Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

herpes de korkmadıgın ve vıtamın aldıgın surece cıkmaz korkma
sezeryan olmanız sart devlet suan sezeryana karsı ama malıyetı acısından elbette
muhakkak sezeryan olun burda hsv ve hpv olan bır cok kadın cocugu kucana elbette aldı
sızın yapıcanız gunluk corek otu yıyın yogurtla
bır bardak portakl suyu
hamılelık bıtımı süt donemın bıtınce cervalıx asınızı olun
gunluk bes adet meyve tuketın
bu surede camasırlarınızı utuleyın
agda yapmayın dagılır tek kullanımlı jıletle alın sız alın havuz yasak hamam da ole denıze gırebılırsınız bır sene fılan
korkma kendıne ıyı bak suan gorunurde varmı

eger varsa ucuk kremı surmenız lazım cunku hamılelıkle dırenc dusuklugunden genelde cıkar korkma ve sezeryan ol oldumu sezeryan oldugun surece cocuga ulasmaz korkma hıc sorunuz varsa sorunuz

Cok cok tesekkur ederim ilginiz için suan tansiyon problemi ile hastahanedeyim doğum olacak ama bu herpes tahlili yüzünden bekletiliyorum.16. Haftamda aktifti virüs suan tekrar tahlil istendi yarın sonucu göstereceğim doktora inşallah ona göre sezeryan kararı alacaklarını söyledi doktor ama bebeğe enfeksiyon geçmiş mi inceleyeceğiz gerekirse diğer bebeklerden ayıracagız fln diye konuştu çok endiselendim sezeryan olsa geçmez değil mi bebegime? 2 defa muayene edildim sende şuanda lezyon yok dediler.ufak sivilce gibi kabarikliklar vardı onlar herpes lezyonu değil dedi bakan doktorlar kafam karıştı benimde bakalım yarın kurul toplanıp kadar verecekler durumuma inşallah bebeğim sağlıklıdır ona bişey olmaz

herpes

dudagınızda cıkan ucukla genıtal bolgede cıkan ucuk aynı bana goree ucuk ıste
gorunurde sızın gordugunuz nedır et benı gbı ıse hpv sıgıl
ama ıcı sulu ve kasınıyor turu ıse ucuk ucuk dger lerın farkı batar alttan alttan
ucuk dedım gbı cıkma nedenı korku ve vıtamınsızlıktır

sanırım doktorunuz normal dogum yaparsanız vajen yolunda cocuk gelıce yerı yanı ucuk varsa elbette normal dogum yaparsanız cocuga bulasır ama bence hıc rıske atmayın sezeryan ıstedıngızı belırtın derım

daha once hpv sıgıl olan eskı bır arkadas ısrarla kendı dogumu normal yapmak ıstedı cocugun kollarında sıgıl cıkmıstı

yanı gerek yok bence rıske atmanıza

doktorunuz emın olmalı bence sorumlulugu almalı

benım su merak ettım ufak kabarcıkalrın ne onu ogren mucoloscom mu hpv mı hsv mı ogrenın

O günden sonra çok şey değişti yazamadım ben sezeryan ile dogum yaptim ama baska bi sebepten dolayi :) benim lezyon sandığım kabarcıklar herkeste olabilecek şeylermiş doktorun dediğine göre yinede emin olabilmek için tekrar bi kan testi yaptırdı doktor ve sonuç negatifti sasirdim ama oyle cikti normal doğuma karar verildi ve 3 cm acilma ve nst de sancı ile doğum haneye indim sonuç saatlerce suni sancı verildi bana misin demedi ve sezeryana alındım.cok şükür bebeğimi kucağıma aldım hep hayırlı bi doğum diye dua etmiştim hakkımda hayırlısı buymuş :)

tamam bol vıtamın yogut vs yemek yıyın 6 ayda bır smaer verın

Merbaba gorunce yazmak istedim. Bende 10 gun olacak genital bolgede kabariklik gordum 2-3 tane genital herpes diye kostum doktora ama o bile bakarken goremedi dikkatli bakinca anlasildi. Bekle bakalim oyle test yapalim dedi 10 gun gecti bende sadece ara ara nadiren kasinti var. Hic bir herpes belirtisi yok. Gorunum degismiyor sigil yada ucuk goruntusu almadj. Agri sizi yanma hic biri yok. Sizinde boyle miydi acaba. Herpes yada sigil olsaydi bu zamana belli olmaz miydi diyorm

