Aslında dediğin de gayet mantıklı ben 9 yıldır evliyim ama benden oncesini bilemem bunun için de esimi suclayamam olacağı varmış oldu verdiğin bilgiler için teşekkürler canım çok sağol bide bisi daha ben zaten tüp bebek için bisuru vitamin kullanıyorum q10 enzim melatonin arı sütü polen bal bide kefir iciyorum bunların yanı sıra çinko desteği de almam gerekir mi ??buarada bağışıklık sistemi güçlenirken inşaAllah yumurta larimda güçlenir ve bakarsanız bu sefer hamile kalirim her serde bi hayır vardır dimi ama..Cnm doktor falan değilim, senin de dediğin gibi hastalıktan sonra öğrendim bunları.. Doktorların başlarından savmaya çalışmaları istediğim cevaplara ulaşamamam beni araştırmaya itti. Yurtdışında çok fazla forum, destek grubu, doktor forumları, hasta forumları falan var. Onları hep okudum hatmettim. Bizde biliyorsun sadece ve sadece düzgün burası var..
Canım hala gitmek istemiyorum diyosun gitmen lazım artık istersen kemal bey in nosunu vereyim koku olayına gelince benim yaktırdiktan sonra değişim başladı iltihap var gibi kokuyor akıntim nedense muayenem var haftaya sorcam onu bide iç taraftakiler geçmiyor bi turlu ilaç falan versin doktor olmuyor ki böyle 1 buçuk ay olcak nerdeyse ..Lifeve canım adet olduğum için mecbur bir hafta sarktı. Gitmek istemiyorum nedense ama mecbur gideceğim bir gün bile çok önemli bu kadar hızlı çoğalırken.
Bu arada birşey daha soracağım sizlere. Bu hpv ile genital bölgenizde koku Değişimi oldumu ? Benim siğiller çıkmadan yaklaşık bir ay kadar önce koku Değişimi oldu mantar olabilir diye düşünmüştüm ama yok. Hpv ye bağladım ben bunu. Sizlerdede böyle bir durum var mı
Yok canım sigilleri yaktı ya iç taraftakileri o yanıklar geçmiyor bi turlu siğil yok hamd olsun vajen içindeki yanıklar sürekli nemli ya orası bi turlu iyileşmedi dışındakiler geçti çoktan ama onlar duruyor yaa ne bileyim bi antibiyotik falan versin belki geçer. O tuhaf bi koku ve akıntı bendede var canım ama hepsi bitecek inşaAllahİc traftalonsigiller mi geçmiyor anlamadım. Ona nasıl bir ilaç verebilir ki yakmaktan baska . Operasyondansonra benmde hala akıntı devm ediyor ve degisik bir koku eveyn
Kızlar ya bisey danisacahim sigilin buyuk oldugubyerin operasyonu çok zor oldu ya bendeorası iyileşiyor yara ancak siğil gbi deil de şekli deri hafif kabarık duruyor iyileseckken mi böyle oluyor acaba yoksa siğil mi tekrarlıyor ya moral yine bitkilere gidiyor akıntı fena halde koku başladı herşey sil bastan mi acaba doktora girmiorm tam anlamıyla iyileşmesi icin yarın arycam gerixekali patalojiye sene geçti daha acikliycaklar
canim iciimmi rahatlattn bende de o kabartı oluştu sigile benzemiyor ama onun gibi kabarık korkuorm yani yine korku başladı peki şuan siğil çıkması falan yok tekrarlama durumu ne sendeozgedemr. 47109576 .!.:Büyük ihtimal iyilesmeden kaynaklidir. Ben de koter yaptirdigimda, kabarti oluştu ayni korkuyu yasadim ama bi kac ay icinde nerdeyse kalboldu, minik bi iz kaldi. Kokunun ise sigille alakali olduğunu sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?