Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Cnm doktor falan değilim, senin de dediğin gibi hastalıktan sonra öğrendim bunları.. Doktorların başlarından savmaya çalışmaları istediğim cevaplara ulaşamamam beni araştırmaya itti. Yurtdışında çok fazla forum, destek grubu, doktor forumları, hasta forumları falan var. Onları hep okudum hatmettim. Bizde biliyorsun sadece ve sadece düzgün burası var..

Aslında dediğin de gayet mantıklı ben 9 yıldır evliyim ama benden oncesini bilemem bunun için de esimi suclayamam olacağı varmış oldu verdiğin bilgiler için teşekkürler canım çok sağol bide bisi daha ben zaten tüp bebek için bisuru vitamin kullanıyorum q10 enzim melatonin arı sütü polen bal bide kefir iciyorum bunların yanı sıra çinko desteği de almam gerekir mi ??buarada bağışıklık sistemi güçlenirken inşaAllah yumurta larimda güçlenir ve bakarsanız bu sefer hamile kalirim her serde bi hayır vardır dimi ama..

Cnm rica ederim ne demek. Bence sen doktoruna danışmadan burada yazdıklarımızdan alma çünkü tüp bebek çalışmasındasınız. Doktorun en doğru kararı verecektir.

Aykan canm inşallah tez vakitte kavuşursunuz bebisine. Hayat nelere gebe önce onları göreceğiz sanırım. Hayırlısı olsn kızlar. Flamen bir de sana bunun dışında bir şey dahansoraccagm duzensiz ara kanamalar vsr ve kisttrn olduğunu söyledi doktor ancak ben herhangi bir doğum kontrol hapı kullanmanın kullanmayı dusunmuyorum siğil ile bağlantısı olabilir mi sigilin çıkmaya başladığı aylar başladı bu olay bende sonrasında devamı geliyor hala

Sigilden mi kisttrn mi neden bu ara kanamalar var ben anlamıyorum iki gün olmadı derken hala.oluyo aylardır devm ediyor ya . Sigilden beri var dedim doktora onunla alakası yok diyor bana.

bende de ikinci defa cıkıyor bırıncısı bekarken olmustu ve gıttıgım doktor (cildiye)bana cinsel deneyimim olup olmadıgını sordu bende hayır dedım ama ınanmadı nedense yalan soyluyormusum gıbı muamele gordum ve yaktırmam gerektıgını soyledı.sonra ben kadın doguma gıttım herkesın basına gelebilecegını fln soyledı rahatlattı benı kafam rahatlayınca kendılıgınden kayboldu.ılk gıttıgım doktor yuzunden psıkolojım cok bozulmustu acısı falan degıl bu durum benı rahatsız edıyor pis bısey pislikten gelen bısey gıbı gelıyor bana.simdi evlendım yıne cıktı bu sefer goruntusu daha farklı dıgerınden ben agdacıdan oldugunu dusunuyorum artık.eşimde boyle bı sorun yok sadece eskıden et benı varmıs ama siğil degıl gecms zaten sonra.

Canım zaten erkekde olsa da kendini gostermeden uzun süreli olarak varlığını devam ettirebilir. Kizlar bubarada durumlarını nasıl benim yara yavaş yavaş iyileşmeyi geçti hızlı bir şekilde topsrliyor rabbine sukur tekrlar mi acaba . Bir de cinsel ilişki sonrası uzun süreli beklemek dusa girmemek bence bunun en büyük yayılma sebebiydi sanirim

Lifeve selam, Geçmiş olsun çok sevindim iyileşmeye başlamana. Yayılmadaki en büyük etken sürtünmedir. Çiçek poleni gibi düşün. Vurdukça polenler sağa sola saçılır ya aynı hesap. Ayrıca yine aynı mantık ile sürtünme ile gerçekleşen tüy alımları, jilet gibi.. Oda dışarıda yayılmasını sağlıyor. Tüy dökücü sürüp elle çekerek yapmak gerekiyor ağdayı veya lazer tavsiyem...

Flamen aleykm selam cnm. Bende siğil öncesi ağda ile yaptım ve kanadıkça çoğaldı haftada bir ağda yaptım surekli aslında bundan ötürü çoğaldığını dusundum bnde ama emin olmuo insan. Değişik bir hastalık, hastalık kabul edilirse tabi. İnsan psikolojisini zorluyor. Ama geçeceğine inanmk zorundayız. Bnmki sanrm şuan için en ağır olanıydı 7-8 dikişle atlattım şuan için o da. Dertli panda aykan çinko haini aldım ekstradan iciorm alın kullanın zararı yok. Bir ay günlük bir tane şeklinde başlayın. Dertli panda gttin mi doktora bir ay geçti sanki senin

Flamen siteyi düzenli takip edemiyorum ama sanırım iki senedir bir sorum yok yazmissin. Sendekine sigiller yakılarak mi bitti dondurma yöntemi mi yoksa leep mi ? Hpv turu ne çıktı smear fln aldrdin mi iki senedir. Kızlar sanırım akjlimizdaki sorular iyileşince bitick

Lifeve canım adet olduğum için mecbur bir hafta sarktı. Gitmek istemiyorum nedense ama mecbur gideceğim bir gün bile çok önemli bu kadar hızlı çoğalırken.

