Senin hpv dna testi tipleme de hangi tip çıktı? Aşıya başladın mı? hpvsitesi diye bi site var orada bu virüsten tamamen kurtulanlar çok hikayelerini anlatmışlar hatta inşallah bizde en kısa zamanda kurtuluruz tamamen. Hamile kalmada bi sıkıntı olmuyormuş görünürde bi siğil yoksa normal doğumda bi sıkıntı yokmuş. Bizim şuan elimizden gelen tek şey yüksek morel ve bağışıklığı sağlam tutmak ve bol bol dua etmek yoksa doktorlar bile tam bi bilgi sahibi değil ve kafada büyüttükçe daha kötü oluyor kontrol altında tutulduğu sürece bi sıkıntı yok. Insanlar kanser oluyor ve hayata tutuyor yinede Allah beterinden korusun. Hiç olmasaydı iyiydi ama olmuş işte bulaşmışBen şimdi nette aradım o testi smear'den bahsediyor yine. Acaba doktorun hangisinden bahsetti? Hpv dna testi olabilir mi demek istediği? Ben onu da yaptırdım yüksek riskli tipte değilmiş sanırım. Yarın bi sorsana canım bizi de bilgilendir neyi kastetmiş acaba.. Bir de senden ricam bu virüs vücuttan atılıyor mu ve ne kadar zamanda atılıyor? bunu sorabilir misin sana zahmet?
tamam canım bugün inşallah sorarım hepsini doktora.. dua et ben gidiyorum şimdi..Ben şimdi nette aradım o testi smear'den bahsediyor yine. Acaba doktorun hangisinden bahsetti? Hpv dna testi olabilir mi demek istediği? Ben onu da yaptırdım yüksek riskli tipte değilmiş sanırım. Yarın bi sorsana canım bizi de bilgilendir neyi kastetmiş acaba.. Bir de senden ricam bu virüs vücuttan atılıyor mu ve ne kadar zamanda atılıyor? bunu sorabilir misin sana zahmet?
Canım inşallah kurtulacaksın sakın korkma uyuyunca birşey hissedilmiyor.. Sonra haber ver burdan..tamam canım bugün inşallah sorarım hepsini doktora.. dua et ben gidiyorum şimdi..
Evet canım yaa doktorlar bile tam hakim değil buna.. Hpv dna'da yüksek tipli olmadığını ama pozitif olduğumu yazıyordu. Yani diğerlerinden birine sahipmişim anladığım kadarıylaSenin hpv dna testi tipleme de hangi tip çıktı? Aşıya başladın mı? hpvsitesi diye bi site var orada bu virüsten tamamen kurtulanlar çok hikayelerini anlatmışlar hatta inşallah bizde en kısa zamanda kurtuluruz tamamen. Hamile kalmada bi sıkıntı olmuyormuş görünürde bi siğil yoksa normal doğumda bi sıkıntı yokmuş. Bizim şuan elimizden gelen tek şey yüksek morel ve bağışıklığı sağlam tutmak ve bol bol dua etmek yoksa doktorlar bile tam bi bilgi sahibi değil ve kafada büyüttükçe daha kötü oluyor kontrol altında tutulduğu sürece bi sıkıntı yok. Insanlar kanser oluyor ve hayata tutuyor yinede Allah beterinden korusun. Hiç olmasaydı iyiydi ama olmuş işte bulaşmış
Lezyon derken neyi kastetti doktorunuz? Çünkü lezyonun tanımı 'Genellikle bir hastalık sonrasında, dokularda oluşan değişikliklere genel olarak lezyon denilmektedir.' Koter siğillerin yakılması işlemi. Sende de siğil mi var? Kültür testinden kastı hpv tiplemesi olabilir yani DNA'sına bakmak isteyecek olabilir. Smear aldı mı senden?Koter nedir bi de sigilden bahsediliyor lezyonla ayni seymi bi de doktor bana istersen kutur testi de yapabilirz dedi kafam karisik tekrar muayneye gidecegim bisey cikcak diye korkuyormmmm
bitii.. geldim canım.. sordum doktora maalesef vücuttan kolay atılmıyormuş. tekrarlar dedi. her tekrarladıgındada bu işlem olmak zorundaymış krem felan vermedi hiçbişi.Canım inşallah kurtulacaksın sakın korkma uyuyunca birşey hissedilmiyor.. Sonra haber ver burdan..
