- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
Igne yasaklanmis sanirim canim zaten her durumda tekrarliyo surekli smear testi yaptirmak gerekiyo o goruntu benim de sinirlerimi bozuyo gebelikten sonra direncin artinca kendiliğinden gecer belkiQTesekkur ederim canim. Evet sezeryan olacağım. Ama sezeryan sırasında taktırmak istemiyorum. Gebelikte dolayı bu iğrenç şeyler hem çok fazla hem de büyükler. Hem sezeryan ağrısı, hem bebeğiyle ilgilenmem gerekirken bir de bununla uğraşmak istemiyorum.burada bir arkadaş iğne yönteminden bahsetmiş onu merak ettim nasıl birvyontem bu.Çünkü ben ilk kez bu konuda tedavi olacağım.ve yaptırma yönteminde tekrar edip durulduğu yazılmış.
merhaba bende ağdada galiba bu illete yakalandım.yaktırmaktan ziyade eczanede yaptırılan majistral bir formül var.isterseniz öncelikle bunu deneyin.doktorunuza sorun reçete edecektir.ama isterseniz de formülünü verebilirim.benim 2. 3. günde tamamen geçti.genotipleri var bu rahatsızlığın.kansere yol açan tiplerini takip etmek amaçlı düzenli smear testi yaptırın.ben rahim ağzı kanserine yakalanmamak için önlem amaçlı aşı da yaptırıyorum.çok ciddiye alıp korkmayın.ama takibi de elden bırakmayın.geçmiş olsun.Merhaba bu illet bende de oldu, hatta geçen ay farklı bir kuaföre ağdaya gtmiştim ondan sonra oldu muhtemelen ordan geçti ve ben kıl dönmesi sanıp kopardm, daha çok yayıldı doktor yakalm dedı haftaya yakcak ama stres yaptm ,felaket canım sıkkın. Muhtemelen eşinde de vardır dedi. Uzun tedavi süreci varmş delircem bundan tamamen kurtulan kimse yok mu
Podophylline 20 grEczanede yapilan su formulu yazabilir misiniz. Ben dr haftaya dogumdan sonra yaptirip kullanmaya baslayayim. Emzirme döneminde sorun olmaz sanırım. Sonuçta deriye uygulanıyor ve bölgesel bir sey.
Merhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım
8 gün önce bende genital siğillerimi yaktırdım ve hala düzgün oturamıyorum doktorumu arayıp sorduğumda iyileşme sürecindesin gayet normal diyor ama aklımın almadığı operasyonun ilk ve ikinci günü hiç bir rahatsızlık yaşamadangeçti hatta ilk gün ayıldıktan sonra alışverişe bile çıktım ama şuan günlük işlerimi bile yapamaz hale geldim. Bana daaldara krem verdi ciddi tahriş oluştu ve kremi kullanmayı kestim 3 gündür kullanmıyorum sadece sabah ve gece yatarken batikon uyguluyorum ama yakılan yerlerde ve harici bölgelerde ciddi tahriş var hatta çok az kanama bile oluşuyor aranızda yaktırma işlemi yaptıranlar bana bu konuyla ilgili bilgiverebilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler...
Merhaba,
HPV tipini öğrenmek ne işe yarıyor? Bana gittiğim hiç bir doktor tipini öğrenelim diye bir şey teklif etmedi.
HPV'nin tedavisi olmadığına göre bu rakamları öğrenmek bizi korkutmaktan başka ne işe yarar?
Merhaba,
1.5 sene evvel erkek arkadaşımda bu siğil durumu ortaya çıkmıştı. Fakat bende birşey yoktu. Bende hemen doktora gittim smear sonucum cin1 çıktı. sonra biyopsi oldum emin olmak için. Tekrar cin1 di. Leep veya kriyoterapi önerdi doktorum veya bekleyeceğiz dedi. O zaman 25 yaşında olduğum için ve korktuğum için bekledik. 3 ay sonraki smearim ASCUS çıktı. Yani bir kademe gerilemişti. 3 ayda bir smear aldırmaya devam ettim. 2 kez üstüste temiz aldım. Sıkıntı kalmamıştı.
Fakat bu hafta kendimde bir takım sivilcemsi pembe renkli şeyler farkettim. Siğil olduğunu anladım ve hemen doktora gittim .
Bu h.sonu genel anestezi ile yakıcak doktorum. 750 TL de ücreti var. Malesef ki çalıştığım için devlet hastanesine gidemiyorum. Bu işlemden sonra yürümemde çok sıkıntı yaşar mıyım? Çok canım acır mı sonrası için? Biraz korkuyorum. Geri dönerseniz çok memnun olurum.
