Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aynı yerlerden mi çıkıyorlar? yoksa farklı yerlerdenmi.. Aynı yerden ise daha derin alınmalı, yani Koter... Farklı yerlerdense kriyo koter farketmez...

Umursamamaya başlaman güzel, tabi tedbiri elden bırakmamak kaydı ile. Sana tavsiyem alkol ve sigara HPVyi çok olumsuz etkiliyor bırak. Ben kendime hobi edinmiştim. Resime başlamıştım, aklımdan çıkıp gitmesini sağlamıştı. Sonra bir baktım o kadar doktora git gel vs.. Artık çıkmıyor. Göreceksin sende de öyle olacak. Hiç merak etme...

Ben şanslı gruptanım sanırım. Benim hpv maceram kısa sürdü. 4 tane 1-2 mm çıktı.. krio ile düşürüldü.. sonra 3-4 ay kontrole gittim.. o gün bu gün yok... o dönem sigarayı bıraktım hemen takviyelere başladım, psikoloji içinde kendime zaman ayırdım resim vs.. bitti gitti.. Smeardada şükür sorun yok...

Sanırım bende vitamin hapina ve çinko destegine baslasam cok iyi olur. Yazılanları okudum ve şuan siğil görünmüyor ama tedbir almkta fayda var dediğimiz gbi. Bu sigilin bir sonu olmalı bağışıklık falan neyse de. Dertli panda kendini daha çok sev yıpratma kendini geçecek dlbet ebediyen kalacak deil ya ki kalsada ne yplim varsa kaderimizde cekeriz. Yalnız değilsin senin gbi olan çok insan var biz varız mesela :) Allah başka dert vermesin kendine bk hayatına bk alkol da neyin nesi hem

Ne dedik kendimize bakicaz geçeceğine inanicaz insanlarda ne hastalıklar var emin ol bizim bağışıklık sistemimiz sikinyi stres vs sorunlar yüzünden dustu ve bunlar dışarıya patlak verdi daha evvel de vardı belki vücutta ama duruyordu şimdi sorun etmeyin birak kendine bak alkolü de bırak kendini dha çok stres altında bırakıyosn hayatının gidişatını kotu hale kendindenbska kimse getirmez b

Yaaaa kızlar bu sigiller çıkarken acıyor muydu ? Benim tam bikini bolgemde yanı ust tarafta 2 tane siğile benzer bisi çıktı sivilceyede benziyor acıyor öncekiler vajen girişinde ve dışında çıkmıştı bunlar böyle ust tarafa doğru yayılır mı ?? Ayyy yaktiriyorum yine çıkıyor tekrar tekrar yaktırmak canımı acıtıyor

Siğil çıkarken bende bir sızı oluyor anlıyorum çıkacağını. Canım hiç bilmiyorum üst taraflara ne kadar yayılır.

Genelde aynı yerde yine çıkıyor tabi başka yerlerdede çıkmaya devam ediyor.

Benimde ilk o kadar vardı çok azdı kriyo yapıldı.

Lifeve sende başlamalısın bence takviye ilaçlarına.

Canım zaten benim vajen icindede dışında da toplamda 10 dan fazla siğil vardı onları koterle yok ettiler şimdi bu bikini bölgesinde çıkanlar sadece 2 tane var benim ilk çıkanlar kaşıntiyla çıkmıştı ama bunlar acıyor nedense inşaAllah siğil değildir yaaa sende koter yada kriyo yaptırırsan haberdar et canım bizi bitsin artık bu sıkıntı lar su mübarek ramazan ayında dua edelim bol bol ben hep ediyorum hepimizin için

Canım Siğil değildir başka birşeydir onlar. benim toplamda 30 dan fazladır kesin
Nereye gideceğime karar veremiyorum bir türlü acaba son gittiğime gitsem mi diyorum sonuçta önceki evresini falanda biliyor

merhaba sabahtan beri okuyorum da. bende hpv 16 ve 18 pozitif çıktı smear testinde ee dolayısıyla şuan büyük bi korku kapladı içimi. en yüksek risk grubuna sahip bu ikisi çünkü. içimi rahatlatacak birşeyler var mı? bu aşılarda virüsü kapınca oluyor mu olmuyor mu anlayamadım okuduklaımdan. herkes farklı birşey demiş

