- 6 Şubat 2016
- 48
- 16
- 3
- 37
Sizi umutsuzluga suruklemek istemem ama aldara ve immunex bence para tuzagi.biz o ikiliyi yillarca kullandik.pek bisey fark etmio belki cikisini gexiktiriyo.tek care o lezyonlari genia capli ve bayaaa derinden elektrokoter ile yaktirmak.biz esimle o sekilde yaktirdik.kabuk tuttu tabi ustu kurudu baya 1 ay icinde kavuklar dokuldu hic kirmizilik yada baska sey yoktu.hatta esimde bi tane 50 kurus madeni para kadar buyuk olan intihap kapti.antibiyotik icti o da gecti..doktora guvenmek lazim.surekli gel diye yarjm yamalak yakmamaliYazınızı şimdi gördüm.
Aneztezi ile bana da işlem yapıldı. Yaklaşık 10 günde iyileşti 2.günden sonra biraz acılı oldu ama yürüyemeyecek veya dayanılamayacak kadar değildi.
Şimdi Yaralar iyileştikten sonra Aldara'ya başladım. Haftada 2 gün gece yatarken kullanıyorum. 16 hafta kullanacağım. 137 TL fiyatı. Aynı zamanda her gün de Immunex kullanıyorum
Fakat hala eskisi gibi sağlıklı bir durumda değil o bölgem sanki tekrar kırmızımsı kabarcıklar varmış gibi geliyor. Hatta var. Ya ilaç kabartıyor ya da virüs tekrarladı. Hayatımı tam düzene soktuğumu düşündüğümde tekrar bunları yaşamak çok üzüyor beni.
Sizde anlattığım gibi bir gözlem oldu mu?
2.kez yaktırmak istemiyorum. İnşallah düşündüğüm gibi değildirler ve geçerler..
hayır ben de çok şükür tekrar etmedi
açıkçası hiçbirşey de kullanmadım kullanmıyorum da
Sadece 6 ay da bir smear yaptırıyorum
son gittiğimde doktor cinsini öğren aklında kalmasın dedi 16 gün sonra çıkacak sonuçlarım hayırlısı
Sizi umutsuzluga suruklemek istemem ama aldara ve immunex bence para tuzagi.biz o ikiliyi yillarca kullandik.pek bisey fark etmio belki cikisini gexiktiriyo.tek care o lezyonlari genia capli ve bayaaa derinden elektrokoter ile yaktirmak.biz esimle o sekilde yaktirdik.kabuk tuttu tabi ustu kurudu baya 1 ay icinde kavuklar dokuldu hic kirmizilik yada baska sey yoktu.hatta esimde bi tane 50 kurus madeni para kadar buyuk olan intihap kapti.antibiyotik icti o da gecti..doktora guvenmek lazim.surekli gel diye yarjm yamalak yakmamali
Geçmiş olsun umarım benimde öyle olur..tekrar etmez
Bende resimdeki gbi degildi kucuk et beni gibiydi doktor kondilom oldugunu syledi yaktirdim tekrar cikti yine yaktirdim ama bana esimden geciyor smdi oda yaktiracak bnde tekrar cikarsa ki cikacaktir yine bulasmistir bnde tekrar yaktiracam ikimzde tedavi olucaz insallah gecer kuruluruz tamamen cok kotuu illet birsey bubende de hpv virüsü var cin 1 liyim ama sanki vajina girişinde son günlerde et beni gibi 2-3 tane küçücük bişey gördüm daha önceden varmıydı bilmiyorum vajinal siğil yazınca googledan alttaki resimdekilerden çıkıyor tam olarak nasıl bir şey resimdeki gibi mi ?Eki Görüntüle 1775897
benim eşimde görünürde bişey yok , ama kendimdekini de anlayamadım çünkü bana yapılan hpv testinde siğil yapan tipler (6,11) yazmıyor. bi dahaki ay doktora gideceğim smear için onuda göstereceğim bakalım ne diyecekBende resimdeki gbi degildi kucuk et beni gibiydi doktor kondilom oldugunu syledi yaktirdim tekrar cikti yine yaktirdim ama bana esimden geciyor smdi oda yaktiracak bnde tekrar cikarsa ki cikacaktir yine bulasmistir bnde tekrar yaktiracam ikimzde tedavi olucaz insallah gecer kuruluruz tamamen cok kotuu illet birsey bu
Sende ciktigina gore esindede muhakkak vardir sigil cikmasa bile tasiyicidr insallah temiz cikar sonuclarin doktorum bana tipleme felan yapmadi smear testi yapti temiz cikti kondilommus dedibenim eşimde görünürde bişey yok , ama kendimdekini de anlayamadım çünkü bana yapılan hpv testinde siğil yapan tipler (6,11) yazmıyor. bi dahaki ay doktora gideceğim smear için onuda göstereceğim bakalım ne diyecek
ben evlendikten 2.5 ay sonra smear testinde çıktı , eşimden bana geçmiş olsa bu kadar kısa zamanda geçermi ki ?Sende ciktigina gore esindede muhakkak vardir sigil cikmasa bile tasiyicidr insallah temiz cikar sonuclarin doktorum bana tipleme felan yapmadi smear testi yapti temiz cikti kondilommus dedi
Benimde evlendikten 4ay snra sigillerim cikti esimden once kmseyle birlikteligim olmadigi icin esimden gectigi %100yani 2.5aydada cikabilir bnceben evlendikten 2.5 ay sonra smear testinde çıktı , eşimden bana geçmiş olsa bu kadar kısa zamanda geçermi ki ?
