Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sizi umutsuzluga suruklemek istemem ama aldara ve immunex bence para tuzagi.biz o ikiliyi yillarca kullandik.pek bisey fark etmio belki cikisini gexiktiriyo.tek care o lezyonlari genia capli ve bayaaa derinden elektrokoter ile yaktirmak.biz esimle o sekilde yaktirdik.kabuk tuttu tabi ustu kurudu baya 1 ay icinde kavuklar dokuldu hic kirmizilik yada baska sey yoktu.hatta esimde bi tane 50 kurus madeni para kadar buyuk olan intihap kapti.antibiyotik icti o da gecti..doktora guvenmek lazim.surekli gel diye yarjm yamalak yakmamali

Geçmiş olsun umarım benimde öyle olur..tekrar etmez

Haklısınız, Hem pahalı hem de insanı psikolojik olarak geren bir durum yaktırmak.
O zaman kaldı ki nasıl bağışıklığı yüksek tutayım. Umarım tekrar etmez. Benim daha 1 ay oldu yaktıralı umarım en kısa zamanda eski sağlıklı halime kavuşurum.. İnsanın en önemli şeyinin sağlığı olduğunu öğretti bu yaşadıklarım

Arkadaşlar ben histofreezer satıyorum bu konuda eğer sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım :) Ayrıca bazı arkadaşlar webiteleri tüplere kimyasalı doldurmuşlar satıyorlarkanmayın vs yazmış.. evet her ürüne güvenilmez. doktorunuz ne öneriyorsa onun dışına kesinlikle çıkmayınız.

bende de hpv virüsü var cin 1 liyim ama sanki vajina girişinde son günlerde et beni gibi 2-3 tane küçücük bişey gördüm daha önceden varmıydı bilmiyorum vajinal siğil yazınca googledan alttaki resimdekilerden çıkıyor tam olarak nasıl bir şey resimdeki gibi mi ?

Bende resimdeki gbi degildi kucuk et beni gibiydi doktor kondilom oldugunu syledi yaktirdim tekrar cikti yine yaktirdim ama bana esimden geciyor smdi oda yaktiracak bnde tekrar cikarsa ki cikacaktir yine bulasmistir bnde tekrar yaktiracam ikimzde tedavi olucaz insallah gecer kuruluruz tamamen cok kotuu illet birsey bu

benim eşimde görünürde bişey yok , ama kendimdekini de anlayamadım çünkü bana yapılan hpv testinde siğil yapan tipler (6,11) yazmıyor. bi dahaki ay doktora gideceğim smear için onuda göstereceğim bakalım ne diyecek

Sende ciktigina gore esindede muhakkak vardir sigil cikmasa bile tasiyicidr insallah temiz cikar sonuclarin doktorum bana tipleme felan yapmadi smear testi yapti temiz cikti kondilommus dedi

Sende ciktigina gore esindede muhakkak vardir sigil cikmasa bile tasiyicidr insallah temiz cikar sonuclarin doktorum bana tipleme felan yapmadi smear testi yapti temiz cikti kondilommus dedi
ben evlendikten 2.5 ay sonra smear testinde çıktı , eşimden bana geçmiş olsa bu kadar kısa zamanda geçermi ki ?

ben evlendikten 2.5 ay sonra smear testinde çıktı , eşimden bana geçmiş olsa bu kadar kısa zamanda geçermi ki ?
Benimde evlendikten 4ay snra sigillerim cikti esimden once kmseyle birlikteligim olmadigi icin esimden gectigi %100yani 2.5aydada cikabilir bnce

Merhaba bende de vardı siğil dondurma işlemi yapıldı geçti ancak 2 3 tane yeniden çıktı çok küçük doktor aldara krem verdi kullananlar var mı etki ediyor mu geçmesine bugün 3. KullanisiM hiç bi değişiklik yok bende elma sirkesini duydum onu yapsam diye düşünüyorum elma sirkesini de kullanan varsa bi yardimci olabilir mi

