Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İlk gittiğimiz doktor aşı önerdi ikinci yanı yakma işlemini yapan henüz aşı vs birşey demedi.bugün kontrole gittik temizleyici istedik gerek olmadığını suyla durulayip fonle kurutup krem ve ilacı uygula dedi

Elma sirkesini uygulayanlar var mı kesin çözüm mü ? Yaktrp o acıyı tekrar çekmek istemiyorum

Anladım teşekkür ederim. Bi de bişey sorabilir miyim ya şimdi siğil varken ağda yapmştm ağda makinesne de bulalır dediler ben tekrar geçmesin diye makineyi de mi kullanmamam lazım

bence kullanmayın.ayrıca bağışıklık ile bunları yenenlerin yöntemlerini dinlemek istiyorum

bence kullanmayın.ayrıca bağışıklık ile bunları yenenlerin yöntemlerini dinlemek istiyorum
Her yeri araştırdım bütün sigille ilgili forumlarda yazılanları okudum ama bagisiklikla bu sorunu yeneni gormedim. Bagisiklikligi artirmak onemli cunku var olan sigilleri yaptırdıktan sonra bu sorunu yasayanlar bağışıklık sistemini güçlendirerek bir daha çıkmasını engellemiş ya da sigil sayısını azaltmış. Tabi biz bayanlar icin rahim agzi kanserini engellemek icin bagisiklik sistemini her zaman guclu tutmaliyiz.

avrupa hospital kadın doğumda berrin hanım a tedavi oldum.şuan için bir şikayetim yok daha iki hafta olacak.düşünürseniz bi görünün sizde nasıl bir sıkıntı var

Hepimize geçmiş olsun ... Bana da yardımcı olun lütfen kafama çok taktım bu virüsü. Makat kısmımda bitane ten renginde mercimek kadar ben vardı. Hamilelik dönemimde oluştu , epilasyon yaparken kanattım, şuan doğum yapalı 7 ay oldu ve bitane daha aynı yapıda siğile benzer bişey çıktı . Sorum sizlere şuki ; önce cildiyeyemi gitmem gerek yoksa kadın doğummu? Eğer kadın doğumsa hangi testlri istemeliyim ? Hpv olup olmadığını kesin olarak nasıl teşhiş edebiliriz? Tşekkürler şimdiden yardmcı olan arkadaşlara...

Kadin doguma git doktor gorur gormez ne oldugunu anlar zaten smear testindede cikar

Kadin doguma git doktor gorur gormez ne oldugunu anlar zaten smear testindede cikar
Yaa işin kötü yanı mutlaka cinsel temas şart değil yazıyo çoğu kaynakta evde çocuklarada bulaştırcam diye aklım oynuyo eşimde var olup olmadığını anlamamızın bi yolu yokmu acaba?

Geçmiş olsun. Benimde gebeligim sırasında çıktı bu sigiller. Doktorum bunlara bisey yapamayız şimdi dedi. Dogumdan sonra bak gecmemisse o zaman tedavi ol demişti. Ben gebelikte de forumlarda okumuştum. Kadın dogumcuya da sorarak elma sirkesi koyarak 15dk. bekleyerek çoğalmasını engelledim. Su an bebegim 20 günlük oldu. Benim sigillerim baya küçüldü. Şimdide elma sirkesi uyguluyorum oda yok etti baya. Sende bir dene istersen. Pamuğa elma sirkesi döküp dayana bileceğim kadar sigil in üstüne koyup beklet.önce beyazlayacak sonra siyahlasip düşecek.elma sirkesini bir kac gün uygula ama. Kadın doğumlular bakıyor bayanlara. Oraya gidip semear testi yaptir. Hpv nin türünü öğrenmek istiyorum dersin.hpv dna yapılıyormuş. Sigil in varsa yakıyorlar. Ben de sezeryanim iylessin gidecegim. Bu işlemleri yaptıracağım. Tekrar geçmiş olsun.

Saol canım dengem alt üst oldu vallahi. Ne pis bişeymiş bu yaa ... Deneyelim bakalım sirkeyi .

Arkadaşlar siğiller yakıldı fakat iki hafta olmadan yakılan yerde bir tane ve vajina girişinde isilik gibi çok küçük birden çok yeniden belirdi.yanı daha eskisi kapanmadan nasıl oluyor.doktor 3aya kadar birşey olmaz demişti 400tl aldı birde.şimdi yeniden mi 400tl vereczk başına gelen oldumu böyle bir durum.yardımlarınızı bekliyorum

Benim konuyla ilgili bi fikrim yok ama ben de de sol iç Dudaktan altta böyle nohut büyüklüğünde belki biraz daha küçük pembe bişi var bir de ortada..Ama cinsel ilişkim ya da her hangi başka bir şey olmadı. Genital siğil olabilir mi bu? kaşınma da vardı ama adet doneminden sonra bitti günlük Ped kullanıyordum onu bıraktı sanırım ondan

Burdaki başlıktaki bir arkadas çözümü buldum sigiller den kurtulmak için çörek otu ve yoğurt karışımı diye bunu anlatan bir başlık acmisti sanırım oda doktora gitmiş baya ama çaresiz bir şey olduğunu yazmış sadece yakildigini ve cogalmasinin engellediğini bence sizde bunu bi deneyin bagisikliginizi guclendirmeyi

Evet yaklaşık 15gundur sabah akşam çörekotu bal yiyorum.bol kivi muz portakal yeşil çay ekinezya çayı ballı muzlu tarcinli süt ,bahar salatası lahana princ tavuk et tüketmeye çalışıyorum.ve en önemlisi psikolojiyi denged etutabilmek tekrar çıktığında psikoloji bozuluyor ister istemez

Bir yerde okumuştum.Sigil in çıkmasını ve çoğalmasını A vitamini e ngelliyormus. A vitamini fazla olan gıdalar tuketin.Ya da ben gebeligimden itibaren elevit diye vitamin hapı içiyorum.onu da kullanma bilirsiniz.

Arkadaşlar özür dileyerek bi soru sormak istiyorum bu çıkan siğiller yeni çıktıklarında nasıl görünümdeler. Bndeki hafif pembe renkte ve pürüzü yok internetten araştırdıklarım içinde benzetemedim bütün siğiller karnabahar görünümlü ve pürüzlümü olur yoksa düz olanıda varmıdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…