Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bir dahaki sefer gittigimde daha detaylı sorucam ama ben o mantarı vs forumda okudugum için doktora zaten özellikle sordum ahcc mi diye o da o değil dedi .

Arkadaşlar buldum koriolus mantarı sanırım cünkü sitelerinde var ilac olucak mantar bu galiba ama emin degilim sormadım daha.bi de 2016 yapılan baska bi arastırmada yine o buraya yazmak istemedigim diğer hastalık icin kullanılan ilaclardan olan lopinavir mi ne o iki hafta hpvlilere kullandırtılıyo iki hafta sonunda yarısı negatif oluyo inte yazığ aratın

kızlar sırf şu hastalık yüzünden siteye üye oldum. günlerdir burada yazılanları okuyorum. benimde aylar önce kaşıntı ile başlayan hpvciklerimi mantardır enfeksiyondur kıl kökü kaşınıyordur diyerekten uzun bir süre doktora gitmedikten sonra, ya geçmiyo bu kaşıntı var bunda bir iş diyerek bayan jinekoloğa giderek nurtopu gibi genital siğillerimin olduğunu öğrendim. hayatımda adını dahi duymadığım hastalığın doktor tarafından siğil bu kanser yapar cinsel yoldan bulaşır yakmamız lazım ama çok acı çekeceksin söyleyeyim diyerek gözlerinde de hımmmm edepsiz bak cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmış bakışıyla, kanser mi oldum ben şimdi düşünceleriyle odasından ayrılarak bu dünyaya giriş yapmış bulunmaktayım.

arkadaşlar öncelikle gerçekten iyi bir doktor bulun gözünüzü seveyim. zaten moralsizlikle daha çok yayılan bu hastalık için sizi daha çok dibe sokan, sorduğunuz sorulara doğru düzgün cevap vermeyen doktorlarla vaktinizi harcamayın. ilk doktorum smear testini yaptı. tiplemenin orada daha pahalı olduğunu istersem aile hekimlerinin bulunduğu sağlık ocaklarında daha ucuza yapabileceğimi belirterek tabi ki hpv nin olmazsa olmazı, gözümüzün nuru, gönlümüzün efendisi olan aldarayı elime tutuşturuverdi.

aldarayı kullanmaya başladım fakat bir buçuk hafta sonrasında erkek arkadaşımla tatile gidecektim. daha yeni başlayan ilişkimde adama hpv m varmış benim canım yaa ihi ihi diyerek adamın da google hpv yazmasının üzerine 'çok eşlilikten' daradarannn durumunu yanlış anlayacağını düşündüğümden söyleyemedim. bu arada bu hastalığı aylar öncesinde daha sonrasında çok eşli olduğunu öğrendiğim erkek arkadaşımdan kaptığını düşünüyorum. çünkü başka bir ilişkim olmamıştı. ona da laflar hazırladım ama burada yazamıycam.

aldara yetmez bir buçuk haftam var dedim. ben ne bileyim bu hastalık aylarımı alacak. gittim verrutol aldım yapıştırdım siğillere. sabah akşam sürdüm fakat bu arada ben bu işi nasıl halledicem ya stresinden geçmiyor meretler. doktorcuğum da sağolsun hiç dememiş bana kızım bak bağışıklığın yüksek olsun moralin bozulmasın. ben hem ağlıyorum hem yakıyorum siğillerimi. siğillerde hem gülüyo hem çoğalıyo maşallah. ben tatile gittim. orada bi kaç gün verrutol ve aldara ikilisini kullandıktan sonra ayy yeter darlandım valla diyerek bıraktım kullanmayı. bu arada kafayı da boşalttım aman ya ne olursa olsun diyerek. artık deniz suyundan mıdır yoksa benım o kafayı nirvanaya çıkartmaktan mıdır benim siğiller kayboluverdiler. kaldı bana sadece derideki tahriş.

