Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Dikkatli ol bakalım gözün üzerinde olsun aynı iş yerinde iş temkinli davran canim. Dediğin gbi iğne tedavisi falan var ama cinsel ilişki yasağı koy tamamen atlatana kadar . Açıklanır bundan sonrası için sen ona hastalığını anlat ne için bulaştığını falan şöyle. İlerde olabilecekleri soyle çocuk dusunuyorsanizmadem gercekten de sikintili gebelik icin bu durumlar ustrlik iki tarafta sorunlu şuan icin. Tedavinolup atlatmaya bakim m

Aykan sana diorum da benimki de hafiften bu yasak işinden bunalmaya basladi sabredior şuan da eski hayatımız biticek mi Dior şüpheli anlayissizlar kizlar bundan sonraki cinsel yaşamda ne gbi yasaklar ve dikkatli davranılması konular var biliyor musunuz doktora soramadim çünkü yeni operasyon geçirmiştirdun ile tam bir ay oluyor . Bundan sonra prezervatif falan koruculuk saglamiyormus peki nasil olacak ve cocuk istiyoruz ilişkiden sonra tekrrliycak mi ya

Ay canım acaba bende de mi bu hastalık var ki siğil oluştu sonra anlamadım ((( akıntı var ara kanama var koku var antibiyotik kullandım gitti gibi akıntı var sigilden sonra ara kanama olayı da şuan için yok ya doktora söylüyorum daha hala pataloji sonucu gelicek sınır oldum. İhmak edioruz ister istemez

RegL halindeki bir bayanla ilişki yasandiginda da oluyormuş çok esvlilikten oluyormuş herşey yapılıyor sanırım. Tedavisi kolaymış ama korkulucak bir şey yok bundan sonra o korkar. İçin ferh olsun. Bu arada dusunuyorum da Allahın yasakladigi her şey de bir hikmet varmis dua et canım kendi hastalığını dusun şuan onun ki kolay geçici

Kızlar benim ilk olarak yoğun ve kokulu akıntım olmaya başladı ben ilk bel soğukluğundan şüphelendim çok kaşıntım oldu. Günlük ped kullanmayı bıraktım 1 -2 ay falan sonra siğiller çıktı ve akıntı , koku devam ediyor. Acaba bel soğukluğuda olabilir mi. Sonuçta benimki tam bir pislik yani herşey vardır onda. Keşke doktoruma sorsaydım. Aylardır Geçmiyor akıntı önceden hiç olmazdı

Arkadaşlar bu saatte canimin acısına uyandim dayanamayip buraya uye oldum lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Ben 1.5-2 aydir genital bolgemdeki sigillerle uğraşıyorum. Doktor hpv11 tanısı koydu. Riski dusukmus ama sigiller var. Ve inanılmaz çoğaldilar. Evli olmadığım için ameliyat ve yaktirma islemlerini ailemin haberi olur korkusuyla yaptirmadim. Buradaki sirke tedavisini uygulamaya başladım. Bugün 2.gun. dun hic acimadi ama bugün o kadar acıdı ki uykumdan uyandım ve saatlerdir agliyorum. Sinirlerim inanilmaz bozuldu. Dayanamıyorum artık. Bende neden bu kadar aciya sebep oldu acaba? Cani bu kadar yanan oldu mu içinizde? Elim ayağım titriyor resmen

En başta ufak 5-6 tane olan sigiller kocaman oldu ve sinirlerim o kadar bozuluyor ki bakip saymıyorum bile artık kac tane olduğunu. Sansima yaz tatiline denk geldi. Üniversite okudugum sehirde olsam belki ameliyat olabilirdim ama doktor ailen öğrenir aldara krem kullan dedi. Ben de simdi almadim sirf bu sirke ise yariyor diye. Herkes öyle yazmis ama benim dayanacak gücüm kalmadi. Kimseyle de konusamiyorum bu konuyu akil alacağım kimse yok. Cok yalnız hissediyorum ve cidden inanılmaz sinirlerim bozuk. Gittiğim doktor kadindi sıvı alirken canım acidi aglamaya başladım bana tavrini gormeliydiniz. Anneme anlatsam iliski yaşadığımı anlar napicam bilmiyorum cok cok yalnizim bana yol gosterin nolur

Portishead, lutfen sakin ol. Yalniz degilsin burda senin gibi ve daha kötü durumda olan bir sürü kişi var. Elimizden geldiginde yaninda oluruz.

