Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Igne yasaklanmis sanirim canim zaten her durumda tekrarliyo surekli smear testi yaptirmak gerekiyo o goruntu benim de sinirlerimi bozuyo gebelikten sonra direncin artinca kendiliğinden gecer belki

merhaba bende ağdada galiba bu illete yakalandım.yaktırmaktan ziyade eczanede yaptırılan majistral bir formül var.isterseniz öncelikle bunu deneyin.doktorunuza sorun reçete edecektir.ama isterseniz de formülünü verebilirim.benim 2. 3. günde tamamen geçti.genotipleri var bu rahatsızlığın.kansere yol açan tiplerini takip etmek amaçlı düzenli smear testi yaptırın.ben rahim ağzı kanserine yakalanmamak için önlem amaçlı aşı da yaptırıyorum.çok ciddiye alıp korkmayın.ama takibi de elden bırakmayın.geçmiş olsun.

Eczanede yapilan su formulu yazabilir misiniz. Ben dr haftaya dogumdan sonra yaptirip kullanmaya baslayayim. Emzirme döneminde sorun olmaz sanırım. Sonuçta deriye uygulanıyor ve bölgesel bir sey.

Eczanede yapilan su formulu yazabilir misiniz. Ben dr haftaya dogumdan sonra yaptirip kullanmaya baslayayim. Emzirme döneminde sorun olmaz sanırım. Sonuçta deriye uygulanıyor ve bölgesel bir sey.
Podophylline 20 gr
Teinture de benzoique 100gr
Formul bu.aksamlari kulak copu yardimi ile sadece sigilin uzerine uygulayip 1 saat sonra temizleyiniz.yalniz topikal da olsa kana karisacagi icin tavsiye etmiyorum.bu arada doktorunuza sormadan yaptirmayin yine de.aldara kremden cok çok daha etkili bi majistral bu.insallah çözüm olur.cok gecmis olsun.

canım ben de koter olmuştum benim ilk günden sonra çok kötüydü
çok canım acıyordu ve uyurken bile bacaklarımın arasına yastık koyup yatıyordum 10 günde iyileştim
20. günde ancak eski halime dönebildim çok sıkıntılı bir süreçti
neler yaşadığını anlıyorum
geçmiş olsun

hayır ca

canım öğrenmelisin ben bugün tipleme için gittim
bunlardan 16 18 ve 54 numaralı olanlar kanser yapıyor
diğerleri önemli değil
kanser erken teşhis ile önlenebilir

ben anestezi altında oldum
250 tl ücrete oldum özel hastanede 2 sene öncesinde
ben zorluk yaşadım açıkçası ağrı eşim düşük olduğu için belki de
20 günde ancak eski halime döndüm
not yaralarım normalde de çok geç iyileşir elimi kessem 10 günde iyileşiyor

canım benim doktorum demiştiki her sigara içen kanser olmuyor
her hpv cinsi de kanser yapmaz
hpv de tipleme yaptırmalısın ben de bugün yaptırdım...20 gün sonra sonuç çıkacak
hepimize acil şifalar

Arkadaşlar 30 yaş ve üstüne
KETEM birimlerin de
Ana Çocuk Sağlığı Merkezlerinde ücretsiz kanser taraması yapılıyor
Bilginiz olsun
Ben bugün gittim güler yüzle karşılandım ilgi gördüm.Bu kadar kolay olacağını bilseydim önceden giderdim.
İlgili arkadaşlara duyrulur

Ben 2 gn önce yaktrdm genel anestezi yapıldı ama uyandğımda acıdan ağladm çok fenaydı şimdide afedersiniz aştına yapmş çocul gibi yürüyorum ve bıraz önce fark ettm ki başka bir yerde daha var ben tekrar o ağrıyı çekemem bu formülü reçetesiz hazrlıyorlar mı bir zararı yok değil mi

