- 18 Haziran 2015
- 156
- 46
- 18
- 39
Canım eşini bilemem ama siğiller in işlem gordukten sonra yakma olsun dondurma olsun ve diğer işlemlerden sonra özellikle gece kasinmalari normal mis bendede çok kaşınma vardı doktora sordum normal dedi yaralar iyileşiyor ya ondan dedi ama benim gündüz bisey yok ama gece tam uykunun en tatlı yerinde bi kaşıntı bi kaşıntı bazen kasiyorum uyku hali ama kasimamak lazimmisHerhangi bir siğil flnda yok ama neden olduysa bu başladı akşamları ve gece ytrkn hayata küstuj kızlar sigilden mi bSka birseyden mi anlmdik siğil fln da görünmüyor
Canım eşini bilemem ama siğiller in işlem gordukten sonra yakma olsun dondurma olsun ve diğer işlemlerden sonra özellikle gece kasinmalari normal mis bendede çok kaşınma vardı doktora sordum normal dedi yaralar iyileşiyor ya ondan dedi ama benim gündüz bisey yok ama gece tam uykunun en tatlı yerinde bi kaşıntı bi kaşıntı bazen kasiyorum uyku hali ama kasimamak lazimmis
Arkadslar, rusyada kullanilan ve bagisikli sistemini guclendirerek virusle savastigi iddia edilen bi asi var. Allokin alfa. Getirten, kullanan var mi? Getirtmenin yolunu bilen? Gozumu kararttim kullanicam ama nasil temin edecegimi bilmiyorum... yardim lutffen.
Hangi doktora gideceksin özele boşuna para verme uludağ üniversinde de yapıyorlar mis koter yaptır vajen içinde de varsa narkoz al mutlaka bak benim yaktırali nerdeyse 1 ay olcak hala vajen içindekiler geçmedi orası çok hassas olduğu için çok acır dedi doktor lokal anestezi ile yaktirirsan eğer sürekli batikon sur mikrop kapmasin bide bol bol kefir iç bağışıklık sistemi malumLütfen böyle söyleme lifeve . Bak tamam bende biliyorum kurtulmak çok zor ama birbirimize moral verelim. Benim bu konuyu paylaştığım içimi Döktüğüm siz varsınız, burası var bir tek. Sakın tekrarlayacak diye düşünme kendine iyi bak iyi beslen iyi düşün iyi olsun. Bende bugün Siğil Duası okuyacağım ardındanda sirke deneyeceğim. Doktora gittiğimde artık kriyo koter ne yaparsa aldara vermese bile alıp süreceğim koydum kafama ne varsa deneyeceğim
Kafam çok karışık 2 ayrı doktora gittim. Özele gitmek istemiyorum dediğin gibi fakültede her imkan var hemde para dayanmamıyor özele. muayene ayrı uygulama ayrı Ücret. Bu seferde fakülteye gideyim diyorum. İçindede var benim.Hangi doktora gideceksin özele boşuna para verme uludağ üniversinde de yapıyorlar mis koter yaptır vajen içinde de varsa narkoz al mutlaka bak benim yaktırali nerdeyse 1 ay olcak hala vajen içindekiler geçmedi orası çok hassas olduğu için çok acır dedi doktor lokal anestezi ile yaktirirsan eğer sürekli batikon sur mikrop kapmasin bide bol bol kefir iç bağışıklık sistemi malum
Arkadslar, rusyada kullanilan ve bagisikli sistemini guclendirerek virusle savastigi iddia edilen bi asi var. Allokin alfa. Getirten, kullanan var mi? Getirtmenin yolunu bilen? Gozumu kararttim kullanicam ama nasil temin edecegimi bilmiyorum... yardim lutffen.
inşaAllah canım bigun bitecek bizde artık yazmicaz bu sayfaya bigun ALLAH a hamd olsun bidaha çıkmadı bende ama çıkabilir diyor doktorum sürekli kefir iciyorum siğil duası var canım Google dan tara çıkıyor hatta anlamı ( Allahım bendekileri küçült )diye yazıyor tamda bilmiyorum ama okuyup şahadet parmağıni sigilin ustunde gezdircekmisin demekte fayda var sifanin nerden geleceği belli olmazmışSiğil duası diye ki geçiyor ben bakmistim sivilce duası vsr sms siğil duası yoktu geçecek gececcek buraya yazanlar srtk yazmaz olmuş bir gün biz de yzmyi nirkicaz insallah
Ilginize tesekkur ederim arkadslar. eda_eda, sana ayrica tesekkur ederim. Rusyaya gitmeyi dusunmeye basladim. Aratiriyorum su an, asinin guvenilirligini, ise yararliligini, orada doktor bulmayi, toplam maliyetini...Ben araştırdım. Rusyada satışı reçete ile gerçekleşiyor. Pek mümkün değil getirtmek ben sağlayamadım. Burda ki doktorum yan etkilerini kendim gözleyemediğim için reçetete yazamam sana dedi. Çünkü türkiye girişi için doktor reçetesi şart.
Bende düşündüm ama astarı yüzünden pahalı.Aalında ilaçın bir kutusu 60 dolarmıydı neydi unuttum alınmayacak bir şey değil. Ama rusyaya gitmek masraflı ilaç hpv için 6 doz yapılıyormuş. Hepatit hastaları , herpes virüsü taşıyıcıları ,hpv virüsü ve rahim agzı kanserini tedavi edici özelliğe sahip interferon içeriyor. Aşı 48 saat arayla yapılıyor. Ben ama leep oldum 2 hafta önce.Ilginize tesekkur ederim arkadslar. eda_eda, sana ayrica tesekkur ederim. Rusyaya gitmeyi dusunmeye basladim. Aratiriyorum su an, asinin guvenilirligini, ise yararliligini, orada doktor bulmayi, toplam maliyetini...
Geçmiş olsun canım. Şuan nasılsın peki iyileşme Sürecin nasılBende düşündüm ama astarı yüzünden pahalı.Aalında ilaçın bir kutusu 60 dolarmıydı neydi unuttum alınmayacak bir şey değil. Ama rusyaya gitmek masraflı ilaç hpv için 6 doz yapılıyormuş. Hepatit hastaları , herpes virüsü taşıyıcıları ,hpv virüsü ve rahim agzı kanserini tedavi edici özelliğe sahip interferon içeriyor. Aşı 48 saat arayla yapılıyor. Ben ama leep oldum 2 hafta önce.
Ben ek tedavi oalrak kullanmayı düşünmüştüm o aşıyı. Ama yan etkileri bilinmediği için türkiyede uygulanmadığı için riskli bir durum da söz konusu olabilir belki de.
Eda sende mi leep oldun dikison fln var mı yabnde oldum bir haftayı gcior 10 gün kdar fln oldu. 5 sdikvardi vatdi sanırım patalojiye fln gitti mi sigiller? Turu fln belli mifikirlerinden imden 4 cude dusmus bulunmakta ve ara kanior hla yara yeri çok taşınıyor kızlar geçici inaniorz sıkıntı etmk yok cksasa gidip tedavi olcz nblim allh başka dert vermesin. Olacakmış ddmk gerekiyor. Rusya syubu is deil çözüm bulunursa mutlka turkiyede gelir zaten bir kaç seneye jlmaz. Koskoca kanserin cozumu bir anda bulunuyor vr gelior hpv ki miglmiyck :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?