Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Duayı yollar mısın canım

Canım imuneks plus kullandım sadece birde kötü beslenme ve kötü alışkanlıklarımı bıraktım. Eskiye nazaran biraz daha dengeli beslendim. Son zamanlarda artık kabullenip takmamaya başlamıştım hatta doktora bile gitmeyecektim yarın gidiyorum randevu aldım hemen o bir tanedende kurtulacağım.
Kullanmaya devam edeceğim takviye hatta ek olarak çinko ya başlayacağım en az 6 ay devam ederim bunlara. Sütten ağzım yandı bir kere. Ilişkiye girme konusundada bundan sonra korunmadan asla. gerçi tam koruma sağlamıyor ama olsun tedbirli davranmakta fayda var

Flamen, senin hakkini odeyemem. Hala ahcc peşinde kosuyoruz, sayende. Ayrıca uyarin olmasa onemsemeyebilirdik..

Erkek arkadasimdaki kesin sigil, yakildi patalojiye gonderildi. Ama suphesiz. Ben de gece fakettim. Simdi gidiyorum doktora. Malesef benimkinden de emin gibiyim. Sans dileyin arkadslar.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah tez vakitte sağlığa kavuşursun.

Özgecim geçecek merak etme, sana 1-2 bilgi daha vereyim.
Ağızda siğil çıktığında genellikle ilk giriş yaptığı yerde çıkıyor ve yayılım eğiliminde olmuyor. Yayılım genellikle tedavisiz bırakılır ise oluyor... Tedavi seninde bildiğin gibi aşağısı ile aynı. Dolayısı ile endişe etme, bak tedavisini aldınız.

Son düzenleme:
Ağızda çıkan siğilde reccurrance oranı yanı tekrarlama oranı çok düşük eğer tedavi alınırsa... %90 tekrar yaşanmıyor. İmmün sistem orada da devreye giriyor..

Cnm bu arada AHCCnin hesabını kitabını yaptınız mı? O testlerdeki dozajı yakalamak için bir ton para dökmek gerekiyor...

6 ay cinsel perhize dikkat...
Prezervatif korumaz...!!! Tek faydası iç bölgelere ulaşmaması olur ancak dış bölgeleri korumuyor

Operasyon tamamlandi, arkadaslar. Dil altindaydi sigil, genis -yaygin ama cok silik bi haldeydi; dogal dokusu gibi. Farkini söyle aciklayayim ki gereksiz panik yapmaniza sebep olmayayim; dogal doku renginde minik cikintilar düşünün fakat parmakla tutunca uzuyolar!! Evet :) uzuyolar böyle, hafif cekince goruntulerinin 2-3 kati kadar uzuyolardi.buna ragmen doktor sigil olmayabilir dedi ama ben tümünü aldirdim. Olsa olmasa en kötü bi yaradir iyilesiir dert degil. Ama ben emin gibiyim...

alt-ust sigiller hep zor farkediliyor bende. Once değil diyolar, sonra sigil cikiyo. Malesef bu da o hesap. Dikkatli olmakta fayda var.

Flamen, içimi cok rahatlattin. Umarim tekrarlamaz... alttakine alıştım nerdeyse ama bu hepten fena...
ahcc finansmani kredi cekerek :)Henuz elimize gecen bisi yok. ise yarasa yaramasa denemege deger buldugum bi fikir. Umarim işe yarar yoksa tekrar kredi cekerek rusya yollari görünür bana. (Hain evlat gibi virus, ev sattiran cinsinden) allokin alfa denemeye...

Nette buldum bu resmi... Böyle miydi?

Allokin alfa konusunda karar senin ama lütfen ama lütfen en azından bilgi edinmeye çalış ilaç ile ilgili... Allokin alfa ile ilgili nette hiçbir tatmin edici doküman yorum forum vs yok. Bilmediğin ilaçlarla sağlığını sıkıntıya sokma... Bak sonuçta çözümü var. 1-2 yıllık savaş sonunda konu kapanıyor. Bilinmeyen bir ilacın peşinden koşma...

Aha da buldum valla... İşin özeti git dene canım :)

