Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Rica ederim ne demek :) bu kadar takma kafana.bu hastalık özellikle yurt dışında çok yaygın ve vücuttan atıldığını çoğu doktor söylüyo şimdiden geçmiş olsun

Rica ederim ne demek :) bu kadar takma kafana.bu hastalık özellikle yurt dışında çok yaygın ve vücuttan atıldığını çoğu doktor söylüyo şimdiden geçmiş olsun
Benim de konuştuğum bütün doktorlar 2- 3 yılda vücuttan atıldığını hatta bazı kişilerde daha kısa sürede yani 1,5 yıl gibi atıldığını söylediler. Rabbim beterinden korusun, bugünlerimizi aratmasın inşallah, benim annemde de yıllar önce siğil çıkmış ve yaktırmış ve yıllardır çok şükür hiç bir sorunu olmamış. Allahın izniyle bir sorun yok inşallah..

Formu gezerken tesaduf okudum da canim bence stres yapma bende senin gibi cok srtes yapmistim surekli aynayla kontrol etme vs derken 6 sene olmuştur bunu atlatip coluk cocuk sahibi olan arkadaslarim bile var hatta bende evlendim ve sakin kafana takip gunlerini zehir etme rabbim baska dert vermesin

Allah hepinizden razı olsun. Benim de bu olaydan hemen sonra erkek arkadaşım oldu. 2 senelik. Sadece onunla paylaşıyorum bu derdimi. Bazen bu bela başıma gelirken o bana lütuf oldu diyorum. Şimdi sizin de desteğiniz bana inanılmaz bir huzur verdi. Çok teşekkürler herkese :)

Bence bu konuyu cok takma hatta unut bende bosu bosuna heba etmisim kendimi diyorum hayatın guzelligini yasa ve dusunki gelip geciciydi iyisin iyiyiz baska seylerle ilgilen sil kafandan allah sendende razı olsun:) tek istegimiz simdi bir bebek rabbim hepimize nasip etsin

:) cok sevindim senin adına uumarım en yakın zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin allahım. Ben de normaldir internet okuyunca kafayı yiyorum. Bir daha asla ookumycam. :)

:) cok sevindim senin adına uumarım en yakın zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin allahım. Ben de normaldir internet okuyunca kafayı yiyorum. Bir daha asla ookumycam. :)
Amin canım okuma bende ilk resimleri gordum netten araştırdım kafayi yicektim ama inan gecicic biseymis ileriye bak tatlim bundan sonra xunki her sey beyinde bitiyor kafandan at o gunleri

Selam arkadaşlar vajinal siğilden bendede var birkaç doktora gittm aldara denilen kremden verdi ama cok düzenli kullanamadm.benimkiler aşiri çoğaldı ve kaşinti. Kanama oluyor kanamam 1aydir geçmedi hafif ara ara oluyor illaki.farkettiğiniz anda düzenli yaptirin benimki çom çabuk yayildi çaliştiğim için yakma işlemlerini aksattim. Smear testim temiz çkimişti ama şmdi korkuyorum sorun çikacak die adet dişinda sürekli kanaması olan var mı bana bi fikir verin ne yapmaliyim

Canım bana da ilk başta aldara krem vermişlerdi ve hiç faydası olmadı.. Ara kanama gibi oluyordu arada kanamam. Ama ben sonra yaktırdım ocak ayında ve çok şükür tekrar çıkmadı. Sen de bir an önce yaktır hiç korkma.. Sonrası yani düzelme süreci kendiliğinden gelecek inşallah.. Dua edelim Rabbim başka hastalık yaşatmasın, ben hepimiz adına dua ediyorum.. Ama Rabbimin izniyle takılacak bir şey yok, ama tekrar söylüyorum hemen yaktır ve hayatın tadını çıkarmaya kaldığın yerden devam et :)

Bunu yazman iyi oldu ,evet moral ve duanın gerçekten önemli olduğuna inanıyorum sabır gerek. Bende yakın zamanda tekrar gidicem tedaviye yenidwn başlamam lazim. İnşallah hepimiz en az zararla çabuk vakitte kurtuluruz.

kızlar siğile elma sirkesi iyi geliyo ben genital bölgemdekileri yaktırdım ama omuzumda bi tane cıkmıştı 2 hafta her gün yaklasık 5 saat pamuga döküp siğile bantla yapıştırdım su anda kurudu ve düştü aynı yerde tekrarlarmı bilmiyorum paylaşmak istedim..acı yanma vs olmadı bile..

