Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben zaten kapmisim sigili de acaba illa bunu kaptiktan sonra mi cikti diye dusundum yani belki oncesinden vardi bu supheli durum. Off nebliyim

Efsunsuz smear testi icin alinirken hpv icinde aldilar agrisiz acisiz sadece bi cubuk yardimiyla aliniyo yuruyerek cikiyosun odadan herhangi bi sikinti olmuyo

bu vajinal siğiller nasıl oluyor görüntü olarak. benim iki bacağımın iç kısımlarında var bikini bölgesine doğru böyle sivilce gibi duruyor ve küçük küçük çoğalmaya başladı. acaba vajinal siğil mi

Valla her sekilde oluyor boyle et beni gibi uzuyabilir, kabarcik gibi kahverengi olabilir ya da karnibahar gibi gorunebilir, sivilce gibi bile olabilir ama tabiki sivilceden farkli ne cesit ararsan genital sigilde mevcut allahim siyirdim artik dusunmekten

Canım bendede genital herpes virüsü var yani genital uçuk..keşke bendekide siğil olsaydı..emin ol herpes çok kötü daha sık tekrarlayan ağrılı sızılı can sıkıcı bişey..Öyle virüsleri bağışıklık sisteminin zayıflaması aktif eder..Öncelikle bol C,D,A,E vitaminleri kullanabilirsin.Ekinezya çayı al.Virüsler için çok etkili.Bağışıklık sistemi için çok etkili.Ayrıca hpv nin bir çok tipi var hepsi kansere neden olmuyor olan tipler internette yazyordu.Sendeki hangi tip baktırdın mı?

Efsunsuz smear testi icin alinirken hpv icinde aldilar agrisiz acisiz sadece bi cubuk yardimiyla aliniyo yuruyerek cikiyosun odadan herhangi bi sikinti olmuyo

Sağol canım ben smear yaptırdım
Gittiğim hastane de tipleme yapmıyorlarmış
biyopsi yaptırdığım hastanede de tipleme yapmadılar
cinsini bilmiyorum
seninki kaç mış
doktor beni kanser erken tehşis tedavi merkezine yönlendirdi
ben de henüz gitmedim bu tipleme olayı nasıl bilmiyorum diye
sağol yardımcı olduğun için M MeeLss

Merhaba bendede 4sene önce çıktı gimediğim dr kalmadı ensonunde iğnesini buldum sabah akşam vurdurdum ana bu iğneyi yapmıyorlarmış zararlıymış şimdi yakıyorlarmış buda tekrardan çıkıyormuş

Tatlim benimki hpv 6 cikti kansere donusturmez cinsi diyolar ama dusuk riski var sonucta cok gergindim ilk baslarda ama sonra bunun vicuttan 2 3 yilda atilabilcegini ogrendim bu sayfadan okuduklarimdan da neler yiyip iciceklerimi belirlerdim suan kafamdaki tek sey bagisiklik sistemimle bu virusten kurtulmak

Aynen canım benim ben de senin gibi bu sayfayı takip ediyorum
Koterizasyondan sonra çok şükür tekrar etmedi
Smear negatif çıktı benim doktor temiz dedi
Ama yinede cinsin öğren dedi
Gebelik de düşünüyorum
Gebelik olmazsa gidecem

Otuz yasina kadar orasi kabil etmiyor ama eger yasin tutuyorsa git hemen yapiliyor. Ozel de falan pahali ya. Yediyuz sekizyuz sordum ben

Ben doktora bagisikligi sordum virus girmis bir defa dedi bagisiklik artik etkinetmez. Her doktor farkli soyluyor ben de bilrmiyorum. Yalniz sunu soyledi uc sene de de vucuttan tamamen atan var otuz sene de vucudunda kalan var dedi. Devlet olunca sagolsun cimbizla laf aldim agzindan.

Aile hekimi mi
Bu iyi değil işte aile hekimi bilirse herkes duyar küçük bir yer de yaşıyorum
Kendi doktorum dan alsam olmaz mı ki
Zaten hpv taşıdığım belli
Koterizasyon oldum

Aile hekimi mi
Bu iyi değil işte aile hekimi bilirse herkes duyar küçük bir yer de yaşıyorum
Kendi doktorum dan alsam olmaz mı ki
Zaten hpv taşıdığım belli
Koterizasyon oldum
Bilmiyorum canim gidip bu durumu anlatirsan yardimci olurlar belki, sadece gittigim doktor seni kendi aile hekiminin onayiyla almalari gerekiyor dedi. Zaten hem yastan hem de seninle ayni durum soz konusu oldugu icin yaptiramadim ben de. Kucuk yer herkes tanidik

eğer bu ay gebelik olmazsa ben gene aile hekimine gitmeden KETEM e uğramayı düşünüyorum
şansımı bir deneyeceğim
sürekli erteliyorum bundan kaçış yok

Sevindim senin adına :) Bol bol sebze meyve tüket..ekinezya çayı..Lizin tablet veya immunex kullanabilirsin..

Merhaba. Bende de birkaç senedir hpv var ve riskli grupta çıkıyorum her seferinde. Bu seferde 18 ve 45 çıktı. Dr kolposkopi yapalım dedj ve ben çok korkuyorum acıtan bir işlem mi? Aranızda yaptıran var mı? Bende siğil yok ve smear temiz çıktı ama dr yinede yapmak istedi. Devlet araştırma hastanesinde yaptiracagim sanırım. Yaptiranlar dan yada benzer durumda olanlardan yardım rica ediyorum.

Yok canim aci agri yok, gerekli durumda parca aliniyor onda da agri olmuyor , rahat ol ama tek gitme ben tek gittim ve cok pisman oldum insan cok geriliyor. Bu arada kizlar parca alindi bnden sali gunu sonucu alicam. Var mi bole parca alinan aranizda

kızlar 30 Yaş üstüne KETEM de erken teşhis ve tedavi ücretsiz bilginiz olsun
Eğer bu ay gebe değilsem gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…