Benim de konuştuğum bütün doktorlar 2- 3 yılda vücuttan atıldığını hatta bazı kişilerde daha kısa sürede yani 1,5 yıl gibi atıldığını söylediler. Rabbim beterinden korusun, bugünlerimizi aratmasın inşallah, benim annemde de yıllar önce siğil çıkmış ve yaktırmış ve yıllardır çok şükür hiç bir sorunu olmamış. Allahın izniyle bir sorun yok inşallah..Rica ederim ne demek :) bu kadar takma kafana.bu hastalık özellikle yurt dışında çok yaygın ve vücuttan atıldığını çoğu doktor söylüyo şimdiden geçmiş olsun
Formu gezerken tesaduf okudum da canim bence stres yapma bende senin gibi cok srtes yapmistim surekli aynayla kontrol etme vs derken 6 sene olmuştur bunu atlatip coluk cocuk sahibi olan arkadaslarim bile var hatta bende evlendim ve sakin kafana takip gunlerini zehir etme rabbim baska dert vermesinMerhaba arkadaşlar maalesef 2senedir donem donem hayata kûsuyorum bu hastalıktan oturu. BakiReYim. 2 sene once cinse temastan oturu bu hastalığa yakalandım. Tedavi edildi. Ancak çok fazla bilgi verilmedi bu hastalık hakkında.tipleri varmış. PROF dahil olmak üzere neden kimse bunun tipi ne kesip alıp bakalım demedi eger ki bu kadar ciddise bu hastalık. Smear testi yaptıramıyorum. Nasıl ogrencem artık tehlikeli mi değil mi. 2 senedir cıkmadı 3 ay once doktor da temiz dedi. Haftaya tekrar gidip kkonuşucam bakiye olsam da bu test yapılacaksa yapılsın. Vajina içinde var mıdır kimse bunu da merak etmedi. Yasamak istemiyorum herseyden soğudum. Banyoya gidemiyorum tekrar karşılaşcam diye. Benim durumunda olan var mıdır neden doktorlar bunu yapıyor sormak aklıma gelmedi 2 gunduz netten araştırıyorum. Stresten nefes alamıyorum.
Formu gezerken tesaduf okudum da canim bence stres yapma bende senin gibi cok srtes yapmistim surekli aynayla kontrol etme vs derken 6 sene olmuştur bunu atlatip coluk cocuk sahibi olan arkadaslarim bile var hatta bende evlendim ve sakin kafana takip gunlerini zehir etme rabbim baska dert vermesin
Bence bu konuyu cok takma hatta unut bende bosu bosuna heba etmisim kendimi diyorum hayatın guzelligini yasa ve dusunki gelip geciciydi iyisin iyiyiz baska seylerle ilgilen sil kafandan allah sendende razı olsun:) tek istegimiz simdi bir bebek rabbim hepimize nasip etsinAllah hepinizden razı olsun. Benim de bu olaydan hemen sonra erkek arkadaşım oldu. 2 senelik. Sadece onunla paylaşıyorum bu derdimi. Bazen bu bela başıma gelirken o bana lütuf oldu diyorum. Şimdi sizin de desteğiniz bana inanılmaz bir huzur verdi. Çok teşekkürler herkese :)
:) cok sevindim senin adına uumarım en yakın zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin allahım. Ben de normaldir internet okuyunca kafayı yiyorum. Bir daha asla ookumycam. :)Bence bu konuyu cok takma hatta unut bende bosu bosuna heba etmisim kendimi diyorum hayatın guzelligini yasa ve dusunki gelip geciciydi iyisin iyiyiz baska seylerle ilgilen sil kafandan allah sendende razı olsun:) tek istegimiz simdi bir bebek rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım okuma bende ilk resimleri gordum netten araştırdım kafayi yicektim ama inan gecicic biseymis ileriye bak tatlim bundan sonra xunki her sey beyinde bitiyor kafandan at o gunleri:) cok sevindim senin adına uumarım en yakın zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin allahım. Ben de normaldir internet okuyunca kafayı yiyorum. Bir daha asla ookumycam. :)
Canım bana da ilk başta aldara krem vermişlerdi ve hiç faydası olmadı.. Ara kanama gibi oluyordu arada kanamam. Ama ben sonra yaktırdım ocak ayında ve çok şükür tekrar çıkmadı. Sen de bir an önce yaktır hiç korkma.. Sonrası yani düzelme süreci kendiliğinden gelecek inşallah.. Dua edelim Rabbim başka hastalık yaşatmasın, ben hepimiz adına dua ediyorum.. Ama Rabbimin izniyle takılacak bir şey yok, ama tekrar söylüyorum hemen yaktır ve hayatın tadını çıkarmaya kaldığın yerden devam et :)Selam arkadaşlar vajinal siğilden bendede var birkaç doktora gittm aldara denilen kremden verdi ama cok düzenli kullanamadm.benimkiler aşiri çoğaldı ve kaşinti. Kanama oluyor kanamam 1aydir geçmedi hafif ara ara oluyor illaki.farkettiğiniz anda düzenli yaptirin benimki çom çabuk yayildi çaliştiğim için yakma işlemlerini aksattim. Smear testim temiz çkimişti ama şmdi korkuyorum sorun çikacak dieadet dişinda sürekli kanaması olan var mı bana bi fikir verin ne yapmaliyim
Genital siğil bende de çıkmıştı ilk önce bir taneydi sonra 5 oldu ve büyüdüler wc çıkınca kaşınıyor ve kanıyordu ben de son çare yaktırıp kurtuldum. Çok şükür bir daha çıkmadı. Bana eşimden bulaşmıştı. Eşim 4 kez yaktrmasına ragmen onun tekrarlıyor bende kalmadı çok şükürSelam arkadaşlar vajinal siğilden bendede var birkaç doktora gittm aldara denilen kremden verdi ama cok düzenli kullanamadm.benimkiler aşiri çoğaldı ve kaşinti. Kanama oluyor kanamam 1aydir geçmedi hafif ara ara oluyor illaki.farkettiğiniz anda düzenli yaptirin benimki çom çabuk yayildi çaliştiğim için yakma işlemlerini aksattim. Smear testim temiz çkimişti ama şmdi korkuyorum sorun çikacak dieadet dişinda sürekli kanaması olan var mı bana bi fikir verin ne yapmaliyim
Bende de cikmis:'-( yaktirmak istiyorum ama cok aciyomu? Bide hamileyim.bu durumda yakilirmi.ki... bide ucret hakkinda asagi yukari.bilgi verirmisinGenital siğil bende de çıkmıştı ilk önce bir taneydi sonra 5 oldu ve büyüdüler wc çıkınca kaşınıyor ve kanıyordu ben de son çare yaktırıp kurtuldum. Çok şükür bir daha çıkmadı. Bana eşimden bulaşmıştı. Eşim 4 kez yaktrmasına ragmen onun tekrarlıyor bende kalmadı çok şükür
Gecmis olsun bende yakirmayi dusunuorum ve hamileyim..cok aciyomuuuukızlar başlığı görünce yazmak istedim benimde hamilelikle beraber genital bölgemde ve omuzumda siğil çıktı genital bölgemdekileri gecen hafta yaktırdım suan 33 haftalık gebeyim sezeryan doğum olcam ancak şu suların erken gelmesi durumunda bebege bulasırmı sorusu kafamı feci sekilde kurcaladı korkuyorum..bi de aranızda genital bölge dışında baska bi yerinde de siğili olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?