Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benimki suanda tipleme o zmn rahim agzi kanseri tedbiri lmk için hpv testini surekli yenilemek gerekihormus ua bir de bilemdgm için sadece pataloji sonucu gelicek neden smear alınması o zmn

basa gelince ogreniyor

[QUOTEpanda, post: 46798307, member: 764116"]Canım bende bilmiyorum ama benim gittiğim doktorun bir Programını izlemiştim orada yaptığı açıklamada tiplemenin yani hpv nin tipinin Siğil tedavisinde farketmediğini söylüyordu. Düşününce mantıklı geldi bana sonuçta 4-5 Seçenek var kriyo koter lazer krem birde cerrahi operasyon leep deniliyor galiba yanlış biliyor olabilirim. Bende bunu duyunca tipleme yaptırmak istemedim. Belkide kafama takmak istemediğim için smear testi yaptırmak istiyorum aslında ama korkuyorum.[/QUOTE]
Senin dedigini araştırdım ve benimki koterizasyondan cok leppyapilmis korkuyorum ya

Senin dedigini araştırdım ve benimki koterizasyondan cok leppyapilmis korkuyorum ya[/QUOTE]
Evet canım senin ki leep oluyor Anladığım kadarıyla. Koterde elektrikle yakıyorlar lokal anestezi ile ama iz kalma olayı daha fazla kriyo ya göre. Birde kriyonun Uygulaması kolay yani fazla tercih edilmesinin sebebi bu olabilir. umarım çektiğimiz Acılara değer ve kurtuluruz

TE="Dertlipanda, post: 46804965, member: 764116"]Senin dedigini araştırdım ve benimki koterizasyondan cok leppyapilmis korkuyorum ya[/QUOTE]
Evet canım senin ki leep oluyor Anladığım kadarıyla. Koterde elektrikle yakıyorlar lokal anestezi ile ama iz kalma olayı daha fazla kriyo ya göre. Birde kriyonun Uygulaması kolay yani fazla tercih edilmesinin sebebi bu olabilir. umarım çektiğimiz Acılara değer ve kurtuluruz[/QUOTE]
Suan izi hiç dusunmuyorum bir daha gelmesin de bu illet açıkçası herşeyi dusunmuyorum insan pataloji beklnior bu surecde sikinti

Benimde şuan kesinlikle umrumda değil iz kalması. Ne kadar canım yanacaksa yansın yeterki kurtulalım

Benimde şuan kesinlikle umrumda değil iz kalması. Ne kadar canım yanacaksa yansın yeterki kurtulalım
Amin insalah
Beni düşündüren şey benm adet düzensiz ve cinsel ilişki sonrası ara kanama çok oluyor yaş 23 ama bu belirtiler hpv rahim ağzı kanserinin baslangicini gösteriyor onun için aslında korkuyorum internetten okuyorum ama doktoruna konuştum her kondolima olan kanser olmuyor farklı şeyler onlar diyor da farklı olan ara kanama bir işte

Canım hemen öyle kötü dusunme biraz araştırdım lepp işlemi rahim dokusunun patolojik incelemesiymis bi nevi araştırma senin siğiller çok fazlaydı demistin demi?? Benim doktorumda öyle bi hastasını yönlendirmiş lepp e siğiller yaygın olduğu için ama temiz çıkmış.seninde temiz çıkacak eminim kendine hiç stres yapma geçecek ALLAH in izniyle

[QUOTE="aykan inal, post: 46807363, member: 68642m hemen öyle kötü dusunme biraz araştırdım lepp işlemi rahim dokusunun patolojik incelemesiymis bi nevi araştırma senin siğiller çok fazlaydı demistin demi?? Benim doktorumda öyle bi hastasını yönlendirmiş lepp e siğiller yaygın olduğu için ama temiz çıkmış.seninde temiz çıkacak eminim kendine hiç stres yapma geçecek ALLAH in izniyle[/QUOTE]
yaklasik 3
Ay kadar buyuttum aptal ve cahil gibi ozelde doktora gittim ve çok buyumusler diye bana dokuya zarar verir üni git dedi gittim ondan sanırım leep yapıldı bnada. Siğil çok fazlaydı büyüktü sonuçları bekliorm bu sırada benim ara kanamam oluyor ilişki esnasındao da eeklenince kendi kendime evhamlaniorm bilmiorm nolcm ya

yaklasik 3
Ay kadar buyuttum aptal ve cahil gibi ozelde doktora gittim ve çok buyumusler diye bana dokuya zarar verir üni git dedi gittim ondan sanırım leep yapıldı bnada. Siğil çok fazlaydı büyüktü sonuçları bekliorm bu sırada benim ara kanamam oluyor ilişki esnasındao da eeklenince kendi kendime evhamlaniorm bilmiorm nolcm ya[/QUOTE]
İşte siğiller büyük olduğu için rahim dokusuna zarar vermismi diye inceliyorlarmis bak bende yeni yaktirdim ama yine çıktı işte ama takmiyorum stres yapınca daha çok çıkıyor bende tipleme yaptıracağım doktorum gerek gormedi ama tekrar çıktığını söyledim aile hekimime beni keteme gönderdi kanser araştırma merkezine amannn doktorlara kalsa hemen olcez takılma hic benimde oluyor ara ara kanamam hiç kansere yormadim valla aklımdan bile geçmedi çok araştırma psikolojini bozarsin zaten gereken yapilmis gelsin bi sonuçların gerisi hallolur mevlam dermansız dert vermesin sonuçta tedavisi var

