yasın onemı yok
ası koruması bır ust tıp mesela tıp 6 sızın kı buysa bir ust tıp 11 e yukselmemsıdır
tırnaktan bulasma dıye bır sey duymadım ama sıgıl varsa yıkayıp bebege oyle dokunun
sütünüzü kesıldıgınde kestınızde ya da ası olun aktıf suan var sıgılınız yoksa yıkamanız yeterlı bole seylere cok ıtıbar etmeyın.Cevap için teşekkürler
Tip 45 çıktı.. yüksek riskli grup..
Siğil falan yok.. yinede alt değiştirirken tırnakdan geçer dedikleri için çok dikkat ediyorum yada eldiven kullanıyorum
bendekiler siğil değil ona kesin kanaat getirdim sivilceye benziyor ucu beyaz sıkıyorum kanda çıkıyor yara şeklinde gibi,20 kilo fazlam var acaba onlarda etki ediyormu 3 aydır geçiyor tekrarlıyorkadın dogum
cildiye
üstte arkadasın yazdıgı gbı enfeksıyon hastalıkları
eger sureklı cıkıyorsa sızın dırencnız dusuktur
sureklı her gun aksamları mesela pamuga sırke dokup orda bes dk bekletın olan bolgede sonra yıkayın
agda yapmayın tek kullanımlık jılet
bırde genıtal bolgenız ımkan varsa lazer yaptırın
gunluk bır vıtamın ıcınız
sütünüzü kesıldıgınde kestınızde ya da ası olun aktıf suan var sıgılınız yoksa yıkamanız yeterlı bole seylere cok ıtıbar etmeyın.
dırenc dusmedı surece cıkmaz sıgıl
agda yaptırmayın
salata olsun yemeklerınızde
sabah ozellıkle portakl suyu ıcın taze asıtlı oldu ıcın harıka bır vıtamın kaynagı
evevıt vıtamın ya da her hangı bır vıtamın takvıyesı alın
korkmayın hayatınızı zehir etmesıne ızın vermeyın
internetten baktım özelde iyi doktor var muayne 62 tl oda ssk var diye,acaba testler falan 200ü bulurmu sence testler pahalımıdırBende ozel tip merkezine gidiyordum, 12 tl fark veriyordm her gidiste, eger test falan isterlerse max 80 tl tutuyordu hepsi, ama memnundum drdan
sıktıkca tekrarlar ve dagılırbendekiler siğil değil ona kesin kanaat getirdim sivilceye benziyor ucu beyaz sıkıyorum kanda çıkıyor yara şeklinde gibi,20 kilo fazlam var acaba onlarda etki ediyormu 3 aydır geçiyor tekrarlıyor
zaten devlette kan ıdrar vs yaptırıninternetten baktım özelde iyi doktor var muayne 62 tl oda ssk var diye,acaba testler falan 200ü bulurmu sence testler pahalımıdır
bende siğil yok ama kırmızı sivilce benzeri nokto var çıkıyor sıkıyorum geçiyor sonra tekrarlıyor,genital bölgemde gitti ama apuş arasında 1 tane çıktı ucu sivilce gibizaten devlette kan ıdrar vs yaptırın
koter tıp merkezi vs ozel yerlerde 300 400 tl koter fıyatı tahlıllerı devlette yaptırın suan aktıf sıgıl varmı
bende siğil yok ama kırmızı sivilce benzeri nokto var çıkıyor sıkıyorum geçiyor sonra tekrarlıyor,genital bölgemde gitti ama apuş arasında 1 tane çıktı ucu sivilce gibi
hergün 1 bardak mandalina suyu içiyorum acaba vucudum güçlendimi,peki bunlar gözle görülmediğinde kurtulmuş oluyormuyuzvajinal yanak bolgelerınde gozeneklı bır yapıys sahıp oldugu ıcın bır cok yag bexesı olabılrı
devlet hastanesınde cıldıye ve kadın dogum bolumunden ıkısınden de randevu alınız
bu duruma gore konusmamız daha dogru sıgıl sıkınca vs bısı cıkmıyor
sızınkı sıgıle bnzer ama ısmını unuttum o belırtı olabılır
25 yasindayim smear testi sonucu cin 1 ve lsil cikti. Hpv dna testinde tip 6, 16, 18 cikti. Sonra kolposkopi yapildi. Rahim agzinda cin 2 ve cin 1 cikti, vajinada vain3 cikti. Konizasyon yapilmasi gerektigini soyledi bir profesor jinekoloji onkolojiden. Baska bir profesor bu yasta vain 3 olmasina cok sasirdi. O na da muayeneye gittim. Ornek aldi. Boya ile boyadi ve rahim agzindaki beyaz lezyonlar koyulasti. Sonuçlar malesef aynı çıktı. Bu arada son 1,5 senedir cinsel hayatim var ondan oncesi hic olmamisti. Gecen sene smear testim negatif cikti. Benim kafami karistiran sey bu virus ile kadar hizli ilerleyebilir mi ? Doktorlar normal hucrelerden cin1 olusmasina 3 ila 5 sene diyorlar. Her evreye 3-5 sene diyorlar. Boyle bisey nasil olabilir? Haftaya cikan sonuclar da suanki sonuclarimla ayni olursa konizasyon yaptirmayi dusunmeli miyim? Son gittigim profesor gencsin vucudun bunu kendi yenmeli diyor. Ya yenemezsem vajinada olan kansere donusebilir serviksteki de cin3 olabilir. Kimseye de soyleyemiyorum. KorkuyorumAyrıca, Gardasil aşısını oldum. Bazı aldığım duyumlar HPV tedavisinde bu aşının kullanılabildiği. Son gittiğim profesör 2 ay sonra bi kolposkopi yapalım durumunu inceleyelim diyor. ilk gittiğim ise konizasyon operasyonunu yapalım diyor. ne yapsam bilemedim. önereceğiniz başka doktor var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?