Allah razi olsunnnnn
InsaAllah sende yakin zamanda sagligina tekrar kavusur hamile kalirsin rabbim sifa versin tez zamanda
InsaAllahhhhhçok teşekkür ederim rumeysaltan hergün dua ediyorum herkes sağlığının kıymetini bilsin burada öyle güzel şeyler okuyorum ki umarım birgün bende hamileyim diye yazabilirim .
:'-( ddeme ole tedavisi varLanet olsun bu sigillere ne yaparsam yapayim cikiyo yasamaktan usandim artik kendimden igreniyorummmmm
Arkadaslar oncelikle merhaba. bende de hpv teshisi konulmustu 6 aay once ve kucuk bir ameliyatla koterle aldirdim. Ozamandan beri hic cikmadi. Ancak o zamanlar da borde bogazmda bi sislik hissettm lenf bezlerim sismis. Bogazim şiş durmuyor tabi ama elimle dokundugumda orada hissediyordum. Birde yutkunurken bogazmin sol kisminda sanki birsey hissediyordum ve bi sertlik var gibiydi ele gelir birsey yoktu ama kendi kendine tukrugumu yutarken oyle hissediyordum. Arkadaslar sorum su ki sizce bogazmda da hpv cikma olasiligi nedir ultrasonda cektirmistim bu lenf bezleri için ama ultrasonda hpv belli olmaz sanirim. Kbbyede gttm bogazmda birsey olmadgni soylemisti. Bnde takıntılı oldugum icin ayna karşısında flasla cok bakiyorum ağzıma Dilime. Agiz içinde dilimde sigil falan yok hic. Acaba bu sigiller bogazda ciksa etkisi ne olurki ayrica boyle lenf bezi sisirirmi. Artik kanserlere kadar bakmis durumdayim 6 aydır ayni sekilde duruyor. Yardimlarinizi bekliyorum hepimize gecmis olsun
ben o duyguyu bır sene asamadım aynayla agzıma baktım ole dr gıttım ama agızda cıktında cok belırgın oluyor o yzuden var oldugunu sanmıyorm kaldıkı doktorunuz yok demız olsa soylerdıArkadaslar oncelikle merhaba. bende de hpv teshisi konulmustu 6 aay once ve kucuk bir ameliyatla koterle aldirdim. Ozamandan beri hic cikmadi. Ancak o zamanlar da borde bogazmda bi sislik hissettm lenf bezlerim sismis. Bogazim şiş durmuyor tabi ama elimle dokundugumda orada hissediyordum. Birde yutkunurken bogazmin sol kisminda sanki birsey hissediyordum ve bi sertlik var gibiydi ele gelir birsey yoktu ama kendi kendine tukrugumu yutarken oyle hissediyordum. Arkadaslar sorum su ki sizce bogazmda da hpv cikma olasiligi nedir ultrasonda cektirmistim bu lenf bezleri için ama ultrasonda hpv belli olmaz sanirim. Kbbyede gttm bogazmda birsey olmadgni soylemisti. Bnde takıntılı oldugum icin ayna karşısında flasla cok bakiyorum ağzıma Dilime. Agiz içinde dilimde sigil falan yok hic. Acaba bu sigiller bogazda ciksa etkisi ne olurki ayrica boyle lenf bezi sisirirmi. Artik kanserlere kadar bakmis durumdayim 6 aydır ayni sekilde duruyor. Yardimlarinizi bekliyorum hepimize gecmis olsun
sıze onerım 6 ayda bır smaer aldırmanız ve ası olmanız onemlıdır asının amacı cıkmasını engelllemekten zıyade tıp 6 dıyelım tıp 11 cıkmasını engellemekKizlar merhaba. Benimde genital bolgede ayni.sorun.var. Bir bucuk ay oluyor ben farkedeli, doktora gitrim smer alindi, cidiyeye gittim dondurma uygulandi dustu sayilirlar dort gunde. Cildiye onemli olmadigini soyledi dondurun telaslanmayin dedi teste falanda gerek yok dedi, fakat smer sonucum cikmis doktor aradi. Suoheli durumlar var dedi. Illa bir sey cikacagi anlamina gelmez ama supheli bi durum soz konusu keteme gitmeniz gerekiyor dedi. Hpv dna testi yaptirmalisiniz dedi, kizlar benim sorum bu rutin olarak herkesin yasadigi bir surec mi yoksa tehlike sinyallerimi
eger sıgıl tekrar nüks edıyorsa bilinki ya doktorunuz alırken bırskıyordur ya ds siz vıtamın slmadınızdan cıkar bılgınız olsun günluk pamuga sırke dokup sıgıl olsun veys olmayan her yere surün ve yıkayın ası olun bıdeLanet olsun bu sigillere ne yaparsam yapayim cikiyo yasamaktan usandim artik kendimden igreniyorummmmm
Ama bastan solemesi gerekmezmiydi ben ozaman bosuna yaktirdim bosuna para odedim bosuna aci cektim bana sezeryan olcan deseydi asla yaktirmazdimcanım sıze onerım sirke pamuga dokunuz hamıleyken doktorlar koter ıslemıne gırmes zaten sezeryan olucaksnız
en azından doguma kadar deneyın bır sey kaybetmessınız
sırke sıgıllerı kurutuyıor ve curuterek dusuruyor
gene sız bılırsınız
kesinlikle dr hatası hamıleyken ne koter ne doktoruma ıslemı yapılmaz cunku vucuda elektırık verılıyor cocuga zarar verebılırAma bastan solemesi gerekmezmiydi ben ozaman bosuna yaktirdim bosuna para odedim bosuna aci cektim bana sezeryan olcan deseydi asla yaktirmazdim
Canım sen hemen bi jinekoloğa git. Yoksa psikytriye de gitmek zorunda kalcan. Çok düşünme internete fazla bakma doktora git . İnternete bakarsan ohoooooMerhaba bişey sorucam vajinasının içinde siğil olan varmı ben carkedeli uzun zaman oluyor daha sonra baktığımda yoktu şimdide sanki orada rahimde yani bir tabaka var o kadar çok korkuyorumki rahim kanaeri oldum diye doktora gidemiyorum vajinanın herhangi bir yerinde değilde direk içinde ve kaşıntı çok..sanki belimdede ağrılar var psikolojikni bilmiyorum yaşım 25 kısırmı oldum yumurtalıklarımada mı bulaştı acaba diye ödüm patlıyor..acaba böyle bi haber alırsam nasıl yaşarım nasıl evlenirim aklımı oynatmak üzereyim böyle bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?