Canim bu ysktirmayi hic bilmiyorum benim dis dudak cevresindeydi bi tanede vajina girisi fondurucu uc dort defa onbesgun arayla skildi gectiler. Senin ki tam olarak nerrde ? Uyutulup yakildigina gore ic bolgede mi acaba. Bu arada tipleme olayi cok basit. Hic korkma smeer gibi
merak etmeyınız uc yıl cıkmazsa vucut hemen hemen atıyırSelam kızlar bundan 3 yıl önce burda aktif bi şekilde mesaj yaZıyor sorular soruyor derdmi anlatmaya calışıyordum,evt bende hpv magduruna yakalananlardanım hpv 6 hemde,ama bu siğil dnen illet hpv6 bile olsa herkzde aynı şekli alarak cıkmıyor her bayanın genitalinde olan dogal yapılar gibi cıkıyordu bndeki siğiller makatta iç dusakta üretra yani idrar deliğinin etrafnda siğilim yakıldı yanlız bu yakılanlar belirgn sert olanlardı yakıldı 8tane falan ozmanlar bana cok abaartma denildi diyen cok oldu ama bi vücudumuzdaki farklılkları kendimz cok iyi bliyorız bnde o minik pütürlü yapılar halen var hepte kıpırtı şeklinde coğalmaya devam ediyor hani hpvye yakalanın da buna şükredinden tedavisi varken ona teşhia koyup tedavi edilsin diye edin ben vajende hep bi kpırtı hissediyorum ama buna bişey yaptıramıyorum cünkü nokta kadar oldugu için normal sanıyorlar hpv öldürmez süründürür ha hayatıma devam ediyprum ama eski tadı yok evlencem bi yıl sonra her illşkide bulaşcak hep tekrar cıkcak diye korkuyorum
bakın ıyı bır hastaneye gıdın ıyı bır doktor bulun suan varsa yara degılse sırke surun sabah aksam bır haftaya sırke yakar ama kurutarakta dokerArkadaşlar benimde 5 aydır sigillerim var kadın doğuma gittim bana hemen gel yakalım dedi uyutup yaktılar o gunden beri 3.yaktirisim bu seferki 20 gün önceydi ve halen acılar içerisindeyim geçem gündüzün yok yara oldular yaralardan irin akiyo mahvoldum yani 6 hastane dolaştım hiç kimse bana tipleme yapalım demediler şimdiki doktorum kartal umut hastanesinde ki cildiyeci sertaç bey kadın dogumcu yaptıktan sonra ona begenmedim sertaç beye tedavi oluyorum capaya gittim tahlil felan verdi bayramdan sonra sonuclri al cam ama ne tahlili bilmiyorum cook korkuyorum çaresi yokmuss bu hastalığın dediler bana sizinkilrde benim gibi yara oluyomu ve zor iyilesiyomu daha ne yapmam gerekiyor tiplemeyi devlet hastanesi yada sağlık ocağı yapiyomu bilgilerinize ihtiyacım var
sırke kullanın pamuga sırke dokun sabah ole aksam bes dk bekletınızOtuz yas ustunu aliyor ketem yasin tutuyor di mi ? Zor yaa kurtulduk gecti de diyemiyorsun ki elime gelen herseyi sigil saniyorum. Sivilceler korkutuyor. Sanirim yi e var bisiler cok pwrmatikledim bu aralar, gerci aldarayi kullaniyorum ama iste....
gebe kalmadan bence asınızı oluneğer bu ay gebelik olmazsa ben gene aile hekimine gitmeden KETEM e uğramayı düşünüyorum
şansımı bir deneyeceğim
sürekli erteliyorum bundan kaçış yok
yaşım aşı yaşını çoktan geçti canımgebe kalmadan bence asınızı olun
Ası ıcın yas sınırı 50/50 e kadar olabılır cunku onemlı olan rahım kanserıne atlamamasıyaşım aşı yaşını çoktan geçti canım
6/11 baslangıc sevıyesıdırHpv 11 çıktı bende arkdaşlar tedavisi zormu benimle aynı durumda olanlar biraz aydınlatabilirmi rica etsem doktor aşı olmam gerektiğini söyledi yaptıran varmı yan etkileri falan
Çok teşekkürler peki 36 yaşındayım ben etkisi olurmuki bana olmasam vitamindi takviyeydi yeterli olurmuki acaba6/11 baslangıc sevıyesıdır
Asının yan etkısı yok
Gardesıl 4 tıp vurusten koruyor
Cervalıx 2 tıp
Asıyı 1.ay /2ay/ve 6 .ay olmak uzere toplamda 3 doz oluyosınuz koruyuculugu yaklasık 10 yıl
Benım dr um cervalıx ol dedı onemlı olan tıp ın bır ust tıpe nüks etmemesı
Ilıskı sırasında korunun
Agda olmayın
Lazer yaptırın
Eger uc sene cıkmassa vurus atıo kendını onemlı olan bu surede muhakkak vıtamın alınız sorunuz olursa yazın
Camasırlarınızi ütüleyin
Ası ıcın yas sınırı 50/50 e kadar olabılır cunku onemlı olan rahım kanserıne atlamaması
olur onemlı olan tekrar cıkması degıl asının bır ust tıpe yukselmemesıdır.Çok teşekkürler peki 36 yaşındayım ben etkisi olurmuki bana olmasam vitamindi takviyeydi yeterli olurmuki acaba
genelde hamılelıkte bısı yapılmıyor dogum sırasında koter olunabılır emzırme donemı sonrası ası olunuzMerhaba ark. Aranıza yeni katıldım. Bana da eşimden hpv bulaştı. Ilk başlarda korundugumuzdan sivil falan yoktu. Daha sonra bebek düşündüğümüzden korunmasız ve bulaşma oldu. Hamile kalana kadar sigil çıkmamıştı. Hamilelik sırasında tam da simdilerde makat bölgesi ve vajinanın dış kisminda devamlı çıkıyor. Dr gitmedim çünkü eşim zamanında çok araştırmıştım bu virüsü vücut zamanla atıyormuş, kontrollerinizi zamanında yaptırmanız yeter deniyordu. Su an sigiller için elma sirkesini kullanıyorum. Elma sirkeli pamuğu sigillerin üstünde belli sürelerde tutuyorum sonra kendi kararıp yok oluyor. Uc ay sonra doğumundan sonra semar testleri ve vitamin hapları ve yine elma sirkesi ile yok edeceğim. Çok da umursamiyorum artık. Size de tavsiyem umursamayin ama gerekli kontrolleri yaptırın.
hayır hıc onemlı dıl muhakkak olunuzBen yaş sınırını 27 biliyorum
Bendede vardı uzman arkadastan değişik bir krem getirttim hiç kalmadı birdahada hiç çıkmadı 0532 674 00 06 bu numaradan yardım alabilirsinizarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
benim genital bölgedede sivilce gibi şeyler var fucidin krem vs sürüyorum geçiyor tekrar çıkıyor,15kilo fazlam var alt karnımdada çıkmış sanırım genital bölgeden bulaştıValla her sekilde oluyor boyle et beni gibi uzuyabilir, kabarcik gibi kahverengi olabilir ya da karnibahar gibi gorunebilir, sivilce gibi bile olabilir ama tabiki sivilceden farkli ne cesit ararsan genital sigilde mevcutallahim siyirdim artik dusunmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?