Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende aynı dertten tedavi görüyorum daha 3 hafta oldu hpv virüsü kaptığımı öğreneli çok zorlu bi süreç çok ağladım ama ne fayda birde bu süreçte genital tüğleri nasıl alıcaz bu süreçte ne yapmalıyız hpv ile savaşmak için benimlede bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen kızlar

Mrh.bende p.tesi yaktirdim ins.daha cikmaz ama esimde tedavi goruyor.hpv sonucumu bekliyorum.gecmis olsun...

Merhaba,

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kimi zaman yapamıyorum.
Daha evvvel erk. arkadaşımda çıkan siğiller sonucu cin1 olduğumu öğrendim. Biyopsi oldum. Çıkan sonuç karşısında beklemeyi tercih ettik. Sonra ki 1,5 yıl boyunca herşeyim temiz geldi Ancak 3 ay evvel son 3 smear im temiz olmasına rağmen genital siğil problemi ile karşılaştım.

Üstelik smearim yine temiz geldi. Ama bn 2 ay sonra tekrar test yaptırdım ve Cin1-2 seviyesi civarı sonuç aldım. Çıkan smearlerimin temiz olması her şeyin düzgün olduğunun göstergesi değilmiydi? Anlamıyorum.
Kondilomları yaktık. Sonra biyopsi oldum. Sonucum high grade yani 2-3 seviyesi çıktı. Leep yapılmalı denildi.

Çok korkuyorum 26 yaşındayım daha evli değilim bebek sahibi değilim. İleride aile olamamaktan kimseyle paylaşamadığım bu rahatsızlıkla başbaşa kalmaktan çok korkuyorum. Lütfen başına benzer şeyler gelenler özelden veya buradan bana yazabilirler mi?

Leep olan sonrasında yaşadıklarını aktarabilirler mi?

Hanımlar o kadar titiz olmama rağmen bende de oldu. Tamamen vücut direncinizle alakalı bir durum. Herkeste olabilir. Mutlaka bir hekime gidin ihmal etmeden çünkü büyüyüp yerleşebiliyor. Fazla oynamayın, stres yapmayın çünkü stresle de büyüyebiliyor ve hekiminizi dinleyin derim.

Kızlar surekli ve düzensiz adet gooryrm. Ara kanama fazla.genitalimin dışında sigiler oluştu. Polipler bağlantılı mi yoksa dermatoloji işi mi cozemedim

Kızlar surekli ve düzensiz adet gooryrm. Ara kanama fazla.genitalimin dışında sigiler oluştu. Polipler bağlantılı mi yoksa dermatoloji işi mi cozemedim
Kadın doğuma gitmeni öneririm. Adet düzensizliği zamansız kanama ve siğil problemin varsa kadın doğumcuya gitmelisin. Smear aldır.

OTE="eda_eda, post: 46376560, member: 604975"]Kadın doğuma gitmeni öneririm. Adet düzensizliği zamansız kanama ve siğil problemin varsa kadın doğumcuya gitmelisin. Smear aldır.[/QUOTE]
Yas 23 herhlde ileri derece büyük bir sorun yoktur değil mi siviller kendiliğinden küçüldü biraz ama

OTE="eda_eda, post: 46376560, member: 604975"]Kadın doğuma gitmeni öneririm. Adet düzensizliği zamansız kanama ve siğil problemin varsa kadın doğumcuya gitmelisin. Smear aldır.
Yas 23 herhlde ileri derece büyük bir sorun yoktur değil mi siviller kendiliğinden küçüldü biraz ama[/QUOTE]
Canım benimde adet döneminde kuculuyor sigiller sonra tekrar büyüyor bugün nasipse yaktiricam genel anestezi altında yapılacak çok korkuyorum yakım işleminden sonra bidaha çıkmaz inşaAllah Allah a şükür smear sonucumda temiz çıktı ama yine de korkmuyorum ben offf ne stresli birşey mis ALLAH yardımcımız olsun

