Canım DNA na bi kez yerleşimi bi daha çıkmıyo diye biliyorum ben ama doğru degilmi bu .. Aşıyı önerir misin.. Nasıl ağrın oldu aşı olunca adet sancısı gibimi
Teşekkürler geçmiş olsun takrarHayır da denilir evette 2 yıl içerisinde eğer gerekli tedavileri yapıp kontrolleri aksatmayınca riskli tip değilse geçiyor ama vücutta artık bu virüs var denildiği doğru nüksetmiyor tıpkı grip aşısında Nasıl grip mikropları enjekte ediliyor bağışıklık önceden başlasın diye onun gibi bunun kalması da , dediğim gibi riskli tipler tehlikeli tabi , aşı Ağrı'sı nezle gibiydi kolumda ağrı oldu sadece . Bende 2 yıldır hiçbirşey yok tek eşlilik önemli aşıyı öneriyorum
Siğiller tam olarak Nasıl oluyor..yani ben yeni çıktığını düşünüyordum kaşıntıyla birlikte farkettim ama suan kaşıntı yok ve sanki genital organın bir parçası gibi geliyorlar ya da mantar da olabilir çünkü arada beyaz sıvı geliyor..doktora gitmekten korkuyorum ben deHayır da denilir evette 2 yıl içerisinde eğer gerekli tedavileri yapıp kontrolleri aksatmayınca riskli tip değilse geçiyor ama vücutta artık bu virüs var denildiği doğru nüksetmiyor tıpkı grip aşısında Nasıl grip mikropları enjekte ediliyor bağışıklık önceden başlasın diye onun gibi bunun kalması da , dediğim gibi riskli tipler tehlikeli tabi , aşı Ağrı'sı nezle gibiydi kolumda ağrı oldu sadece . Bende 2 yıldır hiçbirşey yok tek eşlilik önemli aşıyı öneriyorum
Siğil şekilleri uçuk derken et benleri falan da hepsine baktım ama sivillerde yayılma varmış..ben de yok gibi havuz vs şuan olmadığı için olcagını da düşünmüyorum umumi tuvalet kullanımını da azalttım internet yazılarını okuyunca insan bir yerde ölecek gibi oluyor ama nedense şuan pozitifim ve hiç bir şey yokmuş gibi hissediyorum Allah korusun inşallah hepimizinki geçer..
Bendede çoğalma yok canım dediğin gibi sanki sonradan çıkmamış da hep ordaymış gibi geliyo insanaSiğil şekilleri uçuk derken et benleri falan da hepsine baktım ama sivillerde yayılma varmış..ben de yok gibi havuz vs şuan olmadığı için olcagını da düşünmüyorum umumi tuvalet kullanımını da azalttım internet yazılarını okuyunca insan bir yerde ölecek gibi oluyor ama nedense şuan pozitifim ve hiç bir şey yokmuş gibi hissediyorum Allah korusun inşallah hepimizinki geçer..
bulaştıktan kaç ay sonra çıktı bu siğiller bilgin varmı? bendede genital kılları kesiyorum sivilce benzeri şeyler çıkıyor sonra kıllar uzayınca geçiyor bende korktum genital siğil diyeBelki 500 küsür tane hpv takıldı toplam 6 tamamen bayıltarak 1 kere kısa süreli narkozla iç dış yakıldı 1 yıl sürdü bu yakılmalar 1 yıldan sonra sürekli kontrol edildi smear testleri yaptırdım 6 ayda bir şükür geçti , ama en büyük etken bu şey bulaştı mı stres ile artıyor , bağışıklığı da hep yüksek tutmak lazım . Hpv iki kere aşı oldum ilk günler ağrı yaptı sonra geçti
bulaştıktan kaç ay sonra çıktı bu siğiller bilgin varmı? bendede genital kılları kesiyorum sivilce benzeri şeyler çıkıyor sonra kıllar uzayınca geçiyor bende korktum genital siğil diye
Siğiller sert miydi peki.. Doktor yani koyamadı ya.. Çoğaldı mı sonradan1.5 ay sonra farkettim ben ama ondan Bi kaç hafta önce çıkmaya başlamış olabilir çünkü ben ilk sivilcedir ya da hani beyaz kabarıklar oluyor ya onlar gibi bişey herhalde diyip geçiştirdim
İlk çıkanlar başlangıç sertti et benine dönünce değildi , bulunduğum şehirde hiçbir doktor cildiyecilerde dahil tedavi etmek istemediler , Kadın hastalıkları bu cildiyecinin görevi Dedi cildiyeci iç kısımdada vardır biz yapamayız Dedi süre kaybı yaşadım izmire gittim , İzmir'e gittiğimde de Bi de iltihap ve mantar yapmış onun tedavisini olmak zorundaydım ilk daha sonra sorun olmasın diye ordanda 2 hafta kaybı daha oldu daha sonra işlem uygulandı , işlem uygulanan yerlerin hala izleri var ..Siğiller sert miydi peki.. Doktor yani koyamadı ya.. Çoğaldı mı sonradan
Çok geçmiş olsun.. İlk gittiğin doktorlar anlayamadı mi acaba geciktirmisler tedaviyi resmenİlk çıkanlar başlangıç sertti et benine dönünce değildi , bulunduğum şehirde hiçbir doktor cildiyecilerde dahil tedavi etmek istemediler , Kadın hastalıkları bu cildiyecinin görevi Dedi cildiyeci iç kısımdada vardır biz yapamayız Dedi süre kaybı yaşadım izmire gittim , İzmir'e gittiğimde de Bi de iltihap ve mantar yapmış onun tedavisini olmak zorundaydım ilk daha sonra sorun olmasın diye ordanda 2 hafta kaybı daha oldu daha sonra işlem uygulandı , işlem uygulanan yerlerin hala izleri var ..
bendeki farklı ozaman ben nezaman genital kılları alsam 3-4 gün içinde kaşıntı eşliğinde sivilce gibi şeyler çıkıyor,kıllar uzayınca kendiliğinden geçiyor ilk defa başıma yazın geldi1.5 ay sonra farkettim ben ama ondan Bi kaç hafta önce çıkmaya başlamış olabilir çünkü ben ilk sivilcedir ya da hani beyaz kabarıklar oluyor ya onlar gibi bişey herhalde diyip geçiştirdim
bendeki farklı ozaman ben nezaman genital kılları alsam 3-4 gün içinde kaşıntı eşliğinde sivilce gibi şeyler çıkıyor,kıllar uzayınca kendiliğinden geçiyor ilk defa başıma yazın geldi
Cvp için teşekkürler canım yanı smear yaptırırken yoktu sigiller daha yeni çıktı her siğil kanser tehlikesi tasirmi yanı?? Bu arada psikolojik mi bilmiyorum çok kasik ağrım oluyor benim pazartesi gidicem doktora bakalımCanım geçmiş olsun siğiller için enç kısa zamanda muayene olmalısın dışarda hpv görülmedi ise de çok düşük bi ihtimal testin yanlış sonuçlanma ihtimali var diye biliyorum ... Doktorun karar verir tekrarına bakmadan anlaşılmaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?