Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İnşaallah canım Rabbim benim gibi isteyen herkes e versin hayırlı evlat lar ewet kondilom diyorlar hpv virüsü neden oluyormuş patalojik inceleme yapılmadı ama ben ketem e gidicem hpv tiplemesi yapticam sadece smear alındı sonuç temiz sukur hep dua edicem sizin içinde su mübarek günler yüzü suyu hurmetine şifa buluruz inşaAllah canım

Sen nerede yaktırdın peki canım. Ilk işlemin seninde koterizasyon sanırım. Benim için önemli olan işlem sonrası hemen ayaklanmam. Dediğin gibi özele gitmek yerine devlet hastanesini denemekte fayda olabilir . Inşallah yanıma birini bulabilirim. Gerçi kimseye söyleyemediğim için biraz Zor.insan kendisini anlayacak birini arıyor. Birde o kadar hassas bir noktada çıktıki biri inanın başka çıkacak yer bulamadın mı diyorum.

İçini ferah tut Ankara üniversitesfakultesinde genel anestezi uygulandı bana seninki grup halinde dglse lokal olur ve benimki genel anestezi olmasına ragmhastanede sadece 3 saat kadar bulundm yakilmashiç aci vermiyor kâlkarsn hemen ayağa benm dikişli oldgndan hala agrim var

Amin amin inşallah pataloji sonucunm gelsin kızlar unutmayalm birbirimizi iyilesseniz daha yazın sayfaya bu sıkıntılı sureci birbirimizin desteğinize takipleserek atalatalim

Canım kusura bakma sürekli soru soruyorum ama inanın hala üstümden atlatamadım paniği ben iki kez gittim ikisindende cildiye ve zührevi hastalıklar uzmanına gittim direk kriyo yapıldı. Kadın hastalıklarına falan gitmedim. Şimdi benim gitmem gereken doktor hangi bölüm olacak üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum bu sefer. Acaba aynı gün işlem yaparlar mı yanıma birini bulamazsam çok zorlanırım malum şehir dışında yaşıyorum

Ben de ilk senin gibiydim çekiniyordu utanıyor insan. Vajinada ciktiginicin bende cildiyeye giricektim ardından kadın doğuma gittim ve bende il dışından gittiğim için hemen Ankara üni hastanesine sevk aldm kadın doğumdan jinekoloji yani gttim ve sabah erken git hemen ertesi güne dün verdi ben geç gittiğinden anestezi ile aldı korkma hiç sivillerin grup halinde ve büyük değilse yakarlar yine çıktığı yer önemli deil benim rahim içi ultrason yaptı içinde bar mı diye içinde görünmedi ve distakileri hemen aldı dikti yola koydu bizi :) içini ferah tut benimki kadar zor değildirtek bbaşına git zaten hemşireler yardımcı oluyor ve zaten serum bitti ben ayaklandım benimki yakma deil ameliyatti resmen o şekilde dusun

Amin amin inşallah pataloji sonucunm gelsin kızlar unutmayalm birbirimizi iyilesseniz daha yazın sayfaya bu sıkıntılı sureci birbirimizin desteğinize takipleserek atalatalim
Tamam canim benim salı günü kontrolümvar o çıkan sigilde yakilacak dediğin gibi birbirimize destek olalım inşaAllah enkisa surede geçecek hepimizin ALLAH dermansız dert vermesin sonuçta tedavisi var buna şükür ler olsun ben buarada bağışıklık sistemini güçlendiren zencefil çayı iciyorum isterseniz sizde için zencefil tane olcak sarımsak ve havuç kaynatiyorum cezvede suyunu iciyorum sizde yapın isterseniz

Canım inşallah Rabbim senin gönlüne göre evlatlar versin. Dediğin gibi bende üniversite hastanesine gideyim o halde jinekoloğa inşallah benide hemen alırlar. Maddi açıdanda iyi olur benim için. Allah kimsenin başına vermesin çok zormuş gerçekten moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olmuyor. Tuvalete dahi gitmek istemiyorum.

Su yerleri bir duzelsin ameliyatın gerisini halletmeye calisicam ama canımı çok yakıyor dusunun benim oturmada bile problem oluyor yakma deildi benimki sizin sadece yakma ne güzel rahatça hallettiniz ben çok ihmal ettim gün geçirmeyi kızlar çıkar cikmaz

Yalnız ="Dertlipanda, post: 46785973, member: 764116"]Canım inşallah Rabbim senin gönlüne göre evlatlar versin. Dediğin gibi bende üniversite hastanesine gideyim o halde jinekoloğa inşallah benide hemen alırlar. Maddi açıdanda iyi olur benim için. Allah kimsenin başına vermesin çok zormuş gerçekten moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olmuyor. Tuvalete dahi gitmek istemiyorum.[/QUOTE]
Yalniz değilsin dertli pandamm :) git ve hemen haktır neyse gerekli yaparlar ihmal etme ve ağda yapma hastaneye giderken bile yapma epilasyonla halletme çalış ağda kapatıyor ve dağılıyor ben şuan dikişlerin üzerine oturamiyorum Sizinkiler yine küçük ve dağınık benimkilerden ayni o nettekiler gbi içini ferah tut Rabbim hepimize şifa verecektir elbet bu hastalıktan ölen yok tedavimiz ve önemlisi gün geçirmeyi ihmal etme sakın özele gerke yok devlet hakkediyor binton para israfı

