mucoscom gbı bısı var tam ısmını bılmıyorum genıtal sıgıl bnzer ıcı beyaz yayılır sıkarsanız dagılabılır bır seybenim genital bölgedede sivilce gibi şeyler var fucidin krem vs sürüyorum geçiyor tekrar çıkıyor,15kilo fazlam var alt karnımdada çıkmış sanırım genital bölgeden bulaştı
Arkadasinizdan getirttiğini kremlin ismini yazar misiniz.[/QUOTE]Arkadaşınızdan geti55, post: 43090357, member: 710835"]Bendede vardı uzman arkadastan değişik bir krem getirttim hiç kalmadı birdahada hiç çıkmadı 0532 674 00 06 bu numaradan yardım alabilirsiniz
peki bu moluscum nasıl geçer fucidin krem kullanıyorum geçiyor sonra bidaha tekrarlıyor çıldıracam ya önceden zayıftım son 1yılda 15kilo aldım acaba onundamı etkisi varmucoscom gbı bısı var tam ısmını bılmıyorum genıtal sıgıl bnzer ıcı beyaz yayılır sıkarsanız dagılabılır bır sey
genıtal sıgıl karnınıza dagılması zor yayılarak dagılır
yanı sızınkı o olabılır ıyı bır dr sıgıl ve o beyaz beneklı seyı ayırt edebılır
tedavısı farklı ama gorunuslerı aynı tek fark olan ıcı byaz sıvılce gbı
Sevgili onlyseaMerhaba. Bende de birkaç senedir hpv var ve riskli grupta çıkıyorum her seferinde. Bu seferde 18 ve 45 çıktı. Dr kolposkopi yapalım dedj ve ben çok korkuyorum acıtan bir işlem mi? Aranızda yaptıran var mı? Bende siğil yok ve smear temiz çıktı ama dr yinede yapmak istedi. Devlet araştırma hastanesinde yaptiracagim sanırım. Yaptiranlar dan yada benzer durumda olanlardan yardım rica ediyorum.
sıgıl tekrar vıkıyosa bır sebebı yağpeki bu moluscum nasıl geçer fucidin krem kullanıyorum geçiyor sonra bidaha tekrarlıyor çıldıracam ya önceden zayıftım son 1yılda 15kilo aldım acaba onundamı etkisi var
bendeki siğil değil sivilceye benziyor mesela sol tarafımda hiç yoktu genital bölgede gene çıktı sağdakiler yaraya benzer oldu,anlamıyorum niye çıktı ilişkimde olmadı,vucudum çok yağlandı bu sene bu aralar çok yağlı şekerli şeyler tükettim onlardamı azdırdı acabasıgıl tekrar vıkıyosa bır sebebı yağ
ıkı dırenc dusuklugu
cok seker tuketımıdır
gunluk portakal suyu ıctım ben uc sene boyunca
her gun vutamın aldım hıc kesmedım arada bır bır hafta bıraktım
ılk bır sene sebze agırlıklı beslendım
cok sevdım kızartma yaglı selerden uzak durdum
oglen yemeklerımde salata yedım
ıkı sene her aksam pamukla sırke surdum
en onemlısı ası oldum
ve cok cıddı sıgıl vardı bnde 45/50 tane
unutmadan aktarada 100 gr propolıs 50 gr polen
30 gr arı sutu alıp balla her gun tok yedım ( tahta kasıkla )
kansere ve bu tıp seler mucıze bır sey bu karısımı baska bır arkadasım kullandı sıtede bı kac arkadas da kullandı onlarda gectı
HPV virusu çok uzun zaman kuluçka döneminde bekleyebilen bir virüstür. Bu virüs hastaya bulaştığında hemen enfeksiyona neden olmaz. Bulaştığı bölgede beklemeye başlar. Herhangi bir nedenle bağışıklık sistemi zayıfladığında (Grip v.s.) bu virüs bu fırsatı değerlendirir ve enfeksiyona yol açar. Dolayısıyla HPV nin insana ne zaman bulaştığını tespit etmek çok güçtür.Bu hpv ne kadar zaman önce bulaşmış olabilir 5 yıl 10 yıl 15 yıl.. çok eskilere dayanacağını sanmıyorum.. 10 yıl önceden birinden kapıp şuan bana bulaştırma olabilir mi
Bilen birileri var mı acaba
bendeki siğil değil sivilceye benziyor mesela sol tarafımda hiç yoktu genital bölgede gene çıktı sağdakiler yaraya benzer oldu,anlamıyorum niye çıktı ilişkimde olmadı,vucudum çok yağlandı bu sene bu aralar çok yağlı şekerli şeyler tükettim onlardamı azdırdı acaba
HPV virusu çok uzun zaman kuluçka döneminde bekleyebilen bir virüstür. Bu virüs hastaya bulaştığında hemen enfeksiyona neden olmaz. Bulaştığı bölgede beklemeye başlar. Herhangi bir nedenle bağışıklık sistemi zayıfladığında (Grip v.s.) bu virüs bu fırsatı değerlendirir ve enfeksiyona yol açar. Dolayısıyla HPV nin insana ne zaman bulaştığını tespit etmek çok güçtür.
