Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

yasın onemı yok
ası koruması bır ust tıp mesela tıp 6 sızın kı buysa bir ust tıp 11 e yukselmemsıdır
tırnaktan bulasma dıye bır sey duymadım ama sıgıl varsa yıkayıp bebege oyle dokunun

Cevap için teşekkürler
Tip 45 çıktı.. yüksek riskli grup..
Siğil falan yok.. yinede alt değiştirirken tırnakdan geçer dedikleri için çok dikkat ediyorum yada eldiven kullanıyorum

Cevap için teşekkürler
Tip 45 çıktı.. yüksek riskli grup..
Siğil falan yok.. yinede alt değiştirirken tırnakdan geçer dedikleri için çok dikkat ediyorum yada eldiven kullanıyorum
sütünüzü kesıldıgınde kestınızde ya da ası olun aktıf suan var sıgılınız yoksa yıkamanız yeterlı bole seylere cok ıtıbar etmeyın.

dırenc dusmedı surece cıkmaz sıgıl
agda yaptırmayın
salata olsun yemeklerınızde
sabah ozellıkle portakl suyu ıcın taze asıtlı oldu ıcın harıka bır vıtamın kaynagı
evevıt vıtamın ya da her hangı bır vıtamın takvıyesı alın
korkmayın hayatınızı zehir etmesıne ızın vermeyın

bendekiler siğil değil ona kesin kanaat getirdim sivilceye benziyor ucu beyaz sıkıyorum kanda çıkıyor yara şeklinde gibi,20 kilo fazlam var acaba onlarda etki ediyormu 3 aydır geçiyor tekrarlıyor

Ne güzel yazmışsınız
Bazen insan elinde olmadan karamsarlığa düşüyor böyle bir zamanda destek verici yazınız için teşekkür ederim hayatımı zehir etmesine izin vermeyeceğim !

bende 2 sene önce çıktı siğiller, yaklaşık 3 taneydi. çnce pek ilgilenmedm sivilce sandım, sonra adet dönemimde acımaya başladılar. adet bittikten sonra dr a gittim, bir ilaç sürdü bitkisel, evde sen sürme ama dedi. sonra haftada birkaç gidip dr ilacı sürüyordu sadce siğillere ama, ardından yokoldular, birdaha da çıkmadı iz de kalmadı ama ara ara adet dönemimde sanki eski yerler acıyor gibi geliyor, ya da psikolojık bilemıorum

bende ufak sivilce benzeri şuan kabuklandı ama apuş arasına bulaştı kırmızılık sivilce benzeri öğrenciyim para sorunumda var sskda düzgün doktor yok ama mecburen gidecez 4 aydır geçmedi tekrarlıyor

Bende ozel tip merkezine gidiyordum, 12 tl fark veriyordm her gidiste, eger test falan isterlerse max 80 tl tutuyordu hepsi, ama memnundum drdan

Bende ozel tip merkezine gidiyordum, 12 tl fark veriyordm her gidiste, eger test falan isterlerse max 80 tl tutuyordu hepsi, ama memnundum drdan
internetten baktım özelde iyi doktor var muayne 62 tl oda ssk var diye,acaba testler falan 200ü bulurmu sence testler pahalımıdır

bendekiler siğil değil ona kesin kanaat getirdim sivilceye benziyor ucu beyaz sıkıyorum kanda çıkıyor yara şeklinde gibi,20 kilo fazlam var acaba onlarda etki ediyormu 3 aydır geçiyor tekrarlıyor
sıktıkca tekrarlar ve dagılır
sıgıl benzerı olup bahsettınız gbı mucoscom mu ısmı olan bısı var sıgıle benzıo ama degıl tedavısı aynı degıl tıp ve yuzeylerı benzıyor ama aradakı fark sıkınca ıcınden bısıker gelıyor sıgıl ıse et benı seklınde

internetten baktım özelde iyi doktor var muayne 62 tl oda ssk var diye,acaba testler falan 200ü bulurmu sence testler pahalımıdır
zaten devlette kan ıdrar vs yaptırın

koter tıp merkezi vs ozel yerlerde 300 400 tl koter fıyatı tahlıllerı devlette yaptırın suan aktıf sıgıl varmı

zaten devlette kan ıdrar vs yaptırın

koter tıp merkezi vs ozel yerlerde 300 400 tl koter fıyatı tahlıllerı devlette yaptırın suan aktıf sıgıl varmı
bende siğil yok ama kırmızı sivilce benzeri nokto var çıkıyor sıkıyorum geçiyor sonra tekrarlıyor,genital bölgemde gitti ama apuş arasında 1 tane çıktı ucu sivilce gibi

bende siğil yok ama kırmızı sivilce benzeri nokto var çıkıyor sıkıyorum geçiyor sonra tekrarlıyor,genital bölgemde gitti ama apuş arasında 1 tane çıktı ucu sivilce gibi

vajinal yanak bolgelerınde gozeneklı bır yapıys sahıp oldugu ıcın bır cok yag bexesı olabılrı
devlet hastanesınde cıldıye ve kadın dogum bolumunden ıkısınden de randevu alınız

bu duruma gore konusmamız daha dogru sıgıl sıkınca vs bısı cıkmıyor
sızınkı sıgıle bnzer ama ısmını unuttum o belırtı olabılır

hergün 1 bardak mandalina suyu içiyorum acaba vucudum güçlendimi,peki bunlar gözle görülmediğinde kurtulmuş oluyormuyuz

Merhaba arkadaşlar;

Çok yeni bir bilgi olarak şunu paylaşmak istiyorum: HPV aşısı, kanserleşme riski taşıyan ve CIN olarak adlandırılan rahim ağzı yaralarında tedavi amaçlı da kullanılabilir.

