Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bi ay kadar izindeymis, o yuzden son yazdığım maile cevap alamadim. Ama öncesinde, gercekten ise yaradigini, asiyla birlikte oral ilac da verdiklerini, ayrica intim jel kullandirdigini, asidan bi kac ay sonra ve 6 ay sonra olmak uzere kontrol ve muayenee gelmemi, ilave tedavi yapacağını soyledi. Doktoru ben bi arkadsim vasitasiyla buldum. Yan etkileri sordum henuz net bi cevap alamadim. Senin sorun da aklimda flamencim. Sorucam :)

Sözüne doktorlardan cok guveniyorum desem :) mevzu şu ki; doktora gittigimde adam agzimdakilerin sigil olmayabilrcegini soyledi. Ben de; "peki normal mi dedim" o da normal olmadigini, x bi rahatsizlik olabilecegini her halukarda almanin iyi olacagini söyledi. Risk almamak adina yak, dedim... sen de yak :)) umarim haklisindir. Öyleyse evhamimdan kendi kendimi yaktirmis olurum :)) napalim, canim saolsun.

Te allahım ya... X rahatsızlık neymiş peki. Sopalık doktorlar... Loto oynuyor sanki... Bilmediği yerden gelince soru... neyse.

Eğer ki Fotodaki ise!!! siğil değil canım...!!! gönlünü ferah tut... Yaktırdı isende boşver zararı yok zaten dediğin gibi...

Son düzenleme:
Prospektüfünde ki açıkmama bu yönde. Doktorumda zaten kullanılmadığından kendi gözlemleyemediği yan etkileriinn ne olabilceğini bilmediğinden dolayı çok tavsiye etmedi.

lenf bezlerimle ilgili bişi bişi dedi ama aklımda kalmadı. zaten parça alıp patolojiye gönderdi. erkek arkadaşımdaki kesin siğil zaten dil üstünde ve bi kaç gün içinde kocaman oldu. tüm bunlar panikletti beni, belki doktoru da ben panikletmiş olabilirim. bayram araya girmeden yakalım istedim. yine de "plica fimbriata" yazınca googlada çıkan bi şeyi doktorun düşünmemesi acayip... sonraki muayene için sana geleyim diyorum. çok teşekkür ederim üşenmeyip araştırıp rahatlattın beni. patolojide hpv negatif çıkarsa uçucam:))

Yaaaa kızlar tam ben kurtuldum galiba bitti derken şimdi de esimde akıntı başladı araştırdım buda bel soğukluğuymus ya benden bulaştı yada kesin aldatiliyorum galiba moralim çok bozuk

Hmm
Cnm herhangi bir yorum yapmak bunun üzerine bize düşmez, eşinle oturup konuşman gerekiyor sanırım.

"Erkeklerde akıntı veya erkekte peniste akıntı şikayeti genellikle cinsel ilişki ile geçen hastalıkları düşündürmektedir.Gonore yani bel soğukluğu erkekte akıntı şikayetinin en sık sebeplerinden biridir. Klamidya enfeksiyonu da erkekte üretrit sorununa yol açar ve peniste akıntı şikayetine neden olmaktadır. Erkeklerde nonspesifik uretrit veya nongonokoksik uretrit adı penis enfeksiyonuna veya ağrılı ve şişmiş testislere (epididimit sorunu) yol açabilir. Klamidya bakterisi ile erkek temas ettikten yaklaşık 7-21 gün içinde genellikle belirtiler başlar. Ancak klamidya enfeksiyonu pek çok kişi de belirti vermediği için çoğu zaman nereden alındığı belli olmaz. Hastalık bulaştıktan sonra tedavi tam anlamıyla tamamlanıncaya dek bulaştırıcılık sürmektedir. Belirtileri bel soğukluğu belirtilerine çok benzediği için sıklıkla gonore (bel soğukluğu) ile karıştırılır. Ancak bel soğukluğu tedavisine rağmen belirtiler de azalma olmuyorsa klamidyoz düşünülür"

Makaleden de anlayacağın gibi, yeni bir şey de olabilir, geçmişten gelen birşey de olabilir.

Bence en doğru hareket yukarıda da bahsettiğim gibi eşini bekleme sen kendi testini ol... AMA TÜM TESTLERİ YAPTIR. Herpesten hepatite... Çünkü üst üste bunları yaşaman soru işareti doğuruyor.