Aldarayi ben sigilin uzerine degilde yakildiktan snra yakilan yerlere suruyordum tekrar cikmasin diye ama cikmisti malesef ve sadece sizin tedavi olmanizla olmaz evliyseniz esinizinde olmasi lazim

Merhaba ben kullanıyorum. Hatta hamilelikte de kullandım. Işe yatıyor. Pamuğa elma sirkesi döküp sivilin üzerine koyuyorsunuz 3-4 saat bekletiyorsunuz. Bi kac gun yapiyorsunuz beyazlayip, siyahlasip dusuyor. Benim gebeliktekiler cok buyuk oldugundan kucultmeye basladi.sizinkiler kucukse doker.

Teşekkür ederim başka bir doktora gittim ve ilk gittiğim doktorun yanlış tedavisi sonucunda o hale gelmişim iki günde ayağa kalktım çok şükür şimdi süperim

kızlarrr
Bugün serviks kanseri tarama sonuçlarım geldi
HPV tiplemesi için gittim
Hpv negatif çıktı
Darısı hepinizin başına

arkadaşlar bendede evlendikten sonra beliren makatla vajina arasında ve vajina giriş iç kısmında bir miktar sigil vardı.4 gün oldu yaktıralı.ameliyat 10 dakka sürdü ve çok rahattı özelde yaptırdık eşimle.şuan günde birkere biterol ve 3 kere furosil krem verdi.ama hiçbir temizleyici ilaç vermedi yakma işleminden beri duşta almadım sadece krem ve hap uyguluyorum.3.veya 4. gün duş al demişti alacağım ama temizleyicei vermesi gerekmezmiydi? ve bugün bir miktar akıntı geldi sabah uyandıgımda ayrıca dün akşamdan veri vajina genelinde şişlik var belirgin şekilde bu normalmi? dünden beri çörek otu ve bala başladım hergün kivi muz portakal yiyorum ballı tarçınlı süt içiyorum kaju yemeye çalışıyorum kayısı suyu içiyorum.
ama asıl benim aklıma takılan bir arkadaşında belirttiği gibi bu virüs hastalığı.yani bunu yakmayla dondurmayla nereye kadar tedavi edeceğiz.virüs hapla tedavi edilmezmi?
valtrex diye bir hap ismi konuşuluyor bazı sayfalarda.kaşıntı karıncalanma yanma hissedildiği anda alınırsa lezyonlar oluşmadan baskılıyormuş.doktora sordugumda hiç oralı olmuyortekrarlarsa yakacaz başka çare yok diyor.bu atakları baskıladıktan sonra zaten 2-3 yıl içinde ataklar azalıp taşıyıcı hale geliyoruz ve bu süreçte bağışıklıgı güçlü tutmak hastalıgı vücuttan atmakta çok etklili.
bence bu konunun çözümü sigil oluşmadan farkedip yok etmek oluştuktan sonra ki süreç daha zahmetli.
lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız düşüncelerinizi ve de

Merhaba,
Bana yaktırdıktan sonra vajinorm diye bir krem verdi yanıkları iyileştirici. Başka da hiçbir şey kullanmadım. Bahssettiğin haptan haberim yok. Bir daha ki gittiğimde söylediğin hapı soracağım.
ilk 3 ay çok önemli tekrar etme ihtimali var diye söylemişti benim doktorum. Aslına bakarsan hayatımın her anında tekrar edebileceğini de söyledi.
Ge.en gün de cildiyeye gittim fikir almak adına çünkü adet olduğum dönemler kabartılar tekrar çıktı. Ped kullanmamı önerdi doktorum bir süre. Ayriyetten hpv aşısı olmamı şiddetle önerdi.

Kndi kadın doğum doktorum ise aşıya gerek olmadığını zaten bu virüsü kaptığımı söyledi. Aşının cinsel hayatı başlamamış insanlara yapılması gerektiğini araştırdım bende. Her 2 doktor birbiri ile çelişen önerilerde bulundu bana.

Sizin bilginiz var mı aşı hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…