İnşallah olmaz bi dahaHayır daha dogum yapali iki ay oldu.Sigillerim dogumdan sonra iki hafta içinde yok oldu.Su an sigillerim yok.
Mrh.bende p.tesi yaktirdim ins.daha cikmaz ama esimde tedavi goruyor.hpv sonucumu bekliyorum.gecmis olsun...arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
evet yaptırıyorarkadaşlar bakire olanlar smear testi yaptıramıyor mu?
Kadın doğuma gitmeni öneririm. Adet düzensizliği zamansız kanama ve siğil problemin varsa kadın doğumcuya gitmelisin. Smear aldır.Kızlar surekli ve düzensiz adet gooryrm. Ara kanama fazla.genitalimin dışında sigiler oluştu. Polipler bağlantılı mi yoksa dermatoloji işi mi cozemedim
Yas 23 herhlde ileri derece büyük bir sorun yoktur değil mi siviller kendiliğinden küçüldü biraz ama[/QUOTE]OTE="eda_eda, post: 46376560, member: 604975"]Kadın doğuma gitmeni öneririm. Adet düzensizliği zamansız kanama ve siğil problemin varsa kadın doğumcuya gitmelisin. Smear aldır.
En kısa zamanda doktora görün canım doktor direk yaktirma önerdi bide aldara krem varmış oda iyi gelirmiş ama sen yinede yaktir dedi genital ağda yapma canım sakin onlar kanadikca yayılır kes kılları kisalt ben öyle yapıyorum bide bağışıklık sistemini güçlendiren besinler al mutlakaYa çok tuhaf şekilde oldu hala doktora gorunmedim lekelenme de oluyor sanırım yaralar çoğalıyor. İlk aşamada doktorunuz neler yaptı? Genitali ağda yaparken sigiller kanadı bugün son artık gidicem doktora
Herhangi bir kadın doğumcuya görün canım lekelenmeler ve düzensiz adet problemini direk sigile bağlama bence önce bi smear testi alsınlar çok korkuyorsanız hpv tiplemesi yaptırirsin belki stres yapmissindir bende yakilacak siğiller diye stresten 10 gün geçti adet günümAnkarada muayene olucm hangi hastaneye gtmeliyimve hhangi doktr? Kızlar bu düzensi z lekelenme siğil var diye mi oluşuyor dha önce böyle bisey yoktu
Canım geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Peki operasyondan sonraki süreç nasıldı hemen ayaklandın mı ?Kızlar ankaraya gittim. Ankuniversitesi tip fakültesine orada sigiller arttigi için sanırım az olan kısmı yakildi çok olan kısımise koterizasyon işlemi yapıldı. 4-5 adet dikiş atildi . Genel anestezi altinda uygulandı bu işlem. Yerinin duzelmesini bekloyoruz. 20 güne pataloji sonuçları gelicek. Hastalık tekrarlar mi bilemiyorum. Esde var ise onu hangi bölüme gkstermek gerekiyor bilmiyoruz. Bu dikişlerin kac gune dökülür ne olur bilmiyorum. Umarım.bir daha tekrarlamaz çok pis bir vuruş
İnşaallah canım kurtuluruz bundan buda bi sınav unutmamalı bende bursadayim canım kemal köroğlu na yakdirdim 2 hafta önce siğilleri ama maalesef bitane yine çıktı çok moralim bozuk benimde inşaAllah başka çıkmaz bide aldara krem aldım onu kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum gerçekten çok zor ALLAH yardımcımız olsunÖncelikle hepimiz kurtuluruz bu ileten diye başlamak istiyorum..
Yaklaşık 1 buçuk ay oldu Anlayalı ilk başta konduramadım başıma gelmez sanıyordum. Zaten hayatımda herşey Kötüye giderken bundan kötüsünolamaz derken oldu. bu olmamalıydı ama bana öyle güzel bir ders olduki tüm yaşadıklarımdan sonra bunada şükür demeyi öğrendim çok zor her günüm ağlamak kendimi üzmekle geçiyor. Kimseye anlatamamak ayrı bir durum zaten. Çöküşteyim. Tespit ettiğimde 4 tane vardı ertesi gün gittim doktora kriyo yapıldı. 1 ay sonra gel denildi. Ama o bir ayda öyle bir yayıldı ki sormayın gitsin. Başka bir doktora gittim. Yine kriyo yapıldı bu sefer sayılamayacak kadar olan siğillerimden sadece 2-3 tanesi düştü kabuklar iyileşmesiyle beraber kabusun gittikçe büyüdüğünü farkettim. O kadar çok yayılıdı ki. Birde çok hassas yerdeler. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bursa'da önerebileceğiniz bir doktor var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?