Bu arada birşey daha soracağım sizlere. Bu hpv ile genital bölgenizde koku Değişimi oldumu ? Benim siğiller çıkmadan yaklaşık bir ay kadar önce koku Değişimi oldu mantar olabilir diye düşünmüştüm ama yok. Hpv ye bağladım ben bunu. Sizlerdede böyle bir durum var mı

Canm emin olamiyorum değişik tepkilerveriyir vucut herhlde bende ara kanama oldu once. hpv sonrası daha doğrusu operasyon sonra farklı bir koku var ama bilmiorm ondan mı deil mi. Normal insanlar gibi yasamak istyiruzzzz :)))) gorun mutlaka bak yaktirirsin ihmal edersn benm gbi olursun Allah muhafaza. Benm mart sonuna doğru bu durum oluşmaya başladı haziranda muayene oldum ve direkt üniversite hastanesine gitmek zorunda kaldım. Devlette dokuya zarar verebiliriz dedi . Ne kdar önce gidersen o kadar iyi . Karnabahar gorunumundekiler sabittidigerleri cogaldi d

Canım hala gitmek istemiyorum diyosun gitmen lazım artık istersen kemal bey in nosunu vereyim koku olayına gelince benim yaktırdiktan sonra değişim başladı iltihap var gibi kokuyor akıntim nedense muayenem var haftaya sorcam onu bide iç taraftakiler geçmiyor bi turlu ilaç falan versin doktor olmuyor ki böyle 1 buçuk ay olcak nerdeyse ..

İc traftalonsigiller mi geçmiyor anlamadım. Ona nasıl bir ilaç verebilir ki yakmaktan baska . Operasyondansonra benmde hala akıntı devm ediyor ve degisik bir koku eveyn

İc traftalonsigiller mi geçmiyor anlamadım. Ona nasıl bir ilaç verebilir ki yakmaktan baska . Operasyondansonra benmde hala akıntı devm ediyor ve degisik bir koku eveyn
Yok canım sigilleri yaktı ya iç taraftakileri o yanıklar geçmiyor bi turlu siğil yok hamd olsun vajen içindeki yanıklar sürekli nemli ya orası bi turlu iyileşmedi dışındakiler geçti çoktan ama onlar duruyor yaa ne bileyim bi antibiyotik falan versin belki geçer. O tuhaf bi koku ve akıntı bendede var canım ama hepsi bitecek inşaAllah

İç taraftaki illaki iyileşme sitesi uxun olur sabret nemli kısım bir de surekli çamaşır giyme biraz sabrın sonu selamet tır hehrlde. Çinkoyabasladim ama bir zarari olur mu bilmiyorumb

aman ha ağda yok jilet yok... geçene kadar el yordamı ile almak kaydıyla tüy dökücü makas vs.. sürtünme ile olmasın

Kızlar ya bisey danisacahim sigilin buyuk oldugubyerin operasyonu çok zor oldu ya bende orası iyileşiyor yara ancak siğil gbi deil de şekli deri hafif kabarık duruyor iyileseckken mi böyle oluyor acaba yoksa siğil mi tekrarlıyor ya moral yine bitkilere gidiyor akıntı fena halde koku başladı herşey sil bastan mi acaba doktora girmiorm tam anlamıyla iyileşmesi icin yarın arycam gerixekali patalojiye sene geçti daha acikliycaklar

Büyük ihtimal iyilesmeden kaynaklidir. Ben de koter yaptirdigimda, kabarti oluştu ayni korkuyu yasadim ama bi kac ay icinde nerdeyse kalboldu, minik bi iz kaldi. Kokunun ise sigille alakali olduğunu sanmiyorum.

ozgedemr. 47109576 .!.:
Büyük ihtimal iyilesmeden kaynaklidir. Ben de koter yaptirdigimda, kabarti oluştu ayni korkuyu yasadim ama bi kac ay icinde nerdeyse kalboldu, minik bi iz kaldi. Kokunun ise sigille alakali olduğunu sanmiyorum.
canim iciimmi rahatlattn bende de o kabartı oluştu sigile benzemiyor ama onun gibi kabarık korkuorm yani yine korku başladı peki şuan siğil çıkması falan yok tekrarlama durumu ne sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…