Bel soğukluğu veya klamidya çıkarsa sende bil ki tedavisi 2 iğneye bakar sıkıntı etme kendine... %100 tedavisi var...

Sonuçlara göre de al eşini karşına bir konuşun.

Sigilleri yaktirali 1.buçuk ay oldu ve bu sure zarfında biz hiç ilişkiye girmedik daha doğrusu giremedik benim canım yandığı için bana bulaşmaz herhalde eşim sex e düşkün biri doktor da yasakladı tabi gitti o iğrenç yerlere kesin ama ALLAH çok büyük böylede hastalık kaptı işte korkudan öluyor şuan fellik felkik doktor arıyor beter olsun en kısa zamanda gereğini yapicam

1,5 aylık yasaktan dolayı diyorsun ama böyle bir huy var ise önceden de ziyaretler olmuş olabilir. Şimdi sen hiç bakma ona, kendine odaklan ve full test yaptır Allah korusun...!!!!

1,5 aylık yasaktan dolayı diyorsun ama böyle bir huy var ise önceden de ziyaretler olmuş olabilir. Şimdi sen hiç bakma ona, kendine odaklan ve full test yaptır Allah korusun...!!!!
Nerde yaptircam bu testleri canım ?? Daha once HIV hepatit b gibi testler yapıldı negatif çıktı tüp bebek tedavisi için uludağ üniversinde onada banada ama basima gelenler yeni aile hekimliği ne gitsem yaparlarmi ki ayyy mübarek kandil günü oruç agzimla beni bisuru günaha soktu bu adam yaaaa ne dusunurken ne geldi başıma inanamıyorum ben bu adama 9 yilimi verdim nasıl yapar yaaa

Daha önce ne zaman ne yapıldığının bir önemi yok artık... Önemli olan eşinde şu an hem akıntı problemi hemde HPV var.
Senin kendine baktırman şart çünkü tam olarak ne zaman aldı eşin bunları bilemezsin. 3 ay önce aldıysa??? Başka bir şey daha var mı onuda bilemezsin!!! En kötü tatil arasından sonra sana mutlaka gitmeni tavsiye ederim.

üniversite hastanesi, devlet hastanesi, tıp merkezleri, özel labaratuvarlar....
Hepsinde ücretsiz veya ücretli yaptırabilirsin.

Aykan canım ilişki yasagimiz var bizim halimizden anlarlar mi yada sıkıntıya sokar mi diye ben sana sormuştum ilk sayfada sen bugün bana anlattın direkt aklıma kendim geldim. Herkes kendi bacağından asılır yaptır tahlillerini Pisligi çıkarsa ver eline kağıdı seni sıkıntıya soktu günde. Düşünme kendi sagligini dusun geçecek erkeklere güvenmiyorum ve aynı zamanda tahlillerini onemse kendini onemse onu da yolla doktora belki ondaki siğil virusu de akıntıya çevirdi ramazanda bağışıklığı kaybedince yada bel.soguklugudur gerçektende kendini dusun bu arada dertli panda senin adına ne çok sevindim inşallah kızlar bugünün yuzinsuyu hurmetine atlativaz

Çok sağolun kızlar su bayram geçsin gidip bütün tahlilleri yatircam mecburen kocam olacak adama da yaptircam ayyyy bide utanmadan sendenmi geçti acaba demezmi bana sanki çocuk kandiriyor bende sürekli bi mantar problemi vardı ilişki sırasında beyaz beyaz onada bulasiyordu bana onu ornek gosteriyor yapamamış guyaaa bende salagim ya yedim çünkü şu testler bitsin ben sorcam hesabını sex düşkünlüğü yüzünden başıma gelenlere bak ama herşeyden önce ben onemliyim ve ben değer liyim ALLAH ima sukur benim o taraklarda hiç bezim olmadı evlendim sadece esimi bildim Rabbim e havale ediyorum su mübarek günde ama uzulmuyorum kızlar her serde bi hayır arayın diyor peygamberimiz bunlar başıma gelmeseydi bilemicektim aldatildigimi iyi oldu şimdi ne yapmam lazım onu dusunuyorum boşanma davası acsam nasıl kanıtlarım aldatildigimi ??

