Hımm anladım canım. Peki sen de cervarix aşıdan m oldun? Kadın doğum doktoru mu yapıyor? Son olarak da fiyatı ne kadar acaba? Biz eczaneden alıp doktora mı gideceğiz?Ilk dozunu oldum canım Aşının Mart Ayında 2.dozu var. Doktorun dediğine göre diğer tiplere karşı koruyacakmış sanırım. Bi kişide bi kaç tip aynı anda olabilirmiş.
Erkek canım özel muayene ilk doz 270 verdim 750 800 e denk geliuor sanırım gardasil de olabilir sormadım 4 tipe karşı koruyan dedi ama.Hımm anladım canım. Peki sen de cervarix aşıdan m oldun? Kadın doğum doktoru mu yapıyor? Son olarak da fiyatı ne kadar acaba? Biz eczaneden alıp doktora mı gideceğiz?
Ben sende cıkıcagını dusunmuyorm !Tek tesellim bende hiç siğilin çıkmaması, sanırım umut verici şeyler duymak istiyorum o yüzden haklı olabilirsin, Prof murof değil olay şuan sınava hazırlanıyorum ve bütün gün bu illeti düşünüyorum güzel şeyler duyunca iyi geliyor özellikle tamamen atılması fikri bile benim özüme dönmeme sebeb oluyor. Bu günler nasıl geçer bilmiyorum ama gerçekten ne olursa olsun özellikle bu çok önemli dönemimde güzel şeyler duymak istiyorum :'( yoksa tabiki tecrübelerin var yaşanmışlığın var çok Sağol ama işte ne bileyim Allah'tan umut kesilmez
Ezacıyla oazarlık yapErkek canım özel muayene ilk doz 270 verdim 750 800 e denk geliuor sanırım gardasil de olabilir sormadım 4 tipe karşı koruyan dedi ama.
Eczaneden almıyorsun onlarda var aşı vurmak için muayene ücreti almıyor.
Canım koter sonrası akıntı normal evdeysen muahkakka sabah ole aksam pamuklu camasır gıy degıstır dısarı cıkarken sık gunluk ped merak etme sıyah koter lekelerınden korkma yıkayabıkırsın suan sırke surme cok acıya ılır kurumaya basladımı sırke surebılırsın elınde eger varsa aldara surebılıtsın yoksa alma ası ol aldara pahalı bı krem gereksızKoter yapılan yerler hala acıyor yaklaşık 10 gün olmuştur. Ve çamaşırımda kan lekeleri oluyor hala.. Ama %100 emin olamıyorum koter yapılan yerlerden mi yoksa akıntı olarak mı diye... Allah korusun inşallah kanama değildir korkuyorum yine.. Kremlerimi kullanıyorum ama iyileşme olmadı sayılır yani çok az oldu. Allahım bu sıkıntıların bittiği günleri görebilecek miyim... Smear'de bakteriyel vaginozis çıkmıştı geçti mi bilmiyorum yoğun akıntı yok ama ara ara olabiliyor.. Bazen içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bazen de böyle daralıyorum çok üzülüyorum bir taraftan da Rabbim beterinden korusun diye dua ediyorum.. Allahım nolur yardım et bizi selamete çıkar
Herpesın cıkma sebebı korku ve vıtamın eksıgıdır herpes ucuk turudur bende hem herpes hem sıgıl cıktıgından bılıorm dırencın dusmesıle alakalı o zaman agzıma cıktını sanıodm ama emınmısın bır yıla yakın zaman agzımı sabah aksam sırkeyle calkaladım yarım cay bardagı kadarAğznda da hpv olan bir arkadas vardı. Hangi kbb hekimine gitti o? Bana herpeste deneyimli bir kbb hekimi önerebilir misiniz? çogu bilmiyor bile.
