Lazer mak bulustını ben dusunmuyorm cunku lazer bıde elektırık akımı verıyor evet sürtünme var amaLazere gidiyordum zaten 1 yıldır hatta bitmek üzere bazen ondan da şüpheleniyorum acaba oradan mı bulaştı diye hijyen bi yer ama işte olacağı varmış sanırım. Teşekkür ediyorum canım. Doktorumun dedikleri her gün aklımda onlRı düşündükçe rahatlatıyorum. Ama yinede merak ediyorum bu virüsten temizlenen var mı hatta tekrar test yaptırıp tüm değerlerini negatif gören var mı? Kimse okumuyor mu bu Sayfayı güzel Örnekler duymak istiyorum
Lazer mak bulustını ben dusunmuyorm cunku lazer bıde elektırık akımı verıyor evet sürtünme var ama
Bıde smaerr benım negatıf ve anaormal hıcrelere raslanmamıstır dıyor 6 ayda bır verıyorm[/QU
Ben de ki tip 54 düşük risk grubu. Doktorum siğil çıkmayacağını, bulaştırıcılığı olmadığını 4-18 ay içinde vücudumdan gideceğini söyledi. Aşının ilk dozunu yaptırdım. 6-11 tip ve diğer yüksek riske karşı aşı ol dedi 2 ay sonra 2.doz. Kaç gündür Bağışıklık için tavsiye edilen şeyleri tüketiyorum moralime dikkat ediyorum. Bu konu ile ilgili net bişi söylemiyorlar yıllar önce bu foruma ben de siğil çıktı diye yazan insanların şuan ki durumları ne? Benim vücudumdan gitti bitti ya da negatif çıktı hpv dna testi diyen yok mu? Bende bunu çok merak ediyorum. Ömür boyu Bağışıklık sistemimi güçlendirmekle uğraşmak çok sıkıntı bekar olanlar için de bunun açıklamasını yapmak daha bi sıkıntı :/Arkadaşlar ben çarşamba günü koter oldum ve o gün doktorum bana 3 yıl boyunca her 6 ayda bir smear aldıracaksın demişti. Bu virüs 3 yılda vücuttan gidiyor mu yoksa hep vücudumuzda mı kalıyor (Allah korusun)? İnternette araştırdıklarım hep içimi karartıyor. Ben doktora 2. çocuk istediğimizi söylediğimde 6 ay sonraki smear temiz çıkınca hamile kalabilirsin dedi. Allahım bu virüs vücudumuzdan atılacak mı tamamen... Bugün iç çamaşırlarımı attım korkumdan. Virüsün tamamen ne kadar sürede yok olduğu vs. net bir bilgi yok sanırım.. Sizin doktorlarınız bu konuda bir şey söylediler mi?
Benim de rahimde lezyon olusmus simir testi yaptirdim temiz cikti yalmaya da gerek yok dedi doktor ben gbi bisey o dedi ama benm kafam karisik biseye cevirir mi acaba ???arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Aynen ben de benzer duyguları yaşıyorum ve korkuyorum.. Çok araştırıyorum internetten aslında araştırmakta istemiyorum moralim bozuluyor net birşeyler bulamadıkçaBen de ki tip 54 düşük risk grubu. Doktorum siğil çıkmayacağını, bulaştırıcılığı olmadığını 4-18 ay içinde vücudumdan gideceğini söyledi. Aşının ilk dozunu yaptırdım. 6-11 tip ve diğer yüksek riske karşı aşı ol dedi 2 ay sonra 2.doz. Kaç gündür Bağışıklık için tavsiye edilen şeyleri tüketiyorum moralime dikkat ediyorum. Bu konu ile ilgili net bişi söylemiyorlar yıllar önce bu foruma ben de siğil çıktı diye yazan insanların şuan ki durumları ne? Benim vücudumdan gitti bitti ya da negatif çıktı hpv dna testi diyen yok mu? Bende bunu çok merak ediyorum. Ömür boyu Bağışıklık sistemimi güçlendirmekle uğraşmak çok sıkıntı bekar olanlar için de bunun açıklamasını yapmak daha bi sıkıntı :/
Çarşamba günü ben de koter oldum beni de uyuttular korkma, uyuma uyanma dahil 10 dk'ya yakın sürdü benimki. Sonra da zaten öyle korktuğumuz gibi acımıyor, 3 tane krem verdi bana onları karıştırıp sabah akşam sürüyorum, antibiyotik verdi e ağrı kesici. Korkacak bir şey yok yani. Ama bu virüs vücudumuzdan ne zaman çıkacak... İnşallah tez zamanda kurtuluruz bundan.kızlar bugün bende doktora gittim.. koter uygulucaz dedi.. fakat çok acı verdiği için bugün yaptıramadım yarın genel anestezi ile yapılacak açıkçası korkuyorum.. bi virüs çeşidi dedi doktorumda hamile kalırsan sezaryen olursun bebekde sıkıntı yapar dedi.