Aykan ne olduğunu bilmiyorum ama çoğumuzun kaşıntı ile çıkmıştı dikkat et ve kaşıma desende kasiycaksin dertli panda artikbyaktor yoksa daha çok rahatsız olacaksın bk bn marttan beri çıkıyorum bu hastalığı . Lilith bnmde pataloji sonucu iki gün sonra aciklanicak ve 16-18 pozitifsw bile düzenli smear aldırıp adi vurunabilirsin aylık ve senelik kontrollerin olmk zorunda sıkıntı etmemeye calis çünkü internette yazılanlar hesi felaketi çağırıyor doğru bilgi yok . Kızlar bu arada nettten bir doktora anlattım kaşıntı durumumuzu fln eşimle anuafeki viral enfksiyon devm ediyor dedi. Medikal sen ilaç alın dedi ne yapacağız anlmdim

Bu virüsün vucuttaki aktif suresi 6 ay ile 2 sene arasında sonra gizli bir şekilde varlığını devam ettiriyor muş zaten. Dikkat olmakta fayda var yine de bulunduğunuz ilde yaktirma sansiniz varsa özellikle sen dertli panda bir an evvel yaktir canim bak sigiller karnabahar seklinde iken başka yerlerde sivilce gbiboluyor ve birleşiyor bu sivilcelere kondolima oluyor sonrasında benim gbi büyük operasyon geçirirdsn neden ihmal ediyorsun tedavinin ol allaha bırak . Umarım lkolu de azaltnissindir ramazan ayındayz sigara ve alkol de operasyon esnasında bile soruyor doktor kullanıyormuydun diyem

Canım ramazanda içmiyorum sigarayıda azalttım. Gideceğim fakat daha 1 ay olmadı kriyo yaptıralı. Gerçi bana kalsa koter isterim ama gittiğim 2 doktorda Israrla kriyo yaptılar. Bu sefer devlet hastanesine gideceğim. Üniversite hastanesine gideceğim daha doğrusu. Sonuçta kar amacı gütmeyen bir kurum bakalım ne diyecekler. Ihmal etmiyorum canım inan ama böyle gidip gidip sonuç görmeyince morali bozuluyor insanın.

Yanı hiç mi düşmez siğiller bari 1-2 tanesi düşseydi doktora kremde sordum vermedi aldara. Kendim alıp uygulayacağım en sonunda

Cildtahris ediyormusaldara oyle diyorlar dene ama sen bende yara yeri daha tam iyileşmesini icin bakamiormcikiyor ku çıkmıyor mu Anlamadım yarın pataloji cikicak inşallah ykotu bisey olmaz ameliyat yeri suan için beysoyulmus deri gbi duruyor çıkarsa da bende tekrar yaktiricam . Dua edelim birbirimize lütfen :'(

Ayın dolsun hemen gityakktır tekrr krio falan yaptırsayisi artiysa zaten krio yapmaz dayısı artmış diye mutlaka yakar . Gelişmeleri yazın kızlar merak ediorm ne zaman atlaticagiz

Ayın dolsun hemen gityakktır tekrr krio falan yaptırsayisi artiysa zaten krio yapmaz dayısı artmış diye mutlaka yakar . Gelişmeleri yazın kızlar merak ediorm ne zaman atlaticagiz

Inşallah sonuçların temiz çıkar canım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden. Inşallah tekrarlamaz senin ki çektiğin Acılara değer. Kurtulmayı nasıl istiyorum.. Biliyorum birbirimizi çok iyi anlıyoruz..

İnşallah hepimiz kurtuluruz sadece birimiz deil ama atlaticak kızlar 2 sene sürüyormuş en çok düzenli kontrol ve ihmal etmezdi bende isterim nasıl olacak bilmiyorum. Çalışırken izin almak falan sorun oluyor genellikle derdimiz de anlatamiyoruz millet normal gezerken anormal gezmek bile dusunduruyor. Yarından tezi yok çinkilaci alacahim kan vitamin destek ilaclari yazdiracgim inşallah. Medikal tedavi yöntemile viral enfeksiyon nasıl önlenir bilein var mi

Canım bal ve çörek otunu karıştık hergün bir Kaşık ye mutlaka kefir ve Bağışıklık destekleyici takviye ilaçlar al. Alkol sigaradan uzak dur. En önemlisi stres tabi birde onu yenebilsek..

Tamam yarından tezi yok alacağım onları inşallah. Cinko ilacialayim da iceyimm

Kızlar aradım patatlojiyi sonuclar daha aciklanmamis bir hafta daha bekleyiniz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…