- 4 Haziran 2016
- 126
- 28
- 13
İnşaallah canım kurtuluruz bundan buda bi sınav unutmamalı bende bursadayim canım kemal köroğlu na yakdirdim 2 hafta önce siğilleri ama maalesef bitane yine çıktı çok moralim bozuk benimde inşaAllah başka çıkmaz bide aldara krem aldım onu kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum gerçekten çok zor ALLAH yardımcımız olsun
Öncelikle sakin ol canım ben ilk defa yaktirdim sigilleri kemal beyde toplamda 640 TL verdim anestezi altında yapıldi. Ve ona rağmen çok canım yandı ailenden niye saklıyorsun anlamadım sonuçta bu hastalık heryerden bulaşabilen bi hastalık illa cinsellik şart değil devlet hastanesi de yakma işlemini yapıyor diye biliyorum bide aldara diye bi krem var 140 TL fiyatı onuda kullanabilirsiniz ama en etkili çözüm yaktırmak diyorlarCanım
Canım anlıyorsundur beni ben hala panik halini atlatamadım. Bir kaç sorum olacak sana. Daha önce işlem yaptırdın mı kaç kez neler yaptırdın nerelere gittin. birde senin nasıl yoğunlukta benim çok hızlı yayılıyorlar. Birde ben ilçede oturuyorum gelip gitmem zaten sıkıntı ailem bilmiyor doğal olarak maddi Açıdan da benim için zor. Doktor işlemden ne kadar Ücret talep etti
Canım haklısın cinsellik dışında bulaşabiliyor ama söylemek istemiyorum üzülmelerini istemiyorum. Ne bileyim benim hatam sonuçta. Ben bu siğilleri tek başıma çıkartmadım ama bu konuda inan tek başımayım. kriyodan sonra saatlerce yürüyemediğim oldu o zaman çok kötü hissettim kendimi insan yanında birini arıyor. boyu devrilesicenin umrunda değil. O yüzden soruyorum işlem sonrası ayaklandın mı hemen diye çünkü yalnız olacağım için sonrası benim için çok zor. Koterizasyon yapıldı Anladığım kadarıyla sana. Kriyo bana etki etmeyecek bunu anladım.Öncelikle sakin ol canım ben ilk defa yaktirdim sigilleri kemal beyde toplamda 640 TL verdim anestezi altında yapıldi. Ve ona rağmen çok canım yandı ailenden niye saklıyorsun anlamadım sonuçta bu hastalık heryerden bulaşabilen bi hastalık illa cinsellik şart değil devlet hastanesi de yakma işlemini yapıyor diye biliyorum bide aldara diye bi krem var 140 TL fiyatı onuda kullanabilirsiniz ama en etkili çözüm yaktırmak diyorlar
Anlıyorum canım ewet koterizasyon yapıldı narkoz aldığım için pek anlamadım acısını ama narkozun etkisi geçince cok canım yandı yürüme de falan sıkıntı yok ama otururken ve WC ye gittiğinde çok yanıyor sürekli batikon surdum mikrop kapmasin diye iç çamaşırları mi hergun değiştirdim ben çalıştığım için 3 gün rapor aldım ama 4.günü çalışmaya başladım dediğim gibi narkoz alirsan yanında biri olması şart çünkü benim hep başım dönüyor du bi arkadaşınla falan gitsen ama yuruyebilirsin yanıCanım haklısın cinsellik dışında bulaşabiliyor ama söylemek istemiyorum üzülmelerini istemiyorum. Ne bileyim benim hatam sonuçta. Ben bu siğilleri tek başıma çıkartmadım ama bu konuda inan tek başımayım. kriyodan sonra saatlerce yürüyemediğim oldu o zaman çok kötü hissettim kendimi insan yanında birini arıyor. boyu devrilesicenin umrunda değil. O yüzden soruyorum işlem sonrası ayaklandın mı hemen diye çünkü yalnız olacağım için sonrası benim için çok zor. Koterizasyon yapıldı Anladığım kadarıyla sana. Kriyo bana etki etmeyecek bunu anladım.
Yaaa o kadar buyuyorlarmi ?? Bende 2 hafta önce yaktirdim canım ama yine çıktı maalesef çok küçük ama çıktı yine inşaAllah sizin bidaha cikmazAğrıyı hissediosan siğil sarmissa gecikme benmkinin boyutu 3,2 cm grub ve dağınık olmak üzere çok fazlaydı dikisler bu yüzden hala canım acıyor ve tekrarlar mı diye korkuyorum pataloji sonuçları 16 gün sonra açıklanacak bu hastalığı geciren insanlar bir kez gelip buraya yazmış sanirim hala devam etselerdi girip buraya yazma ihtiyacı hissederlerdi
Çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum esinizde varsa gorsel kontrolle anlaşılabilir zaten ama doktorum esime dedi ki erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş o yüzden çoğu erkekte cikmazmis ama korunmayı önerdi bize bulaşıcı misEvet benim vücut zayıf belkide ondan genital ağda yaptım ben kanadilar surekli sanırım o da dağılmasina yardimci oldu. Şuan için dikisler ve pataloji sonucu gelene kadar tekrar gorunemem yara çok büyük gentital komple dikiş allahım yardımcımz olsun . Bir de eş de var mı yok mu bunu bilmiyoruz nasıl ogrenicez
Evet benimkinde de birşey yok şuan için. O da bulaşır yada ilerler diye tereddütle bilmiyorum onda var mı yok mu kan tahlili ile falan anlaşılmıyor mu ya olup olmadığı. Bu hastalık ne zaman geçiyor yaktirma sonucunda iz kaliyor mu benimkileryakilan kismi siyah leke gbinduryuorl[/QUOTE][QUOnal, post: 46785623, member: 686429"]Çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum esinizde varsa gorsel kontrolle anlaşılabilir zaten ama doktorum esime dedi ki erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş o yüzden çoğu erkekte cikmazmis ama korunmayı önerdi bize bulaşıcı mis
Geçecek ALLAH in izniyle ben inanıyorum bebek meselesine gelince normal doğum onermiyorlar hpvli hastalara bebegede geçermiş benim daha zor ekimde kismetse 4.tüp denemem var nasıl olcak bilmiyorum zaten stresliyim bide buunlar çıktı stresim 2 kat artti vallaEşler bizden nasıl korunacaklar ki prezervatif ile bile geçme durumu var çocuk sahibi olmayı dusunuyoruz suan için bu mümkün godunmuyor aslında küçük bir olay gbinduruyor psikolojik olarak tramva rtkisi yaratti ikimizde sonu yok mu çok merak ediyorum. Şuan siğil tekrarlardan nerede çıkar cikicak yeri kalmadı gbi her taraf mahbokdu
Sen hemen yaktirmissin sukrrt ben ameliyat oldum o internette gorulen illet fotoğraflardaki gni olmuştu grup halinde. Çıktıkça yaktirirsn hiç sorun etme sabirlinol bak bu sitede bu hastalığı geçirenler grip yazmışlar ama daha sonra hastalık geçince yazmaktan vazgecmisler umutsuz olmayalımGeçecekizniyle ben inanıyorum bebek meselesine gelince normal doğum onermiyorlar hpvli hastalara bebegede geçermiş benim daha zor ekimde kismetse 4.tüp denemem var nasıl olcak bilmiyorum zaten stresliyim bide buunlar çıktı stresim 2 kat artti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?