Canim bi uste belirtilerimi yazdim bakar misin bi
sıgıl belırtıısı olabılrır ama kaybolup gelmes bu kadar kısa surede
herpes ucuk demek ne bılım degıldır ya cunku ucukta sıgıl de oldugu gıbı fecı bı kasıntısı var sma ucugun farkı alttan böle batar aniden

sımdımsızın yapmanız gereken 6 ayda bır smaer aldır mak duzenlı
asınızı olun maddı ımkan elverıslıyse derım
havuz agda dan uzak durun bır sure agdacılar tabı
alırken tahrısde olabılır sıgılse dagılır
ılıskı varsa kesın patnerınız varsa sızdekı sonuca gore oda muane olsun

sıgıl herpes tarzı seylerın 8 aylık bır tasınma süresi var yanı bır sene once yasadıgınız ılıskının suan belırtısı olabılır

Ben evliyim zaten canim ama normal mantar kasintisi gibi oluyor oda aksanlari genelde yikayinca geciyor hemen bide benim sadece o bolge degil yani kabartilarin oldugu yer degil ustlerde kasiniyor ayni mantar gibi. Baskada bisey yok. Gunluk ped taktiktan sonra oldu acaba alerji mi oldu diyorum adetim bitince yaptiricam 2 yillik evliyim 1,5 yil once smear testim yapilmisti hersey normaldi. Anlamadimbu isi ben bi gideyim yeniden

Canım aynı işte benimde ufak kabarikliklar Vardı doktorlar ilaç defa kontrol etti perinatoloji uzmanı da baktı bu herkeste olabilecek bişey herpes değil dediler bende anlamadım kan testinde pozitif çıkmıştı daha önce son yapılan da negatif çıktı

belırlı markaların pamuklu pedlerı var onu kullanın
ada cayı bır oglen bır aksam max 2 kere ıcın
bıde yıkıyosanız ıyı kurulayın
smaer muhakkak 6 ayda bır verın hpv hsv suphesı olanlar ıcın normalı 1 yıldır

herpes kan testıyle anlasılmaz ama ordan hpv de mesela parca alınıyor hsv ucukta ıcıne bısıler suruyor smear gbı ole bakılıyor kan testıyle ılk kes duyuyaoruk ben bence sızın deegerlerınıze bakmıslar

Bilmiyorum ki valla hsv tip 2 diye çıkmıştı ilk kanda bendeki lezyon larda tam ucuk veya sıgıl gibi değil ne artıyor ne kasınıyor bende çözemedim ne olduğunu inanin...

Bilmiyorum ki valla hsv tip 2 diye çıkmıştı ilk kanda bendeki lezyon larda tam ucuk veya sıgıl gibi değil ne artıyor ne kasınıyor bende çözemedim ne olduğunu inanin...
genıtal bolgenın ıc dudaktakı kendı yapısı olabılır mı

genıtal bolgenın ıc dudaktakı kendı yapısı olabılır mı

İç kısımlarda bişey yok zaten bende sade dış bölgede arada çıkan kabarcıklar vardı artık onunla alakası var mı bilemiyorum tam bi bilgim yok İşte

Arkadaslar ya ben 2 sene once 22 haftalik bebegimi aldilar dikis atilmadi bana vé su an 55 .60 kilo arasiyim 1.62 boyundayim vé vajinamin dudaklari bana gore buyuk ve sarki yo gibi Napmam lazim kilo vermek istiyorumm verirsem duzelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…