Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım DNA na bi kez yerleşimi bi daha çıkmıyo diye biliyorum ben ama doğru degilmi bu .. Aşıyı önerir misin.. Nasıl ağrın oldu aşı olunca adet sancısı gibimi

Hayır da denilir evette 2 yıl içerisinde eğer gerekli tedavileri yapıp kontrolleri aksatmayınca riskli tip değilse geçiyor ama vücutta artık bu virüs var denildiği doğru nüksetmiyor tıpkı grip aşısında Nasıl grip mikropları enjekte ediliyor bağışıklık önceden başlasın diye onun gibi bunun kalması da , dediğim gibi riskli tipler tehlikeli tabi , aşı Ağrı'sı nezle gibiydi kolumda ağrı oldu sadece . Bende 2 yıldır hiçbirşey yok tek eşlilik önemli aşıyı öneriyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler geçmiş olsun takrar

Siğiller tam olarak Nasıl oluyor..yani ben yeni çıktığını düşünüyordum kaşıntıyla birlikte farkettim ama suan kaşıntı yok ve sanki genital organın bir parçası gibi geliyorlar ya da mantar da olabilir çünkü arada beyaz sıvı geliyor..doktora gitmekten korkuyorum ben de

Siğil şekilleri uçuk derken et benleri falan da hepsine baktım ama sivillerde yayılma varmış..ben de yok gibi havuz vs şuan olmadığı için olcagını da düşünmüyorum umumi tuvalet kullanımını da azalttım internet yazılarını okuyunca insan bir yerde ölecek gibi oluyor ama nedense şuan pozitifim ve hiç bir şey yokmuş gibi hissediyorum Allah korusun inşallah hepimizinki geçer..

Siğil şekilleri uçuk derken et benleri falan da hepsine baktım ama sivillerde yayılma varmış..ben de yok gibi havuz vs şuan olmadığı için olcagını da düşünmüyorum umumi tuvalet kullanımını da azalttım internet yazılarını okuyunca insan bir yerde ölecek gibi oluyor ama nedense şuan pozitifim ve hiç bir şey yokmuş gibi hissediyorum Allah korusun inşallah hepimizinki geçer..

Ben ilk sivilce zannettim kabarık kabarık bir topluluktu bir süre sonra koyulaştı ve küçük et beni düşünün aynı öyle oldu kaşıntı yoktu bende hiç zaten duş alırken farkettim fakat bende işin ilginç tarafı ilk dudak kenarım da çıkmış hatta doktor Boğaz'ıma bile baktı , bana da nişanlımla birlikte gittiğim spa da bulaştı aynı jakuziyi kullandık cinsel Bi Birliktelik olmadığı halde bana söylememişti hiç , bağışıklık sistemi çok zayıf Bi insanım ben belki deseydi ne havuz ne spa hiçbirine girmez tedavi olduktan sonra yaşardım herşeyi . Hastalıktan şüphelendim ona söyledim hala söylememişti doktor baktı sorular sordu sonra nişanlımı çağırdı öyle öğrendik doktorda hayatımın şokuydu lakin şükür ikimizde atlattık

Bendede çoğalma yok canım dediğin gibi sanki sonradan çıkmamış da hep ordaymış gibi geliyo insana

bulaştıktan kaç ay sonra çıktı bu siğiller bilgin varmı? bendede genital kılları kesiyorum sivilce benzeri şeyler çıkıyor sonra kıllar uzayınca geçiyor bende korktum genital siğil diye

bulaştıktan kaç ay sonra çıktı bu siğiller bilgin varmı? bendede genital kılları kesiyorum sivilce benzeri şeyler çıkıyor sonra kıllar uzayınca geçiyor bende korktum genital siğil diye

1.5 ay sonra farkettim ben ama ondan Bi kaç hafta önce çıkmaya başlamış olabilir çünkü ben ilk sivilcedir ya da hani beyaz kabarıklar oluyor ya onlar gibi bişey herhalde diyip geçiştirdim

1.5 ay sonra farkettim ben ama ondan Bi kaç hafta önce çıkmaya başlamış olabilir çünkü ben ilk sivilcedir ya da hani beyaz kabarıklar oluyor ya onlar gibi bişey herhalde diyip geçiştirdim
Siğiller sert miydi peki.. Doktor yani koyamadı ya.. Çoğaldı mı sonradan

Siğiller sert miydi peki.. Doktor yani koyamadı ya.. Çoğaldı mı sonradan
İlk çıkanlar başlangıç sertti et benine dönünce değildi , bulunduğum şehirde hiçbir doktor cildiyecilerde dahil tedavi etmek istemediler , Kadın hastalıkları bu cildiyecinin görevi Dedi cildiyeci iç kısımdada vardır biz yapamayız Dedi süre kaybı yaşadım izmire gittim , İzmir'e gittiğimde de Bi de iltihap ve mantar yapmış onun tedavisini olmak zorundaydım ilk daha sonra sorun olmasın diye ordanda 2 hafta kaybı daha oldu daha sonra işlem uygulandı , işlem uygulanan yerlerin hala izleri var ..

Çok geçmiş olsun.. İlk gittiğin doktorlar anlayamadı mi acaba geciktirmisler tedaviyi resmen

bendeki farklı ozaman ben nezaman genital kılları alsam 3-4 gün içinde kaşıntı eşliğinde sivilce gibi şeyler çıkıyor,kıllar uzayınca kendiliğinden geçiyor ilk defa başıma yazın geldi

bendeki farklı ozaman ben nezaman genital kılları alsam 3-4 gün içinde kaşıntı eşliğinde sivilce gibi şeyler çıkıyor,kıllar uzayınca kendiliğinden geçiyor ilk defa başıma yazın geldi

O başka bişey canım içini rahat tut kıl köklerin kalın sanırım daha sonra öyle olması normal

Merhaba kızlar bende de 2_3 hafta önce genital bolgemde siğiller çıktı sürekli olarak mantar problemim vardı kaşıntı dan sandım ama geçmedi bi turlu pazartesi doktora gidicem kismetse buarada da ben tüp bebek tedavisi gordugum için sürekli kontrol altındayim ocakta smear testi yaptirmistim temiz çıkmıştı tekrar yaptırmama gerek varmi? Korkuyorum nedense bazıları kansere dönüşüyormus şimdiye kadar hiç gelmedi böyle bir şey başıma napcam bilmiyorum...

Canım geçmiş olsun siğiller için enç kısa zamanda muayene olmalısın dışarda hpv görülmedi ise de çok düşük bi ihtimal testin yanlış sonuçlanma ihtimali var diye biliyorum ... Doktorun karar verir tekrarına bakmadan anlaşılmaz o

Cvb
Cvp için teşekkürler canım yanı smear yaptırırken yoktu sigiller daha yeni çıktı her siğil kanser tehlikesi tasirmi yanı?? Bu arada psikolojik mi bilmiyorum çok kasik ağrım oluyor benim pazartesi gidicem doktora bakalım

Merhaba arkadaşlar bende de LSİL ÇİN 1 çıktı ve doktor kolposkopi ve biyopsi yapılmalı dedi. İstanbul da uygun hastane yapacak yer biliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…