Genital siğil bende de çıkmıştı ilk önce bir taneydi sonra 5 oldu ve büyüdüler wc çıkınca kaşınıyor ve kanıyordu ben de son çare yaktırıp kurtuldum. Çok şükür bir daha çıkmadı. Bana eşimden bulaşmıştı. Eşim 4 kez yaktrmasına ragmen onun tekrarlıyor bende kalmadı çok şükür

Arkadaşlar doktora gittim. 2 senedir yoksa belki kurtulmuşsundur dedi. BakiReYim oldugum için kanser ihtimali çok düşük ancak ilişkin başlar başlamaz her sene Smear testi yaptır dedi. İlişkim olmazsa diye agladım bekaret onemli değil dedim napılcaksa yapılsın. Ancak doktor şu An telaş yapmaya gerek yok 2sene kısa bi süre. 1 sene daha bekle bekaretini kaybetmeye degcek bi durum yok şu An zaten kolayca bulaşan siğiller iyi huyludur dedi ve gardasil iğnesi olmamı istedi.bu kadar sakince beklycem. Telaş falan Yapmayacağım artık. Hepinize tesekkurler.

sevgili arkadaşlar bende bu rahatsızlıktan muzdarip olanlardanım.Kondilom akumilata teşhisi kondu direk muayeneyle konuldu.bir kaç araştırma yaptım ilacı yok diye hemen cerrahi müdaheleye girdim.Bu hastalık bana çok eşli partnerden geçti.Zaten herif iki görüşmeden sonra bidaha ne aradı ne sordu neyse operasyonu oldum cerrahlar hemen ameliyat diyorlar adamların dini imanı para herneyse tam geçmeye başladı ki ameliyattan sonra bizim herifçioğlu tekrar geldi bende herşeyi düzeltecek bizim gerçek bir ilişkimiz olacak hevesiyle tekrar kabul ettim adamı o gece yine olduk , sonra ertesi gün bi daha ne aradı ne sordu ,aptallığıma mı yanayım ,gururumun incindiğine mi siğillerin tekrar çıktığına mı bilemedim.Sonra bir daha ameliyat olmayı gözüm yemedi ve bu hastalığın bu adamdan geçtiğine emin oldum.kadınlar klubundeki tüm genital siğil hakkındaki herşeyi okudum ,nerdeyse bin tane şey.herkeste bir umutsuzluk ,marazlı gibi , ahlaksıuz bir şey yapmış gibi kendilerini suçlar gördüm ki bende aynı duygudaydım.1 hafta araştırdım bir ilaç , bir merhem nerdeyse hiç bişey yoktu.Bu hastalığı yenenlerin neler yaptığını toparladım ve hepsini yaptım.Olumsuz yorumları dikkate almadım beni öldürmeyen şey güçlü kılar hevesiyle başladım.... sonra şu bitkisel mucizeler yaratan adama 1500 tl para ödeyen insanların reklam yaptığını düşünüyorum almayın,o siğiller çok büyükse derhal cerrahi operasyon gerekiyor hiç beklemeyin.sonrasında kendini iyi kollayın .neler yaptım;

