Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bugün ağır bir grip geçirmekteyim. Acilde iğne bile vurdular ve bir sürü ilaç.. Hasta oldum diye bu siğiller yine çıkmaz inşallah.. Her tarafım ağrıyor, çok üşüyorum, ateşimde var biraz.. Bunların yanında bir de siğil çıkar mı korkusu. Bu gece aldara kremi süreyim bari diyorum. Rabbim sen beterinden koru, bugünlerimizi aratma

Ben sende cıkıcagını dusunmuyorm !
Kendıne ıyı bak portakl suyu ıc
Sırke ıle sıl gunluk
6 ayda bır bakıre dılsenız smaer
Ası zor dıl cıkmaz bence

İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim. Kışın portakal için çok iyi fırsat sıkma her daim olmasa da günlük en az 2 tane yiyorum, kuruyemiş karışımı yaptırdım ceviz, incir, erik.. Vs, günlük süt içiyorum, çörek otu ile birlikte, öğünlerde vitaminli sıkı yiyorum (kilodan da korkuyorum ama 1 yıl en az böle devam) dediğin gibi temizliğe dikkat ediyorum sirke olayına daha başlamadım ama onu nasıl uygulayacağım onu düşünüyorum. Bi kabın içine döküp öylemi kullanıyorsunuz? Üzüm sirkesi değil mi? Moralime de dikkat ediyorum takmamaya çalışıyorum hiç bi şeyi. Ağustos ayı gibi smear testi yaptıracağım. Adet Döneminde Bağışıklık sistemi çok zayıf oluyormuş oda beni düşündürüyor. Inşallah hiç siğil çıkmadan vücudumdan tamamen atarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım Allah yardımcın olsun. Sen dikkat et beslenmene moreline ve temizliğine pozitif düşün inşallah bi daha çıkmaz hayatının geri kalanında kötü bi anı olur sadece. Allahım kesin tedaviyi nasip eder en kısa zamanda hepimize inşallah.

ALLAH RAZI OLSUN canım benim.. İnşallah bugünler yerini sağlıklı sapasağlam yıllara bırakır en kısa zamanda. Bugün daha iyiyim çok şükür.. Ve inşallah bu virüsü yok edecek bir ilaç bulurlar yakın zamanda.. Günlük meyvemi yiyordum aslında, Allah beterinden korusun..

sürün ama ıkı gunde bır duzenlı surun koter oldunuz dıye hatırlıyorm gunluk c vıtamını alırsanız korkmayın
portakal suyu ada cayı
ası olmusmuydunuz ılesme sonrası grıp yanı ası olun olmadıysanız

adet degıl hamılelık donemı !
ve hastalık yanı yogun hastalıklarda dırencı dususu saglayan
gunluuk 5 adet meyva bıt adet portakal suyu
ada cayı
sekerden yogun yagdan uzak durun ası olun
cewızı ıncırı az az yıyın bır cevız 5 adet olsun cok yemegın
corek otu bır seker kasıgı yogutla olabılır
sırke fark etmıyor onemlı olam sırkenın ıcındekı asıttır yanı dolaptan al pamuga dök sür bu kadar
koter sonarası onermıyor bır ay sonra eger koter olduysanız
olmadıysanız suan yara fılan yoksa kapalıysa pamukla sür bes dk beklet yıka o kadar

Evet 14 gün oluyor koter olalı, 3 paket kalmış aldara kremden, dün gece 1 paketin yarısını sürdüm. 2 günde 1 süreceğim inşallah. Henüz aşı olamadım ama olacağım inşallah. Şu pembe akıntı da bi geçse inşallah rahimden parça almaya gerek duyulmadan geçer, sol kasığımda ağrı başladı.. Bitki çayı içiyorum ve portakal suyunu içiyorum ya da kendisini yiyorum. . Allah sizden bin kere razı olsun doktorlardan duymadığım önerileri hep sizden aldım..

canım anlayamadım. böyle bir anda ağzımın üst tabanında bi kabarıklık belirdi pek küçük de değil gibi. dilimle hissediyorum sadece ama malesef ayna soktum flashlı foto çektim göremedim yerinden ötürü. normal bir uçuk, ağız yarası da olabilir bi kaç gündür faranjit yaşıyorum. ama korkuyorum yine de. hpv tanısı koyan kadın doğumcu dr bile bulamazken... ağzımda siğil varsa hangi kbb.ci nasıl tedavi edecek. genitalde deli gibi üzülmüştüm ama su an var ya... ya ağzımın hepsi bundan olursa diye elim ayağım titriyor. anlayan kbb hekimi arıyorum yok yok yok. düşünmekten öleceğim 2 gündür.

Ağız da neden çıkıyor?
Önce genital de mi çıkmıştı?
Nasıl bi illettir bu ya
İnşallah normal ucuktur canım o korkma başka doktorlara da git hangi şehirdesin?

aldaranın bır paketı uc kullanımlık ona gore yetır ıste
suan ıslakkken surdugunde ıse yarar
asıyıda en kısa zamanda ol aksatma en onemlısı o bence

hsv yanı ucuk korku ve vıtamın eksıklıgınde anıden cıkar
dırenc dusuklu de etlıdır
uzulmıce kabarıklıktan korkma meyve ye sen bolca ama sanmıyorm agzında kabarıklık nası dıyımmm agızda cıkması cok farklı ıste bariz bellıdır
agzına yarım cay bardalk sırkeyle gargara yap

şu an o kabarıklık indi ama ağzımda afta çok benzeyen 4 adet (iç dudagımda) beyazlıklar çıktı. vallahi deli olacagım. itanbuldayım.

Çok şükür pembe akıntım geçti.. Haftaya kontrolüm var doktora gittiğimde aşı olmak istediğimi de söyleyeceğim. İnşallah bir daha çıkmazlar ve virüs de yok olur gider..

Lezyon derken et beni gibi birseymis smear testi sonucunda öyle dedi doktor sonuçlar temiz çıktı o yüzden yaktirmana gerek yok dedi

Lezyon derken et beni gibi birseymis smear testi sonucunda öyle dedi doktor sonuçlar temiz çıktı o yüzden yaktirmana gerek yok dedi
yanlız 6 ayda bır smaer aldırmanız lazım normal sorun olmayan dıyelım bayanların senede bı r smear aldırması gerek sız takıp amaclı 6 ayda bır smaer aldırınız

suan bı zararı olmaması cok gusel yuzeysel et yanı sakıncalı bölge lezyon parcacıklar
sıgıl de denebılır bazen ıste kazınma ıslemı yapıyor o yuzden takıpte ol emzırme yoksa asınızı olun derım !!!!!

Genital herpes hsv tip 2 hamilelikte çıkıp bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı kızlar hamileligimin başında kan testinde çıktı bu virüs şimdi doğum yapacağım sezeryan la yapılsa bile bebeğe geçme olasılığı var mı çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…