geldiğimde bilmiyorum belki hissediyorsunuzdur o bölgede bir rahatlık var. böyle pamuk gibi. belli yani oradaki virüs gitmiş yerine beyaz melekler gelmiş. aldarayı ne olur ne olmaz kullanmaya devam ettim. o da sağolsun beni bir güzel tahriş etti. kırmızılıkların arasından da bir süre sonra benim sevimli siğilciklerim bana gülücüklerini göstermeye başladılar. bu arada da erkek arkadaşımdan ayrıldık ve onun stresi üzerimde. bu sebeple tekrarladığını düşünüyorum. gittim siz mi büyüksünüz ben mi büyüyüm ulan diyerek bir kutu daha aldara aldım. vitamin aldım. çörek otu aldım. aktarda satılan arı sütlü polenli şeyli bişey aldım. yetti mi yetmedi. gittim bir de çinko destekli bi vitamin daha aldım. bir süre kullandım ama deri tahriş durumda. doktora gittim. yok sende siğil diyo. yahu kızarık tahriş durumda iyi bak ben baktığımda görüyorum. yok dedi sağolsun kabak gibi siğillere. senin canın sağolsun dedim bende.

bugün başka bir doktora gittim ve iyiki de gitmişim. doktor dediğin elinde maşasıyla felaket tellallığı yapmayacak. az biraz destek olacak. durum kötü de olsa sana onu güzel bir dille anlatacak ki sende paniklemeyesin. gittim oturdum karşısına dedim böyle böyle. ben çok sıkıldım al yakıyo musun, donduruyo musun, koparıp boncuk mu yapıyosun ne yaparsan yap. sana baştan söyleyeyim 2 yıl vücudundan bu virüsü atmak için uğraşacaksın. daha kısa da sürer ama genelde 2 yıldır. ben yakıcam sen bi kaç ay sonra gene geleceksin gene yakıcam ama atacaksın merak etme. ille kanser olacaksın diye bişey yok sakin ol panik yapma. benim cildim iyice tahriş olduğu için, az siğilin kalmış ben bunlara işlem yaparsam oturamazsın mahvolursun dedi. aldarayı kullanmayı bırak. her sabah akşam biokadinle yıkayacaksın, bepanthen plus ve sandoz pomad ile kremleyeceksin. ayrıca hergün sirkeli suyla yıkayacaksın dedi. muhtemelen geçecek 15gün sonra kontrol edicez dedi.

çok uzun yazdım affola farkındayım ama arkadaşlar stres yapmayın. geçecek merak etmeyin. kimse kanser de olmayacak dert etmeyin. basit ama uğraştırıcı bir hastalıkla boğuşuyoruz. önlemlerimizi alalım kontrollerimizi yaptıralım. bağışıklığımızı kuvvetlendirelim. bir ayda değil belki üç ayda geçecek. belki tam geçti derken yine gelecek ama kuruntular yapmayalım. kanserim kanserim diye hiç bişey yokken kendimizi kanser yapmayalım. geçmiyo geçmiyo off allam ayağama taş bağlayın atın beni denizlere demeyelim. bu akşam geçmez yarın geçer. herşey psikolojiyi sağlam tutmamızda. son olarak da yemişim hpv yi bize bişey olmasın.

Cok güzel yazmisin canım zevkle okudum valla hiçte sıkılmadim okurken ewet bende inanıyorum 2 senede tamamen atacağız bu virüsü bunyemizden kendimize iyi bakarsak belki daha erken inşaAllah ama işin kötü tarafı bu hastalığı sevdigimiz adamlardan kapmış olmak en acı yanı da bu olsa gerek ben 2 kere koter oldum daha iki ay oldu yaktirali dediğin gibi nekadar vitamin varsa alıyorum henüz tekrarlamadi hamd olsun ama çok tirsiyorum tekrarlar diye çünkü koter zormus çok canım yandı benim hatta vajen içindekiler hâlâ geçmedi bi türlü yaaa niye geçmiyor 2 ay oldu?? Neyse sen tipleme yaptirdinmi?? Kaç tip çıktı?? Bende haftaya gidiyom randevu aldım bakalım ne çıkacak tipimiz