Bir dakika... Boşanma bilmem ne... Hemen hiddetlenme... Sen önce testlerini yaptır canım.

Ne var ne yok çıksın ortaya...
Belki de akıntı başka birşeyden kaynaklı. (HPV akıntı yapmaz) Fakat sen kendini sağlama al testini ol. Bak sayıyorum. En önemlileri Frengi, Bel soğukluğu, Klamidya, Hepatit B, Hepatit C, Herpes ve HIV... Ayıp değil, senden kaynakli bir şey de değil. Git durum böyle böyle anlat zaten doktorlar hepsinin testini otomatikman isteyecektir.

Sonuçlarını al, onunda sonuçları çıkınca al karşına otur konuş.

Türk hukukunda maalesef hastalıklar ve test sonuçları kimin kime nezaman ne taşıdığının ispatı olamadığı için maddi tazminat anlamında değer teşkil etmiyor!!! Aynı şekilde bir aldatılma durumunu ispatlar ancak kimin kimi aldattığını ispatlamaz. Ha sende bel soğukluğu yasaktan dolayı çıkmadı, onda çıktı... O zaman durum farklı tabi...

Konu ile ilgili Defne Samyeli'nin davasını inceleyebilirsin!
Çok teşekkürler canım bütün testleri yaptiricam ama çok moralim bozuldu şuan yaaa ne yapacağımi bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim ama aglamicam uzulmucem bana zarar çünkü çok sağol desteğin için canım çok sağol

Aykan canım kendi kendine kuruntu gapipda evliligininsikintiya sokma unutmaki kadın 1 aklı ile 9 nefsine birden sahip çıkarken erkek 9 aklıyla bir nefsine sahip cikamazmis. Ki gercektende senden bulaşmış bir şey olabilir sex suskunluğu yada fazla deneyimi olanlarda sanırım bu tarz hastalıklar daha da çok artıyor benim dusuncem bu özellikle hassas kişilerde sürtünme ile olan ilişkilerde daha fazla gorulmekteymis. Esin bel soğukluğu vardır belki gerçekten de sadece senin yüzünden de ous olabilir testi var tahlili var ki hadi diyelim farklı ilişkilerden oturh oldu ne yapabilirsin o korku ona yetecektir kendisini frenlemeye çalışacaktır zaten doktor çok evlilikten olduğunu anlar ve söyler kendini kendi durduruldu evhamlanma hemen sakin ol bi aldatildim onda da oluştu su bu hatirliosan diyordum ki anusde kaşıntı başladı bende esimde de vardı ikimizde aynı anda yok oldu şimdi ara ara var.

Zaten bisi yapamamak beni sinir ediyor adam beni aldatsin gitsin neoldugu belirsiz kisilerden hastalık kapsin ben susayim bari korun şerefsiz korunda bana bulastirma madem yapıyorsun korun yaniii zaten bu sigilide ondan kaptim kesin benim tek kocamla cinsel hayatim oldu çünkü cinsellikle bulastigina göre ama kendisi de hastalık kaptı işte bidaha kendini mi frenler yoksa daha cokmu gider onu alakadar eder beni değil

bugün gittim ve doktorum kalan bir tane ve çok çok ufak olan 2 tane daha varmış. Aldara da deneyebiliriz ama sen yakarsın kriyo yapalım dedi.
Aykan öncelikle sakin ol iyi düşün. Bende bir başkası yüzünden bu acıları çektiğim için çok üzülmüştüm insan kendini çok kötü hissediyor. Ama malesef erkekler böyle karı kız görmemeye görsün. Ben bu haldeyken ilişkiye giremiyorum ama onların umrunda değil bu durum. Benimki başta kendinde olduğunu saklamıştı ve ısrarlar birşey olmaz bulaşsın bana umrumda değil ayaklarına yattı. Bu durumda ben onu aldatmış hastalık kapmışım oldum mantıken. ama onun umrunda değilmiş benim hasta olmam, beni o kadar seviyormuş ki benden hastalık bulaşmasına bile razıymış sözde.. 10 lafın 10 uda yalan işte Allah'a havale ediyorum. Gelelim şimdiye iliskiye girmiyorum diye adam arayıp sormuyor bile :))) insan bir nasıl oldun der birşeye ihtiyacın varmı der ama yok sanki ondan birsey bekleyen var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…