[QUtlipanda, post: 46785973, member: 764116"]Canım inşallah Rabbim senin gönlüne göre evlatlar versin. Dediğin gibi bende üniversite hastanesine gideyim o halde jinekoloğa inşallah benide hemen alırlar. Maddi açıdanda iyi olur benim için. Allah kimsenin başına vermesin çok zormuş gerçekten moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olmuyor. Tuvalete dahi gitmek istemiyorum.[/QUOTE]
Ha doktorum bana inceptum diye bir antibiyotik anestol ve bcuderm diye bir krem verdi ağrı kesici falan hijyen şart kızlar akıntı falan da daha çok artırıyor sanırım tekrr gorusmk üzere dua edicem bizede

Haklısın çünkü sabah olmayan yerde akşamına çıkıyor bu sinsi siğiller. Bana doktor imunex plus verdi Bağışıklık için. Ne yazıkkı bu durumdan memnun olmasamda her akşam alkol alıyorum. Içmediğim geceler uyuyamıyorum. Dua ediyorum mübarek ramazan sebep olur bırakırım inşallah.

Dertlipanda, post: 46786204, member: 764116"][/QUOTE]
Onceligin siğil ise eğer azıcık iradene sahip çık alkol tm tersi etki yapabilir sana. İyileşmeye engel de olabilir insllhhh tez vakitte birakabilirsin. Bağışıklığın saglm tutmya çalış. Gün sayıyorum artk ameliyt olalı bugün 2 gün anca oldu yaktir sende iyi haberlerini bekleyelim

Dertlipanda, post: 46786204, member: 764116"]
Onceligin siğil ise eğer azıcık iradene sahip çık alkol tm tersi etki yapabilir sana. İyileşmeye engel de olabilir insllhhh tez vakitte birakabilirsin. Bağışıklığın saglm tutmya çalış. Gün sayıyorum artk ameliyt olalı bugün 2 gün anca oldu yaktir sende iyi haberlerini bekleyelim[/QUOTE]
Inşallah hepimiz kurtulacağız buna inaniyorum, inanmak istiyorum. Hiç birşey bizden değerli değil bunu çok iyi anladım. Beş para etmezler yüzünden neler çekiyorum. Artık sadece kendimi düşünmeye karar verdim. Çeki düzen veriyorum hayatıma inanıyorum geçecek. En kısa zamanda gideceğim yine çok doktor değiştirmiş olacağım ama içim rahat etmiyor bir türlü

Inşallah hepimiz kurtulacağız buna inaniyorum, inanmak istiyorum. Hiç birşey bizden değerli değil bunu çok iyi anladım. Beş para etmezler yüzünden neler çekiyorum. Artık sadece kendimi düşünmeye karar verdim. Çeki düzen veriyorum hayatıma inanıyorum geçecek. En kısa zamanda gideceğim yine çok doktor değiştirmiş olacağım ama içim rahat etmiyor bir türlü[/QUOTE]

Tabiki hhiçbir şey bizden değerli deil. Kriyo dondurma işlemi yaktirirsin olmazsa daha da olmadı benmki gbi cerrahi işlem olur sonuç itibari ile hepsi 20 dkka ve hastanedeki işin 2-3 saat sürüyor. Dert etme bu durumu inan bende wc tbanyo vs görmek istemiorm insan kendi bedeninden soğuyor ama geçecek tekrr etmesinin sebebi ise bizim kendimizi ihmal edip stres yapisimiz. Dermanimiz var bunu dusun

Kızlar bisey soracagim benden şimdi o siğil parçalarını aldılar ve patalojiye gönderildi smear testi ile pataloji aynı şey mi inanın bilmiorm birisi beni aydınlatan

Kızlar bisey soracagim benden şimdi o siğil parçalarını aldılar ve patalojiye gönderildi smear testi ile pataloji aynı şey mi inanın bilmiorm birisi beni aydınlatan
Canım aynı değil patolojik inceleme de bildiğim kadarıyla hpv tiplemesi yapılıyor bu sigiller hpv e yüzünden çıkıyor bi virusun 100 den fazla çeşidi varmış 16 ve 18 cı tipi rahim ağzı kanserine neden oluyormuş onun tipine bakıyorlar ama çoğu siğiller i 6ve8 inci tıp oluşturuyor muş korkma yani bende yaptırcam tipleme

Canım bende bilmiyorum ama benim gittiğim doktorun bir Programını izlemiştim orada yaptığı açıklamada tiplemenin yani hpv nin tipinin Siğil tedavisinde farketmediğini söylüyordu. Düşününce mantıklı geldi bana sonuçta 4-5 Seçenek var kriyo koter lazer krem birde cerrahi operasyon leep deniliyor galiba yanlış biliyor olabilirim. Bende bunu duyunca tipleme yaptırmak istemedim. Belkide kafama takmak istemediğim için smear testi yaptırmak istiyorum aslında ama korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…