Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Tüy dökücü en mantıklısı Yada makas zaten gidene kadar doktora dokunmayacağım giderken hallederim.

Tüy dökücü en mantıklısı Yada makas zaten gidene kadar doktora dokunmayacağım giderken hallederim.

Evet tuy sökücü ile hallet hatta o spatulasini kullanma sur üzerine on dkka faln neler tahta hile kanamasina sebebi oluyor bende öyleydi en azından elinle çekmeye çalışırsn . Bugün reglim ve dikişlerin üzerine hiç de iyi olmdi yani ama bugün agrim yavaş yavaş aAloyor çok değişik bisey kadın olmak ya gerçekten de

Kızlar bisey soylecegim stres oldgm günlerde sanırım ozeliklle anus içinde bir kaşıntı oluyor bu da siğil fln mi cikicak acaba ama herhangi bir siğil belirtisi yok neden oluyor ki dermatolog mi gorunmem gerekir bu durumda

Canım benim Sürekli kaşıntı olduğu için bilmiyorum :/ iç bölgedede var benim zaten
Dikişlerin nasıl bu arada yeni beliren Siğil yok değil mi

Maddi açıdan sıkıntın varsa elma sirkesini dene. Elma sirkesini pamuğa dok ve sigillerim üzerine köy. Yapabiliyorsa geceden yap sabaha kadar beklet. Ama vajina içinde çıktıysa onda dr git. Vajina dışındakilere yap. Siviller önce beyazlasiyor sonra siyahlasip dökülüyor. Bir de elevit vitaminini al kullan. Elevit sürekli kullan çıkmazlar bir daha belkki var olanlarda kendi kendine gecer.

Canım herşeyi deneyeceğim artık sirke duymuştum ama cesaret edemedim. Gerçi cesaret edemeyecek ne var bundan kötü olacak hali yok ya.

Sen nereden biliyorsunuz butun bunlari

Dertli panda, post: 46844046, meand 764116"]Canım benim Sürekli kaşıntı olduğu için bilmiyorum :/ iç bölaslında gtmeidm de doktora var benim zaten tekrdoktordan aslinda iyi de çokda iyi bakmistim agdrin nasıl bu arada yeni beliren Siğil yok değil mi[/QUOTE]

Ya bugun farkettim de dikislerm acilmis sanirim hem kaniyor hemde arasinda yani etler ayrilmisnduuruyor aslinda gtmedim de doktora falan cekiniorm rekrrdan dokto

Agrim sızım kalmadı eskiye nazaran dikişlerin ayrılsacacanım yanmaz mi ?

Sen nereden biliyorsunuz butun bunlari
Ben de esimden kaptim bu birisi, hamilelik döneminde sigiller çıktı hem de çok fazlaydı. Birde bunlar birleştiler ve büyük sigiller haline gelmişlerdi. Araştırmalarım sonucunda elma sirkesini duymuştum sigiller ilk çıktığında hamilelik dönemimde denedim. Gercekten de ise yaradi. Sonrasinda inatci sigiller çıktı gitmedi. Dogumdan sonra vitamin hapı ise yaradı ve sigillerim kendi kendilerine iki hafta da tamamen gitti. Dort aydir tekrardan daha cikmadi.

Ketem sigilin tipini belirlemeye yetior mu acaba sen gidince bizleri de bilgilendirme allahım hepimize şifa vericek insallah[/QUOTE]
Ben bi gideyim canım sizede bilgi vercem doktor bana 6 ila ,8 tıp dedi ama benim yaşım 31 olduğu için artık riskli gruptaymisim bi baktım dedi offff ALLAH hepimizin yardımcısı olsun geçecek inşaAllah bunlarda sen nasıl oldun bu arada daha iyisin dimi ?

Denemekte fayda var sirkeyi. Bakalım belki bendede işe yarar. hangi vitamin ilacını kullandınız peki.ben şuan bir tane kullanıyorum ama benim bağışıklığımın hiç iyi olmadığının farkındayım. zaten çnce aşırı bir kilo kaybım oldu Ardından belirdi bu siğiller. Moral çok önemli onun farkına vardım

Bilmiyorum bu ara farkı sıkıntıların telasiilgilenmiprm şuan siğil görünmüyor ama ağrı klmadi on gün sonra pataloji aciklanicak

Vitamin ilaçları bnde alsm iyi olur kilo kaybı yaşıyorum tekrr cikick gbi sıkıntılı zmnlarimda çıktı bnm nunlr zaten stresten uzak klmk mümkün deil bu şartlarda

Ben hamilelik döneminde dr verdiği elevit vitamin hapını kullandım. Hamilelikten sonrada ve hala da elevit vitamin hapina devam ediyorum.

Vitamin ilaçları bnde alsm iyi olur kilo kaybı yaşıyorum tekrr cikick gbi sıkıntılı zmnlarimda çıktı bnm nunlr zaten stresten uzak klmk mümkün deil bu şartlarda

Canım yapma lütfen bende çok üzülüyorum ama artık hiç bir siğilime bakmıyorum unutmaya çalışıyorum o bölgemi özel hayatımla ilgili konularada canımı sıkmamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum çünkü biliyorum moralim bozulduğu anda hemen artıyorlar. Sigarayı bile günde 3 taneye indirdim. Sende sağlıklı beslen vitamin al mutlaka

Kızlar anusde eşimle ikimizde birden akşamları kasinti başladı traji komik haldeyiz bu nedir ta

Herhangi bir siğil flnda yok ama neden olduysa bu başladı akşamları ve gece ytrkn hayata küstuj kızlar sigilden mi bSka birseyden mi anlmdik siğil fln da görünmüyor

Canım bir bilgim yok ama benim siğiller belirmeden bir ay önce deli gibi kaşıntım olmuştu böyle 1-2 hafta sürdü günlük pedden şüphelenmiştim ben hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…