- 4 Haziran 2016
- 126
- 28
- 13
Insan neden ben diye düşünmeden edemiyor işte. Olsun bunada şükür. Sen nasılsın şuan peki iyileşiyorlar mıAnladım canım işte insan kendinden emin olunca direk karşı tarafı yargılıyor yanlış anlama asla seni kastetmiyorum ne haddime zaten kendinede hiç kızma senin ne suçun var
Canım belki 10-15 güne 'tamamı 'düşer demiştir yavaş yavaş düşerler. Bir bilgim yok bu konuda ama sıkıntı yapma sakın kendineKızlar bisey soracagim dün ilk dikiş dustu erken deil mindoktor temiz tut on on beş güne düşerdemisti m
[Dertlipanda, post: 46819417, member: 764116"]Canım belki 10-15 güne 'tamamı 'düşer demiştir yavaş yavaş düşerler. Bir bilgim yok bu konuda ama sıkıntı yapma sakın kendine
Dertli Panda: 46821846 .!.:Canım haklısın hepimiz yalnız geldik gideceğiz ama olmuyor işte insan bir destek bekliyor tamamen manevi olarak. Sana vardır bunu atlatacağıZ diyen ama bana yok ben kendi kendime diyorum bunu atlatacağıM diye. Bu beni daha çok Hırçın yapıyor herşeye karşı olan bitmeyen bir nefret sahibiyim git gide büyüyor hemde. Burda hiç tanımadığım insanlar bile Bana destek olurken olması gereken yok...
Dua edelim bol bol mübarek Günlerde birbirimiz için. Üzme sende kendini sonuçları bekleyelim gerekirse beraber üzülürüz
Senin bu güzel Sözlerin bile beni nasıl güçlendiriyor bilesen işte böyle içten şeyler duymak istiyor insan . Allah Razı olsun aynı şekilde dualarımdasınız.
Oooo birgün girmedim sayfaya siz damara bağlanmışsiniz dertlipanda lifeve eee yapmayın böyle bugün doktora gittim çıkan sigilide yaktı ben dert yandim niye çıkıyor diye doktor dedi sukret haline bikadin geldi bacaklarına yayılmış sigilleri dedi beterin beteri var hiç bisi olmicak ALLAH in izniyle bu ara sadece bağışıklık sistemini ze önem verin lütfen doktor üstüne basa basa soyledi bide güçlendirnek için kefir iç dedi geçecek inşaAllah
Ewet canım yine koter yapıldı bu sefer bayiltmadi lokal anestezi ile oldu çok bisi hisset medim ama yinede yandı biraz inşaAllah çıkmaz yaaa çok para verdim valla bidaha çıkarsa devlete gitcem artık para dayanmaz 2 hafta i tekrar çağırdı yine 140 TL sokaktan toplamiyom ki parayı Bakgecenin bu saatinde calisiyom valla siğil duasını bilen birine yaptır kalben inanirsan geçermiş canım sen naptin gittinmi doktora ??zaman kaybetme yaktir kurtul bir an önce canımGeçmiş olsun canım koter mi yaptı yine. Inşallah bir daha hiç çıkmaz. Dediğin gibi Kötünün kötüsü var şükür etmek lazım. Benimde aklıma geldi kefir. Imunex plus kullanıyorum zaten Ramazan sebebiyle alkol almıyorum ve çok az sigara içiyorum. Umarım hep böyle devam eder birde artık bakmıyorum o bölgeme saymıyorum artık zaten sayılacak gibi değillerbağımsızlıklarını ilan etmeleri an meselesi. Hele biri varki sormayın o bölgenin Ağası adeta. Geçecekler Allah'ın izniyle inancımı kaybetmiyorum ve kaybetmeyeceğim.
Ewet canım yine koter yapıldı bu sefer bayiltmadi lokal anestezi ile oldu çok bisi hisset medim ama yinede yandı biraz inşaAllah çıkmaz yaaa çok para verdim valla bidaha çıkarsa devlete gitcem artık para dayanmaz 2 hafta i tekrar çağırdı yine 140 TL sokaktan toplamiyom ki parayı Bakgecenin bu saatinde calisiyom valla siğil duasını bilen birine yaptır kalben inanirsan geçermiş canım sen naptin gittinmi doktora ??zaman kaybetme yaktir kurtul bir an önce canım
Yok ya daha belirlemedi ketem e gidicem de şu yaralarim geçsin de onu bekliyorum sonra tipine bakılacak inşaAllah canım ağda yapmayın bu ara yeni bi makas alın guzelcene sil ondan sonra kes kisalt biraz sıkıntı sıcak olunca ama ağda yapınca kanıyor ya daha fazla dağılıyor maalesefBiz dertlenmeyelim de kim dertlensn hem fakiriz hem hasta :) pataloji gelene kadar sanırım. Siğil duasını bilmiyorum ama sivilce duası varmış okuyucak kim lazım blmk lazım. Yayılmadan hallttirin. Aykan seni dinlmemistm yptim agdayi yptm agdayi vurdu gitti sigiller :-D seninkini turunu fln belirledi mi doktor sigilinin surekli mi yakıyor
Sigilimizn tutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?