Background. Concomitant genital herpes and papillomavirus infections increase a risk for the manifestations of cervical neoplasia. A search for possible medicaments that accelerate the regression of this pathology is being continued. Specific drugs that completely eliminate human papillomavirus (HPV) and herpes simplex virus (HSV) have not been designed today; work to study alternative antiviral and immune modulatory agents is still in progress. The Russian antiviral and immunomodulatory drug allokin-alpha is of interest.
Objective. To evaluate the efficiency of combination therapy using allokin-alpha for genital diseases concurrent with HPV and HSV infections, to compare the medical therapy with allokin-alpha versus destructive treatment without this drug, and to assess the tolerability and safety on the basis of an analysis of adverse events.
Design. A comparative randomized controlled clinical trial.
Subject and methods. After obtaining informed consent, 60 reproductive-aged patients with HPV and HSV infection and cytological and colposcopic signs of flat and exophytic condylomas and low-grade cervical intraepithelial neoplasia (CIN I) were randomized to two groups: 1) 31 patients were given allokin-alpha injections (n = 6) 1 mg/day subcutaneously every other day during argon plasma ablation (APA) treatment; 2) 29 patients received conventional APA treatment (acyclovir 1 g daily for 7 days). All the patients included in the study underwent colposcopy, bacterioscopy, PCR diagnosis of infections (with HPV, HSVII-I, cytomegalovirus (CMV), M. genitalium, or Chl. trachomatis) in the cervical canal epithelial scrape. The follow-up was 6 months. During the investigation, the patients kept a diary where they wrote down the specific features of the course of the infections and therapy-related side effects, their magnitude and duration. Diary data were assessed and PAP test, colposcopy, PCR test for HPV and HSV types I-II, and bacterioscopy were carried out 3 and 6 months after cervical APA. During their participation in the investigation, all the patients used barrier methods of contraception.
Results. Since colposcopy is a somewhat subjective test to evaluate the efficiency of therapy with the basic emphasis laid on the data of PAP test and PCR for HPV and HSV. Comparison of 3- and 6-month follow-up results revealed a significant difference in the number of cases of CU epithelial normalization in Groups 1 and 2 patients, which was evidenced by the PAP test in 22 (77.4%) and 19 (65.5%) patients after 3 months and in 28 (90.3%) and 20 (68.9%) patients after 6 months, respectively (P < 0.05). In Groups 1 and 2, PCR for HPV became negative in 17 (54.8%) and 12 (41.1%) cases following 3 months and in 24 (77.4%) and 17 (58.6%) cases following 6 months, respectively (P < 0.05). In these groups, 6-month colposcopy showed positive cervical changes in 29 (93.5%) patients in Group 1 and in 26 (89.6%) patients in Group 2, respectively (P > 0.05). During the follow-up, there were significantly fewer HSV infection recurrences in Group 1. None of the patients in the groups had any serious adverse reactions.
Conclusion. Allokin-alpha enhances the efficiency of treatment for CINI and exophytic cervical condylomas concurrent with HPV and recurrent HSV infections, favors their regression, and declines the number of herpesvirus infection recurrences. The drug is safe and well tolerated in the treatment using the above regimen.

Flamen, kahramanimsin :)) su an rusyadan bi doktorla irtibat halindeyim. Sadece önce bi 3 ay ahcc deniycem. Testte negatif sonuc alamazsam gidicem...

Sevgili özge,
Ağızda siğil çıkınca görünür yerde ise kesin anlarsın canım soru işareti bile olmaz. KBBye gitmenin espirisi göremediğin yerleri kamera ile kontrol ettirmen. Yoksa tehisi ŞAK diye kendin koyarsın merak etme...

Eğer! fotodaki gibi ise yani senin tarifinle küçük ve çekince bu resimdekine benziyor ise o anatomik bir yapıdır. Kimi insanda vardır kimisinde yoktur. Yani gözün aydın onlar siğil değil canım!!!! Sözüme güven..

Flamen, kahramanimsin :)) su an rusyadan bi doktorla irtibat halindeyim. Sadece önce bi 3 ay ahcc deniycem. Testte negatif sonuc alamazsam gidicem...
ben rusyadan getirtememiştim. Eczaneden satmamışşardı rus arkadaşıma, reçetesiz satışı yokmuş. Siz nasıl getirticeksiniz?

ben rusyadan getirtememiştim. Eczaneden satmamışşardı rus arkadaşıma, reçetesiz satışı yokmuş. Siz nasıl getirticeksiniz?
Sanırım gidip orada alacak tedaviyi... Orada bir doktora muayene olup kürü yaptırabilir...
İngilizce metinden anladığım kadarı ile 2 günde 1 maximum 6 kere vuruluyormuş. Dolayısı ile 15 günlük bir Rusya tatiline malolur...

hpv için 48 saatte bir deri üstünden yapılıyormuş aşı,damara dğil ve 2 kutu alınacak. Yani 6 kez olunuyor.
.Ama herpes, hepatit için farklı farklı prosedürü var.
Ben çok araştırdım rusçadan çevirdi arkadaş, içindeki alferon kanser öncesi lezyonları da tedavi ediyor.
Ama türkiyede alferon hepatit hastalarına veriliyormuş ve hastanede gözetim altında gerçekleştiriliyormuş. Kanser hastaları için..

Eda, Deri üzerinden yapılıp rahim ağzına kadar etki etmesi.. ilginç... Yeni bir şey öğrenmiş oldum.
Benim bu ilaçla ilgili tek sıkıntım, bu kadar iddia edildiği gibi faydalı ise neden Global markette yeri yok. Rus siteler dışında doğru dürüst kaynak bile yok. Düşünsenize milyarlarca herpes hastası, milyonlarca HPV ve Hepatit hastası var... Ramazan Pidesi gibi kapış kapış satılması gerekmez mi tüm dünyada... Özge Rus doktora bunu da bir sorsana!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…