Eger sigiller vagina ic kisimda ise sirke uyguluuosan, ben de yaptim onu. Omurden omur yer acisi biliyorum. Ise yariyo ama sanki sigilleri tam gecirmiyo. Yani sirkeyle iyilestirdigim yerlerde hala kalinti var gibi hissediyorum. Cektigin aciyla kaliyosun. Bana sorarsan senin için en iyi cozum kriotrepi. 2 haftada bir seanslarla dondurucaklar. En az aci veren. Benim simdi anlastigim poliklinikte, bi kere para veriyosun ve bitene kadar baska para vermiyosun. 150 tl benimki, fikir olur sana da. Bu tip bisi, yaktirmaktan daha acisiz ve iz kalma durumu daha düşük. Krio, koter ve sirke 3unu de demis biri olarak , krio psikilojik olarak daha az zarar veriyo diyebilirim. Aldara 2 haftadir, ayrica kullaniyorum henüz bi faydasini gormedim. Tip 11 oldugu için sanslisin. Gerçekten haline sukret :) aklina takilan her şeyi sor.

Merhaba geçmiş olsun kusura bakmayın anlamadım nasıl anlaştınız kriyo 150 tl Sadece bir kere mi verdınız bu ücreti. Ben şuana kadar en az 100 tl verdim tek seansa ve her gidişimde ödeme yapıyorum. Hastanede mi yaptırıyorsunuz.
Ben koter Yada krem uygulamadığa ama kriyo benim canımdan can alıyor. 4 gün önce gittim en son o günden beri oturmada ve afedersiniz tuvalet sonrası temizleme esnasında sıkıntı yaşıyorum canım yanıyor. Ayrıca yaralar iyileşiyor mu 2 haftada tamamen.

Geçmiş olsun öncelikle sakin olun tek siz değilsiniz bu durumu yaşayan. Bende ailemden gizli gidiyorum tedaviye. Yalnızım falan deyip daha çok üzmeyi. Kendinizi. Çok daha kötü durumda olanlar var

Öncelikle en önemli şey moral bunu unutmayın. Geçeceğine inanın. Bağışıklığınızı güçlü tutun hatta takviye alın. Imuneks plus , çinko , c vitamini vb takviyeler kullanmakta fayda var. Sigara ve alkol kullanıyorsanız lütfen azaltın. O bölgenin temizliğini yaparken zedelemeyin siğilleri. Yayılmasına sebep olur. Krem bana kalırsa en ideal olanı. Ilişkiye girmeyin çoğu doktor yasaklıyor. Ben 1-2 kez ilişkiye girdim yalan değil ama artık girmiyorum girmemde zaten çok canım yandı tam girişte oldukları için. Sürekli sayıp o bölgeye bakmayın moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

Kriyo yaptırabilrisiniz 1-2 saat Yürümekte çok zorlanıyorum ben ama sonra acısı hafifliyor yani biraz dayanırsanız kimse anlamaz.acınız hafifleyene kadar bir kafede vakit geçirebilirsiniz Yada bir arkadaşınız yardımcı olabilir. Sonuç olarak anlayacaklarını sanmıyorum dayanılmayacak gibi değil. Ben sürekli gizli gidiyorum reçete olsun muayene , uygulama olsun resmi olarak tabi işleniyor ama sanmıyorum o şekilde anlaşılacağını içiniz rahat olsun.

Birde ben okudum siğillerimi. Belki yazımı okumuşsunuzdur.Ben artık doktora gitmek bile istemiyordum çok çoğaldı işe yaramıyor diye. Sonra bir süre o bölgeye hiç bakmadım bile en son doktora gitmeden temizlerken farkettim sadece bir tane kalmış. Istersen duayı dene sende.

Tabi ki sukrettim ozge ama bunun tedavi edilmesi gerektiğinin farkindayim ve aileme bunu caktirmadan nasil tedavi olabilecegimi hic bilmiyorum. Bi de ben lazere gittigim icin tuylerimle Ilgilenmiyorum dun sirke uygulamak icin temizlendim ve kafayi yemek uzereydim. Benim için tedavinin acisi hic önemli değil ama maddi ozgurlugum yok. Ayrica su an kucuk bir sehirdeyim seninki kadar uygun fiyata halledebilir miyim bilmiyorum. Ve en önemlisi ailemin kesinlikle ogrenmemesi. Cok stresliyim uyku uyuyamiyorum hayat normal devam etmiyor benim için ve bunu 3 yildir birlikte olduğum adamdan kaptim. Iliskim bitti sagligim bitti moralim bitti. Cok sikintiliyim çok. ..

Teşekkür ederim. Siz de fiyatlardan bahsedebilir misiniz biraz? Bir de benim annem uyanik bir kadin biraz dominant. Bu bilgilere kolay bir sekilde ulasiliyorsa kesinlikle ulaşır. Cinsel iliskiyi birakin elimi bile sürmek istemiyorum ki aktif bir cinsel hayatım vardi.. bi sure asla isim olmayacak.

