Ben zaten kapmisim sigili de acaba illa bunu kaptiktan sonra mi cikti diye dusundum yani belki oncesinden vardi bu supheli durum. Off nebliyimöncelikle geçmiş olsun. ascus illa hpv ile bağlantılı değildir.bunun için hpv dna baktırmak lazım. hpv dna negatif ise hpv ile ilgili değildir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cin2-cin3-tecrubelerimizi-paylasalim.569587/
istersen bu linki tıklayıp okuyabilirsin.bu konuyu açan bayanda hpv negatif çıkmış ve ascus vardı.sonra gerilemiş.
Acil şifalar dilerim.
Valla her sekilde oluyor boyle et beni gibi uzuyabilir, kabarcik gibi kahverengi olabilir ya da karnibahar gibi gorunebilir, sivilce gibi bile olabilir ama tabiki sivilceden farkli ne cesit ararsan genital sigilde mevcutbu vajinal siğiller nasıl oluyor görüntü olarak. benim iki bacağımın iç kısımlarında var bikini bölgesine doğru böyle sivilce gibi duruyor ve küçük küçük çoğalmaya başladı. acaba vajinal siğil mi
Efsunsuz smear testi icin alinirken hpv icinde aldilar agrisiz acisiz sadece bi cubuk yardimiyla aliniyo yuruyerek cikiyosun odadan herhangi bi sikinti olmuyo
Merhaba bendede 4sene önce çıktı gimediğim dr kalmadı ensonunde iğnesini buldum sabah akşam vurdurdum ana bu iğneyi yapmıyorlarmış zararlıymış şimdi yakıyorlarmış buda tekrardan çıkıyormuşarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Tatlim benimki hpv 6 cikti kansere donusturmez cinsi diyolar ama dusuk riski var sonucta cok gergindim ilk baslarda ama sonra bunun vicuttan 2 3 yilda atilabilcegini ogrendim bu sayfadan okuduklarimdan da neler yiyip iciceklerimi belirlerdim suan kafamdaki tek sey bagisiklik sistemimle bu virusten kurtulmakSağol canım ben smear yaptırdım
Gittiğim hastane de tipleme yapmıyorlarmış
biyopsi yaptırdığım hastanede de tipleme yapmadılar
cinsini bilmiyorum
seninki kaç mış
doktor beni kanser erken tehşis tedavi merkezine yönlendirdi
ben de henüz gitmedim bu tipleme olayı nasıl bilmiyorum diye
sağol yardımcı olduğun için M MeeLss
Tatlim benimki hpv 6 cikti kansere donusturmez cinsi diyolar ama dusuk riski var sonucta cok gergindim ilk baslarda ama sonra bunun vicuttan 2 3 yilda atilabilcegini ogrendim bu sayfadan okuduklarimdan da neler yiyip iciceklerimi belirlerdim suan kafamdaki tek sey bagisiklik sistemimle bu virusten kurtulmak
Otuz yasina kadar orasi kabil etmiyor ama eger yasin tutuyorsa git hemen yapiliyor. Ozel de falan pahali ya. Yediyuz sekizyuz sordum benSağol canım ben smear yaptırdım
Gittiğim hastane de tipleme yapmıyorlarmış
biyopsi yaptırdığım hastanede de tipleme yapmadılar
cinsini bilmiyorum
seninki kaç mış
doktor beni kanser erken tehşis tedavi merkezine yönlendirdi
ben de henüz gitmedim bu tipleme olayı nasıl bilmiyorum diye
sağol yardımcı olduğun için M MeeLss
Ben doktora bagisikligi sordum virus girmis bir defa dedi bagisiklik artik etkinetmez. Her doktor farkli soyluyor ben de bilrmiyorum. Yalniz sunu soyledi uc sene de de vucuttan tamamen atan var otuz sene de vucudunda kalan var dedi. Devlet olunca sagolsun cimbizla laf aldim agzindan.Tatlim benimki hpv 6 cikti kansere donusturmez cinsi diyolar ama dusuk riski var sonucta cok gergindim ilk baslarda ama sonra bunun vicuttan 2 3 yilda atilabilcegini ogrendim bu sayfadan okuduklarimdan da neler yiyip iciceklerimi belirlerdim suan kafamdaki tek sey bagisiklik sistemimle bu virusten kurtulmak
Otuz yasina kadar orasi kabil etmiyor ama eger yasin tutuyorsa git hemen yapiliyor. Ozel de falan pahali ya. Yediyuz sekizyuz sordum ben
canım 31 yaşındayım beni kabul ederler
devlet olduğu için para isterler mi bilmiyorum[/QUOTE yoj istemiyorlar canim, aile hekimine git ona anlat onun seni yinlendirmesi gerekiyormis ben konusmustun.
Bilmiyorum canim gidip bu durumu anlatirsan yardimci olurlar belki, sadece gittigim doktor seni kendi aile hekiminin onayiyla almalari gerekiyor dedi. Zaten hem yastan hem de seninle ayni durum soz konusu oldugu icin yaptiramadim ben de. Kucuk yer herkes tanidikAile hekimi mi
Bu iyi değil işte aile hekimi bilirse herkes duyar küçük bir yer de yaşıyorum
Kendi doktorum dan alsam olmaz mı ki
Zaten hpv taşıdığım belli
Koterizasyon oldum
Bilmiyorum canim gidip bu durumu anlatirsan yardimci olurlar belki, sadece gittigim doktor seni kendi aile hekiminin onayiyla almalari gerekiyor dedi. Zaten hem yastan hem de seninle ayni durum soz konusu oldugu icin yaptiramadim ben de. Kucuk yer herkes tanidik
Yok canim aci agri yok, gerekli durumda parca aliniyor onda da agri olmuyor , rahat ol ama tek gitme ben tek gittim ve cok pisman oldum insan cok geriliyor. Bu arada kizlar parca alindi bnden sali gunu sonucu alicam. Var mi bole parca alinan aranizdaMerhaba. Bende de birkaç senedir hpv var ve riskli grupta çıkıyorum her seferinde. Bu seferde 18 ve 45 çıktı. Dr kolposkopi yapalım dedj ve ben çok korkuyorum acıtan bir işlem mi? Aranızda yaptıran var mı? Bende siğil yok ve smear temiz çıktı ama dr yinede yapmak istedi. Devlet araştırma hastanesinde yaptiracagim sanırım. Yaptiranlar dan yada benzer durumda olanlardan yardım rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?