Ben sende cıkıcagını dusunmuyorm !
Kendıne ıyı bak portakl suyu ıc
Sırke ıle sıl gunluk
6 ayda bır bakıre dılsenız smaer
Ası zor dıl cıkmaz bence
Canım Allah yardımcın olsun. Sen dikkat et beslenmene moreline ve temizliğine pozitif düşün inşallah bi daha çıkmaz hayatının geri kalanında kötü bi anı olur sadece. Allahım kesin tedaviyi nasip eder en kısa zamanda hepimize inşallah.Bugün ağır bir grip geçirmekteyim. Acilde iğne bile vurdular ve bir sürü ilaç.. Hasta oldum diye bu siğiller yine çıkmaz inşallah.. Her tarafım ağrıyor, çok üşüyorum, ateşimde var biraz.. Bunların yanında bir de siğil çıkar mı korkusu. Bu gece aldara kremi süreyim bari diyorum. Rabbim sen beterinden koru, bugünlerimizi aratma
ALLAH RAZI OLSUN canım benim.. İnşallah bugünler yerini sağlıklı sapasağlam yıllara bırakır en kısa zamanda. Bugün daha iyiyim çok şükür.. Ve inşallah bu virüsü yok edecek bir ilaç bulurlar yakın zamanda.. Günlük meyvemi yiyordum aslında, Allah beterinden korusun..Canım Allah yardımcın olsun. Sen dikkat et beslenmene moreline ve temizliğine pozitif düşün inşallah bi daha çıkmaz hayatının geri kalanında kötü bi anı olur sadece. Allahım kesin tedaviyi nasip eder en kısa zamanda hepimize inşallah.
sürün ama ıkı gunde bır duzenlı surun koter oldunuz dıye hatırlıyorm gunluk c vıtamını alırsanız korkmayınBugün ağır bir grip geçirmekteyim. Acilde iğne bile vurdular ve bir sürü ilaç.. Hasta oldum diye bu siğiller yine çıkmaz inşallah.. Her tarafım ağrıyor, çok üşüyorum, ateşimde var biraz.. Bunların yanında bir de siğil çıkar mı korkusu. Bu gece aldara kremi süreyim bari diyorum. Rabbim sen beterinden koru, bugünlerimizi aratma
adet degıl hamılelık donemı !İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim. Kışın portakal için çok iyi fırsat sıkma her daim olmasa da günlük en az 2 tane yiyorum, kuruyemiş karışımı yaptırdım ceviz, incir, erik.. Vs, günlük süt içiyorum, çörek otu ile birlikte, öğünlerde vitaminli sıkı yiyorum (kilodan da korkuyorum ama 1 yıl en az böle devam) dediğin gibi temizliğe dikkat ediyorum sirke olayına daha başlamadım ama onu nasıl uygulayacağım onu düşünüyorum. Bi kabın içine döküp öylemi kullanıyorsunuz? Üzüm sirkesi değil mi? Moralime de dikkat ediyorum takmamaya çalışıyorum hiç bi şeyi. Ağustos ayı gibi smear testi yaptıracağım. Adet Döneminde Bağışıklık sistemi çok zayıf oluyormuş oda beni düşündürüyor. Inşallah hiç siğil çıkmadan vücudumdan tamamen atarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet 14 gün oluyor koter olalı, 3 paket kalmış aldara kremden, dün gece 1 paketin yarısını sürdüm. 2 günde 1 süreceğim inşallah. Henüz aşı olamadım ama olacağım inşallah. Şu pembe akıntı da bi geçse inşallah rahimden parça almaya gerek duyulmadan geçer, sol kasığımda ağrı başladı.. Bitki çayı içiyorum ve portakal suyunu içiyorum ya da kendisini yiyorum. . Allah sizden bin kere razı olsun doktorlardan duymadığım önerileri hep sizden aldım..sürün ama ıkı gunde bır duzenlı surun koter oldunuz dıye hatırlıyorm gunluk c vıtamını alırsanız korkmayın
portakal suyu ada cayı
ası olmusmuydunuz ılesme sonrası grıp yanı ası olun olmadıysanız
Herpesın cıkma sebebı korku ve vıtamın eksıgıdır herpes ucuk turudur bende hem herpes hem sıgıl cıktıgından bılıorm dırencın dusmesıle alakalı o zaman agzıma cıktını sanıodm ama emınmısın bır yıla yakın zaman agzımı sabah aksam sırkeyle calkaladım yarım cay bardagı kadar
Ağız da neden çıkıyor?canım anlayamadım. böyle bir anda ağzımın üst tabanında bi kabarıklık belirdi pek küçük de değil gibi. dilimle hissediyorum sadece ama malesef ayna soktum flashlı foto çektim göremedim yerinden ötürü. normal bir uçuk, ağız yarası da olabilir bi kaç gündür faranjit yaşıyorum. ama korkuyorum yine de. hpv tanısı koyan kadın doğumcu dr bile bulamazken... ağzımda siğil varsa hangi kbb.ci nasıl tedavi edecek. genitalde deli gibi üzülmüştüm ama su an var ya... ya ağzımın hepsi bundan olursa diye elim ayağım titriyor. anlayan kbb hekimi arıyorum yok yok yok. düşünmekten öleceğim 2 gündür.
