Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Herhangi bir siğil flnda yok ama neden olduysa bu başladı akşamları ve gece ytrkn hayata küstuj kızlar sigilden mi bSka birseyden mi anlmdik siğil fln da görünmüyor
Canım eşini bilemem ama siğiller in işlem gordukten sonra yakma olsun dondurma olsun ve diğer işlemlerden sonra özellikle gece kasinmalari normal mis bendede çok kaşınma vardı doktora sordum normal dedi yaralar iyileşiyor ya ondan dedi ama benim gündüz bisey yok ama gece tam uykunun en tatlı yerinde bi kaşıntı bi kaşıntı bazen kasiyorum uyku hali ama kasimamak lazimmis

Yaranin iyileştiği kism kaşınması normal de eşimle ikimizde anusde ki kasintiya anlam veremedik sikintidan da olabilir mi diyoruz benimde siğil çıkmadan evvel çok fena taşınıyordu acaba ikimizde birden mi cikicak tekrr. Siğil Malatya yoktu hiç orda bi operasyon olmadı desem ki orası iyilesiorda kasinior die ama sanırım siğil çıkmasını beklemekten baska bir çare yok ve ustelik diğer ameliyat yeri iyileşmeden sabır yarab sabir

Arkadslar, rusyada kullanilan ve bagisikli sistemini guclendirerek virusle savastigi iddia edilen bi asi var. Allokin alfa. Getirten, kullanan var mi? Getirtmenin yolunu bilen? Gozumu kararttim kullanicam ama nasil temin edecegimi bilmiyorum... yardim lutffen.

Canım duymuştum sanki bir sitede böyle bir aşının olduğunu fakat nasıl temin edilir bilmiyorum. Keşke kesin çözüm olsa dakika düşünmez alırım

Kızlar yurtdışından getirtmek onu neredeyse imkansiz guvenmek sıkıntılı dolandırılmak var. Turkiyede bir çözüme kavusturulana kadar sanırım yani bizim omrumuzdrhayatimizdan hayat yiyrne kadar sabredecegiz surekli takmamak gerek ciddi anlamda . Psikolojik rahatsizlik baslior bende bu kez yine mi cikior baştan mi hiç gitmeyecek mi sonu yok mu diye sanırım bu virüsle yasamayi ogrenecegiz bu ay tamamen iyilesryim doktoruma hidicrm aşısını ogrenicem 26 olmadan gerçi virusu kaponcada anlami kalmior diorlar da internette kanser direkt can sıkıcı .

Lütfen böyle söyleme lifeve . Bak tamam bende biliyorum kurtulmak çok zor ama birbirimize moral verelim. Benim bu konuyu paylaştığım içimi Döktüğüm siz varsınız, burası var bir tek. Sakın tekrarlayacak diye düşünme kendine iyi bak iyi beslen iyi düşün iyi olsun. Bende bugün Siğil Duası okuyacağım ardındanda sirke deneyeceğim. Doktora gittiğimde artık kriyo koter ne yaparsa aldara vermese bile alıp süreceğim koydum kafama ne varsa deneyeceğim

Hangi doktora gideceksin özele boşuna para verme uludağ üniversinde de yapıyorlar mis koter yaptır vajen içinde de varsa narkoz al mutlaka bak benim yaktırali nerdeyse 1 ay olcak hala vajen içindekiler geçmedi orası çok hassas olduğu için çok acır dedi doktor lokal anestezi ile yaktirirsan eğer sürekli batikon sur mikrop kapmasin bide bol bol kefir iç bağışıklık sistemi malum

Kafam çok karışık 2 ayrı doktora gittim. Özele gitmek istemiyorum dediğin gibi fakültede her imkan var hemde para dayanmamıyor özele. muayene ayrı uygulama ayrı Ücret. Bu seferde fakülteye gideyim diyorum. İçindede var benim.
Ekinezya Çayı çok faydalıymış onuda denemekte fayda var.
Senin bir tek iç kısımda mı kaldı

Kızlar allaha sukur vajen ic kısmında hic görünmüyor dedi benimki dışarda nükseden birsey olmus ve dışındakilere normal büyüklükte deildi anormallikler sunada ameliyatin yerinin kaşıntı mahvedior gözle gordugum kadarai ile şuan tekrrlamior ama anusdekinkasintiyi anlayamadim. Acaba kondilomdan sonrasi iyilesme asamasindayken oraya dogru yara acik yara seklinde kaldi ve islaklik yapiyot va anusde bu nem hissedilior ya usandim kendindoktorum olmaktan ama rabbim hepimize sifa vericek insallah. En azindan umudum Allah hepimiz birbirmize dua edicez su dünyada herşeyde önce ölm var Rabbim hayırlısı ile kaldırsın bizden bu hastalığı dualarinizda beni de bizleri de unutmayın arkadaşlar siteye cok girmiorm malum vakit kısıtlı ve isnguc yogun