Burası beni az da olsa rahatlatiyir ya r="aykan inal, post: 46807682, member: 686429"]yaklasik 3
Ay kadar buyuttum aptal ve cahil gibi ozelde doktora gittim ve çok buyumusler diye bana dokuya zarar verir üni git dedi gittim ondan sanırım leep yapıldı bnada. Siğil çok fazlaydı büyüktü sonuçları bekliorm bu sırada benim ara kanamam oluyor ilişki esnasındao da eeklenince kendi kendime evhamlaniorm bilmiorm nolcm ya[/QUOTE]
İşte siğiller büyük olduğu için rahim dokusuna zarar vermismi diye inceliyorlarmis bak bende yeni yaktirdim ama yine çıktı işte ama takmiyorum stres yapınca daha çok çıkıyor bende tipleme yaptıracağım doktorum gerek gormedi ama tekrar çıktığını söyledim aile hekimime beni keteme gönderdi kanser araştırma merkezine amannn doktorlara kalsa hemen olcez takılma hic benimde oluyor ara ara kanamam hiç kansere yormadim valla aklımdan bile geçmedi çok araştırma psikolojini bozarsin zaten gereken yapilmis gelsin bi sonuçların gerisi hallolur mevlam dermansız dert vermesin sonuçta tedavisi var [/QUOTE]
Burasi beni az da olsa rahatltiyor insllah dedgn gbi cikar

Tipleme smear sonucu mu belli oluyor pataloji mi resmen sogudum ua resmen kadinliktan insanlikdan daha en küçük sıkıntı bu hale getiriyor :)

Tipleme smear sonucu mu belli oluyor pataloji mi resmen sogudum ua resmen kadinliktan insanlikdan daha en küçük sıkıntı bu hale getiriyor :)
Benim smear sonucum temiz çıktı nisanda yaptırdım şimdi tipleme yapılacak oda aynı smear gibi bi suruntu alınacak rahimden bu hpv virüsü nun tipine bakılacak daha detaylı incelenecek bi nevi patolojik inceleme sonuçlar 1ayda cikacakmis çünkü bu araştırmayı yapan 2 3 yer var ankaraya gitcekmis benimki incelenmeye hiç kafani takma rahatladim iyileşmene bak sen mikrop kaptırma sakin çünkü hassas bölge zor kapanıyor yaralar

Ben daha hiç test yaptırmadım. Biliyorum daha çok üzüleceğim ve destekçim olmadığı için daha kötü olacak. Ben 2. Kriyodan baya ümitliydim yani düzeldi gibi geldi sonra bir kez ilişkiye girdim ve hemen ertesi gün gene belirdiler. Bende bu artık bana bir işaret diye girmiyorum ilişkiye ne kadar devam eder bilmiyorum

Partnerinizindenmi bulaştı size ?? Onda var mıydı siğil??
Ama smear testi her kadının 6 ayda yada senede 1 yaptırması gereken bi test ben daha öncede dediğim gibi tüp bebek tedavisi gordugum için yaptırıyordum sizde yaptırın onda bisey yok doktor bize yasakladı ilişkiyi yaklaşık bir ay kadar benim bide vajen içinde de vardı onlarda yakıldı o yüzden doktorum ara verin demiş esime bu ara hijyene çok önem ver en kısa zamanda da yaktir canım dondurmadan daha etkili bi yöntem yaktirma bence biraz partnerinle ara ver kendine bak iyi beslen bağışıklık sistemi önemli bu ara

Evet canım ondan bulaştı söylemedi bana onda olduğunu sorsanız onda hala yok!! Neyse can sıkıcı konular beni düşünmeyeni ben artık düşünüp kendimi üzmek istemiyorum. Benimde iç kısımda var inşallah bu sefer gittiğimde yakarlar.

Ewet can sıkıcı bende bi ara esimden şüphelendim bide ilk gittiğim doktor demezmi çoklu ilişkilerde olur bu diye ben kendimden eminim şükür direk esimi sorgulamaya başladım ama bu gittiğim doktor sağolsun içimi rahatlattı sadece cinsellik le bulaşmazmis yada ben öyle inanmak istemiyorum bilmiyorum

Evet canım kesin cinsellik değil sebebi ama insanın aklı karışıyor. Benim ki farkı tabi çok eşlilikten ( bana bulaştırandan bahsediyorum ) o yüzden kendime çok kızıyorum ya.

Aynen şuan için zaten önceliğimiz dikislerin hijyeni ve hemen kapanması bu keep daha zor oluyormuş yakmadan ihmal etmeyelim öldürmeyen dert surunduyor sanırım :)

Suan

Evet canım kesin cinsellik değil sebebi ama insanın aklı karışıyor. Benim ki farkı tabi çok eşlilikten ( bana bulaştırandan bahsediyorum ) o yüzden kendime çok kızıyorum ya.
Anladım canım işte insan kendinden emin olunca direk karşı tarafı yargılıyor yanlış anlama asla seni kastetmiyorum ne haddime zaten kendinede hiç kızma senin ne suçun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…