7-8 sene önce az miktarda sigilden 2 koter işlemiyle kurtuldum bu zaman içerisinde hiçbir şekilde nuks etmedi taki şuan hamile kalana kadar 1 hafta oldu farkedeli ne yapacagimi bilmez durumdayım tam olarak sigilmi onuda bilmiyorum

Önce siğil mi kesin emin değilsin herhal ayyy ne bileyim hamile kalınca bağışıklık sistemimi dusuyor acaba ?? Genelde hamileliktede cikiyormus öyle duydum hemen doktorunuza danışın durumu bence sonuçta hamilesiniz çokta takmayin üzülmeyin bebeginize ve size zarar panik yapmayın belkide siğil degildir

Evet tam emin değilim sivilce gibiydi biraz küçülmüş. Doktoruma sordum gelen gebe hastalarimin çoğunda var bu sorun koter gerek aksi takdirde sezeryan doğum olması gerekmiş... gebelik te bağışıklık tan dolayı çok kolay olurmuş çıkması maalesef

çok teşekkür ederim canım okuyan gözlerine sağlık. ben de henüz tiplemeyi yaptırmadım. doktor mutlaka yaptırman lazım dedi bende haftaya yaptırıcam. iki ay olmuş bak tekrarlamayalı eğer kendine dikkat edersen tekrarlamaz muhtemelen. sürekli tekrarlar mı diye tetikte olursan boşuna zarar verirsin kendine. vajen içi çok hassas bi bölge o yüzden geçmiyordur. mutlaka geçer canını hiç sıkma onun için. onları unuttuğumuzda onlar da bizi unutacaklar mecburen.

Ewet canim normal doğum sırasında anneden bebeğe bulaşma riski varmış maalesef bi taneyse koter yaptır sende canım ama dediğim gibi hiç takma bebeğini dusun

Çıkması düşünülen ilaçla ilgili yapılan çalışmayı buldum avrupa jinekologi kongresinde 2010dan bu yana yapılan bütün kongrelerde ilaç calısmaları mevcut grafiklerle sonucları vermişler uygulanan hastalarda coriolus mushroom hpv yazıp positivehealth a girerseniz calısma sonuclarını falan anlatmıs söyle yapmıslar hastalara günde 2 kez koriolus mrl kullandırtmıslar (500 mg'lık) bikac ay sonumda düşük risklilerin hepsi gidiyo yüksel risklilerinse bazıları duruyo bir yıl sonra bakıyolar bu ilacı kullananlarda nüks görülmemiş

Didem süpersin...
Aslına bakarsan yaklaşım aynı.. coriolus mushroom (diğer adı turkey tail mushroom) vererek vücudun immün sistemini maximize etmek... AHCC'de shiitake mushroomdan elde ediliyor. Yine aynı yaklaşım. Ancak burada hangisi daha efektif ona bakılıp değerlendirilebilinir.

Benim doktorlarda anlamadığım kime AHCC, Mantar vs dediysem yüzüme bön bön baktılar. Nevra hanımda ilaç çıkacak 2 senesi var felan demiş... Yahu AHCC de Coriolus-MRL'de ilaç değil, gıda takviyesi ve dünyada var ve kullanılıyor.

Buyrun
https://www.amazon.com/Mycology-Research-Labs-Coriolus-Versicolor-MRL/dp/B003JOBUG2

Ancak bu coriolus mushroom'un sadece cervix üzerindeki değil aynı zamanda siğiller üzerindeki başarısı dikkat çekici.!