1.moral iyi olmalı,depresyondaysanız 1 hafta erteliyin ya da 10 gün sonra tekrar depresyona girin
2.vücut bağışıklık sisteminizi kesinlikle kuvvetlendirin bu acaip işe yarıyor
3.cinsel ilişkiden uzak durun bir süre
4.uyku düzeni çok önemli en az 8 saat vücudun dinlenmesi şart.
5.mutlaka reçeteye uyun!!!!!
6.ben doktor değilim,hastayım ve burda yazan herşeyi derledim uyguladım sonuç alıyorum...tüm sonuç alan hastalar yanılmadı...
7.mucize aramayın,mucize yaratın

ilk işim sayfalarca biri ara ara sirke sirke yazmış.sirkeyle temizleyin demiş 3/4 dk tuutun demiş makatta...dedim ki bu doğal bişey ben gece elma sirkesini pamuğa bastırdım makata yerleştirdim sabaha kadar tuttum.anam ağladı tabiri caizse sabah kalktığımda koyu renkli tüm siğiller bembeyaz oldu.bende bir sevinç hemen bu sirke olayı çok iyiymiş dedim devam ettim.işe öyle gittim sirkeli:)

sabahları aç karnına 1 kaşık ballı çörek otu(çörek otunun faydalarına bakın)
ekinezya çayı (arkadaşlar ben suyun içine attım sabahları soğuk olarak su içer gibi diktim leziz bişi değil ama kötüde değil içine limonda attım )
ben beta complexs solgarın onu kullandım sabah akşam (eğer bi rahatsızlığınız yoksa bu takviyeden faydalan bilirsiniz) internette araştırın
günde 1 bardak portakal suyu içtim ya da bir portakal yedim
eğer içebiliyorsanız yarım bardağa su ve biraz sirke içebilirsiniz mide sorununuz yoksa.

iki gün sonra şu sirke olayı makatımı pancara çevirip yürüyemez hale gelince kestim siğiller bembeyaz oldu tabi bu arada
sonra yine yorumlarda öğrendiğim ^^âldara ^^ kremi aldım bir gün sürdüm bir gün bekledim
_aldara krem 125 tl _
sonra 1 haftada yaralar oldu aldırmadan devam ettim , aynı şekilde beslenmeye devam ettim ,zayıflayan bağışıklık sistemim güçlendi

siğiller 1 haftada azaldı ikinci haftada yok oldular ,şu an siğil yok ama hala beni yokluyor kaşıntı oluyor makatta ama aldırmıyorum bunu yeneceğim diyorum...eğer siğiller içte ve büyükseler vakit kaybetmeden cerrahi müdahele yaptırın ama küçük küçük ve çok ise benim ki gibi mutlaka bu uygulamayı bir kaç gün deneyin sonuç alamayacak gibi olursanız , doktara gidin ben pişman oldum...sonra dedim ki hastalığın çaresi yok gibi insanlar kabuslar içinde dehşete düşmüşler tüm yorumları okumam 2 günümü alsada başarılı olmuş sonuç almış insanlar var.Bu arada bu hastalık erkeklerde yıllarca yaşayabiliyor ve belirti göstermeden.bu biğr virus ve kurtulanlar var. allah dermanı olmayan dert vermesin. Ve kesinlikle değmeyecek adama kalbinizi kendizi açmayın size hastalıktan başka bir şey bırakmıyor ya ruhunuzu ya bedeninizi yaralıyorlar.umarım yardımcı olabilmişimdir.HAYATTAN KOPMAYIN İNADINA DEVAM....

ARKADAŞLAR TAVSİYEMDİR ÖNCE MALİ DEĞERİ DÜŞÜK YUKARDA YAZDIKLARIMI YAPIN BAKIN CİDDİ PARA YOK,bunları ben satmıyorum heryerde var ucuz 150 tl geçmedi benim aldara krem 125 tl. onun dışında zararsız vitamin ve bitkisel, her hastalığın sebebi stres üzüntü,bağışıklık sisteminin çökmesi değil mi.istikrarlı olun adaçayı için şifalı otları kullanın...dışa vuran virüs iyidir korkmayın içtekini bilmek zor...eskiden asitle yakarlarmış böyle siğilleri...işte bizde doğal yöntemleri kullanıyoruz...allaha duanı et , töbe et ve kesinlikle inatlaş virüslerle....

Bende de cikmis:'-( yaktirmak istiyorum ama cok aciyomu? Bide hamileyim.bu durumda yakilirmi.ki... bide ucret hakkinda asagi yukari.bilgi verirmisin

Gecmis olsun bende yakirmayi dusunuorum ve hamileyim..cok aciyomuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…