Bulaşma konusunda ise; HPV sadece cinsel yollarla bulaşmaz. Diğer birçok bulaşma yolu vardır. Bulaşmaların pek çoğu cinsel yolla olur ancak, ortak havlu kullanımı, hamamlar, saunalar, iyi temizlenmemiş ve başkalarının giydiği iç çamaşırları, eller, v.s. v.s. gibi pek çok yolla bulaşabilir. Bu nedenle partnerinizi bu anlamda suçlamak pek doğru değildir. Ayrıca çiftlerde enfeksiyon oluşturmadan bulaşma da olabilir. Yani çiftlerden birisine herhangi bir yolla HPV bulaşırsa ancak lezyon oluşmayıp, cinsel yolla veya diğer yollarla partnerine bulaşarak onu enfekte edebilir.
HPV tespiti içi günümüzde en ileri yöntem HPV DNA PCR testidir. Şüpheniz var ise test yaptırmanızı tavsiye ederim. Dilerseniz test konusunda yardımcı olabilirim.
Cevabınız için teşekkür ederim..
Smear ve hpv testi yaptırdım. Smear negatif hpv pozitif çıkmış (tip45) 5 yıllık birlikteliğim ve sonrasında 5 yıllık evliliğim ve şuandada 6 aylık bebeğim. Hamilelik sonrası kontrolde ortaya çıktı Hep düzenli beslenirim öğün atlamam asla sigara vs kullanmadım çok grip vs olmam sadece yeni anneliğin en zor yanı uykusuzluk..
Eşimin benden önceki yani 10küsür yıl önceki durumu kuluçkada beklemiş olabilir diyorsunuz artı sadece bu yolla bulaşmamışda olabilir diyorsunuz..
.
Kolposkopi ile bakıldı önemsiz 2 lezyon görüldü ve biyopsi için gün verildi. İkisi aynı gğn neden yapılmadı onuda anlamadım İnsanın psikolojisini 2 kere bozmak için sanırım.. yada dilim varmıyor ama para için.. Smear testinin negatif ve hpv nin pozitif çıkmasında yanıltıcı bi durum olabilirmi acaba nedense hpv için tekrar test yaptırmak istiyorum..
Ve burda cevabını bulamadığım bir soru daha bundan sonra ne olacak.. eşimde de var bendede ne yapıcaz tam korunma hiçbirşekilde sağlanamıyorsa nasıl bir özel hayat süreceğiz..
8 ay 5 Ay surtunme yonte mi ole cıkabılıyor 8 ay gbı bır süreBu hpv ne kadar zaman önce bulaşmış olabilir 5 yıl 10 yıl 15 yıl.. çok eskilere dayanacağını sanmıyorum.. 10 yıl önceden birinden kapıp şuan bana bulaştırma olabilir mi
Bilen birileri var mı acaba
anne sütünü kestıgınızde muhakkak ası olunCevabınız için teşekkür ederim..
Smear ve hpv testi yaptırdım. Smear negatif hpv pozitif çıkmış (tip45) 5 yıllık birlikteliğim ve sonrasında 5 yıllık evliliğim ve şuandada 6 aylık bebeğim. Hamilelik sonrası kontrolde ortaya çıktı Hep düzenli beslenirim öğün atlamam asla sigara vs kullanmadım çok grip vs olmam sadece yeni anneliğin en zor yanı uykusuzluk..
Eşimin benden önceki yani 10küsür yıl önceki durumu kuluçkada beklemiş olabilir diyorsunuz artı sadece bu yolla bulaşmamışda olabilir diyorsunuz..
Kolposkopi ile bakıldı önemsiz 2 lezyon görüldü ve biyopsi için gün verildi. İkisi aynı gğn neden yapılmadı onuda anlamadım İnsanın psikolojisini 2 kere bozmak için sanırım.. yada dilim varmıyor ama para için.. Smear testinin negatif ve hpv nin pozitif çıkmasında yanıltıcı bi durum olabilirmi acaba nedense hpv için tekrar test yaptırmak istiyorum..
Ve burda cevabını bulamadığım bir soru daha bundan sonra ne olacak.. eşimde de var bendede ne yapıcaz tam korunma hiçbirşekilde sağlanamıyorsa nasıl bir özel hayat süreceğiz..
anne sütünü kestıgınızde muhakkak ası olun
8 ay 5 Ay surtunme yonte mi ole cıkabılıyor 8 ay gbı bır süre
hangi bölüme gitmeliyim yardımcı olursan sevinirim,bendekıler kuruyor geçiyor sonra tekrarlıyorHPV şüpheniz var ise lezyonun olduğu bölgeden alınacak sürüntü örneğiyle HPV-DNA PCr testi yaptırmanızı tavsiye edebilirim.
Dilerseniz bu konuda yardımcı olmaya çalışırım.
Geçmiş olsun
hangi bölüme gitmeliyim yardımcı olursan sevinirim,bendekıler kuruyor geçiyor sonra tekrarlıyor
yasın onemı yokAşı artık bulaştıktan sonra korur mu
Birde 31 yaşında oluyor mu
Tırnaktan bebeğime bulaştırma olasılı varmış doğrumu
bence maxsımum 1 yıl cunku vucut dırencı dustu an bır yıl ıcınde hasta oldunuz da cıkıyor5 ay 8 ay çok kısa zamanlar olabilir kuluçkada bekleyebilir hatta 1 yıl 5 yıl anlarımda 10 küsür yıl önce olan bişey şuan olur mu
kadın dogumhangi bölüme gitmeliyim yardımcı olursan sevinirim,bendekıler kuruyor geçiyor sonra tekrarlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?