bilmiyorum ki işte bende bugun yapıyordu doktor baktım acıyor dedim dayanamıyorum anestezile yapın.. yarın sabah geldi zor bi işlem değil demi.. peki sen tekrar gidicen mi koter için bir sefer oluyor değil mi.. inşallah bu ilaçlar ve bu tedavile geçer kuzum yaa.. sinir bozucu bir şey..Çarşamba günü ben de koter oldum beni de uyuttular korkma, uyuma uyanma dahil 10 dk'ya yakın sürdü benimki. Sonra da zaten öyle korktuğumuz gibi acımıyor, 3 tane krem verdi bana onları karıştırıp sabah akşam sürüyorum, antibiyotik verdi e ağrı kesici. Korkacak bir şey yok yani. Ama bu virüs vücudumuzdan ne zaman çıkacak... İnşallah tez zamanda kurtuluruz bundan.
Hayır hayır hiç zor değil, benim doktorum uyutmadan yapmam dedi sağolsun. Benim acı eşiğim düşüktür güvenebilirsin, uyanıyorsun kıyafetini giyip çıkıyorsun o kadar. Ben de çok korkmuştum çok acıyacak diye ama sadece uykudan uyanıyorsun.. Çok kısa sürüyor uyuma uyanma 10 dk. Kremlerim var sabah akşam sürülüyor antibiyotik ağrı kesici.. Hatta ben ağrı kesiciyi 2 - 3 defa ancak kullandım ama diğerlerine devam ediyorum. Bana doktorum 1 ay sonra kontrole gelin dedi. Koterden hiç korkma yani..bilmiyorum ki işte bende bugun yapıyordu doktor baktım acıyor dedim dayanamıyorum anestezile yapın.. yarın sabah geldi zor bi işlem değil demi.. peki sen tekrar gidicen mi koter için bir sefer oluyor değil mi.. inşallah bu ilaçlar ve bu tedavile geçer kuzum yaa.. sinir bozucu bir şey..
anladım canım inşallah dediğin gibi sorunsuz geçer açıkçası bana uyutmadan yapmam demedi denedi.. baktı acıyor anestezile yapalım acıyorsa dedi aynen dedim.. o işlem anestesizi zor yaa.. peki sen bebiş de istiyordun değil mi.. biz istiyoruz bu ay bu işlemle sakıncalı olur mu.. doktora bunuda sorarım hoş bugun günaşırı başla dedi amaHayır hayır hiç zor değil, benim doktorum uyutmadan yapmam dedi sağolsun. Benim acı eşiğim düşüktür güvenebilirsin, uyanıyorsun kıyafetini giyip çıkıyorsun o kadar. Ben de çok korkmuştum çok acıyacak diye ama sadece uykudan uyanıyorsun.. Çok kısa sürüyor uyuma uyanma 10 dk. Kremlerim var sabah akşam sürülüyor antibiyotik ağrı kesici.. Hatta ben ağrı kesiciyi 2 - 3 defa ancak kullandım ama diğerlerine devam ediyorum. Bana doktorum 1 ay sonra kontrole gelin dedi. Koterden hiç korkma yani..