Kızlar ben Ankara üniversitesi tıp fakültesine gittim orada tedavi oldum yani pataloji vardı kızlar 7 gün sonra falan açıklanacakama onu bekliorz eğer pataloji temiz derlerse gitmiycem ve smear ve düzenli olarak kontrole gidicem yine pataloji sıkıntı yaratmazsa direkt çıkarsa kininsallah cikmaz ozelde yaktiricam ankaraya gitmek surekli sıkıntılı benm için de

Canım benimde aynı şekilde ha deyince gidilmiyor ama benim başka imkanım yok. Ben artık özele gitmek istemiyorum. Üniversite hastanesine gideceğim denemekte fayda var. Anladım sürekli gitmem gerekecek yani hemen halledilecek birşey değil o yüzden sabit bir doktorum olsun ona güveneyim istiyorum. Inşallah Pataloji sonuçların temiz çıkar dualarımda varsınız Rabbim kurtulmayı nasip edecek bize. Ben bugün okudum siğillerimi. Sizde okuyun

Siğil duası diye ki geçiyor ben bakmistim sivilce duası vsr sms siğil duası yoktu geçecek gececcek buraya yazanlar srtk yazmaz olmuş bir gün biz de yzmyi nirkicaz insallah

Ben araştırdım. Rusyada satışı reçete ile gerçekleşiyor. Pek mümkün değil getirtmek ben sağlayamadım. Burda ki doktorum yan etkilerini kendim gözleyemediğim için reçetete yazamam sana dedi. Çünkü türkiye girişi için doktor reçetesi şart.

Siğil duası diye ki geçiyor ben bakmistim sivilce duası vsr sms siğil duası yoktu geçecek gececcek buraya yazanlar srtk yazmaz olmuş bir gün biz de yzmyi nirkicaz insallah
inşaAllah canım bigun bitecek bizde artık yazmicaz bu sayfaya bigun ALLAH a hamd olsun bidaha çıkmadı bende ama çıkabilir diyor doktorum sürekli kefir iciyorum siğil duası var canım Google dan tara çıkıyor hatta anlamı ( Allahım bendekileri küçült )diye yazıyor tamda bilmiyorum ama okuyup şahadet parmağıni sigilin ustunde gezdircekmisin demekte fayda var sifanin nerden geleceği belli olmazmış

Ilginize tesekkur ederim arkadslar. eda_eda, sana ayrica tesekkur ederim. Rusyaya gitmeyi dusunmeye basladim. Aratiriyorum su an, asinin guvenilirligini, ise yararliligini, orada doktor bulmayi, toplam maliyetini...

Ilginize tesekkur ederim arkadslar. eda_eda, sana ayrica tesekkur ederim. Rusyaya gitmeyi dusunmeye basladim. Aratiriyorum su an, asinin guvenilirligini, ise yararliligini, orada doktor bulmayi, toplam maliyetini...
Bende düşündüm ama astarı yüzünden pahalı.Aalında ilaçın bir kutusu 60 dolarmıydı neydi unuttum alınmayacak bir şey değil. Ama rusyaya gitmek masraflı ilaç hpv için 6 doz yapılıyormuş. Hepatit hastaları , herpes virüsü taşıyıcıları ,hpv virüsü ve rahim agzı kanserini tedavi edici özelliğe sahip interferon içeriyor. Aşı 48 saat arayla yapılıyor. Ben ama leep oldum 2 hafta önce.
Ben ek tedavi oalrak kullanmayı düşünmüştüm o aşıyı. Ama yan etkileri bilinmediği için türkiyede uygulanmadığı için riskli bir durum da söz konusu olabilir belki de.

Geçmiş olsun canım. Şuan nasılsın peki iyileşme Sürecin nasıl

Eda sende mi leep oldun dikison fln var mı ya bnde oldum bir haftayı gcior 10 gün kdar fln oldu. 5 sdikvardi vatdi sanırım patalojiye fln gitti mi sigiller? Turu fln belli mifikirlerinden imden 4 cude dusmus bulunmakta ve ara kanior hla yara yeri çok taşınıyor kızlar geçici inaniorz sıkıntı etmk yok cksasa gidip tedavi olcz nblim allh başka dert vermesin. Olacakmış ddmk gerekiyor. Rusya syubu is deil çözüm bulunursa mutlka turkiyede gelir zaten bir kaç seneye jlmaz. Koskoca kanserin cozumu bir anda bulunuyor vr gelior hpv ki miglmiyck :)

Ben siğiller için değil smear sonuçlarım yüzünden leep oldum. Biyopsi de olmuştum o da high grade gelince leep oldum. Siğilleri daha evvel yaktırmıştım. Leep sonrası gün içinde bile toparladım ben hemen. Sanki hiçbir şey olmamış gibi, sadece biraz adet kanaması gibii kanamam var sızı halinde. Siz de durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…