aldaranın bır paketı uc kullanımlık ona gore yetır ısteEvet 14 gün oluyor koter olalı, 3 paket kalmış aldara kremden, dün gece 1 paketin yarısını sürdüm. 2 günde 1 süreceğim inşallah. Henüz aşı olamadım ama olacağım inşallah. Şu pembe akıntı da bi geçse inşallah rahimden parça almaya gerek duyulmadan geçer, sol kasığımda ağrı başladı.. Bitki çayı içiyorum ve portakal suyunu içiyorum ya da kendisini yiyorum. . Allah sizden bin kere razı olsun doktorlardan duymadığım önerileri hep sizden aldım..
oral cınsel ılıskıdende bulasır yolllada bulasırAğız da neden çıkıyor?
Önce genital de mi çıkmıştı?
Nasıl bi illettir bu ya
İnşallah normal ucuktur canım o korkma başka doktorlara da git hangi şehirdesin?
hsv yanı ucuk korku ve vıtamın eksıklıgınde anıden cıkarcanım anlayamadım. böyle bir anda ağzımın üst tabanında bi kabarıklık belirdi pek küçük de değil gibi. dilimle hissediyorum sadece ama malesef ayna soktum flashlı foto çektim göremedim yerinden ötürü. normal bir uçuk, ağız yarası da olabilir bi kaç gündür faranjit yaşıyorum. ama korkuyorum yine de. hpv tanısı koyan kadın doğumcu dr bile bulamazken... ağzımda siğil varsa hangi kbb.ci nasıl tedavi edecek. genitalde deli gibi üzülmüştüm ama su an var ya... ya ağzımın hepsi bundan olursa diye elim ayağım titriyor. anlayan kbb hekimi arıyorum yok yok yok. düşünmekten öleceğim 2 gündür.
şu an o kabarıklık indi ama ağzımda afta çok benzeyen 4 adet (iç dudagımda) beyazlıklar çıktı. vallahi deli olacagım. itanbuldayım.hsv yanı ucuk korku ve vıtamın eksıklıgınde anıden cıkar
dırenc dusuklu de etlıdır
uzulmıce kabarıklıktan korkma meyve ye sen bolca ama sanmıyorm agzında kabarıklık nası dıyımmm agızda cıkması cok farklı ıste bariz bellıdır
agzına yarım cay bardalk sırkeyle gargara yap
beyazsa aftır o zaman ezaneden gargara alınşu an o kabarıklık indi ama ağzımda afta çok benzeyen 4 adet (iç dudagımda) beyazlıklar çıktı. vallahi deli olacagım. itanbuldayım.
Lezyon derken et beni gibi birseymis smear testi sonucunda öyle dedi doktor sonuçlar temiz çıktı o yüzden yaktirmana gerek yok dediLezyon derken neyi kastetti doktorunuz? Çünkü lezyonun tanımı 'Genellikle bir hastalık sonrasında, dokularda oluşan değişikliklere genel olarak lezyon denilmektedir.' Koter siğillerin yakılması işlemi. Sende de siğil mi var? Kültür testinden kastı hpv tiplemesi olabilir yani DNA'sına bakmak isteyecek olabilir. Smear aldı mı senden?
yanlız 6 ayda bır smaer aldırmanız lazım normal sorun olmayan dıyelım bayanların senede bı r smear aldırması gerek sız takıp amaclı 6 ayda bır smaer aldırınızLezyon derken et beni gibi birseymis smear testi sonucunda öyle dedi doktor sonuçlar temiz çıktı o yüzden yaktirmana gerek yok dedi
zaten yaktırmazsanız dagılır ası da olun ,Benimde smear testim temiz cikti ama yarin yaktirmaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?