Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Erken gelmesi durumunda korkunu Doktoruna söyle sezeryan yapacaktır zaten sıkma canını

Bu kendini hemen belli etmemesi de ayrı bir Sorun zaten. Testte yaptirsam hep bi korku olacak. Siz hangi testleri yaptirmistiniz? Smear ile mi bakılıyor sadece eğer siğil yoksa? Kan ya da idrardan da bakılıyor mu?
Ben smear dişinda birde hpv tipleme testi yaptırdım hpv nın 130 çeşidine bakılan bir testmiş hpv rastlanmamıstır yazıyor ama aynı smear gibi alındıgından vajına dişindada olabilirmiş bu test onun sonucunu vermezmiş..

canım hpv rastlanmamıştır diyorsa yoktur o zaman.. hiç duymadım böyle bir açıklamayı. Ben de bugün doktora aşı konusunu sordum yine virüs vücuttaysa gerek yok dedi. Bol bol dua edelim de yok olsun gitsin ve Rabbim beterinden korusun inşallah..

Evet gwnelde doktorlar smearla yetiniyorlar ben arastırdım doktorumunda yardımıyla bu testi öğredim hpv tipleme testini gittim yaotırdım.150-300 tl arası değişiyor bazı devlet hastanelerıde yapıyor

Evet gwnelde doktorlar smearla yetiniyorlar ben arastırdım doktorumunda yardımıyla bu testi öğredim hpv tipleme testini gittim yaotırdım.150-300 tl arası değişiyor bazı devlet hastanelerıde yapıyor
Ben de yaptırmıştım, benim de pozitif çıktı ama yüksek tiplilerden değildir yazıyordu. Bugün doktoruma sordum 3 yıl içinde bağışıklık bunu vücuttan atıyormuş. Yani sen de negatif dediyse yoktur inşallah, içini ferah tut Rabbim vücudumuza başka hastalıkları uğratmasın inşallah..

Amin canım bende gitmiyor vücütan diye biliyorum bağisiklık düştüğünde geri çıkarmıs

İmnün sistem en geç üç yıl vücuttan atıyor bir profesörün söylediği buydu.BBende atılıyo diye biliyorum
Ben hem doktorlardan duydum hem de internette çok fazla araştırdım, Allahın izniyle inşallah 2 yılda en geç 3 yılda atılıyormuş. Hatta ben doktoruma bağışıklık sistemimi güçlendirmek için vitamin takviyesi kullanmalı mıyım diye sordum. O da gerek olmadığını vücudumun bunu atabileceğini söylemişti. Rabbim beterinden korusun inşallah tez vakitte gider vüudumuzdan..

kızlar daha önce yine sordum aranızda genital bölgesi dışında yine aynı benzerde başka bir yerinde de siğili olan varmı benim omuzumda da tek bitane var elma sirkesi sürüyorum 4 gün oldu

Merhaba arkadaşlar maalesef 2senedir donem donem hayata kûsuyorum bu hastalıktan oturu. BakiReYim. 2 sene once cinse temastan oturu bu hastalığa yakalandım. Tedavi edildi. Ancak çok fazla bilgi verilmedi bu hastalık hakkında.tipleri varmış. PROF dahil olmak üzere neden kimse bunun tipi ne kesip alıp bakalım demedi eger ki bu kadar ciddise bu hastalık. Smear testi yaptıramıyorum. Nasıl ogrencem artık tehlikeli mi değil mi. 2 senedir cıkmadı 3 ay once doktor da temiz dedi. Haftaya tekrar gidip kkonuşucam bakiye olsam da bu test yapılacaksa yapılsın. Vajina içinde var mıdır kimse bunu da merak etmedi. Yasamak istemiyorum herseyden soğudum. Banyoya gidemiyorum tekrar karşılaşcam diye. Benim durumunda olan var mıdır neden doktorlar bunu yapıyor sormak aklıma gelmedi 2 gunduz netten araştırıyorum. Stresten nefes alamıyorum.

Canım yaa niye bu kadar üzülüyorsun.. 2 yıldır tekrar çıkmamış sonuçta. Zaten 2-3 yılda vücut bu virüsü atıyormuş, çok şükür sende de çıkmamış.. Ayrıca ben de çok araştırdım bunu, çoğu bayanın hayatında karşılaştığı bir durummuş yoksa Allah korusun kötü sonuçlarını daha sık duyardık. Belki de sen vücudundan atmışsındır inşallah.. Ben ocakta yaktırdım ilk defa başıma geldi ve çok üzüldüm ama en azından vücudun bunu 2 3 yılda atabildiğini öğrendiğimde de umudum oldu. Ayrıca hep dua ettim salavat çektim bol bol, Rabbim inşallah şifasını versin diye.. Düşünmemeye çalışıyorum farklı uğraşlarla.. Hatta ben inanıyorum her şey daha güzel olacak inşallah 2 yıldır çıkmamış maşallah.. Daha geçen doktora gittiğimde sordum, 3 yıla yakın bir süreçte atılabildiğini söyledi.. Bazılarında daha kısa olabilir sonuçta. Sağlıkla kal inşallah canım ve düşünme ! :)

Sanırım delirmeye başlıyorum.ne zaman internette bi şeyler okusam bu hale geliyorum. Siğil tipini bilmediğim için strese girdim. Doktorlar da hiç merak etmedi asıl anlamadığım bu gözle zararsız oldugunu mu anlıyorlar bilemiyorum. Haftaya tekrar gidcem bütün kafamdakileri sorcam ama dertleşmek iyi geliyo. :) tesekkur ederim mother29 moralim biraz düzeldi.

Moralin düzelsin tabii :) çok şükür çıkmamış gitmiştir virüs senden inşallah.. Doktorlar da az çok anlıyorlar yine de, siğil çıkıyorsa büyük olasılıkla düşük tipli oluyormuş. Ayrıca dediğim gibi 2 yıl geçmiş yaa ! İnşallah Rabbim başka hastalıklar yaşatmasın. Ve inşallah gittiğin doktordan yüzün gülerek çıkarsın :) Bence hiçbirşey olmamış gibi devam et artık, benim annemde de yıllar öne çıkmış yaktırmış, bir daha da çıkmamış vve herhangi bir rahatsızlığı yok çok şükür.. Güzel şeyler düşün böyle güzel örnekleri ve attığına inan.. Dua et Rabbim beterinden korusun canım. Doktordan dönünce buraya da yazarsan sevinirim :)

Mutlaka vericem haber çok tesekkur ederim canım :)

Bende bakiyireym ve iki senedir yok :) smear testi bakirelere de yapılıyor ama özeller de canım ben her sene yaptırırım.Bu arada bakire isen içerde olma ihtimali çol çok düşük

Devlette yapılmıyor mu peki ozelde fiyatlar ne kadar? Bu arada doktorun ekstra bilgi verdiyse ogrenebilir miyim umutlu? Moralimi yuksek tutmaya ihtiyacım var yaptırdığını Smear de ne gibi sonuçlar çıkıyor

Ben 20 tlye yaptırdm yarı özel yarı devlet bi yerde. Hücrelerde bozulma var mı herhangi bi problem var mı ona bakıyolar ucu pamuklu bi çubukla vajina girişinden akıntı gibi bişey alıyo.VValla doktorm bana zaten bakiresin direk temas iç bölgede olmadığndan sorun olmaz zaten virüs vücuttan atılıyo dedi bende de iki senedir yok attığımı düşünüyorum zaten ömür boyu bununla yaşayan insanda görmedm çok kafana takma bence sende can sıkacak bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…