Ben doktora bagisikligi sordum virus girmis bir defa dedi bagisiklik artik etkinetmez. Her doktor farkli soyluyor ben de bilrmiyorum. Yalniz sunu soyledi uc sene de de vucuttan tamamen atan var otuz sene de vucudunda kalan var dedi. Devlet olunca sagolsun cimbizla laf aldim agzindan.
Canim bana sorarsan git devlete, herseyi hallediyorlar ozele gidip para dokme bosuna pahali testler cunku, ben bi hpv tiplemesini yaotiramadim devlette onu da saglik ocagi yaoiyorBana fikir söyleyecek yok mu
Merhaba bayanlar. Ben de de sigil vardi dort ay once, smeer sonucumda ascustu ve kolposkopi esliginde biyopsi onerdiler, gecen ay onu da oldum sukur temiz cikti. Hicbir sey yokmus. Ascus her zamamn olumsuz sonuc olmuyormus. Bazen o bolgede ki iltihaptan da kaynaklanabiliyormus. Benim ki oyleymis. Sene de bir smeerle kontrol ettir tamamdir dedi. Esinde de varsa korunmalisin dedi prezervatif sart dedi surekli sana gecmemesi icin cunku bayanlar bu durumu bazen uc senede de atlatabiliyor mus, bazrn de otuz sene beden de bekliyormus. Temizlik onemliymis. Ben zaten temizlik takintili oldum gunde kac tane ic camasori degisiyorum bem bile hatirliyamiyorum artik. Defalarca.... Dort besi buluyor. Surekli takintili gibi el yikiyorum. Sigillerimi de dondurdum uc dort defa. Onlarda tamamen gitti ama haala aldara kullaniyorum. Biliyorsunuz zaten bu durumda gecti bitti diye bir sey yok heran gelebilir tekrar
Otuz yas ustunu aliyor ketem yasin tutuyor di mi ? Zor yaa kurtulduk gecti de diyemiyorsun ki elime gelen herseyi sigil saniyorum. Sivilceler korkutuyor. Sanirim yi e var bisiler cok pwrmatikledim bu aralar, gerci aldarayi kullaniyorum ama iste....arkadaşım sen de baya birşeyler atlatmışsın geçmiş olsun
Bu ay ben de hpv dna tipleme yaptıracağım
inşallah cinsleri kötü çıkmaz
adet sonrası olması iyiymiş
Kanser Erken teşhis tedavi merkezinde yaptıracağım
hayırlısı Allah tan
Otuz yas ustunu aliyor ketem yasin tutuyor di mi ? Zor yaa kurtulduk gecti de diyemiyorsun ki elime gelen herseyi sigil saniyorum. Sivilceler korkutuyor. Sanirim yi e var bisiler cok pwrmatikledim bu aralar, gerci aldarayi kullaniyorum ama iste....
merhaba, insanları bilgilendirmek açısından hangi iğneydi vurdurduğunuz , adı neydi, kaç kere vuruldunuz paylaşır mısınız ?Merhaba bendede 4sene önce çıktı gimediğim dr kalmadı ensonunde iğnesini buldum sabah akşam vurdurdum ana bu iğneyi yapmıyorlarmış zararlıymış şimdi yakıyorlarmış buda tekrardan çıkıyormuş
merhaba kendi tedavimden bahsetmiştim bir kaç sayfa öncesinde okumanızı öneririm, zor bir tedavi yöntemi ama yakmaktan daha etkili olduğunu söylüyor doktor. ilaç ile yakarak tedavi uyguluyor doktor. Özel okmeydanı hastanesi kadın doğum dr. irfan serin.Kızlar forumu okudum. Son 2 aydir bende vajinal siğilden dertliyimBana İstanbul bölgesinde bir doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Hepimize çok geçmiş olsun. Funda Özdiler Haktanır
Neden onermedi ? Acaba bagisikliktan dolayi mi, benim ikinci paketim , bi yerde okumustum fazla kyllanmakta iyi diilmis artik duyarsizlasiyormus sigillerevet canım yaşım tutuyor
ben aldara hiç kullanmadım
daha doğrusu doktor kullanmamı da önermedi
ben de koterizasyon yaptırdım
tekrarlayacak diye korkuyorum
hpv dna tiplemesi yaptıracağım artık cinsi neyse öğrenmek istiyorum
Neden onermedi canim? Bagisi
Neden onermedi ? Acaba bagisikliktan dolayi mi, benim ikinci paketim , bi yerde okumustum fazla kyllanmakta iyi diilmis artik duyarsizlasiyormus sigiller
Hepimize geçmiş olsun
kızlar hpv tiplemesi nasıl yapılır?
Bana doktor tipleme yaptırmamı önerdi
Can acıtı bir uygulama mı?
Tipleme yaptırdıktan sonra normal hayatıma dönebilir miyim yoksa yatmak mı gerekiyor?
Smear gibi ise yaptırmayı düşünüyorum
lütfen yardım
Canim bu ysktirmayi hic bilmiyorum benim dis dudak cevresindeydi bi tanede vajina girisi fondurucu uc dort defa onbesgun arayla skildi gectiler. Senin ki tam olarak nerrde ? Uyutulup yakildigina gore ic bolgede mi acaba. Bu arada tipleme olayi cok basit. Hic korkma smeer gibiArkadaşlar benimde 5 aydır sigillerim var kadın doğuma gittim bana hemen gel yakalım dedi uyutup yaktılar o gunden beri 3.yaktirisim bu seferki 20 gün önceydi ve halen acılar içerisindeyim geçem gündüzün yok yara oldular yaralardan irin akiyo mahvoldum yani 6 hastane dolaştım hiç kimse bana tipleme yapalım demediler şimdiki doktorum kartal umut hastanesinde ki cildiyeci sertaç bey kadın dogumcu yaptıktan sonra ona begenmedim sertaç beye tedavi oluyorum capaya gittim tahlil felan verdi bayramdan sonra sonuclri al cam ama ne tahlili bilmiyorum cook korkuyorum çaresi yokmuss bu hastalığın dediler bana sizinkilrde benim gibi yara oluyomu ve zor iyilesiyomu daha ne yapmam gerekiyor tiplemeyi devlet hastanesi yada sağlık ocağı yapiyomu bilgilerinize ihtiyacım var
Kanla ilgili bir sey duymadim hic. Eget sigilse gercekten vucuttan atulmiyor, cikmasa bile smeerle duzenli takip gerektiriyor. Bi smeer cektir orda cikar zatenArkadaşlar size sormak istediğim bi konu var bende bundan 5 yıl önce ufak bi siğil çıktı dış dudakta verrutol kullandım geçti. Doktor o ara kan almıştı ve temiz çıkmıştı. Siz çok fazla işlemler yaptırmışsınız tip6 falan ben anlamadım arada aklımı kurcalıyor o siğil. Bir daha hiç çıkmadı sizce endişelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?