Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hiv nedir ya aids deil mi kızlar korkutmayin bayram sabahı ya

Aykan senin operasyon leep mıydı bnm gbi tekrarladı mi yani

Aykan senin operasyon leep mıydı bnm gbi tekrarladı mi yani
HIV AIDS demek canım maalesef yok tatlım ben leep olmadım kotorize edildi benim kiler küçüktü ama sayıları coktu yanyana oldukları için yanan yerler de büyük yaralar oluştu ama geçti şükür hepsi geride kaldı artık sizinkilerde geçecek inşaallah az daha sabır

Hiv nedir ya aids deil mi kızlar korkutmayin bayram sabahı ya

Lifeve Aynen canım aids oluyor.

Zaten şüpheleniyordum gonore den kokulu akıntı artık iyice sinirimi bozmaya başladı. Bende hemen gideceğim bir jinekoloğa.

Devlete mi gideceksin peki aykan sen Yada banada önerebileceğin doktor varmı.

Kızlar yok bizimki sadece hpv yani kendinizi korkutmayin akıntı bende de var kokulu yeşil ve sarı gbi ozur dileyerek söylüyorum yalnız değilsiniz yani. Gecicek bende eminim aykan peki ? Seninde koter yapılan yer kabardi mi iyileşme asamasinda

Bayrak sonu hrpimixnkontrole gidioruz anlaşılan kızlar dusunmeyin tedavi aşama aşama gidiyor iste

Bayrak sonu hrpimixnkontrole gidioruz anlaşılan kızlar dusunmeyin tedavi aşama aşama gidiyor iste

Canım insan ister istemez şüpheleniyor. Bir kere böyle bir şey olunca Diğerlerinin bulaşması da gayet mümkün. Tedbir almak lazım. Gidelim en azından içimiz rahatlasın

Kriyo sonrası Oluşan kabuklara ne sürülür bilgisi olan varmı benim kabuklar canımı yakıyor. Ne süreceğimi bilmiyorun

Kızlar bende de hastalık fobisi oluştu inş başka bişey çıkmaz dua edeli birbirimize ..
Ve lazerle siğil tedavisi olan var mı ben lazer oldum benden başka olan yok mu tecrübeli arkadaslar yok mu bu konu da lazer oldukca pahalı ama eger işe yarıyorsa pahalı olmasında değilim imkanımı zorlucam sizlerden cevap bekliyorum bu yüzden

Yakma falan sıkıntı ya benm dusuncem tabiki direkt koterizasyon yapılmalı bence çıkma ihtimali en dusuk olanını çünkü. Dertli panda kabuklar için bacoderm ve antibiyotikli kremler var onu al derim ben onu kullandım hemen döktü kabukları ve mikrop kalkmasına engel oldu

Kızlar tövbe yarbbim aids virusu kapsak ne olucak yani kurtuluşu var mı ki test yaptıralım diosunuz korkutmayin insanı ya

Kızlar tövbe yarbbim aids virusu kapsak ne olucak yani kurtuluşu var mı ki test yaptıralım diosunuz korkutmayin insanı ya

Canım haklısın ama ne yapalım korkuyor insan. benim pislikte herşey vardır korkmakta haklıyım

Fucidin sürdüm umarım işe yarar kabuklar için.

Canım bizimkiler tamamen tedbir amaçlı neden korkuyorsun ki korkma hic ewet yaralar iyileşirken kabarma lar oluşmuştu benimde normal yani dertlipandacanim ben yüksek ihtisas kadın doğum a gidicem ama hangi doktor daha karar vermedim canım

Herpes mi Allah esirgesin kızlar Allah aşkına tövbe deyin

Canım bizimkisi tedbir Amaçlı ben herpes ten değilde gonore dan şüpheleniyorum açıkçası.

Allah korusun tabi de, en azindan kanser yapmiyor paranoyak yapmiuor arkadslar... bu arada hepinize iyi bayramlar.

Hyr hyrrr okumayin psikolojik olarak belirtilerin kendimizde olduğunu dusunuyorum surekli gerek yok okumayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…