Evet ben de istiyorum ama yazın için inşallah Rabbim nasip eder. Doktorum 6 ay sonra smear aldır temiz çıktığında hamile kalabilirsin dedi. Bence tekrar sor yarın ama biraz dinlensen daha iyi olur sanki. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün her konuda..anladım canım inşallah dediğin gibi sorunsuz geçer açıkçası bana uyutmadan yapmam demedi denedi.. baktı acıyor anestezile yapalım acıyorsa dedi aynen dedim.. o işlem anestesizi zor yaa.. peki sen bebiş de istiyordun değil mi.. biz istiyoruz bu ay bu işlemle sakıncalı olur mu.. doktora bunuda sorarım hoş bugun günaşırı başla dedi ama
Bence siğil değildir sanmıyorum ama yine de emin olman için kadın doğuma görünebilirsin diye düşünüyorum.Arkadaşlar yazmıştım zaten benim dış genital bölgemdeydi siğillerim ve podofilinle halletmişti doktorum ama anüsümünn içinde inanılmaz bi kaşıntı var görünürde elime gelen bişey yok ama yinede korktum hiç o bölgede çıkanı oldumu? Hiç anal ilişki falanda yaşamadım ama insan korkuyo yinede. Yardımcı olabilcek varmı ? Bide bunun için hangi bölüme gitmem gerekiyo ?
Ya anüsümün yanında 1 tane ufacık vardı hiç zorlamadan düştü tekrarda çıkmadı ama içeride yoktur inşallah. Acaba anüs içiyle kadın doğum ilgilenir mi yolsa genel cerrahiye falan mı gitmem gerekiyoBence siğil değildir sanmıyorum ama yine de emin olman için kadın doğuma görünebilirsin diye düşünüyorum.
Anüs içiyle genel cerrah ilgilenir ama siğil değildir inşallah, hiç duymadım orada. Gerçi ben de bu rahatsızlıkla 1 aydır tanışıyorum.. İçinin rahatlaması için bi görün bence doktora.Ya anüsümün yanında 1 tane ufacık vardı hiç zorlamadan düştü tekrarda çıkmadı ama içeride yoktur inşallah. Acaba anüs içiyle kadın doğum ilgilenir mi yolsa genel cerrahiye falan mı gitmem gerekiyo
Çok teşekkür ederim. Gidicem bakalım şu kaşıntı canımı sıkıyo temizliğime falanda dikkat ediyorum ama ilk defa başa gelince insan çekiniyo. Sizede çok geçmiş olsun.Anüs içiyle genel cerrah ilgilenir ama siğil değildir inşallah, hiç duymadım orada. Gerçi ben de bu rahatsızlıkla 1 aydır tanışıyorum.. İçinin rahatlaması için bi görün bence doktora.
inşallah canım benim inşallah.. eşim bu konuda çok hassas zaten iki buçuk yıldırda olmuyo.. nereye bırakıcaz ki artık.. hayırlısı.. bugün bendede smear aldı.. rahim kanseri testi yaptır dedi sen yaptırdın mıEvet ben de istiyorum ama yazın için inşallah Rabbim nasip eder. Doktorum 6 ay sonra smear aldır temiz çıktığında hamile kalabilirsin dedi. Bence tekrar sor yarın ama biraz dinlensen daha iyi olur sanki. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün her konuda..
Benden de smear almıştı ama rahim kanseri testinden bahsetmedi. Smearde belli olmuyor mu acaba? Hiç duymadım onu.. Allah korusun beterinden, bi kurtulsak şu virüsteninşallah canım benim inşallah.. eşim bu konuda çok hassas zaten iki buçuk yıldırda olmuyo.. nereye bırakıcaz ki artık.. hayırlısı.. bugün bendede smear aldı.. rahim kanseri testi yaptır dedi sen yaptırdın mı
valla bana ddi açıkçası canımı sıktı riskli bi durum mu dedim yok dedi. dışa vurmuş çok farklı çeşitleri oluyor dedi. seninki basit dedi ama neden rahim kanseri testi istedi onu sormak aklıma gelmedi..Benden de smear almıştı ama rahim kanseri testinden bahsetmedi. Smearde belli olmuyor mu acaba? Hiç duymadım onu.. Allah korusun beterinden, bi kurtulsak şu virüsten
Ben şimdi nette aradım o testi smear'den bahsediyor yine. Acaba doktorun hangisinden bahsetti? Hpv dna testi olabilir mi demek istediği? Ben onu da yaptırdım yüksek riskli tipte değilmiş sanırım. Yarın bi sorsana canım bizi de bilgilendir neyi kastetmiş acaba.. Bir de senden ricam bu virüs vücuttan atılıyor mu ve ne kadar zamanda atılıyor? bunu sorabilir misin sana zahmet?valla bana ddi açıkçası canımı sıktı riskli bi durum mu dedim yok dedi. dışa vurmuş çok farklı çeşitleri oluyor dedi. seninki basit dedi ama neden rahim kanseri testi istedi onu sormak aklıma gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?