Ya çok tuhaf şekilde oldu hala doktora gorunmedim lekelenme de oluyor sanırım yaralar çoğalıyor. İlk aşamada doktorunuz neler yaptı? Genitali ağda yaparken sigiller kanadı bugün son artık gidicem doktora

Ya çok tuhaf şekilde oldu hala doktora gorunmedim lekelenme de oluyor sanırım yaralar çoğalıyor. İlk aşamada doktorunuz neler yaptı? Genitali ağda yaparken sigiller kanadı bugün son artık gidicem doktora
En kısa zamanda doktora görün canım doktor direk yaktirma önerdi bide aldara krem varmış oda iyi gelirmiş ama sen yinede yaktir dedi genital ağda yapma canım sakin onlar kanadikca yayılır kes kılları kisalt ben öyle yapıyorum bide bağışıklık sistemini güçlendiren besinler al mutlaka

Ankarada muayene olucm hangi hastaneye gtmeliyimve hhangi doktr? Kızlar bu düzensi z lekelenme siğil var diye mi oluşuyor dha önce böyle bisey yoktu

Ankarada muayene olucm hangi hastaneye gtmeliyimve hhangi doktr? Kızlar bu düzensi z lekelenme siğil var diye mi oluşuyor dha önce böyle bisey yoktu
Herhangi bir kadın doğumcuya görün canım lekelenmeler ve düzensiz adet problemini direk sigile bağlama bence önce bi smear testi alsınlar çok korkuyorsanız hpv tiplemesi yaptırirsin belki stres yapmissindir bende yakilacak siğiller diye stresten 10 gün geçti adet günüm

Kızlar ankaraya gittim. Ankuniversitesi tip fakültesine orada sigiller arttigi için sanırım az olan kısmı yakildi çok olan kısımise koterizasyon işlemi yapıldı. 4-5 adet dikiş atildi . Genel anestezi altinda uygulandı bu işlem. Yerinin duzelmesini bekloyoruz. 20 güne pataloji sonuçları gelicek. Hastalık tekrarlar mi bilemiyorum. Esde var ise onu hangi bölüme gkstermek gerekiyor bilmiyoruz. Bu dikişlerin kac gune dökülür ne olur bilmiyorum. Umarım.bir daha tekrarlamaz çok pis bir vuruş

Öncelikle hepimiz kurtuluruz bu ileten diye başlamak istiyorum..
Yaklaşık 1 buçuk ay oldu Anlayalı ilk başta konduramadım başıma gelmez sanıyordum. Zaten hayatımda herşey Kötüye giderken bundan kötüsünolamaz derken oldu. bu olmamalıydı ama bana öyle güzel bir ders olduki tüm yaşadıklarımdan sonra bunada şükür demeyi öğrendim çok zor her günüm ağlamak kendimi üzmekle geçiyor. Kimseye anlatamamak ayrı bir durum zaten. Çöküşteyim. Tespit ettiğimde 4 tane vardı ertesi gün gittim doktora kriyo yapıldı. 1 ay sonra gel denildi. Ama o bir ayda öyle bir yayıldı ki sormayın gitsin. Başka bir doktora gittim. Yine kriyo yapıldı bu sefer sayılamayacak kadar olan siğillerimden sadece 2-3 tanesi düştü kabuklar iyileşmesiyle beraber kabusun gittikçe büyüdüğünü farkettim. O kadar çok yayılıdı ki. Birde çok hassas yerdeler. Ne yapacağım bilmiyorum.

Bursa'da önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

Canım geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Peki operasyondan sonraki süreç nasıldı hemen ayaklandın mı ?

İnşaallah canım kurtuluruz bundan buda bi sınav unutmamalı bende bursadayim canım kemal köroğlu na yakdirdim 2 hafta önce siğilleri ama maalesef bitane yine çıktı çok moralim bozuk benimde inşaAllah başka çıkmaz bide aldara krem aldım onu kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum gerçekten çok zor ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…