Çıkması gereken ilac bu mu ama bilmiyorum cünkü cıkıcak olan bi mantarın icindeki zehirden yapılıcak dedi bunlar gıda takviyeleri ama söyle söyliyim hem koriolus hemde shiitaki mantarının calısmaları 2009-2010dan beri dünyada yapılan jinekoloji kongrelerinde calısmaları sunulmus ve bu iki mantarın ekstreleri sonucunda özellikle düşük risk taşıyanların tümü kurtulmus bu koriolus mantar mrl yani mycology research labaratuarından (mrl) cıkmıs türkiyede subesi yok 25 euro deneyde kullanılan gıda takviyesi 500 mglık bize yakın olan bulgaristan ve kıbrısta(rum) distribütörleri var sitelerinde her ülkedeki subelernini mail ve fax adresleri var ben bulgaristandan gelmesi daha kolay olur diye bi iki hafta sonra mail atıp getirtmeye calısıcam kargoyla

Bu arada 2016da yapılan diger önemli yeni bir calısmayı da sizinle paylaşmıstım türk doktorlarımızdan biri de hpvnin sonu olabilir diye paylasmıs liponovirdi galiba ilacın adı normalde cinsel yolla bulasan baska bi hastalıgın tedavisinde kullanılıyorlen hpvyi tedavi ettigi bulunmus hem de 2 hafta icinde grubum yarısı hpv negatif olmus bu arada dr nevra da yine o mantar zehrinin normalde cinsel yolla bulasan o hastalık icin kullanılırken hpvyi öldürdügünü farkettiklerini söylemişti

Maalesef Türk Tarım Bakanlığı Mantar extraktlarının Türkiye'de satışına izin vermiyor. Bu konuda da dünyada tekiz... Yazdıkça sinirleniyorum!.

oooo Lopinavir 'e ulaşmak imkansız gibi eğer HPV özelinde bir düzenleme yapılmazsa... HIV için kullanılan bir ilaçmış.. Reçetesiz imkansız. İlaçda çok pahalı

HPV ile ilgili araştırma sonucu...
A 2014 study indicates that lopinavir is effective against the human papilloma virus (HPV). The study used the equivalent of one tablet twice a day applied topically to the cervices of women with high-grade and low-grade precancerous conditions. After three months of treatment, 82.6% of the women who had high-grade disease had normal cervical conditions, confirmed by smears and biopsies.[4]

Ben lapinaviri arastırdım fiyat diye arattım türkiyede kaletra olarak geciyo ilac ismi deneyde kullanılan fiyatı sitelerde 1000 lira gibi bir fiyat valla bilmiyorum kimseyi ilacs yönlendirmek gibi olmasın yan etkilerini falan bilmiyoruz ama yan etkileri de yazıyo sitelerde

Cnm zaten imkansız istensede. Şöyleki:
İlacın işe yarayacağı fikri akıllarına düştüğünde farkediyorlar ki Cervix'e ilacın etkisinin ulaşabilmesi için günde 10larca kapsül içilmesi gerekiyor. Bu da hem yan etkilerden hem de maddiyat açısından imkansız. İlacı yeniden formüle etmekde milyonlarca dolar tutuyor dolayısı ile şöyle bir yol izlemişler. İlacı toz haline getirmişler ve nem ile eriyebilecek bir jelatin içinde vajen içine yerleştirerek uygulamışlar günde 2 kere...

Dolayısı ile zaten ilaca ulaşmak imkansız, var olan form ile de bu amaçla kullanışması şu an için yine imkansız... Ha tabi çok azimli biri çıkarda mutfak rendesi ile streç film üzerinde ilacı rendeler onu bilemem

Haaha aramızda azimli arkadaslar mutlaka cıkıcaklardır.Ama en azından su mantar ekstresi denenebilir

Kendince azimli bi arkadas olarak 3 aylik ahcc stogu yaptim arkadalar. Tanidik valizi yoluyla abd'den geldiler. Bi tanesini de vitacost diye bi markanin sitesinden siparis ettim. Gumruge takilacagini biliyordum ama bi sansimi denemek istedim. Eger bu yolu secmek isteyen olursa bilgilendirmek icin diye yaziyorun arkadslar; ürün istanbul gumruge vardiktan sonra bi kagit yolluyolar size. 5 gun içinde ilacin tam adinin yazildigi ve adiniza duzenlenmis bi doktor recetesi ile kimlik fotokopinizi yollarsaniz ürünü size postalayacaklarini bildiriyorlar. Ben doktorlarimdan birine yalvar yakar yazdirdim. Maili gönderdim bugün. Bi sorun olmayacak gibi gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…