Arkadaslar bu sorunla yillardir mucadele eden biri olarak deneyimlerimi paylasmak istiyorum..bizim 2008 yilinda once esimde cikti..birtaneydi hep vardi biz et beni zannediyoduk.sonra birgun jiletlerken onu koparmis iste ne olduysa ondan sonra oldu.heryere yayildi 2 yil sonra bendede cikmaya basladi.bir suru krem bir suru bagisiklik sistemi guclendirici hap (immunex) kullandik..yaktirdik gecmedi..en sonunda alsancakta bi doktor ikimizi ayni anda cok derinden (lokal uyusturmasina ragmen evet acitiyor) yakip krem surmemiz ve iliskiye girmemizi yasakladi ve bi parcasini patalojiye gonderdi.hpv 6 cikti.rahim kanseri riski dusuk bi cesitmis Allahtan.9 aydir temiziz ilk defa bu kadar uzun.doktorun dedigine gore yuzeysel degil derinden ve genis capli yaktirmak (elektrokoter) gerekiyormus..

Alsancaga gittiğiniz doktor ve hastahanenin adını yazabilir misiniz? Ücret olarak ne kadar aldığını da yazarsanız sevinirim.

Alsancaga gittiğiniz doktor ve hastahanenin adını yazabilir misiniz? Ücret olarak ne kadar aldığını da yazarsanız sevinirim.
Ismini hatirlamiyorum ucret olarak baska bi doktor 7 adedidi 400 tl ye yakiodu.bunun kisir bi dongu oldugunu anladik.cunku surekli birbirimize geciyido ve her seferinde iliski 1 ay yasakti sonunda o doktor ikimizi ayni anda muayenehanesinde 25 adet buyuk ve benimkiler 500 tl ye yakti..ismini bulup yazicam sana

Opr dr Volkan Dede kadin dogumcu..500 tl baya buyuk lezyonlardi 25 adet esimde bide bende kucuk kucuk.bazilari esimde bozuk para 50 kurus kadar genis ve derindi.ama ilk defa yaktirmadan sonra bidaha cikmadi.bence olay genis ve derin yaktirmakta..ne aldaralar ne immunexler asitle yaktirmalar egedr bir suru ozelde meshur yahudi bi doktor var alsancakta neler neler.ilk defa 9 aydir bisey cikmadi

Teşekkür ederim doktorun kendi muayenesi mi var yoksa hastahane bağlantılı mi? eğer varsa bir de tel numarasını isteyeceğim. Benim yarın dogumum var. Sonraki hafta sagillerimden kurtulmak istiyorum. Varsa numarası ya da adresini alabilir miyim. Hemen kurtulmak istiyorum bunlardan.

Söylediğiniz doktoru buldum. Adresini ve telefonunu aldım. Haftaya arayıp görüşeceğim. Teşekkürler.

Söylediğiniz doktoru buldum. Adresini ve telefonunu aldım. Haftaya arayıp görüşeceğim. Teşekkürler.
Lutfen esinle gitmeyi ihmal etme yoksa bosa kurek cekmis olursun.jilet yapmadan esinde bi kil dokucu krem uygulayip gelsin ki oda kontrol edilsin goremediginiz yerlerde bile varlar genelde

Yazınızı şimdi gördüm.
Aneztezi ile bana da işlem yapıldı. Yaklaşık 10 günde iyileşti 2.günden sonra biraz acılı oldu ama yürüyemeyecek veya dayanılamayacak kadar değildi.

Şimdi Yaralar iyileştikten sonra Aldara'ya başladım. Haftada 2 gün gece yatarken kullanıyorum. 16 hafta kullanacağım. 137 TL fiyatı. Aynı zamanda her gün de Immunex kullanıyorum

Fakat hala eskisi gibi sağlıklı bir durumda değil o bölgem sanki tekrar kırmızımsı kabarcıklar varmış gibi geliyor. Hatta var. Ya ilaç kabartıyor ya da virüs tekrarladı. Hayatımı tam düzene soktuğumu düşündüğümde tekrar bunları yaşamak çok üzüyor beni.

Sizde anlattığım gibi bir gözlem oldu mu?
2.kez yaktırmak istemiyorum. İnşallah düşündüğüm gibi değildirler ve geçerler..

Son düzenleme:

hayır ben de çok şükür tekrar etmedi
açıkçası hiçbirşey de kullanmadım kullanmıyorum da
Sadece 6 ay da bir smear yaptırıyorum
son gittiğimde doktor cinsini öğren aklında kalmasın dedi 16 gün sonra çıkacak sonuçlarım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…