Canım zaten benim vajen icindede dışında da toplamda 10 dan fazla siğil vardı onları koterle yok ettiler şimdi bu bikini bölgesinde çıkanlar sadece 2 tane var benim ilk çıkanlar kaşıntiyla çıkmıştı ama bunlar acıyor nedense inşaAllah siğil değildir yaaa sende koter yada kriyo yaptırırsan haberdar et canım bizi bitsin artık bu sıkıntı lar su mübarek ramazan ayında dua edelim bol bol ben hep ediyorum hepimizin içinSiğil çıkarken bende bir sızı oluyor anlıyorum çıkacağını. Canım hiç bilmiyorum üst taraflara ne kadar yayılır.
Genelde aynı yerde yine çıkıyor tabi başka yerlerdede çıkmaya devam ediyor.
Benimde ilk o kadar vardı çok azdı kriyo yapıldı.
Lifeve sende başlamalısın bence takviye ilaçlarına.
Canım Siğil değildir başka birşeydir onlar. benim toplamda 30 dan fazladır kesinCanım zaten benim vajen icindede dışında da toplamda 10 dan fazla siğil vardı onları koterle yok ettiler şimdi bu bikini bölgesinde çıkanlar sadece 2 tane var benim ilk çıkanlar kaşıntiyla çıkmıştı ama bunlar acıyor nedense inşaAllah siğil değildir yaaa sende koter yada kriyo yaptırırsan haberdar et canım bizi bitsin artık bu sıkıntı lar su mübarek ramazan ayında dua edelim bol bol ben hep ediyorum hepimizin için
Ayın dolsun hemen gityakktır tekrr krio falan yaptırsayisi artiysa zaten krio yapmaz dayısı artmış diye mutlaka yakar . Gelişmeleri yazın kızlar merak ediorm ne zaman atlaticagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?