Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba bayanlar. Ben de de sigil vardi dort ay once, smeer sonucumda ascustu ve kolposkopi esliginde biyopsi onerdiler, gecen ay onu da oldum sukur temiz cikti. Hicbir sey yokmus. Ascus her zamamn olumsuz sonuc olmuyormus. Bazen o bolgede ki iltihaptan da kaynaklanabiliyormus. Benim ki oyleymis. Sene de bir smeerle kontrol ettir tamamdir dedi. Esinde de varsa korunmalisin dedi prezervatif sart dedi surekli sana gecmemesi icin cunku bayanlar bu durumu bazen uc senede de atlatabiliyor mus, bazrn de otuz sene beden de bekliyormus. Temizlik onemliymis. Ben zaten temizlik takintili oldum gunde kac tane ic camasori degisiyorum bem bile hatirliyamiyorum artik. Defalarca.... Dort besi buluyor. Surekli takintili gibi el yikiyorum. Sigillerimi de dondurdum uc dort defa. Onlarda tamamen gitti ama haala aldara kullaniyorum. Biliyorsunuz zaten bu durumda gecti bitti diye bir sey yok heran gelebilir tekrar

Arkadaşlar benim dizimde tek bi siğil çıktı. İnternette hpv virüsü yapar yazıyor. Yani şimdi bu virüs benim vücudumda mı? Genital bölgemde de çıkabilir mi lütfen yardımcı olun

Bu hastalikta sanirim moral cok cok onemli morali yuksek tutup herseyin iyi olacagina inmak lazim ergenlikye cok sivilcemiz vardi cok sey kullandik ve sonra gecti boyle dusunmeye calisiyorum ben buda gecicek ins

arkadaşım sen de baya birşeyler atlatmışsın geçmiş olsun
Bu ay ben de hpv dna tipleme yaptıracağım
inşallah cinsleri kötü çıkmaz
adet sonrası olması iyiymiş
Kanser Erken teşhis tedavi merkezinde yaptıracağım
hayırlısı Allah tan

Otuz yas ustunu aliyor ketem yasin tutuyor di mi ? Zor yaa kurtulduk gecti de diyemiyorsun ki elime gelen herseyi sigil saniyorum. Sivilceler korkutuyor. Sanirim yi e var bisiler cok pwrmatikledim bu aralar, gerci aldarayi kullaniyorum ama iste....

Otuz yas ustunu aliyor ketem yasin tutuyor di mi ? Zor yaa kurtulduk gecti de diyemiyorsun ki elime gelen herseyi sigil saniyorum. Sivilceler korkutuyor. Sanirim yi e var bisiler cok pwrmatikledim bu aralar, gerci aldarayi kullaniyorum ama iste....

evet canım yaşım tutuyor
ben aldara hiç kullanmadım
daha doğrusu doktor kullanmamı da önermedi
ben de koterizasyon yaptırdım
tekrarlayacak diye korkuyorum
hpv dna tiplemesi yaptıracağım artık cinsi neyse öğrenmek istiyorum

merhaba, insanları bilgilendirmek açısından hangi iğneydi vurdurduğunuz , adı neydi, kaç kere vuruldunuz paylaşır mısınız ?

Kızlar forumu okudum. Son 2 aydir bende vajinal siğilden dertliyim Bana İstanbul bölgesinde bir doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Hepimize çok geçmiş olsun. Funda Özdiler Haktanır
merhaba kendi tedavimden bahsetmiştim bir kaç sayfa öncesinde okumanızı öneririm, zor bir tedavi yöntemi ama yakmaktan daha etkili olduğunu söylüyor doktor. ilaç ile yakarak tedavi uyguluyor doktor. Özel okmeydanı hastanesi kadın doğum dr. irfan serin.

bende de 3 ay önce falan çıktı biri rahim agzının girişinde diğeri biraz daha dış bi bölgede 15 gün de hemen büyümeye başladı uçları saçaklandı hacettepe üniversitesi mehmet coşkun salman a gittim siğiller alındı ve yakıldı biyopsiye gönderildi şimdilik kötü bişey çıkmadı ama ileriki dönemlerde oluşabilecek rahim ağzı kanserinin habercisi olabiliyomuş artık her an tedirginlik içindeyim
doktor herhangi bi ilacı ya da aşısının olmadığını söyledi bi kere vücüda girmiş aşı yaptırsanda faydası olmaz dedi ve 2 gün önce farkettik eşimde de 2 tane siğil çıkmış hemen randevu aldık bakalım ne olacak

Neden onermedi canim? Bagisi
Neden onermedi ? Acaba bagisikliktan dolayi mi, benim ikinci paketim , bi yerde okumustum fazla kyllanmakta iyi diilmis artik duyarsizlasiyormus sigiller

Neden onermedi canim? Bagisi

Neden onermedi ? Acaba bagisikliktan dolayi mi, benim ikinci paketim , bi yerde okumustum fazla kyllanmakta iyi diilmis artik duyarsizlasiyormus sigiller

bilmiyorum canım
hiç yazmadı
çok şükür koterizasyondan sonra da tekrarlamadı

Arkadaşlar benimde 5 aydır sigillerim var kadın doğuma gittim bana hemen gel yakalım dedi uyutup yaktılar o gunden beri 3.yaktirisim bu seferki 20 gün önceydi ve halen acılar içerisindeyim geçem gündüzün yok yara oldular yaralardan irin akiyo mahvoldum yani 6 hastane dolaştım hiç kimse bana tipleme yapalım demediler şimdiki doktorum kartal umut hastanesinde ki cildiyeci sertaç bey kadın dogumcu yaptıktan sonra ona begenmedim sertaç beye tedavi oluyorum capaya gittim tahlil felan verdi bayramdan sonra sonuclri al cam ama ne tahlili bilmiyorum cook korkuyorum çaresi yokmuss bu hastalığın dediler bana sizinkilrde benim gibi yara oluyomu ve zor iyilesiyomu daha ne yapmam gerekiyor tiplemeyi devlet hastanesi yada sağlık ocağı yapiyomu bilgilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar size sormak istediğim bi konu var bende bundan 5 yıl önce ufak bi siğil çıktı dış dudakta verrutol kullandım geçti. Doktor o ara kan almıştı ve temiz çıkmıştı. Siz çok fazla işlemler yaptırmışsınız tip6 falan ben anlamadım arada aklımı kurcalıyor o siğil. Bir daha hiç çıkmadı sizce endişelenmeli miyim?

Canim bu ysktirmayi hic bilmiyorum benim dis dudak cevresindeydi bi tanede vajina girisi fondurucu uc dort defa onbesgun arayla skildi gectiler. Senin ki tam olarak nerrde ? Uyutulup yakildigina gore ic bolgede mi acaba. Bu arada tipleme olayi cok basit. Hic korkma smeer gibi

Kanla ilgili bir sey duymadim hic. Eget sigilse gercekten vucuttan atulmiyor, cikmasa bile smeerle duzenli takip gerektiriyor. Bi smeer cektir orda cikar zaten

Merhaba bayanlar 37 haftalik gebeyim size bir sorum olacak dun gece vajinamın dıs dudaginda fındık büyüklüğünde beze çıktı canım çok yanıyor ayaklarimi kapatamiyorum dokunamiyorum yarin doktora gideceğim size sormak istedim basina boyle bisey gelen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…