Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Gecmis olsun bende yakirmayi dusunuorum ve hamileyim..cok aciyomuuuu
acıma olayı pek yok canım siğiller buyumeden yaptırırsan daha iyi olur cunku buyuyunce acıma oranı artıyo ama yinede hafif dayanabilcen şekilde bi yanma oluyo sadece sıkıntı etme onu ..beklemede bir an önce yaktır...

11mayisa randevu alabildm.en erken oymus hemen yaktrcam.InsaAllah

Bende de cikmis:'-( yaktirmak istiyorum ama cok aciyomu? Bide hamileyim.bu durumda yakilirmi.ki... bide ucret hakkinda asagi yukari.bilgi verirmisin
Acımıyor çünkü iğneyle uyuşturuyor siğilin olduğu bölgeyi.Öncelikle özel bi hastaneye gttm 800 gibi bi rakam verdiler. Başka bi doktora gittim 400 dedi. 250 liraya yaktırdım doktorun muayenehanesinde. Ama siz hamile olduğunuz için yaparlar mı bi fikrim yok.Hamilelikte daha cok büyüyormuş bence bi doktorla görüşüp öğrenirseniz iyi olur

Siz
hangi sehirdesiniz siz

hamilelikte yapıyolar ben yaptırdım lokal anestezi yani osadece siğilin oldugu yerlere igne yapıp öyle yakyor bi sıkıntısı yok..

Merhaba arkadaşlar bende de çıktı bu milletten 2 ayı geçkin suredir farkındaydı ama kil batması falan sanıyordum dun doktor soğuk pres uyguladı dondurucu islemmis iki tane krem verdi eşimdeen geçti bana oda cuma gidecek doktora bilmiyoduk ikimizde böle biseyi netten okud um hep

İsyan edesim geliyor ev temizlik bekliyor kızım çok yaramaz hamilelik bide bu çıktı basima 15 gün sonra kontrolum
var cinsel hayat yok sezeryan olmaliymisim çok doluyum cokk

Ayyy bende de vardı çocukken bu illetten çok geçmiş olsun sizlere.
Ben doktora falan götürülmedim öle geçti

Allah sifa versinnn bende.InsaAllahhhhh haftaya yaktircam
haftaya gene yaktırın o bolgeye sabah aksam pamuga sırke dokup bekletın dayanabıldıgınız kadar
gunluk bol c vıtamını alın
yaglı kızarmast cok yemeyın
sorunuz olursa yanıtlayım

en onemlısı hamıleıkte yapılmıyor felc durumu dogurucagı ıcın bılgınız olsun bır cok arkatas yorumları okuduysanız cocugun dogdugu gun yaptırdı

hamılelıkte yakma ıslemı olmuyor cunku koter denılen sey vucuda elektırıkle yakıyorlar o et benlerını
benım hatırladıgım sutyenıme kadar cıkardım cunku sutyenın tellerınden o bolgeye elektırık gıder allah korusun felç durumları olma olasılıgı cok yuksektır

sıgıller vajınal ve ara kanama yapar bu yuzdn smaer verme durumunuz var ıse 6 ayda bır verın duzenlı
ve sıze tavsıyem muhakkak ası olunuz gebelık vs durumunuz yoksa
tıp tur vs bunları ongrenın

arkadaslar gunluk sırke uygulayın pamuga dokup eger var ıse sabah aksam mumkun oldukca dayanabıldıkce
sonrasında sebze yemeklerıne agırlık verın
en onemlısı gunde bır portakl suyu
aktardan hazır dırencı yuksek tutan macun şart
hamılelıkte koter olmuyor bu yuzden macun ve sırkenın bır zararı yok

belkı hatırlayanlar bılır bende 50 yakındı

100 gr propolıs
10 gr arı sutu
50 gr polen tozu bır kavanoz bal ıle karıstınız gunes gormeyen yere ve sadece bır seker kasıgı gunluk yıyın tok
ve en onemlısı tahta kasıkla yenmesıdır metal deymemelıdır.

sekerlı gıdalar cok yemeyın

asınızı olun gebe olmayan bayanlar

Ben yaktirdim 1hafta olcak yarin... iyilesmesini Bekliyorum

Ben yaktirdim 1hafta olcak yarin... iyilesmesini Bekliyorum
Yaktıralamaz dıye bır sey yok ama yukarda belırttım üzere felc vs gebelıkte kalıcı hasarlar bırakbılceni dr soyluyor eskınyorumlari okursanız gebelık sonrası yapılması yonundedır
Sıze onerım hamılelıkte dırenc cok duser c vıt
Sebze meyva agırlıklı beslenılmesıdır
Hamılelık ve emzırme donemı sonrası ası olunmasıdır
Agda degdırmeyın uzun bır sure ımkan varsa gebelık sonrası genıtal bolgeyı lazer yaptırmanız
Yaralar kabuk tutunca sirkeye muhakkak uygulayın ben bir seneden fazla uyguladım tamamen yok olunca ıkı gunde bir uc dk gbi
Hamam havuz yasak
Sadece denize girin
En onemlısı 6 ayda bir smaer testi

Peki ne sirkesi?? Pamuga surup ole ufak ufak degdirilckemi yoksa bastirilip biraz bekletilcekmi pamuk orda

Peki ne sirkesi?? Pamuga surup ole ufak ufak degdirilckemi yoksa bastirilip biraz bekletilcekmi pamuk orda
evde ne sırkesınız varsa onu kullanın ılla su olsun demıyorum ben cunku doktorum sırke dogal asıttır.
kullanıma gelınce nasıl kabuk tuttusa alanı cok buyukse cıkmayan yerlere rahat suruluyor pamuga dokun suru ama koter olan yerlere kulak copule deydırınız

Tesekkurler

Benim doktorum makat ve vajen girişinde koter zamanla sitrüktür yanılmıyorsam yani yapisma yapacağını bu yüzden kenardakiler için yaparım ama giriş yerler tehlikeli dedi. Kriyoterapi başladık bakalım kaç zaman sürecek ((

arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun çocuk sahibi olmak istiyorum ama son yaptırdığım smear testine göre hpv virüsü LSIL ve hafif displazi çıktı moralim o kadar bozuk ki çocuk hayallerim şimdilik ertelendi doktor kolposkopi yapılana kadar çocuk olayını unut dedi uykularım kaçtı kimseye anlatamıyorum içimi dökemiyorum yaşım da geçiyor çocuk olayı için zaten geç kalmıştım şimdi ise çok geç olabilir ağlamaktan yoruldum son ay reglim gecikince umutlanmıştım meğer başka sebeplerdenmiş bazen kürtaj olmayı düşünen insanları gördükçe içim öyle acıyor ki neredeyse sakın yapmayın diye yalvarıcam umutsuzluğa düşmemek elimde değil aklımdan çıkmıyor kendimi teselli edecek bişeyler bulmalıyım son olarak lütfen herkes düzenli smear testini yaptırsın sakın ihmal etmeyim allah herkesin gönlüne göre versin rabiim burada sağlık sorunları olan bütün arkadaşlara tez zamanda şifa versin sağlıklı günler

Allah razi olsunnnnn
InsaAllah sende yakin zamanda sagligina tekrar kavusur hamile kalirsin rabbim sifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…