- 4 Haziran 2016
- 126
- 28
- 13
Tüy dökücü en mantıklısı Yada makas zaten gidene kadar doktora dokunmayacağım giderken hallederim.
Maddi açıdan sıkıntın varsa elma sirkesini dene. Elma sirkesini pamuğa dok ve sigillerim üzerine köy. Yapabiliyorsa geceden yap sabaha kadar beklet. Ama vajina içinde çıktıysa onda dr git. Vajina dışındakilere yap. Siviller önce beyazlasiyor sonra siyahlasip dökülüyor. Bir de elevit vitaminini al kullan. Elevit sürekli kullan çıkmazlar bir daha belkki var olanlarda kendi kendine gecer.Canım
Canım anlıyorsundur beni ben hala panik halini atlatamadım. Bir kaç sorum olacak sana. Daha önce işlem yaptırdın mı kaç kez neler yaptırdın nerelere gittin. birde senin nasıl yoğunlukta benim çok hızlı yayılıyorlar. Birde ben ilçede oturuyorum gelip gitmem zaten sıkıntı ailem bilmiyor doğal olarak maddi Açıdan da benim için zor. Doktor işlemden ne kadar Ücret talep etti
Canım herşeyi deneyeceğim artık sirke duymuştum ama cesaret edemedim. Gerçi cesaret edemeyecek ne var bundan kötü olacak hali yok ya.Maddi açıdan sıkıntın varsa elma sirkesini dene. Elma sirkesini pamuğa dok ve sigillerim üzerine köy. Yapabiliyorsa geceden yap sabaha kadar beklet. Ama vajina içinde çıktıysa onda dr git. Vajina dışındakilere yap. Siviller önce beyazlasiyor sonra siyahlasip dökülüyor. Bir de elevit vitaminini al kullan. Elevit sürekli kullan çıkmazlar bir daha belkki var olanlarda kendi kendine gecer.
Maddi açıdan sıkıntın varsa elma sirkesini dene. Elma sirkesini pamuğa dok ve sigillerim üzerine köy. Yapabiliyorsa geceden yap sabaha kadar beklet. Ama vajina içinde çıktıysa onda dr git. Vajina dışındakilere yap. Siviller önce beyazlasiyor sonra siyahlasip dökülüyor. Bir de elevit vitaminini al kullan. Elevit sürekli kullan çıkmazlar bir daha belkki var olanlarda kendi kendine gecer.
Canım o kadar acı çektin nolur ihmal etme git bi kontrole. Inşallah düzelecek dikişlerin ve kurtulacaksın tamamenAgrim sızım kalmadı eskiye nazaran dikişlerin ayrılsacacanım yanmaz mi ?
Ben de esimden kaptim bu birisi, hamilelik döneminde sigiller çıktı hem de çok fazlaydı. Birde bunlar birleştiler ve büyük sigiller haline gelmişlerdi. Araştırmalarım sonucunda elma sirkesini duymuştum sigiller ilk çıktığında hamilelik dönemimde denedim. Gercekten de ise yaradi. Sonrasinda inatci sigiller çıktı gitmedi. Dogumdan sonra vitamin hapı ise yaradı ve sigillerim kendi kendilerine iki hafta da tamamen gitti. Dort aydir tekrardan daha cikmadi.Sen nereden biliyorsunuz butun bunlari
[QKeten "aykan inal, post: 46838119, member: 686429"]Yok ya daha belirlemedi ketem e gidicem de şu yaralarim geçsin de onu bekliyorum sonra tipine bakılacak inşaAllah canım ağda yapmayın bu ara yeni bi makas alın guzelcene sil ondan sonra kes kisalt biraz sıkıntı sıcak olunca ama ağda yapınca kanıyor ya daha fazla dağılıyor maalesef
Ben hamilelik döneminde dr verdiği elevit vitamin hapını kullandım. Hamilelikten sonrada ve hala da elevit vitamin hapina devam ediyorum.Denemekte fayda var sirkeyi. Bakalım belki bendede işe yarar. hangi vitamin ilacını kullandınız peki.ben şuan bir tane kullanıyorum ama benim bağışıklığımın hiç iyi olmadığının farkındayım. zaten çnce aşırı bir kilo kaybım oldu Ardından belirdi bu siğiller. Moral çok önemli onun farkına vardım
Vitamin ilaçları bnde alsm iyi olur kilo kaybı yaşıyorum tekrr cikick gbi sıkıntılı zmnlarimda çıktı bnm nunlr zaten stresten uzak klmk mümkün deil bu şartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?