Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ilk dozunu oldum canım Aşının Mart Ayında 2.dozu var. Doktorun dediğine göre diğer tiplere karşı koruyacakmış sanırım. Bi kişide bi kaç tip aynı anda olabilirmiş.
Hımm anladım canım. Peki sen de cervarix aşıdan m oldun? Kadın doğum doktoru mu yapıyor? Son olarak da fiyatı ne kadar acaba? Biz eczaneden alıp doktora mı gideceğiz?

Hımm anladım canım. Peki sen de cervarix aşıdan m oldun? Kadın doğum doktoru mu yapıyor? Son olarak da fiyatı ne kadar acaba? Biz eczaneden alıp doktora mı gideceğiz?
Erkek canım özel muayene ilk doz 270 verdim 750 800 e denk geliuor sanırım gardasil de olabilir sormadım 4 tipe karşı koruyan dedi ama.
Eczaneden almıyorsun onlarda var aşı vurmak için muayene ücreti almıyor.

Ben sende cıkıcagını dusunmuyorm !
Kendıne ıyı bak portakl suyu ıc
Sırke ıle sıl gunluk
6 ayda bır bakıre dılsenız smaer
Ası zor dıl cıkmaz bence

Erkek canım özel muayene ilk doz 270 verdim 750 800 e denk geliuor sanırım gardasil de olabilir sormadım 4 tipe karşı koruyan dedi ama.
Eczaneden almıyorsun onlarda var aşı vurmak için muayene ücreti almıyor.
Ezacıyla oazarlık yap
Cervalıx olmanı onerırım ben senın
Dr bana zaten tıp aldı kapmıssın dedı ası amacı bır ıst tıpten korumak dedı
Gardesıl 6/11/16/18
Cervalıx 16/18 den koruyor

250 se 230 getırebılır ezacı depodan cıkıs fıyatına verıo ona gore ezacı vurur
Asıyı ıstetırlen
Buz zıncırınde getırsınler
Ve son kullanma tarıhıne ıyı bak

Koter yapılan yerler hala acıyor yaklaşık 10 gün olmuştur. Ve çamaşırımda kan lekeleri oluyor hala.. Ama %100 emin olamıyorum koter yapılan yerlerden mi yoksa akıntı olarak mı diye... Allah korusun inşallah kanama değildir korkuyorum yine.. Kremlerimi kullanıyorum ama iyileşme olmadı sayılır yani çok az oldu. Allahım bu sıkıntıların bittiği günleri görebilecek miyim... Smear'de bakteriyel vaginozis çıkmıştı geçti mi bilmiyorum yoğun akıntı yok ama ara ara olabiliyor.. Bazen içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bazen de böyle daralıyorum çok üzülüyorum bir taraftan da Rabbim beterinden korusun diye dua ediyorum.. Allahım nolur yardım et bizi selamete çıkar

Ağznda da hpv olan bir arkadas vardı. Hangi kbb hekimine gitti o? Bana herpeste deneyimli bir kbb hekimi önerebilir misiniz? çogu bilmiyor bile.

Canım koter sonrası akıntı normal evdeysen muahkakka sabah ole aksam pamuklu camasır gıy degıstır dısarı cıkarken sık gunluk ped merak etme sıyah koter lekelerınden korkma yıkayabıkırsın suan sırke surme cok acıya ılır kurumaya basladımı sırke surebılırsın elınde eger varsa aldara surebılıtsın yoksa alma ası ol aldara pahalı bı krem gereksız
Hıc korkma bu suredr bol meyva ye bıde portakal suyu ıc

Ağznda da hpv olan bir arkadas vardı. Hangi kbb hekimine gitti o? Bana herpeste deneyimli bir kbb hekimi önerebilir misiniz? çogu bilmiyor bile.
Herpesın cıkma sebebı korku ve vıtamın eksıgıdır herpes ucuk turudur bende hem herpes hem sıgıl cıktıgından bılıorm dırencın dusmesıle alakalı o zaman agzıma cıktını sanıodm ama emınmısın bır yıla yakın zaman agzımı sabah aksam sırkeyle calkaladım yarım cay bardagı kadar