Rahim ağzı, yani serviks kanserlerinin %99'unun artık HPV'ye bağlı oluştuğu kesinlik kazanmıştı. Bununla birlikte HPV'den aşı ile tamamen korunmak mümkündür. Aşının ideal uygulama yaşı 10-12 olmakla birlikte asıl olarak cinsel aktif döneme kadar önerilmektedir.

Peki bu aşı sadece kanserden koruma konusunda mı işe yarar, HPV bulaştıktan sonra da etkili olabilir mi sorusu yakın zamanda yapılan bir çalışma ile cevaplanmaya çalışılmıştır.

Çalışmanın detaylarını Özdoğan hocanın web sitesinde bulabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
kışın en guzel meyvelerın oldugu bu donemlerde sabahları muhakkak portakl suyu ıcmeyı sakın unutmayalım
var olan bolgelerı pamuga sırke dokun bes dk kadar bekletınız
agda yaptırmayın dagılıtr tek kullanımlık jılet dıkkatlı kullanımla ıdeal olandır

25 yasindayim smear testi sonucu cin 1 ve lsil cikti. Hpv dna testinde tip 6, 16, 18 cikti. Sonra kolposkopi yapildi. Rahim agzinda cin 2 ve cin 1 cikti, vajinada vain3 cikti. Konizasyon yapilmasi gerektigini soyledi bir profesor jinekoloji onkolojiden. Baska bir profesor bu yasta vain 3 olmasina cok sasirdi. O na da muayeneye gittim. Ornek aldi. Boya ile boyadi ve rahim agzindaki beyaz lezyonlar koyulasti. Sonuçlar malesef aynı çıktı. Bu arada son 1,5 senedir cinsel hayatim var ondan oncesi hic olmamisti. Gecen sene smear testim negatif cikti. Benim kafami karistiran sey bu virus ile kadar hizli ilerleyebilir mi ? Doktorlar normal hucrelerden cin1 olusmasina 3 ila 5 sene diyorlar. Her evreye 3-5 sene diyorlar. Boyle bisey nasil olabilir? Haftaya cikan sonuclar da suanki sonuclarimla ayni olursa konizasyon yaptirmayi dusunmeli miyim? Son gittigim profesor gencsin vucudun bunu kendi yenmeli diyor. Ya yenemezsem vajinada olan kansere donusebilir serviksteki de cin3 olabilir. Kimseye de soyleyemiyorum. Korkuyorum Ayrıca, Gardasil aşısını oldum. Bazı aldığım duyumlar HPV tedavisinde bu aşının kullanılabildiği. Son gittiğim profesör 2 ay sonra bi kolposkopi yapalım durumunu inceleyelim diyor. ilk gittiğim ise konizasyon operasyonunu yapalım diyor. ne yapsam bilemedim. önereceğiniz başka doktor var mı ?

merhaba bendede vardi bi sigillerden bir arastirma sonucu uyguladihim.dogal yontemle kurtuldim bu sigillerden

oncelikle elma sirkesiyle siliniyorsun sonra
sarimsagi limon suyuyla eziyosun (limon suyu hazir olmasin)
sonra bu karisima kucuk parca pamugu batirip (uzerinde ssrimsak kalacak sekilde olacak) bu pamugu
yara bandiyla sigillerin uzerine bantla yatmadan once yap sabaha kadar kalsin
bu islemi sigiller gecene kadar uygula 10 15 gun suruyo

Merhaba ben geçen hafta genital sigillerimi yakma tedavisi ile aldirdim. Doktor cipro adında bir antibiyotik ve bir de krem verdi. Ancak makat bölgesinde olan yerler bir türlü iyileşmiyor. Doktor şu deģmemesi gerektiğini söyledi. Çünkü dikişlerde var. Ancak vermiş olduğu antibiyotik ilacın yan etkisi ishal. Böyle olunca istemeden de olsa şu değdi. Çok zor durumdayım. Nasıl iyileştirebilirim. Pazartesi işe başlayacağım. Ayrıca bu sürekli ishal olmamdan dolayi makat içinde yara oluştu ve cok acıyor. Çok zor durumdayım. Lütfen bilgisi olan yardimci olsun.

ılerlemeyı yavaslastmak ıcın sıze onerım genel dr onerdıgı kolposkopı

dıgerı hakkında pek bılgım yok

benım sıze oncelıkle onerım

bu tıp vakaları durdurup yavaslatıcak bir şey

100 gr polen
25 gr arı sütü
100 gr propolis
marketten alıcanız cam balı ıle karıstırınız
tahta kasıkla sabah aksam bır ttatlı kasıgı yemenizdir

propolis cok guclu lütfen deneyin bunu daha once işe yaradı en az 1 sene kullanmanızdır önerim 3 sne kullandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…