Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bugünkü kontrolde tekrar 3 sivilin nuksettigini söyledi.Aklovir, immuneks verdi ve bağışıklığın güçlü tutmami söyledi.10-11gun sonra bir daha gideceği.bakalım nolacak

Arkadaşlar, 2015 yılı HPV tedavi araştırmalarında yeni bir durum var aktarmaya çalışayım.
Amerika Texas üniversitesinde yapılan klinik testlerde, 2 yıldır HPV+ ve rahim ağzında değişiklik başlamış olan 30 yaş üstü bir grup kadına günde 3000mg AHCC veriliyor. 1 ay sonunda dozaj günde 1000mg'ye düşürülerek 3 ay boyunca devam ediliyor. Bu sürede kadınlara HPV ile ilgili başka bir tedavi uygulanmıyor. 3 ayın sonunda %80 kadın hastada rahim ağzında düzelme ve HPV (-) sonucu alınıyor. Kalan hastalarda 3 ay daha tedavi devam ediyor ve 6 ay sonunda onlarda da HPV (-) sonucu alınıyor. Bu umut veren sonuç karşısında çok daha geniş kapsamlı bir test planlanıyor ve 2016 sonunda sonuçların açıklanması bekleniyor... Televizyonlar bunu kadın programlarında mutlu bir haber olarak vermeye başladı amerikada.

Peki bu bir ilaç mı, ilaç araştırması mı? Kesinlikle hayır.
AHCC zaten var olan immün güçlendirici bir destek hapı. Sadece olumlu etkisi olurmu araştırması ile bu sonuç elde ediliyor. AHCC esasen japon mantarı extraktı ve çeşitli minareller vs. Yan etkisi olmadığı için 1000mglik hapları 3000e çıkartıp deneme yapmışlar. Bu arada reklam yaptığım sanılmasın bir tek Türkiye'de satışı yok. Zaten alamazsınız aradım ama hiçbiryerde bulamadım. Piyasada mantar extraktları var ama AHCC daha farklı bir şey anladığım kadarı ile.

Bence bu mutlu bir haber. Arama motorlarında AHCC HPV diye yazarsanız üniversitenin araştırma sonuçlarına ulaşabilirsiniz. İngilizce tabi. Bu arada ünlü satış sitelerinde araştırdım. 60-70 dolar civarı 1000mg 30lu kutu... Yani bu üniversitenin dozajını yakalamak için çok para harcamak gerekir.

Yurtdışından getirttirme imkanı olan denemek isteyebilir. Sağlıcakla kalın.

Benim de öyle yani sadece cismi var pembe renkte ne olduğunu da anlamadım belki de başka bir şey doktora gidersen haber ver Canım

Et beni de olabilir

Vajina çevresinde altta görmekte bile zorlanıyorum. Ama bakire olduğum için hpv de değildir diye düşünüyorum sizin böyle bi olasılığınız var mi

Canım doktora gidince bana da yazar mısın? Benim de hamilelikte benlerim büyümeye başladı. 1 tanesi de aynen seninki gibi arka tarafta. Ama görüntüsü aynen et beni gibi. Yinede acaba siğil mi diye korkuyorum çünkü normal doğum yapmayı istiyorum. Allah korusun bulaşma riski var. Ben 1-2 sene önce HPV testi yaptırmıştım kandan ve negatif çıkmıştı ama bildiğim kadarıyla yüzlerce HPV türü var. Bu testte hangisine bakıyorlar bilmiyorum. Cildiyeye gitmek lazım herhalde.

Arkadaşlar et beninden siğili nasıl ayırt edebiliriz?
1 tane, çok uzun zamandır (en az 1-2 yıl) aynı yerde, mercimek büyüklüğünde bir şey var. Maalesef çok görebildiğim bir yerde değil ama internetteki resimlere benzemediğini söyleyebilirim. Et benine daha çok benziyor. Sayıca artmıyor. Sadece hamilelikte büyüdüğünü fark ettim.
Kanda HPV testim negatif çıkmıştı. Bu siğil olmadığı anlamına gelir mi?
Bir de kadın doğuma mı cildiyeye mi gitmeliyiz?

Canım bebeğin hayırlı olsun.
Siğil olduğunu nereden anladın?
Benim vajinada değil makatta et benine benzer bir tane var. Onu cildiyeciye mi göstereceğim? Normal doğum yapamaz mıyım siğilse?

