Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Didemcim, net bi cevaba ihticin var anliyorum. Inan ki hepimizin var. Sakin ve buraz sabirli olmamız gerekiyo. Koter, nüks ihtimali en düşük olan, en doğrusunu yapmissin. Super bagisiklik super beslenme super moral. Sonrasi da biraz inanmak. Elimizdeki kozlar malesef bunlar. Sonuba kadar kullanicaz. Umarim basaricaz. Tek seferde kurtulan da cok, yillarca uğraşan da. Bende malesef sürekli nüks var. Bazıları hemen kurtuluyo.

Canım cok teşekkür ederim destek verdiginiz için hepinize ben makatta oldugu için baya hırpalandım koter degil benimkisi lazerle yakıldı bunun hakkında cok sey yazılmadıgı için aklımda soru işaretleri çok fazla

Canım kriyo için sprey sıkıp yolladı demişsin ama inan doktordan doktora Değişiyor benim ilk gittiğim sanki koltuk altına deodorant sıkar gibi yaptı yolladı beni ama sonraki gittiğim çok farklıydı tek tek uğraştı tabi acısıda çok fazla oldu ama olsun.

lazerle ilgili bi bilgim yok malesef ama koterden çok farklı olacağını sanmam. virüs yuvası lezyon virüsleriyle birlikte yakılıp yok ediliyo, ikisi de aynı işi görüyo sanki... tabi sadece fikir yürütüyorum.

Canım ben koterizasyonun operasyonu gecirdim. Siteye yazanlsrinki nhilmiorum ama işaret parmağınla basparmagini birlestirince olan buyuklukte bir siğil vardı kümelenmiş şekilde doktor bana cok gec kalınmış dedi martta çıktı haziranda gittim. Ardindan hemen koterizasyon yaninleep edebiliyormuş sanırım onu yapti yirmi dkka falan ameliyatda idim. Ciktim tam bir ay oldu ve hala koter olan de yer sis ve kabarnuks etti mi etmedi mi bilmiorm yokti iyilesme si lmiorm da krygimle lenmeye calistii askiya alil hil

Arkadaşlar koteri devlet hastanesinde yaptiran var mi? Herhangi bir ücret yansiyor mu? Bilgi verebilecek olan var mi?

Ben devlet hastanesinde de yaptirdim :) surekli ciktigi icin her yolu denedim. Ucret alınmıyor. Ama gorememis benim miniklerin bi kismi kalmış.

Kızlar Ankara tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım ( devlet) yani:) operasyona gittim direkt aldılar zaten öncesinden beni yirmi dkka içinde operasyon oldum uyandığında aciyordiyr agliyordum yirmi dkka surmuş uyandığında asaginkismi sis mor ve 6-7 dikiş vaardi haliyle cok canim yandı ayağa kalkabiliosunda benm 5 gune yakin hir hareketlerinde aksama oldu haliyle oturamadim dogru durust antibiyotik kullandım ardından kremler falan dikişlerin on güne yakın düşmeybasladi şuan cin bir sşey yok gibi geçti diye düşünüyorum da benimde hayatım kabus gibiydi kanser miyim r dusunmrkten

Sigiller karnabahar gbinolanda vardi sivilce gbinolup buyuk olanda vardı yanı cokluydu ve aşırı derecede sayıları artiyordu pataloji sonucu bekliyorum suanda ise. Sonrasında fırsat bulursam tekrr doktora gorunecegim. Dediğimiz gbi diğerlerine oranla koterizasyonun tekrr çıkma ihtimali oldukça dusuuk oluyormusama daha suan icin henuzzzzzbirsry soyleyemiorm. Gecmis sayfalarda bu konular üzerine ansiklopediyazdik kizlsrla tedavi tamamlasanda siteyim :) henüz biten bir şey yoky

Dertli panda o duayi bende ediorm ama sen ettgin gbi yazar mısın ozelden

Dermatolog deil kadın doğum gidilmesi gerekiyor bu hastalık için de çünkü cinsel münasebet yuzundcikior ve rahim8n içinde çıkma ihtimali de olduğu için dis yüzeyle sınırlı deil yani ihmal etmeyin kızlar

Kızlar ağlıyorum ;( rahim ağzı girişimde de iki tane belirmiş acaba yakıldıktan sonra kabardığı için mi iki üç günde nasıl olur iki tane cıkıntı var daha bakireyim ve bayram tatili napıcam

Benimde vardı sakin ol panik yapma
Belki yakıldıktan sonra kabarımıştır bilemeyiz. Bayramdan sonra hemen git kontrol ettir canım

Korkma canım panik yok kotermi yaptirdin yoksa lazermi bana koter yapıldı benil rahim girişi va vajen içinde vardı hamd olsun 2 ay oldu tekrarlamadi sormussun ya kurtulan yokmu diye ben şimdilik kurtuldum galiba ama vitamin alıyorum sürekli düzenli besleniyorum yanı çalışıyorum geçecek inan

Ayhan bende düşünüyorum acaba bendede olabilir mi gonore sen bunun için doktora gittin mi? Bende bir gitsem iyi olacak uzun zamandır şüpheleniyorum.
Bayramdan sonra gidicem canım gonore ye baktircam bu kotu koku rahatsız ediyor beni bide ben HIV frengi hepatit b falan da baktircam korkuyorum çünkü bana sigili bulaştıran onları da bulaştırmistir bi kontrol olucam onun pisliği yüzünden genç yaşta ölmek istemiyorum

Bende kazer sonrası aşırı akıntı var bende şüpheleniyorum yüzeysel olarak bu hastalıklardam diğer hangisi geçmiştir bilmiyorum bu bayram tatili nasıl geçicek acaba ..sizde de mi aşırı alıntı ve koku var

Ben lazer yaptırdım aşırı akıntım var suan siz ne kadar süredir ugrasıyosunız kac kere koter vb işlem gördünüz büyük ihtimalle kurtulmussunuzıdr inşallah

Ben lazer yaptırdım aşırı akıntım var suan siz ne kadar süredir ugrasıyosunız kac kere koter vb işlem gördünüz büyük ihtimalle kurtulmussunuzıdr inşallah
Gonore hpv yüzeysel olarak bulaşır diye biliyorum ben 2 kez koter oldum canım yaklaşık 2 ay önce mart ayında çıktı bunlar ozamandan beri uğraşıyorum hamd olsun geçti şuan yok ama şimdide akıntı çok yok ama pis bi koku var bayramdan sonra baktircam bakalım inşaAllah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz

Ben ilk başta Gonore den şüphelenmiştim zaten. Diğer testleri de düşünüyorum.

Peki zührevi hastalıklar uzmanına mı gitmek gerek jinokoloğa mı ?

Aynı şekilde düşünüyoruz canım HIV bulaşmadığına şükrediyorum ben şuan. Gerçekten bitmiyor pislikleri çünkü.

Jinekologa gidicem canım başımdan geçenleri anlatcam o bütün testleri yapar dediler HIV den frengiye hepsini yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…