Canım yaa her zaman imdadıma yetiştin Allah razı olsun, sevgili kullarından eylesin inşallah.. Ped kullanmıyorum artık, iç çamaşırımı değiştiriyorum. Şu an zaten koter olan bir yer yara halinde hala.. Bugün denemek için peçeteyi değdirdim çok az kan lekesi geldi. Orası kapansa akıntım kanlı mı değil mi anlayabileceğim. Kremlerimi sürüyorum, aldara var elimde biraz. Yaralar kapanınca süreyim o zaman. Sirkeyle yıkamaya da o zaman başlarım inşallah. Meyve günlük yiyorum özellikle portakal ve muz. Kansızlık var biraz, kan ilacı kullanıyorum. Aslında içimi ferah tutmaya çalışıyordum ama bir anda yapamadım sinir boşalması gibi olduCanım koter sonrası akıntı normal evdeysen muahkakka sabah ole aksam pamuklu camasır gıy degıstır dısarı cıkarken sık gunluk ped merak etme sıyah koter lekelerınden korkma yıkayabıkırsın suan sırke surme cok acıya ılır kurumaya basladımı sırke surebılırsın elınde eger varsa aldara surebılıtsın yoksa alma ası ol aldara pahalı bı krem gereksız
Hıc korkma bu suredr bol meyva ye bıde portakal suyu ıc
Aldarayı kullanım suan ıslak ya yaranız ıkı gunde bır yuzeysel surun yanı bır ğaket a aldara ıki ıc kullanımlık olsun uzun sure kullanınCanım yaa her zaman imdadıma yetiştin Allah razı olsun, sevgili kullarından eylesin inşallah.. Ped kullanmıyorum artık, iç çamaşırımı değiştiriyorum. Şu an zaten koter olan bir yer yara halinde hala.. Bugün denemek için peçeteyi değdirdim çok az kan lekesi geldi. Orası kapansa akıntım kanlı mı değil mi anlayabileceğim. Kremlerimi sürüyorum, aldara var elimde biraz. Yaralar kapanınca süreyim o zaman. Sirkeyle yıkamaya da o zaman başlarım inşallah. Meyve günlük yiyorum özellikle portakal ve muz. Kansızlık var biraz, kan ilacı kullanıyorum. Aslında içimi ferah tutmaya çalışıyordum ama bir anda yapamadım sinir boşalması gibi olduFitili kullanamadım çok acıyor şu an hassas o bölge herhalde.. İnşallah yakın dönemde hiçbir şeyimiz kalmaz.. Çok teşekkür ediyorum tekrar..
Bakın ara kanama akıntı bunların olması cok normal endıselenmeyınŞimdi fark ettim tuvalette 1 damla kan geldi.. Neden böyle birşey oluyor acaba? çok korkuyorum işte şimdi, belki koter yaralarında kanama olmuştur diyordum ama öyle değilmiş sanırım..ooooffffff.... Inşallah kötü birşey yoktur...
6 ayda bır smaer aldırınızH hel_in canim ya bisey sorcam sana sahende sirkeyle sigillerden kurtuldum hatirlar misin beni bilmiorum hamileydm sigil cikti makatta sigilin cikmasi sirke kullanip yok etmem toplasan bir ay surdu. Eylulden bu yana sigil olusmadi yaklasik 5 ay oldu 5 aydr iliskide yok ama simdi dogurdum 3 gun sonra kirkimizda cikior. Sence bu sigiller tekrar cikar mi. Sigil yokken dra gitmelimi sence
Bahsettınız sey hpv sıgıle benzer ama tedavılerı cok farklı ıyı barı ayırt etmıs dr cougu bılmıyor bileBendede siğil çıktı ama 3 doktora gittim molluscom olduğunu söylediler içini iğne ile patlatip cimbizla alıp sonra fucidin krem kullanıyorum Dr biyopsi yapmadı hPV olma ihtimali var mı arkadaş lar
Ben halen hpvden korkuyorum yanlış mı tespit edildi diyeBahsettınız sey hpv sıgıle benzer ama tedavılerı cok farklı ıyı barı ayırt etmıs dr cougu bılmıyor bile
Dün doktorumu aradım, smear'de tehlikeli bir durum çıkmadığı için biraz beklememi, eğer devam ederse rahimden parça alınacağını söyledi. Fitili kullanmaya yeni başladım dedim. Kullanmaya devam et dedi. Sabah uyandığımda tuvalette (af edersiniz) yoğun akıntıyla kanama oldu ve kanama az az devam ediyor. İnşallah kötü bir durum yoktur dediğiniz gibi, çok teşekkür ederim..Bakın ara kanama akıntı bunların olması cok normal endıselenmeyın
Sakın sıkmayın oda dagılıyorBen halen hpvden korkuyorum yanlış mı tespit edildi diye
Fıtılde ara kanama yapar bılgınız olsun ve yogub akıntıDün doktorumu aradım, smear'de tehlikeli bir durum çıkmadığı için biraz beklememi, eğer devam ederse rahimden parça alınacağını söyledi. Fitili kullanmaya yeni başladım dedim. Kullanmaya devam et dedi. Sabah uyandığımda tuvalette (af edersiniz) yoğun akıntıyla kanama oldu ve kanama az az devam ediyor. İnşallah kötü bir durum yoktur dediğiniz gibi, çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?