Vajina çevresinde altta görmekte bile zorlanıyorum. Ama bakire olduğum için hpv de değildir diye düşünüyorum sizin böyle bi olasılığınız var mi
Yok canım ben evliyim ama bendeki makatta bakire olsanda hpv taşıyabilme ihtimalin varmış ne yazıkki , ortak wc , çamaşır , havuz gibi yerlerden

Ben normal doğum yaptım o zaman hpv nin ne olduğunu bile bilmiyordum ama doktorum söylerdi heralde diye kendimi motive ediyorum :) gidicem inşallah bu hafta cevap vermeye çalışırım arkadaşım . Bende biri hamilelikte çıkmştı bide ufacık yeni çıktı hemen elma sirkesi kullandım küçük olanı kuruttu diğerine bişey yapmadı sende dene istersen elma sirkesini ... Allah hayırla kurtarsın inşşallah.

Arkadaşlar hpv aşısı önerdi doktor bana yaptır koruyuculuğu var dedi.. Bu aşıyı yaptiran varmı?? Bide sadece bakire iken mi yapılıyo yoksa evlilerde yaptirabilirmi??

Benim merak ettim ilk gittgmde yakmadan önce valtrex aklovir gibi hapları yazarmisinz dedim hayır faydası yok bu siğil uçuk değil dedi.yaktiktan sonra patoloji çıktı siğil olduğu kesinleşti aklovir verdi bu ne demek?

Hpv aşısı bakirelere de yapılıyor 18 yaşından sonra öneriyorlar , bende bakire olduğum halde hpv kapan kızlık zarımı doktorlarda kaybeden ve hpvyi en acı haliyle atlatıp şükürler olsun ki kurtulanlardanım

Nasıl atlattiniz?

Belki 500 küsür tane hpv takıldı toplam 6 tamamen bayıltarak 1 kere kısa süreli narkozla iç dış yakıldı 1 yıl sürdü bu yakılmalar 1 yıldan sonra sürekli kontrol edildi smear testleri yaptırdım 6 ayda bir şükür geçti , ama en büyük etken bu şey bulaştı mı stres ile artıyor , bağışıklığı da hep yüksek tutmak lazım . Hpv iki kere aşı oldum ilk günler ağrı yaptı sonra geçti

Canım bebeğin hayırlı olsun.
Siğil olduğunu nereden anladın?
Benim vajinada değil makatta et benine benzer bir tane var. Onu cildiyeciye mi göstereceğim? Normal doğum yapamaz mıyım siğilse?
Tesekkur ederim canim. Sigil olduğunu eşimden anladım.Bana eşimden bulaştı. Cunku o bu konuda bir cok kez yaktirma tedavisi oldu.Gebelik denemelerine kadar korundugumuzdan bende çıkmamıştı. Gebelik denemesinde bulasti ve gebeligim sirasinda cikti. Dr. soylemistim. Zaten gebelik sirasinda tedavi olamazsin dedi. Benim hem vajina cevresi hem de makat cevresinde cikti. Tedavi olamadigimdan çok ilerledi. Sayısı ve büyüklüğü fazlaydı. Internetteki görüntülerle aynı zaten. Bakınca anlarsın. Dr. Bana sigille rağmen bile normal dogum yapabileceğimi söyledi.sezeryan sirasinda bile bebeğe bu virüsün bulasabilecegini bu virüsün normal doğuma engel olmadığını söylemişti.Ama ben istemedim sonuçta normal doğumda bulaşma oranı daha fazla. Bu arada sevindirici olarakta şunu söyleye bilirim.Normal de elma sirkesi kullanıyordum. Siviller büyük diye vazgeçtim yansıtayım dedim. Iki hafta içinde ise sigillerim kendi kendine yok olduğunu farkettim. Sen de gebe kalirsan sigil çıkarsa üzülme. Dogumdan sonra kendi kendine yok oluyor. Su an benim görünürde hiç sigilim yok.

Canım DNA na bi kez yerleşimi bi daha çıkmıyo diye biliyorum ben ama doğru degilmi bu .. Aşıyı önerir misin.. Nasıl ağrın oldu aşı olunca adet sancısı gibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…