Canım yaa her zaman imdadıma yetiştin Allah razı olsun, sevgili kullarından eylesin inşallah.. Ped kullanmıyorum artık, iç çamaşırımı değiştiriyorum. Şu an zaten koter olan bir yer yara halinde hala.. Bugün denemek için peçeteyi değdirdim çok az kan lekesi geldi. Orası kapansa akıntım kanlı mı değil mi anlayabileceğim. Kremlerimi sürüyorum, aldara var elimde biraz. Yaralar kapanınca süreyim o zaman. Sirkeyle yıkamaya da o zaman başlarım inşallah. Meyve günlük yiyorum özellikle portakal ve muz. Kansızlık var biraz, kan ilacı kullanıyorum. Aslında içimi ferah tutmaya çalışıyordum ama bir anda yapamadım sinir boşalması gibi oldu Fitili kullanamadım çok acıyor şu an hassas o bölge herhalde.. İnşallah yakın dönemde hiçbir şeyimiz kalmaz.. Çok teşekkür ediyorum tekrar..

Şimdi fark ettim tuvalette 1 damla kan geldi.. Neden böyle birşey oluyor acaba? çok korkuyorum işte şimdi, belki koter yaralarında kanama olmuştur diyordum ama öyle değilmiş sanırım..ooooffffff.... Inşallah kötü birşey yoktur...

Bendede siğil çıktı ama 3 doktora gittim molluscom olduğunu söylediler içini iğne ile patlatip cimbizla alıp sonra fucidin krem kullanıyorum Dr biyopsi yapmadı hPV olma ihtimali var mı arkadaş lar

H hel_in canim ya bisey sorcam sana sahende sirkeyle sigillerden kurtuldum hatirlar misin beni bilmiorum hamileydm sigil cikti makatta sigilin cikmasi sirke kullanip yok etmem toplasan bir ay surdu. Eylulden bu yana sigil olusmadi yaklasik 5 ay oldu 5 aydr iliskide yok ama simdi dogurdum 3 gun sonra kirkimizda cikior. Sence bu sigiller tekrar cikar mi. Sigil yokken dra gitmelimi sence

Aldarayı kullanım suan ıslak ya yaranız ıkı gunde bır yuzeysel surun yanı bır ğaket a aldara ıki ıc kullanımlık olsun uzun sure kullanın

Bakın ara kanama akıntı bunların olması cok normal endıselenmeyın

6 ayda bır smaer aldırınız
Gunluk bes adet meyva
Taze sıkılmıs portakal suyu ozelışokle ıc
O bolgeyı sıgıl yok suan sırkeyle gunde bir sil
Ası demıyorm sutten kesılınce olman lazım

Bendede siğil çıktı ama 3 doktora gittim molluscom olduğunu söylediler içini iğne ile patlatip cimbizla alıp sonra fucidin krem kullanıyorum Dr biyopsi yapmadı hPV olma ihtimali var mı arkadaş lar
Bahsettınız sey hpv sıgıle benzer ama tedavılerı cok farklı ıyı barı ayırt etmıs dr cougu bılmıyor bile

Bakın ara kanama akıntı bunların olması cok normal endıselenmeyın
Dün doktorumu aradım, smear'de tehlikeli bir durum çıkmadığı için biraz beklememi, eğer devam ederse rahimden parça alınacağını söyledi. Fitili kullanmaya yeni başladım dedim. Kullanmaya devam et dedi. Sabah uyandığımda tuvalette (af edersiniz) yoğun akıntıyla kanama oldu ve kanama az az devam ediyor. İnşallah kötü bir durum yoktur dediğiniz gibi, çok teşekkür ederim..

Ben halen hpvden korkuyorum yanlış mı tespit edildi diye
Sakın sıkmayın oda dagılıyor
Icınden beyaz sıvıwsı sey cıkıosa mukoslom mu neyse ısmı o tedavvı muhakka olun oda dagılıyor hpv tam tersı et yıgılması et benı et parcası cok farklı

Fıtılde ara kanama yapar bılgınız olsun ve yogub akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…