Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Anladım canım işte insan kendinden emin olunca direk karşı tarafı yargılıyor yanlış anlama asla seni kastetmiyorum ne haddime zaten kendinede hiç kızma senin ne suçun var
Insan neden ben diye düşünmeden edemiyor işte. Olsun bunada şükür. Sen nasılsın şuan peki iyileşiyorlar mı

Kızlar bisey soracagim dün ilk dikiş dustu erken deil mindoktor temiz tut on on beş güne düşerdemisti m

Kızlar bisey soracagim dün ilk dikiş dustu erken deil mindoktor temiz tut on on beş güne düşerdemisti m
Canım belki 10-15 güne 'tamamı 'düşer demiştir yavaş yavaş düşerler. Bir bilgim yok bu konuda ama sıkıntı yapma sakın kendine

[Dertlipanda, post: 46819417, member: 764116"]Canım belki 10-15 güne 'tamamı 'düşer demiştir yavaş yavaş düşerler. Bir bilgim yok bu konuda ama sıkıntı yapma sakın kendine[/QUOTE]

İmternetden.bir hocaya soru sordum.bu iliski esnasinda kanama falan. Diyorki bana hpv 16,18 tiplemesi olabilir neyin nesiyse yani rahim ağzı kanseri için yüksek riskli gruplardan bahdetti ben iyiden iyiye bitikleri oynuom

[Dertlipanda, post: 46819417, member: 764116"]Canım belki 10-15 güne 'tamamı 'düşer demiştir yavaş yavaş düşerler. Bir bilgim yok bu konuda ama sıkıntı yapma sakın kendine

İmternetden.bir hocaya soru sordum.bu iliski esnasinda kanama falan. Diyorki bana hpv 16,18 tiplemesi olabilir neyin nesiyse yani rahim ağzı kanseri için yüksek riskli gruplardan bahdetti ben iyiden iyiye bitikleri oynuom[/QUOTE]
Canım nolur yapma böyle bak banada geliyor böyle atak arada ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi ama lütfen iyi Düşünelim. Benimde ilişki esnasında fazla yanma oluyordu ama içeride olduğu için diye düşündüm. Çok fazla akıntım var öyle böyle değil. Birde afedersiniz ama sanki içeride balık ölmüş gibi kokuyor. O kadar temizliğe dikkat ederim ama onunla alakası yok demekki. Evham yapma kendine nolur. En azından senin yanında destekçilerin var yalnız değilsin öyle düşün

[QSonuç "Dertlipanda, post: 46820876, member: 764116"]İmternetden.bir hocaya soru sordum.bu iliski esnasinda kanama falan. Diyorki bana hpv 16,18 tiplemesi olabilir neyin nesiyse yani rahim ağzı kanseri için yüksek riskli gruplardan bahdetti ben iyiden iyiye bitikleri oynuom[/QUOTE]
Canım nolur yapma böyle bak banada geliyor böyle atak arada ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi ama lütfen iyi Düşünelim. Benimde ilişki esnasında fazla yanma oluyordu ama içeride olduğu için diye düşündüm. Çok fazla akıntım var öyle böyle değil. Birde afedersiniz ama sanki içeride balık ölmüş gibi kokuyor. O kadar temizliğe dikkat ederim ama onunla alakası yok demekki. Evham yapma kendine nolur. En azından senin yanında destekçilerin var yalnız değilsin öyle düşün[/QUOTE]
Sonuç gelmeskce sanirim panikten ölecem . Aynı durumlar bende de oluyor akıntı falan ilişki esnasında koku. Emin ol su hayatta hepimiz yalnızız ve yalnız gidicez yine. Dua edelim birbirimize.

Sonuc

Canım haklısın hepimiz yalnız geldik gideceğiz ama olmuyor işte insan bir destek bekliyor tamamen manevi olarak. Sana vardır bunu atlatacağıZ diyen ama bana yok ben kendi kendime diyorum bunu atlatacağıM diye. Bu beni daha çok Hırçın yapıyor herşeye karşı olan bitmeyen bir nefret sahibiyim git gide büyüyor hemde. Burda hiç tanımadığım insanlar bile Bana destek olurken olması gereken yok...
Dua edelim bol bol mübarek Günlerde birbirimiz için. Üzme sende kendini sonuçları bekleyelim gerekirse beraber üzülürüz

Ama emin ol bundan sonraki sorunlar karşısında sen bizden daha dik ayakta durabilileceksin teselli için falan asla soylemiorumn olurda gun gelir bize destek olmaktan birileri vazgeçerse işte o zmn bizim yolumuz çok daha büyük olur bunu başarabilmen seni bırak hırçın yapsin daha sonra herşeye soğuk kanlı olacaksın benmde bir kaç arkdasm var. Bu sana bu dünya icin büyük yetenekler sunar. Dualarimdasiniz kim olduğumuz bilinmese de .

Senin bu güzel Sözlerin bile beni nasıl güçlendiriyor bilesen işte böyle içten şeyler duymak istiyor insan . Allah Razı olsun aynı şekilde dualarımdasınız.

Senin bu güzel Sözlerin bile beni nasıl güçlendiriyor bilesen işte böyle içten şeyler duymak istiyor insan . Allah Razı olsun aynı şekilde dualarımdasınız.

