ben rusyadan getirtememiştim. Eczaneden satmamışşardı rus arkadaşıma, reçetesiz satışı yokmuş. Siz nasıl getirticeksiniz?
Eda, Deri üzerinden yapılıp rahim ağzına kadar etki etmesi.. ilginç... Yeni bir şey öğrenmiş oldum.
Benim bu ilaçla ilgili tek sıkıntım, bu kadar iddia edildiği gibi faydalı ise neden Global markette yeri yok. Rus siteler dışında doğru dürüst kaynak bile yok. Düşünsenize milyarlarca herpes hastası, milyonlarca HPV ve Hepatit hastası var... Ramazan Pidesi gibi kapış kapış satılması gerekmez mi tüm dünyada... Özge Rus doktora bunu da bir sorsana!!
Sevgili özge,
Ağızda siğil çıkınca görünür yerde ise kesin anlarsın canım soru işareti bile olmaz. KBBye gitmenin espirisi göremediğin yerleri kamera ile kontrol ettirmen. Yoksa tehisi ŞAK diye kendin koyarsın merak etme...
Eğer! fotodaki gibi ise yani senin tarifinle küçük ve çekince bu resimdekine benziyor ise o anatomik bir yapıdır. Kimi insanda vardır kimisinde yoktur. Yani gözün aydın onlar siğil değil canım!!!! Sözüme güven..
Eda, Deri üzerinden yapılıp rahim ağzına kadar etki etmesi.. ilginç... Yeni bir şey öğrenmiş oldum.
Benim bu ilaçla ilgili tek sıkıntım, bu kadar iddia edildiği gibi faydalı ise neden Global markette yeri yok. Rus siteler dışında doğru dürüst kaynak bile yok. Düşünsenize milyarlarca herpes hastası, milyonlarca HPV ve Hepatit hastası var... Ramazan Pidesi gibi kapış kapış satılması gerekmez mi tüm dünyada... Özge Rus doktora bunu da bir sorsana!!
Te allahım ya... X rahatsızlık neymiş peki. Sopalık doktorlar... Loto oynuyor sanki... Bilmediği yerden gelince soru... neyse.
Eğer ki Fotodaki ise!!! siğil değil canım...!!! gönlünü ferah tut... Yaktırdı isende boşver zararı yok zaten dediğin gibi...
Sigilleri yaktirali 1.buçuk ay oldu ve bu sure zarfında biz hiç ilişkiye girmedik daha doğrusu giremedik benim canım yandığı için bana bulaşmaz herhalde eşim sex e düşkün biri doktor da yasakladı tabi gitti o iğrenç yerlere kesin ama ALLAH çok büyük böylede hastalık kaptı işte korkudan öluyor şuan fellik felkik doktor arıyor beter olsun en kısa zamanda gereğini yapicamHmm
Cnm herhangi bir yorum yapmak bunun üzerine bize düşmez, eşinle oturup konuşman gerekiyor sanırım.
"Erkeklerde akıntı veya erkekte peniste akıntı şikayeti genellikle cinsel ilişki ile geçen hastalıkları düşündürmektedir.Gonore yani bel soğukluğu erkekte akıntı şikayetinin en sık sebeplerinden biridir. Klamidya enfeksiyonu da erkekte üretrit sorununa yol açar ve peniste akıntı şikayetine neden olmaktadır. Erkeklerde nonspesifik uretrit veya nongonokoksik uretrit adı penis enfeksiyonuna veya ağrılı ve şişmiş testislere (epididimit sorunu) yol açabilir. Klamidya bakterisi ile erkek temas ettikten yaklaşık 7-21 gün içinde genellikle belirtiler başlar. Ancak klamidya enfeksiyonu pek çok kişi de belirti vermediği için çoğu zaman nereden alındığı belli olmaz. Hastalık bulaştıktan sonra tedavi tam anlamıyla tamamlanıncaya dek bulaştırıcılık sürmektedir. Belirtileri bel soğukluğu belirtilerine çok benzediği için sıklıkla gonore (bel soğukluğu) ile karıştırılır. Ancak bel soğukluğu tedavisine rağmen belirtiler de azalma olmuyorsa klamidyoz düşünülür"
Makaleden de anlayacağın gibi, yeni bir şey de olabilir, geçmişten gelen birşey de olabilir.
Bence en doğru hareket yukarıda da bahsettiğim gibi eşini bekleme sen kendi testini ol... AMA TÜM TESTLERİ YAPTIR. Herpesten hepatite... Çünkü üst üste bunları yaşaman soru işareti doğuruyor.
Bel soğukluğu veya klamidya çıkarsa sende bil ki tedavisi 2 iğneye bakar sıkıntı etme kendine... %100 tedavisi var...
Sonuçlara göre de al eşini karşına bir konuşun.
Nerde yaptircam bu testleri canım ?? Daha once HIV hepatit b gibi testler yapıldı negatif çıktı tüp bebek tedavisi için uludağ üniversinde onada banada ama basima gelenler yeni aile hekimliği ne gitsem yaparlarmi ki ayyy mübarek kandil günü oruç agzimla beni bisuru günaha soktu bu adam yaaaa ne dusunurken ne geldi başıma inanamıyorum ben bu adama 9 yilimi verdim nasıl yapar yaaa1,5 aylık yasaktan dolayı diyorsun ama böyle bir huy var ise önceden de ziyaretler olmuş olabilir. Şimdi sen hiç bakma ona, kendine odaklan ve full test yaptır Allah korusun...!!!!
Çok teşekkürler canım bütün testleri yaptiricam ama çok moralim bozuldu şuan yaaa ne yapacağımi bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim ama aglamicam uzulmucem bana zarar çünkü çok sağol desteğin için canım çok sağolKonu ile ilgili Defne Samyeli'nin davasını inceleyebilirsin!
Zaten bisi yapamamak beni sinir ediyor adam beni aldatsin gitsin neoldugu belirsiz kisilerden hastalık kapsin ben susayim bari korun şerefsiz korunda bana bulastirma madem yapıyorsun korun yaniii zaten bu sigilide ondan kaptim kesin benim tek kocamla cinsel hayatim oldu çünkü cinsellikle bulastigina göre ama kendisi de hastalık kaptı işte bidaha kendini mi frenler yoksa daha cokmu gider onu alakadar eder beni değilAykan canım kendi kendine kuruntu gapipda evliligininsikintiya sokma unutmaki kadın 1 aklı ile 9 nefsine birden sahip çıkarken erkek 9 aklıyla bir nefsine sahip cikamazmis. Ki gercektende senden bulaşmış bir şey olabilir sex suskunluğu yada fazla deneyimi olanlarda sanırım bu tarz hastalıklar daha da çok artıyor benim dusuncem bu özellikle hassas kişilerde sürtünme ile olan ilişkilerde daha fazla gorulmekteymis. Esin bel soğukluğu vardır belki gerçekten de sadece senin yüzünden de ous olabilir testi var tahlili var ki hadi diyelim farklı ilişkilerden oturh oldu ne yapabilirsin o korku ona yetecektir kendisini frenlemeye çalışacaktır zaten doktor çok evlilikten olduğunu anlar ve söyler kendini kendi durduruldu evhamlanma hemen sakin ol bi aldatildim onda da oluştu su bu hatirliosan diyordum ki anusde kaşıntı başladı bende esimde de vardı ikimizde aynı anda yok oldu şimdi ara ara var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?