Tipine göre Değişiyor mu vücuttan Atılma olayı anlamadım ki benim doktorda atılır dedi. 4 ay ve 1,5 yıl içinde. Seninkinin tipi ne? O doktor onu diyor bu doktor şunu diyor ben anlamadım hangisinin dediği doğru. Acaba tip 6-11 yani en çok rastlanan düşük tiplerde farklı diğer tiplerde farklı mı ki? Yinede iyi düşünmek gerek pozitif düşünce kanseri bile yeniyor. Kurtulanları okudum negatif çıkanlar var.bitii.. geldim canım.. sordum doktora maalesef vücuttan kolay atılmıyormuş. tekrarlar dedi. her tekrarladıgındada bu işlem olmak zorundaymış krem felan vermedi hiçbişi.
Gorunurde bısı yoksa sabah aksam sırke surunÇok teşekkür ederim. Gidicem bakalım şu kaşıntı canımı sıkıyo temizliğime falanda dikkat ediyorum ama ilk defa başa gelince insan çekiniyo. Sizede çok geçmiş olsun.
İyi hadi bu da geçti çok şükür :) İnşallah bir daha çıkmazlar ve bu virüs vücudumuzu terk eder en kısa zamanda. Umarım doktorun yanılır da hepimiz atarız bunu. Bazen olumlu düşünüyorum ama genel anlamda karamsar Allah beterinden korusun inşallah..bitii.. geldim canım.. sordum doktora maalesef vücuttan kolay atılmıyormuş. tekrarlar dedi. her tekrarladıgındada bu işlem olmak zorundaymış krem felan vermedi hiçbişi.
olumlu düşünelim canım yaa sonrasında hemşire dedi korkma gider o çıkmaz bir daha kolay kolay dedi. yiğenimdede çıktı hemde gözünün önünde. çoktu geçti dedi. biraz o rahatllattı açıkçası. yanma var ya uzun süre oturup kalkınca tuhaf acı var.. sendede oluyor muİyi hadi bu da geçti çok şükür :) İnşallah bir daha çıkmazlar ve bu virüs vücudumuzu terk eder en kısa zamanda. Umarım doktorun yanılır da hepimiz atarız bunu. Bazen olumlu düşünüyorum ama genel anlamda karamsar Allah beterinden korusun inşallah..
bende bilemedim canım doktorum bana öyle söyledi kolay atlatılmaz vücuttan dedi.. anlam veremedim.. tipini söylemişti muayene sırasında basit korkulacak bişi değil senin ki dışa vurmuş dedi.Tipine göre Değişiyor mu vücuttan Atılma olayı anlamadım ki benim doktorda atılır dedi. 4 ay ve 1,5 yıl içinde. Seninkinin tipi ne? O doktor onu diyor bu doktor şunu diyor ben anlamadım hangisinin dediği doğru. Acaba tip 6-11 yani en çok rastlanan düşük tiplerde farklı diğer tiplerde farklı mı ki? Yinede iyi düşünmek gerek pozitif düşünce kanseri bile yeniyor. Kurtulanları okudum negatif çıkanlar var.
bana doktorum dedi bunu.. şuan hamile kalsan sezaryen yapmak zorunda kalırsın bu şekilde normal doğum yapamazsın bebektede olr dedi..bu arada çoğu kişi ilerde bebek sahibi olmayı düşünüyor onlara da bir bilgi vereyim muhtemelen sezaryen olmak zorunda kalacaksınız çünkü bunların doğum kanalında bebeğe bulaşması sonucu çok kötü hastalıkları oluşuyor bebekte...
İnşallah canım herşey güzel olur hayatımızda hepimizin, bir an önce tertemiz oluru inşallah.. Evet benim yarın bir hafta olacak ama hala acıyor. Zamanla geçecek herhalde.. Bir de benim en hassas yerde, Rabbim hepimize temiz, yüzümüzü güldürecek haberler duyursun inşallah..olumlu düşünelim canım yaa sonrasında hemşire dedi korkma gider o çıkmaz bir daha kolay kolay dedi. yiğenimdede çıktı hemde gözünün önünde. çoktu geçti dedi. biraz o rahatllattı açıkçası. yanma var ya uzun süre oturup kalkınca tuhaf acı var.. sendede oluyor mu
hangi bölgede benimkide çok hassa noktada. ilişki yasağı felan verdimi sana bana öyle bişi demedi deİnşallah canım herşey güzel olur hayatımızda hepimizin, bir an önce tertemiz oluru inşallah.. Evet benim yarın bir hafta olacak ama hala acıyor. Zamanla geçecek herhalde.. Bir de benim en hassas yerde, Rabbim hepimize temiz, yüzümüzü güldürecek haberler duyursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?