Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Buyuk olanlarda da işe yarar mi acaba? Belki de ben dun jiletle temizlendim diye tahriş olduğu için bu kadar acimistir bugün dinlenip yarin tekrar deneyeyim en iyisi. Bir de ne kadar suredir devam ediyor sizde bunu merak ettim? Cok uzun surerse psikolojim kaldirmayacak benim galiba

Bende

Bende iki hafta falan sürdü. Boyutu iki toplu iğne ucu kadardi. Dedigim gibi buyumesini durdurmak yayilmasini önleme icin küçük bi sprey sisesine sirke koyup sık araliklarla genital bilgeye sıkıyorum. Doktorum onermisti bunu. Pamuk da sigilin ustunde cogu zman durdu. Arada yenileyip yikiyordum

Canım jilet kullanma büyük olasılıkla dağılacaktır tuy fokucu krem al ve iyice beklert onu da kopararak temizle tüy dokucu ile dağılmasını kizlar bnmde operasyon yeri sisiyor nedense siğil mi deil mi anlamadım hir ay geçti patalojiden de ses yok nolluck ta

Her turlu aciyor. Tahris e

Ayrica malesef her turlu aciyor. Tahris ederek yok ediyor cunku. Arada aglayarak uyandığım benim de olmustu. Ara veriyodum o zmanlar. Dedigim gibi gecici bi çözüm bu. Daha iyisini bulana kadar onlem almis olursun.

Ayın bnm pislige söylersem yapmadım Dior yemin ediyor herkesin üzerine de inanıyorum ama aklım onda surekli sınır oluorm uckur fuskunleri lanet pislikler. Kendimden yiksiniom deger verisimize. Onune çıkanlar yatinca rahatliyorlar biz de yapmadgmiz icin kadın deiliz

bazen bendede sıvılce sanıyorum ben ozellıkle temızledıgım zaman orayı anlarsınız ıste o zaman cıkıyor yumasak oldugu ıcın dıye dusunuyorum ve behcet hastalıgı varmıs sanırım genıtal bolgede yara cıkmasına neden oluyormus bıraz suur ve gorme bulanıklıgıda yapıyormus sorunu olan hanımlar bunada bı baktırsınlar

Tamam ben de bayramdan sonra tekrar doktora gideyim en iyisi. 2 hafta diyosun bende cikali 2 ay oldu korkudan hic bir tedavi uygulayamadim. Zaten ilk bir ay smear testinin felan cikmasini bekledim. Aldara kremden % 100 sonuc alınmıyor anladigim kadariyla. Doktor bana operasyonla ayni sey demisti

Aldara da sirke gibi bence yakıyor tahriş ediyor. Kesinlikle jilet çok tehlikeli çünkü gözümüzle görmediğimiz kesikler oluşuyor Buda yayılmasına sebep oluyor ben banyoda lif falan kullanmıyorum. Sadece su hiç bir şekilde kimyasal dokundurmuyorum.günlük ped kullanmıyorum sık çamaşır değiştiriyorum. Tuvalet sonrası bile çok hassas şekilde yıkıyorum. Elimden geldiğincede bakmıyorum oraya.

Ben sabah olmayan yerde akşam Siğil çıktığını bilirim yani benim çok hızlı yayılmıştı. 2 hafta çok önemli bir zaman dilimi bence.

Aykan canım inan aldatılmak nasıl birşey çok iyi anlıyorum ( itiraf etti dediğin için bu kadar açık yazıyorum ). Sadece o olsa neyse ama birde bu pislik bulaşınca insan hepten yıkılıyor. Güçlü ol bunların hepsi bir sınav öyle düşün. Lifeve umarım sen aldatılmamışsındır. Umarım başkası yüzünden bu kadar acı çekmemişsindir.

Ayhan bende düşünüyorum acaba bendede olabilir mi gonore sen bunun için doktora gittin mi? Bende bir gitsem iyi olacak uzun zamandır şüpheleniyorum.