Amin cumlemzden su mübarek günlerde şifa blur herkes <3

Oooo birgün girmedim sayfaya siz damara bağlanmışsiniz dertlipanda lifeve eee yapmayın böyle bugün doktora gittim çıkan sigilide yaktı ben dert yandim niye çıkıyor diye doktor dedi sukret haline bikadin geldi bacaklarına yayılmış sigilleri dedi beterin beteri var hiç bisi olmicak ALLAH in izniyle bu ara sadece bağışıklık sistemini ze önem verin lütfen doktor üstüne basa basa soyledi bide güçlendirnek için kefir iç dedi geçecek inşaAllah

Geçmiş olsun canım koter mi yaptı yine. Inşallah bir daha hiç çıkmaz. Dediğin gibi Kötünün kötüsü var şükür etmek lazım. Benimde aklıma geldi kefir. Imunex plus kullanıyorum zaten Ramazan sebebiyle alkol almıyorum ve çok az sigara içiyorum. Umarım hep böyle devam eder birde artık bakmıyorum o bölgeme saymıyorum artık zaten sayılacak gibi değiller bağımsızlıklarını ilan etmeleri an meselesi. Hele biri varki sormayın o bölgenin Ağası adeta. Geçecekler Allah'ın izniyle inancımı kaybetmiyorum ve kaybetmeyeceğim.

Kızlar bu arada Siğil Duası okumaya karar verdim yarın tuza okuyup gömeceğim nasıl Yapılıyor bilmiyorum tam ama yapacağım işte

Ewet canım yine koter yapıldı bu sefer bayiltmadi lokal anestezi ile oldu çok bisi hisset medim ama yinede yandı biraz inşaAllah çıkmaz yaaa çok para verdim valla bidaha çıkarsa devlete gitcem artık para dayanmaz 2 hafta i tekrar çağırdı yine 140 TL sokaktan toplamiyom ki parayı Bakgecenin bu saatinde calisiyom valla siğil duasını bilen birine yaptır kalben inanirsan geçermiş canım sen naptin gittinmi doktora ??zaman kaybetme yaktir kurtul bir an önce canım

Geçmiş olsun canım. 15 gün sonra gideceğim ben daha yakın zamanda kriyo yapıldı çünkü ama karar veremedim eski doktoruma mı gitsem fakülteye mi yoksa senin doktoruna mı gitsem kafam çok karıştı

Biz dertlenmeyelim de kim dertlensn hem fakiriz hem hasta :) pataloji gelene kadar sanırım. Siğil duasını bilmiyorum ama sivilce duası varmış okuyucak kim lazım blmk lazım. Yayılmadan hallttirin. Aykan seni dinlmemistm yptim agdayi yptm agdayi vurdu gitti sigiller :-D seninkini turunu fln belirledi mi doktor sigilinin surekli mi yakıyor

Sigilimizn tutu

Canım kendin oku duayı. Kimin duasının kabul olacağını kimse bilmez. ben bile bu günahlarımla af dileyip dua ediyorum , belli mi olur.
Kızlar bu arada temizliği nasıl yapıyorsunuz ? Doktor bana lazere Epilasyon önerdi fakat onun için tüyleri kilitlemek gerekiyor oda sakıncalı. ayrıca bu Davetsiz misafirlerle lazer yaptırmak , uygulamayı yapan Tarafından nasıl karşılanır bilemiyorum

Yok ya daha belirlemedi ketem e gidicem de şu yaralarim geçsin de onu bekliyorum sonra tipine bakılacak inşaAllah canım ağda yapmayın bu ara yeni bi makas alın guzelcene sil ondan sonra kes kisalt biraz sıkıntı sıcak olunca ama ağda yapınca kanıyor ya daha fazla dağılıyor maalesef

[QUOTEDertlipanda, post: 46834910, member: 764116"]Canım kendin oku duayı. Kimin duasının kabul olacağını kimse bilmez. ben bile bu günahlarımla af dileyip dua ediyorum , belli mi olur.
Kızlar bu arada temizliği nasıl yapıyorsunuz ? Doktor bana lazere Epilasyon önerdi fakat onun için tüyleri kilitlemek gerekiyor oda sakıncalı. ayrıca bu Davetsiz misafirlerle lazer yaptırmak , uygulamayı yapan Tarafından nasıl karşılanır bilemiyorum[/QUOTE]

Bilmiorm ki ya ruy dökücü ile halletmeye calisiorm ben leepden sonra bende 1 ay kadar hiç dokunmayacagim haktır canım uzatma gününü lütfen canın daha çok yanmasına bak

Bilm

[QKeten "aykan inal, post: 46838119, member: 686429"]Yok ya daha belirlemedi ketem e gidicem de şu yaralarim geçsin de onu bekliyorum sonra tipine bakılacak inşaAllah canım ağda yapmayın bu ara yeni bi makas alın guzelcene sil ondan sonra kes kisalt biraz sıkıntı sıcak olunca ama ağda yapınca kanıyor ya daha fazla dağılıyor maalesef[/QUOTE]

Ketem sigilin tipini belirlemeye yetior mu acaba sen gidince bizleri de bilgilendirme allahım hepimize şifa vericek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…