundan da buyuk kavannoza koyuluyor etrafı folyalanıyor

Sonrasında mutvakta gunes gormeyen yere koyuluyor
Sabah aksam ve sadece demır olamayan tahta kasıkla yenıyor

Fecı bır dırenc yukseltıcı macundur

Tek tesellim bende hiç siğilin çıkmaması, sanırım umut verici şeyler duymak istiyorum o yüzden haklı olabilirsin, Prof murof değil olay şuan sınava hazırlanıyorum ve bütün gün bu illeti düşünüyorum güzel şeyler duyunca iyi geliyor özellikle tamamen atılması fikri bile benim özüme dönmeme sebeb oluyor. Bu günler nasıl geçer bilmiyorum ama gerçekten ne olursa olsun özellikle bu çok önemli dönemimde güzel şeyler duymak istiyorum :'( yoksa tabiki tecrübelerin var yaşanmışlığın var çok Sağol ama işte ne bileyim Allah'tan umut kesilmez

Ilk dozunu oldum canım Aşının Mart Ayında 2.dozu var. Doktorun dediğine göre diğer tiplere karşı koruyacakmış sanırım. Bi kişide bi kaç tip aynı anda olabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…