Ben dermatologa gittim öncesinde o sprey sıkıp yolladı kriyo yaptı yani sonra kadın dogumcuya gittim o da lazerle asetik asit sıvısıyla boyayıp görünen görünmeyen yerleri lazerle yaktı asıl meral ettigm bu işlemdem sonra ne kadar nüksedebilir ve benim makatta yogun oldugu için ortalama kac kez bu işlemle geçebilir tecrübeli diğer arkadaslar da keske yazsa
Canım cok teşekkür ederim destek verdiginiz için hepinize ben makatta oldugu için baya hırpalandım koter degil benimkisi lazerle yakıldı bunun hakkında cok sey yazılmadıgı için aklımda soru işaretleri çok fazlaDidemcim, net bi cevaba ihticin var anliyorum. Inan ki hepimizin var. Sakin ve buraz sabirli olmamız gerekiyo. Koter, nüks ihtimali en düşük olan, en doğrusunu yapmissin. Super bagisiklik super beslenme super moral. Sonrasi da biraz inanmak. Elimizdeki kozlar malesef bunlar. Sonuba kadar kullanicaz. Umarim basaricaz. Tek seferde kurtulan da cok, yillarca uğraşan da. Bende malesef sürekli nüks var. Bazıları hemen kurtuluyo.
Ben dermatologa gittim öncesinde o sprey sıkıp yolladı kriyo yaptı yani sonra kadın dogumcuya gittim o da lazerle asetik asit sıvısıyla boyayıp görünen görünmeyen yerleri lazerle yaktı asıl meral ettigm bu işlemdem sonra ne kadar nüksedebilir ve benim makatta yogun oldugu için ortalama kac kez bu işlemle geçebilir tecrübeli diğer arkadaslar da keske yazsa
Canım cok teşekkür ederim destek verdiginiz için hepinize ben makatta oldugu için baya hırpalandım koter degil benimkisi lazerle yakıldı bunun hakkında cok sey yazılmadıgı için aklımda soru işaretleri çok fazla
Canım cok teşekkür ederim destek verdiginiz için hepinize ben makatta oldugu için baya hırpalandım koter degil benimkisi lazerle yakıldı bunun hakkında cok sey yazılmadıgı için aklımda soru işaretleri çok fazla
Kızlar ağlıyorum ;( rahim ağzı girişimde de iki tane belirmiş acaba yakıldıktan sonra kabardığı için mi iki üç günde nasıl olur iki tane cıkıntı var daha bakireyim ve bayram tatili napıcam
Korkma canım panik yok kotermi yaptirdin yoksa lazermi bana koter yapıldı benil rahim girişi va vajen içinde vardı hamd olsun 2 ay oldu tekrarlamadi sormussun ya kurtulan yokmu diye ben şimdilik kurtuldum galiba ama vitamin alıyorum sürekli düzenli besleniyorum yanı çalışıyorum geçecek inanKızlar ağlıyorum ;( rahim ağzı girişimde de iki tane belirmiş acaba yakıldıktan sonra kabardığı için mi iki üç günde nasıl olur iki tane cıkıntı var daha bakireyim ve bayram tatili napıcam
Bayramdan sonra gidicem canım gonore ye baktircam bu kotu koku rahatsız ediyor beni bide ben HIV frengi hepatit b falan da baktircam korkuyorum çünkü bana sigili bulaştıran onları da bulaştırmistir bi kontrol olucam onun pisliği yüzünden genç yaşta ölmek istemiyorumAyhan bende düşünüyorum acaba bendede olabilir mi gonore sen bunun için doktora gittin mi? Bende bir gitsem iyi olacak uzun zamandır şüpheleniyorum.
Bende kazer sonrası aşırı akıntı var bende şüpheleniyorum yüzeysel olarak bu hastalıklardam diğer hangisi geçmiştir bilmiyorumBayramdan sonra gidicem canım gonore ye baktircam bu kotu koku rahatsız ediyor beni bide ben HIV frengi hepatit b falan da baktircam korkuyorum çünkü bana sigili bulaştıran onları da bulaştırmistir bi kontrol olucam onun pisliği yüzünden genç yaşta ölmek istemiyorum
Ben lazer yaptırdım aşırı akıntım var suan siz ne kadar süredir ugrasıyosunız kac kere koter vb işlem gördünüz büyük ihtimalle kurtulmussunuzıdr inşallahKorkma canım panik yok kotermi yaptirdin yoksa lazermi bana koter yapıldı benil rahim girişi va vajen içinde vardı hamd olsun 2 ay oldu tekrarlamadi sormussun ya kurtulan yokmu diye ben şimdilik kurtuldum galiba ama vitamin alıyorum sürekli düzenli besleniyorum yanı çalışıyorum geçecek inan
Gonore hpv yüzeysel olarak bulaşır diye biliyorum ben 2 kez koter oldum canım yaklaşık 2 ay önce mart ayında çıktı bunlar ozamandan beri uğraşıyorum hamd olsun geçti şuan yok ama şimdide akıntı çok yok ama pis bi koku var bayramdan sonra baktircam bakalım inşaAllah sizde en kısa zamanda kurtulursunuzBen lazer yaptırdım aşırı akıntım var suan siz ne kadar süredir ugrasıyosunız kac kere koter vb işlem gördünüz büyük ihtimalle kurtulmussunuzıdr inşallah
Bayramdan sonra gidicem canım gonore ye baktircam bu kotu koku rahatsız ediyor beni bide ben HIV frengi hepatit b falan da baktircam korkuyorum çünkü bana sigili bulaştıran onları da bulaştırmistir bi kontrol olucam onun pisliği yüzünden genç yaşta ölmek istemiyorum
Jinekologa gidicem canım başımdan geçenleri anlatcam o bütün testleri yapar dediler HIV den frengiye hepsini yaptircamBen ilk başta Gonore den şüphelenmiştim zaten. Diğer testleri de düşünüyorum.
Peki zührevi hastalıklar uzmanına mı gitmek gerek jinokoloğa mı ?
Aynı şekilde düşünüyoruz canım HIV bulaşmadığına şükrediyorum ben şuan. Gerçekten bitmiyor pislikleri çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?