Ulaşılamaz diye düşünüyorum yani hastaneye gidip soracak hali yok. Ben özel hastaneye gidiyorum 2 doktor değiştirdim genelde kriyo 100-150 lira arası tek seans tabi muayene ücretide Değişiyor hastaneye göre her gittiğimde muayene ücretide veriyorum. ben deri ve zührevi hastalıklar uzmanına gidiyorum. Maddi özgürlüğüm yok demişsiniz. Bende ufak bir yerde yaşıyorum ve her gidişimde 300 lira civarı harcamam oluyor. Çalışmıyorum bende ama Bir şekilde hallediyorum. Devlet hastanesinde nasıl olur inanın bilmiyorum. Hangi şehirdesiniz.

Bak tekrar söylüyorum önce bu durumu kabullenmesi çok zor oluyor ama kabul et ve geçeceğini unutma geçecek sonuçta. moral çok önemli buna inan

Ya iste benim her seferde o parayi verecek imkanim yok. Elim kolum bağlı işte. Devlete de gitsem ameliyat ederler muhtemelen. Doktor bir gun burda kalman gerekiyor demisti çünkü. Ben elazigdayim su an. Napacagimi hic bilmiyorum. Sen sirke denedin mi? Herkes geçiyor yazmış ama ben ki acı esigim cok yüksektir dudaklara denk geliyor engelleyemiyorum ve acidan tir tir titriyorum. Disimi sıkıp devam mı etsem?

Şuan durumunu tam bilemediğim için birşey diyemem.ameliyat hemen yaparlarmı bilmiyorum. ama git görün bir bakalım ne diyecekler. Belki kriyo koter yaparlar. Zaten tek bir seferde kurtulamazsın düzenli gitmen gerek.

Ben sirke demedim. dua okudum ve inanıyorum dua sayesinde çok güzel oldu bir tane kaldı. Onuda 4 gün önce kriyo yaptı doktorum ( 2 tanede çok ufak varmış). Başta doktorum krem versem mi diye düşündü ama sen yakarsın o Bölgeyi uygulama çok önemli dedi ve kriyoda karar kıldı.

Birde ben Bulunduğum yerde gidemiyorum doktora mecbur şehir merkezine gidiyorum daha bir masraf oluyor haliyle.

Onu düşünmüyorum zaten ne hali varsa gorsun benim sigiller yok artık geçti ama kokulu akıntı var lifeve acaba gonorede mi kaptim acaba malum herşey beklerim artık itiraf etti çünkü sende dikkat et canım erkek milleti bu hiç belli olmaz benim guvenim tamamen bitti nekadarda salakmisim yaaa bende diyorum nerden kaptim mikrobu en yakinimdanmis bilemedim benim için güzel bir bayram olmayacak ama sizlere hayırlı bayramlar dilerim

Canım öncelikle siğillerinden kurtuldun İnşlallah tekrarlamaz buna çok sevindim. Kokulu akıntıdanda kurtulacaksın bendede mevcut o. Malum benimkide tam bir pislikti. Bende diyorum ne kadar salakmışım gözüm körmüş. En kötüsüde artık kimseye inAnAmayacak olmam. Ama erkek milleti işte onların için cinsellik herşeyeden önemli , olan biz kadınların kalbine oluyor.. İçim yanıyor ve Geçmiyor

Güçlü ol bak ne güzel kurtuldun eğer ki tahmin ettiğin gibi gonore ise ondanda kurtulacaksın. Dua edelim bu mübarek günlerde

Sanirim her turlu bayram sonrasini beklemem gerekicek sence bir haftaya kadar felan daha da yayilir mi? Deli gibi korkuyorum. Basta sadece sag tarafta vardi simdi hala dista ama makat bolgeme, ust taraflara felan da sicradi. Bir de ne sekilde temizleniyorsun? Ben her gun dusta lif kullanıyorum ama sanirim bu bile yayabiliyormus. Bir de kaşıntı icin yıllardır travazol kullanıyorum biraksam mi acaba

Sadece 2 ay beraber olmadık diye aldatıyor olmam hak mıdır?? Biz evlenirken hastalıkta sağlıkta demedikmi?? İcim aciyor resmen 9yyil hicmi hakkım geçmedi bide utanmadan sıkılmadan yaptım bi hata diyor acaba 1 mi?? Lütfen evleneceğiniz kişilere dikkat edin Hayırsız damat kaybedilen bi kız çocuğudur demişler cok doğru içinde ALLAH korkusu olan biriyle evlenin en önemlisi hep hayırlı sini isteyin

Surtunme, dokunma bu meredi yaymaya yol aciyor. Ben dusta bile ovalamadan ufak dokunuşlarla temizliyorum. Kurularken de ayni sekilde peceteyle kuruluyorum. Forumun onceki sayfalarinda uzun uzun konuşuldu, moral beslenme cok onemli. Sitke ise yariyo, sadece naddi durmun krioya yetmiyosa onerebilirimama. sadece sigilin ustune sigil boyutunda bi pamugu sirkeyle islatip yara bandiyla sabitle. Aciyan alan azalmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…