Arkadaşlar Allah aşkına yardımvedin moralim çok bozukBu hastalığı 4 ay önce kaptım bir iki ay önce de belirtiler çıktı bakireyim yüzeysel bir kez ilişkim oldu onda da beni bulduVe benimkiler makat bölgemin dış kısmında nokta nokta çıkıyo dr nevraya gittim lazerle yaktılar bundan sonuç alan var mı ? Makat bölgesindekilerden ne zamana kurtulurım kaç kez nükseder lütfen aydınlatın kaldıramıyorum artık

Arkadaslar kurtulan yok mu onlar niye sessiz
Ayhan bende düşünüyorum acaba bendede olabilir mi gonore sen bunun için doktora gittin mi? Bende bir gitsem iyi olacak uzun zamandır şüpheleniyorum.
dertlipanda sen kurtuldun mu ? bilgilendirir msiin kaç kez nüksetti lazerle tedavi oldun mu ? Makatta var mıydı

bunun icin benim bildigim cilt doktoruna gidiliyor jinekolaga gidildiginde yakma islemi yapıyorlar ama cilt doktoru dondurup krem veriyor benim bir arkadasımın basına gelmisti ordan biliyorum kız surekli c vitamini aldı dikkat etti birbucuk sene oldu sukur bir daha cıkmadı zaten bir iki senede vucut atıyormus virusu

İnşallah bende kurtulurum bende bir kez donduruldu ama kriyoda kökler içeride kaldığı için özellikle anüs bölgesindekilerde riskli olabiliyomuş lazerle yaktıran yok mu kaç kez nüksediyo hiç atlatanlar yazmamış nerdeyse ondan dolayı kötü oldum iyice

sen kadın dogum doktorunamı gidiyorsun eger o bolume gidiyorsan cilt doktoruna git kadın dogum doktoru arkadasıma alakasız bir ilac vermisti gecmedi bi turlu cilt doktoru bu ilac olmaz yanlıs dedi tedavi etti gecti ama psikolojini iyi tut salatalık ye bol bol bagısıklık sistemini guclu tutar bu sayede yenileride cıkmaz elma sirkesi sur pamuga ustune tut banyoya girdigin zamanlarda cıkarken suyla karıstırgın sirkeyi son olarak o bolgeye dok

B

Ben dermatologa gittim öncesinde o sprey sıkıp yolladı kriyo yaptı yani sonra kadın dogumcuya gittim o da lazerle asetik asit sıvısıyla boyayıp görünen görünmeyen yerleri lazerle yaktı asıl meral ettigm bu işlemdem sonra ne kadar nüksedebilir ve benim makatta yogun oldugu için ortalama kac kez bu işlemle geçebilir tecrübeli diğer arkadaslar da keske yazsa

Aldarayi cok arairdim forumlarda. Memnun olan da olmayan da cok. Ben deniyorum. Henuz 2 hafta oldu. Aci da yok bi iyilesme de. Ben, bölgedeki bagisikligi arttirir da nuksetme biter diye umarak kullaniyorum. Çünkü bende az, küçük ama surekli cikiyo. Birini bugün yaktirsam ertesi gün alakasız bi yerde yenisi cikiyo. Ihmal etmemek lazim.

Didem öncelikle sakin ol ve geçeceğini unutma. Kurtulacaksın. Benim makat bölgemde yoktu. 3 kez kriyo yapıldı bana. Ilk farkettiğimde 4 tane falandı çok ufak. Hemen doktora gittim kriyo yaptı sonra daha çok arttı. Başka bir doktora gittim gene kriyo yaptı. Bağışıklık güçlendirici ilaç verdi. Kriyodan sonra gene çok arttı artık sayılmayacak kadardı. Bu arada ben fazla düzensiz beslenen hatta beslenmeyen.alkol ve sigara bağımlısı bir insandım Ramazanla birlikte Alkolü bıraktım sigarayı azalttım. O bölgeme hiç bakmadım moralim bozulmasın diye. Birde Siğil Duası okudum. Istersen özelden yollarım sana. Doktora gitmeden önce temizlerken farkettim ki benimkiler kaybolmuş. Sadece 1 tane vardı. En son 4 gün önce gittim doktora, doktor o Kalan bir taneyi ve 2 tane daha çok küçük varmış onlara kriyo yaptı. Hala sızlıyor bu arada ama iyileşip kabuklar düşünce göreceğiz bakalım sonucu.

Güçlü ol Bağışıklık destekleyici al mutlaka. Bal çörek otu karıştırıp bir Kaşık ye günde. O bölgeni temizlerken jilet ağda falan kullanma. Kremle temizle. Yayılmasına sebep olma.

Acı yok demişsiniz doktorum bana yakabileceğimi söylemişti. Hiç bir değişiklik yok mu peki

Acı yok demişsiniz doktorum bana yakabileceğimi söylemişti. Hiç bir değişiklik yok mu peki

Daha sadece 2 hafta oldu. O yuzden net bi bilgi sayılmaz benimki. Dedigim gibi hic bişi yok; nemlendiriici sürmüsum gibi geliyo. Zaman gecip bişiler değişmeye baslarsa yazarim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…