- 4 Temmuz 2016
- 9
- 2
- 1
- 34
Buyuk olanlarda da işe yarar mi acaba? Belki de ben dun jiletle temizlendim diye tahriş olduğu için bu kadar acimistir bugün dinlenip yarin tekrar deneyeyim en iyisi. Bir de ne kadar suredir devam ediyor sizde bunu merak ettim? Cok uzun surerse psikolojim kaldirmayacak benim galiba
Buyuk olanlarda da işe yarar mi acaba? Belki de ben dun jiletle temizlendim diye tahriş olduğu için bu kadar acimistir bugün dinlenip yarin tekrar deneyeyim en iyisi. Bir de ne kadar suredir devam ediyor sizde bunu merak ettim? Cok uzun surerse psikolojim kaldirmayacak benim galiba
dertlipanda sen kurtuldun mu ? bilgilendirir msiin kaç kez nüksetti lazerle tedavi oldun mu ? Makatta var mıydıAyhan bende düşünüyorum acaba bendede olabilir mi gonore sen bunun için doktora gittin mi? Bende bir gitsem iyi olacak uzun zamandır şüpheleniyorum.
İnşallah bende kurtulurumbunun icin benim bildigim cilt doktoruna gidiliyor jinekolaga gidildiginde yakma islemi yapıyorlar ama cilt doktoru dondurup krem veriyor benim bir arkadasımın basına gelmisti ordan biliyorum kız surekli c vitamini aldı dikkat etti birbucuk sene oldu sukur bir daha cıkmadı zaten bir iki senede vucut atıyormus virusu
sen kadın dogum doktorunamı gidiyorsun eger o bolume gidiyorsan cilt doktoruna git kadın dogum doktoru arkadasıma alakasız bir ilac vermisti gecmedi bi turlu cilt doktoru bu ilac olmaz yanlıs dedi tedavi etti gecti ama psikolojini iyi tut salatalık ye bol bol bagısıklık sistemini guclu tutar bu sayede yenileride cıkmaz elma sirkesi sur pamuga ustune tut banyoya girdigin zamanlarda cıkarken suyla karıstırgın sirkeyi son olarak o bolgeye dokİnşallah bende kurtulurumbende bir kez donduruldu ama kriyoda kökler içeride kaldığı için özellikle anüs bölgesindekilerde riskli olabiliyomuş lazerle yaktıran yok mu kaç kez nüksediyo hiç atlatanlar yazmamış nerdeyse ondan dolayı kötü oldum iyice
sen kadın dogum doktorunamı gidiyorsun eger o bolume gidiyorsan cilt doktoruna git kadın dogum doktoru arkadasıma alakasız bir ilac vermisti gecmedi bi turlu cilt doktoru bu ilac olmaz yanlıs dedi tedavi etti gecti ama psikolojini iyi tut salatalık ye bol bol bagısıklık sistemini guclu tutar bu sayede yenileride cıkmaz elma sirkesi sur pamuga ustune tut banyoya girdigin zamanlarda cıkarken suyla karıstırgın sirkeyi son olarak o bolgeye dok
Tamam ben de bayramdan sonra tekrar doktora gideyim en iyisi. 2 hafta diyosun bende cikali 2 ay oldu korkudan hic bir tedavi uygulayamadim. Zaten ilk bir ay smear testinin felan cikmasini bekledim. Aldara kremden % 100 sonuc alınmıyor anladigim kadariyla. Doktor bana operasyonla ayni sey demisti
Ben dermatologa gittim öncesinde o sprey sıkıp yolladı kriyo yaptı yani sonra kadın dogumcuya gittim o da lazerle asetik asit sıvısıyla boyayıp görünen görünmeyen yerleri lazerle yaktı asıl meral ettigm bu işlemdem sonra ne kadar nüksedebilir ve benim makatta yogun oldugu için ortalama kac kez bu işlemle geçebilir tecrübeli diğer arkadaslar da keske yazsa
Aldarayi cok arairdim forumlarda. Memnun olan da olmayan da cok. Ben deniyorum. Henuz 2 hafta oldu. Aci da yok bi iyilesme de. Ben, bölgedeki bagisikligi arttirir da nuksetme biter diye umarak kullaniyorum. Çünkü bende az, küçük ama surekli cikiyo. Birini bugün yaktirsam ertesi gün alakasız bi yerde yenisi cikiyo. Ihmal etmemek lazim.
Acı yok demişsiniz doktorum bana yakabileceğimi söylemişti. Hiç bir değişiklik yok mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?