Merhaba bende de çıktı dün doktora gittim simir testi kültür testi genetik testi aldı birde çikolata kisti varmış çok korkuyorum kansere neden olabiliyormus geçer demi öyle bişey olmaz daha 4 aylık evliyim çok Üzgünüm
Ben 2 gn önce yaktrdm genel anestezi yapıldı ama uyandğımda acıdan ağladm çok fenaydı şimdide afedersiniz aştına yapmş çocul gibi yürüyorum ve bıraz önce fark ettm ki başka bir yerde daha var ben tekrar o ağrıyı çekemem bu formülü reçetesiz hazrlıyorlar mı bir zararı yok değil miPodophylline 20 gr
Teinture de benzoique 100gr
Formul bu.aksamlari kulak copu yardimi ile sadece sigilin uzerine uygulayip 1 saat sonra temizleyiniz.yalniz topikal da olsa kana karisacagi icin tavsiye etmiyorum.bu arada doktorunuza sormadan yaptirmayin yine de.aldara kremden cok çok daha etkili bi majistral bu.insallah çözüm olur.cok gecmis olsun.
Ismini hatirlamiyorum ucret olarak baska bi doktor 7 adedidi 400 tl ye yakiodu.bunun kisir bi dongu oldugunu anladik.cunku surekli birbirimize geciyido ve her seferinde iliski 1 ay yasakti sonunda o doktor ikimizi ayni anda muayenehanesinde 25 adet buyuk ve benimkiler 500 tl ye yakti..ismini bulup yazicam sanaAlsancaga gittiğiniz doktor ve hastahanenin adını yazabilir misiniz? Ücret olarak ne kadar aldığını da yazarsanız sevinirim.
Opr dr Volkan Dede kadin dogumcu..500 tl baya buyuk lezyonlardi 25 adet esimde bide bende kucuk kucuk.bazilari esimde bozuk para 50 kurus kadar genis ve derindi.ama ilk defa yaktirmadan sonra bidaha cikmadi.bence olay genis ve derin yaktirmakta..ne aldaralar ne immunexler asitle yaktirmalar egedr bir suru ozelde meshur yahudi bi doktor var alsancakta neler neler.ilk defa 9 aydir bisey cikmadiAlsancaga gittiğiniz doktor ve hastahanenin adını yazabilir misiniz? Ücret olarak ne kadar aldığını da yazarsanız sevinirim.
Lutfen esinle gitmeyi ihmal etme yoksa bosa kurek cekmis olursun.jilet yapmadan esinde bi kil dokucu krem uygulayip gelsin ki oda kontrol edilsin goremediginiz yerlerde bile varlar geneldeSöylediğiniz doktoru buldum. Adresini ve telefonunu aldım. Haftaya arayıp görüşeceğim. Teşekkürler.
Bebegin hayirli olsun simdiden )))Söylediğiniz doktoru buldum. Adresini ve telefonunu aldım. Haftaya arayıp görüşeceğim. Teşekkürler.
Yazınızı şimdi gördüm.ben anestezi altında oldum
250 tl ücrete oldum özel hastanede 2 sene öncesinde
ben zorluk yaşadım açıkçası ağrı eşim düşük olduğu için belki de
20 günde ancak eski halime döndüm
not yaralarım normalde de çok geç iyileşir elimi kessem 10 günde iyileşiyor
Yazınızı şimdi gördüm.
Aneztezi ile bana da işlem yapıldı. Yaklaşık 10 günde iyileşti 2.günden sonra biraz acılı oldu ama yürüyemeyecek veya dayanılamayacak kadar değildi.
Şimdi Yaralar iyileştikten sonra Aldara'ya başladım. Haftada 2 gün gece yatarken kullanıyorum. 16 hafta kullanacağım. 137 TL fiyatı. Aynı zamanda her gün de Immunex kullanıyorum
Fakat hala eskisi gibi sağlıklı bir durumda değil o bölgem sanki tekrar kırmızımsı kabarcıklar varmış gibi geliyor. Hatta var. Ya ilaç kabartıyor ya da virüs tekrarladı. Hayatımı tam düzene soktuğumu düşündüğümde tekrar bunları yaşamak çok üzüyor beni.
Sizde anlattığım gibi bir gözlem oldu mu?
2.kez yaktırmak istemiyorum. İnşallah düşündüğüm gibi değildirler ve geçerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?