Aldarayi ben sigilin uzerine degilde yakildiktan snra yakilan yerlere suruyordum tekrar cikmasin diye ama cikmisti malesef ve sadece sizin tedavi olmanizla olmaz evliyseniz esinizinde olmasi lazimMerhaba bende de vardı siğil dondurma işlemi yapıldı geçti ancak 2 3 tane yeniden çıktı çok küçük doktor aldara krem verdi kullananlar var mı etki ediyor mu geçmesine bugün 3. KullanisiM hiç bi değişiklik yok bende elma sirkesini duydum onu yapsam diye düşünüyorum elma sirkesini de kullanan varsa bi yardimci olabilir mi
Merhaba ben kullanıyorum. Hatta hamilelikte de kullandım. Işe yatıyor. Pamuğa elma sirkesi döküp sivilin üzerine koyuyorsunuz 3-4 saat bekletiyorsunuz. Bi kac gun yapiyorsunuz beyazlayip, siyahlasip dusuyor. Benim gebeliktekiler cok buyuk oldugundan kucultmeye basladi.sizinkiler kucukse doker.Merhaba bende de vardı siğil dondurma işlemi yapıldı geçti ancak 2 3 tane yeniden çıktı çok küçük doktor aldara krem verdi kullananlar var mı etki ediyor mu geçmesine bugün 3. KullanisiM hiç bi değişiklik yok bende elma sirkesini duydum onu yapsam diye düşünüyorum elma sirkesini de kullanan varsa bi yardimci olabilir mi
Teşekkür ederim başka bir doktora gittim ve ilk gittiğim doktorun yanlış tedavisi sonucunda o hale gelmişim iki günde ayağa kalktım çok şükür şimdi süperimcanım ben de koter olmuştum benim ilk günden sonra çok kötüydü
çok canım acıyordu ve uyurken bile bacaklarımın arasına yastık koyup yatıyordum 10 günde iyileştim
20. günde ancak eski halime dönebildim çok sıkıntılı bir süreçti
neler yaşadığını anlıyorum
geçmiş olsun
Teşekkür ederim başka bir doktora gittim ve ilk gittiğim doktorun yanlış tedavisi sonucunda o hale gelmişim iki günde ayağa kalktım çok şükür şimdi süperim
Merhaba,arkadaşlar bendede evlendikten sonra beliren makatla vajina arasında ve vajina giriş iç kısmında bir miktar sigil vardı.4 gün oldu yaktıralı.ameliyat 10 dakka sürdü ve çok rahattı özelde yaptırdık eşimle.şuan günde birkere biterol ve 3 kere furosil krem verdi.ama hiçbir temizleyici ilaç vermedi yakma işleminden beri duşta almadım sadece krem ve hap uyguluyorum.3.veya 4. gün duş al demişti alacağım ama temizleyicei vermesi gerekmezmiydi? ve bugün bir miktar akıntı geldi sabah uyandıgımda ayrıca dün akşamdan veri vajina genelinde şişlik var belirgin şekilde bu normalmi? dünden beri çörek otu ve bala başladım hergün kivi muz portakal yiyorum ballı tarçınlı süt içiyorum kaju yemeye çalışıyorum kayısı suyu içiyorum.
ama asıl benim aklıma takılan bir arkadaşında belirttiği gibi bu virüs hastalığı.yani bunu yakmayla dondurmayla nereye kadar tedavi edeceğiz.virüs hapla tedavi edilmezmi?
valtrex diye bir hap ismi konuşuluyor bazı sayfalarda.kaşıntı karıncalanma yanma hissedildiği anda alınırsa lezyonlar oluşmadan baskılıyormuş.doktora sordugumda hiç oralı olmuyortekrarlarsa yakacaz başka çare yok diyor.bu atakları baskıladıktan sonra zaten 2-3 yıl içinde ataklar azalıp taşıyıcı hale geliyoruz ve bu süreçte bağışıklıgı güçlü tutmak hastalıgı vücuttan atmakta çok etklili.
bence bu konunun çözümü sigil oluşmadan farkedip yok etmek oluştuktan sonra ki süreç daha zahmetli.
lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız düşüncelerinizi ve de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?